Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Et nyt liv.

Go down

Et nyt liv.

Indlæg by Gæst on Lør 14 apr 2012 - 14:42

Omgivelser: Ingen lige nu.
Sted: Terre -gågaden.
Tid: 23:45
Vejr: Helt mørkt, køligt, en smule blæst og skyfrit.

Dette var en beskrivelse på en perfekt nat. Skyfri himmel, en blid vind, og en smule koldt. En skøn blanding. Da det altid var meget ubehageligt, at der var varmt om aftenen. Specielt når man skulle sove. Nu sov Maya desværre ikke længere om natten. Hun sov om dagen. Solskin ville slå hende ihjel.. Hun var blevet bidt, og nu var hun en levende død. En vampyr. De røde øjne, den blege hud, det perfekte udseende, de skarpe hugtænder og den kolde hud. For normale 'mennesker' ville hun ligne en gudinde, da der ikke var en eneste fejl på hende. Det blonde hår, var blevet mere skinnende og mere glamourøst. Selv kunne hun godt se ændringerne, men hun så stadig hendes fejl. Maya var blevet mere voldsom, da hun blev nød til at dræbe for at overleve. Da hun levede af blod. Nu havde hun kun drukket blod fra mennesker, men var sikker på at man også kunne drikke andres blod. Altså fx. Engle blod? Måske dæmon blod? Selvom det nok var lidt anderledes.
Maya bevægede sig med elegante bevægelser, hen af den lange gågade. Der var ikke nogen udenfor, da det var en hverdags aften. De fleste var hjemme ved deres familier, og udnyttede deres tid med dem. Det ville Maya også give alt for at kunne, men nu havde hun ikke nogen familie. Længere. Jo hun havde hendes skaber, hvilket hun så som en faderlig rolle. Dog var hun meget betaget af hendes skaber, han var så speciel. Dog savnede hun at være menneske. Den brændende tørst var ikke særlig rar. Nu havde hun dog lige drukket en mands blod, da han forfulgte en ung kvinde. Hun mente at denne mand ville være en voldtægts mand, så hun tog hans liv uden den mindste skyldfølelse. Så lige nu var hun ikke tørstig. Dog kunne hun ikke få hendes hugtænder til at forsvinde. Det var hun ikke trænet nok til. Endnu. Maya trippede hen til et bænk, der lå lidt længere oppe af gaden. Der satte hun sig og lod hendes blodrøde øjne studere hendes omgivelser.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt liv.

Indlæg by Gæst on Søn 15 apr 2012 - 13:43

"For pokker da også! Fint. Jeg kommer med det samme", Cameron smækkede røret på. Derefter farede han rundt i den lille stue, i et forsøg på at finde sine nøgler. De lå selvfølgelig det sidste sted, han kiggede. På kommoden lige ved siden af telefonen. En irriteret lyd undslap ham, da han fortsatte ud i gangen. Hurtigt fik han sine sko på, og trak derefter jakken ned fra knagen. På vej ud af døren stak han armene ind i den. Dakota var ikke hjemme, så han behøvede ikke at vise nogen form for hensyn. Ikke over for ham i hvert fald. De andre beboere i bygningen var så en anden sag.
Døren låste han efter sig, da han gik. Det var lidt svært for Cameron, at gå roligt ned af trappen. Også selvom han havde sagt til sig selv, at det var, hvad han ville gøre. Istedet endte han med at løbe ned af trappen, hive døren op og derefter styrte ud i den frie luft. Det irriterede ham, at han blev nødt til at gå ud så sent. Især når han ikke vidste, hvad der gemte sig ude i mørket. Sjovt nok var han ikke blevet så pokkers mere forsigtig, efter han fik at vide, at der fandtes alle de her underlige væsener. Det var bare... Ja, sådan var det jo bare. Før havde de jo også været der. Han havde bare ikke kendt til dem.
Men altså. Han var egentlig lidt tvunget til at tage afsted. Det han skulle var arbejds relateret, for han havde endelig skaffet sig et arbejde. Dog var det lidt 'løst'. Han kunne få et opkald på de underligste tidspunkter, præcis ligesom nu. Han bevægede sig hurtigt ned af Terres gågade. Så stoppede han op. Der var en bænk lidt længere fremme. Og på bænken sad der en ung kvinde. Han rystede let på hovedet og løb videre. Jo tættere han kom på, jo mere syntes han, at hun så bekendt ud. Til sidst stoppede han op lidt fra hende. "Maya?", sagde han spørgende. Hun så sandelig anderledes ud. Før havde hun også været smuk, men nu... Han kunne slet ikke beskrive det. Hun lignede en gudinde. Det gjorde ham næsten mundlam.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt liv.

Indlæg by Gæst on Søn 15 apr 2012 - 17:25

Den blide vind tog fat i hendes blonde lokker, og legede en smule med dem. Denne gang var den første gang siden hun var blevet bidt, at hun havde følt sig levende. At mærke den kolde vind imod hendes kinder. Hun strøg fingrene igennem det hvid blonde hår endnu engang. Efter et par minutter hvor hun bare havde siddet i hendes egen verden, hørte hun nogen nærme sig. Hvem var ude på dette tidspunkt? Det fandt hun dog ud af ret hurtigt, da personen snakkede til hende. Det var Cameron. Åh.. gud! Hvordan skulle hun skjule hendes vampyrisme? Det ville være ret svært. *hugtænder op* tænkte hun inden hun vendte fronten imod ham. De rødglødende øjne studerede hans ansigt. Hvad skulle hun sige og gøre? Hun ville helst ikke skræmme ham. "Cam" svarede hun ham så og prøvede at sende ham et smil. Selvom hun havde lidt problemer med at smile; begrund af de spidse hugtænder. Hendes nye hugtænder ville ikke forsvinde, eller i hvert fald bare kamuflere sig. Nej.. Det havde hun ikke lært endnu. Desværre. Hendes spidse hugtænder kom kort til syne, da hun sendte ham et smil. Maya ville hellere være ærlig end at lyve ham op i ansigtet. Hun rejste sig fra bænken, og gik hen imod ham. I et menneskeligt tempo. Hendes højde havde ikke ændret sig meget. Måske var hun blevet 2 centimeter højere end sidst, men så heller ikke mere end det. Alt var bare mere perfekt end før. Hele hendes udstråling vidste ynde og skønhed. Sådan var det jo. De lokkede ofrene til sig med deres charme og ynde. Er suk forlod hendes læber, da hun nåede hen til ham. Han ville sikkert hade hende nu.. "Jeg kan forklare.." mumlede hun, med et prøvende smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt liv.

Indlæg by Gæst on Søn 22 apr 2012 - 18:03

Et meget overrasket udtryk dominerede Camerons ansigt, da han så de røde øjne. Hvorfor havde hun kontaktlinser i? Det var da underligt... Måske var hun bekendt at cosplaye? Eller måske syntes hun bare, at det så flot ud. Cameron selv fandt det en lille smule skræmmende, men hvis Maya nu kunne lide farven, skulle hun da have lov til at gå med dem. Men det var altså hende.. Det blev bekræftet, da hun sagde hans navn. Nej, hans kælenavn, huskede han sig selv på. Han hed ikke Cam, men Cameron. Det var det navn, hans forældre havde valgt til ham.
Han løftede det ene øjenbryn, da han opdagede de ret så spidse hugtænder. Okay? Havde hun klædt sig ud som en vampyr? Det var underligt.. Han havde aldrig rigtig set hende som dén type person. Ikke typen der gjorde alt for at få opmærksomhed. Men det her gav nok en del opmærksomhed. Underligt... Han havde faktisk ikke set hende siden den nat, hvor han havde mødt hende i den forladte forlystelsespark.
Cameron fulgte Maya med blikket, da hun rejste sig op og derefter gik hen til ham. Tæt på var hun endnu smukkere. Han kunne ikke finde en eneste fejl eller mangel. Det var simpelthen umuligt. "Forklare hvad? Hvorfor i alverden er du klædt ud som en vampyr? Skal du til en eller anden syg tema fest?", spurgte han roligt. Det åbenlyse var endnu ikke gået op for ham. At hun var en rigtig vampyr, og at han faktisk var i ret stor fare lige nu. Hvis hun altså besluttede sig for at angribe, eller fandt ud af, at hun var sulten.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt liv.

Indlæg by Gæst on Søn 29 apr 2012 - 21:58

En smule panisk blev hun da han ikke forstod hendes lille hint. Hugtænderne. Det havde hun nemlig håbet på, da det ville have været nemmere, at forklarer derefter. Nej dette skulle være på den hårde måde, hvilket hun jo også havde fortjent. Hun var nu i dømt til helvede. Bare fordi hun ikke turde sige fra. Desværre kunne der ikke gøres noget ved det lige nu. Et fustreret suk lød fra hende, da hun lige skulle finde på noget at sige. Noget der gav mening. Istedet for noget volapyk. Det ville være træls hvis hun begyndte, at vrøvle istedet for at sige noget normalt. Så normalt det altså kunne blive. Hun strøg sig selv blidt igennem det hvide hår. "Ehm.." mumlede hun nervøst og kiggede ned i jorden. Hvordan skulle hun kunne forklare dette? Det var så besværligt, at forklarer noget man helst ville undgå at forklare. Meget underligt var det i så fald. "Det er ikke en udklædning." mumlede hun først. "Du må ikke gå fra mig! Lige meget hvad" tilføjede hun panisk og tog fat i hans arm. Så følte hun hans nærvær og det gjorde hende mere tryk. Hun førte hans hånd op til hendes døde hjerte. Det bankede ikke længere. I hvert fald ikke særlig tydeligt. Hun slog blikket op imod ham og mødte hans blik. "Jeg er blevet bidt. Mærket for livet" hviskede hun stille og nervøst. Og forhåbentlig ville han forstå hendes hentydning. Hun viste endnu engang de skarpe hugtænder, så hun var sikker på at han havde forstået hende ret.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt liv.

Indlæg by Gæst on Tirs 8 maj 2012 - 10:12

Camerons undren voksede, da han så hvor nervøs Maya pludselig blev. Hvorfor var hun nervøs? Det var jo bare et helt almindeligt spørgsmål. Et spørgsmål hun nemt kunne svare på. Enten ja, eller nej. Men det svar fik han ikke. Han ventede bare tålmodigt på, at hun svarede. Hvad? Ikke en udklædning? Så hun var ikke klædt ud? Hvad skulle det nu betyde? Hov vent... Hun var vel ikke blevet en vampyr... Vel? Nej... Det var umuligt. Maya kunne ikke være en vampyr. Det var umuligt. Simpelthen umuligt.
Det kom lidt bag på ham, da hun greb fat i hans ærme. Som om han ville gå nogen steder... "Nej nej", mumlede han. "Jeg skal nok blive". Først da han ikke kunne mærke hendes hjerte slå, gik den grusomme sandhed op for ham. Al farve forlod hans ansigt. Vampyr... Var Maya virkelig en vampyr? Han hev sin hånd fri. Det var ikke specielt behageligt at have sin hånd der. Det føltes helt... dødt. Hendes hjerte slog ikke. Det var ikke naturligt. Hvor var det forfærdeligt! Han gned sin hånd en smule, som for at få den ubehagelig følelse væk.
"D-du er hvad? Blevet bidt?", spurgte han uroligt. "Såeh... Du er altså...", han måtte stoppe for at synke den klump, der havde samlet sig i hans hals. "Vampyr", han bed sig i læben. Det var ret skræmmende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt liv.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum