Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239769 indlæg in 12011 subjects

Lost on a road :C

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Lost on a road :C

Indlæg by Gæst on Tors 12 apr 2012 - 18:26

Info:Gaderne op til lejlighederne, klokken var mange, tæt på at være 22.30. Der var ikke mange på gaden, men det var også sent. Luften var kold, da der ikke var sol mere, men himlen var stjerne klar.

Det var meget mørkt på gaden, selvom der var lygtepæle til at lyse vejene op. En let vind rev lidt i de få træer, der stod hist og her som en pynt på gaden. På fortovet, med hænderne godt begravet i lommerne, gik Salvidor helt alene. Han frøs lidt, og han var ikke i særlig godt humør. Nu havde han snart gået rundt uden for i flere timer. Han var meget træt, og orkede egentlig ikke at gå mere, men han skulle hjem. Hjem til sin varme, dejlige lejlighed. Tanken om den varme lejlighed gad han lidt mere mod, og han forsatte i et lidt hurtigere tempo. Det varede dog ikke længe for han stoppede ved en bæk og satte sig ned. Han sukkede tungt, inden han tog hænderne op af lommerne, og gned sit ansigt. Han var pænt træt efterhånden..
Salvidor var foret vild. Han havde svært nok ved at finde vej når der var lyst, så da det var blevet mørkt, var det nærmeste umuligt. Problemet var nok også at han ikke helt kunne huske hvordan lejligheden så ud, og hvor den helt præcist var. Han snøftede kort og trak sine hænder op i ærmet igen, inden han stak dem ned i sin jakke. Hvorfor var det nu også han havde været ude så længe? Han kunne ikke en gang huske hvorfor han havde været ude til det blev mørkt. Han lod kort blikket glide rundt på gaden, en smule søgende efter nogen han kendte, men chancen for, at der var nogle han kendte, var meget lille, da han egentlig ikke rigtig kendte nogen her endnu. Han kendte.. 2-3 stykker ind til vider, så der var jo ikke en ret så stor chance. Og han havde også snart fødselsdag. Lige nu, syntes han egentlig det hele var trist.. Igen sukkede han tungt, og lod endnu en gang blikket glide rundt på den mere eller mindre tomme gade.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum