Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 12 jul 2018 - 22:53 by Niklaus

» ZapdosZulu, pokemon RPG
Tors 12 jul 2018 - 21:24 by Gæst

» Just one of those Days..... (Amy Sophia Scott)
Tors 12 jul 2018 - 17:24 by Caine Blackwell

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Tors 12 jul 2018 - 17:02 by Amy Sophia Scott

» Oh ..f*** - [DuChance]
Tors 12 jul 2018 - 0:20 by DuChance

» Soon parents - [Khá]
Tors 12 jul 2018 - 0:16 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Tors 12 jul 2018 - 0:14 by Nightrage

» Hate the Nightmares [Manda]
Ons 11 jul 2018 - 21:46 by Amy Sophia Scott

» Interrupted business ~ Nicholas Tallon
Ons 11 jul 2018 - 14:06 by Nicholas Tallon

» Death is only another step (Nessa)
Ons 11 jul 2018 - 0:52 by DuChance

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252336 indlæg in 12753 subjects

Dance Tomorrow And Scream Today ~ Åbent Emne ~

Go down

Dance Tomorrow And Scream Today ~ Åbent Emne ~

Indlæg by Gæst on Tors 12 apr 2012 - 17:46

Sted: Gågaden.
Tid: 11:43
Vejr: Beskrevet i teksten.
Omgivelserne: Beskrevet i teksten.


Det umulige var sket. Den brede, populære gade var fuldkommen tømt for mennesker, eller i det hele taget væsner, på en klar forårsdag. Solens stråler brød igennem de enkelte skyer, og kastede sin glans ned over bygningerne, samt den grå asfalt. Det var lunt, og vinden stod forunderligvist stille, så varmen havde haft muligheden for at sprede sig godt og grundigt. Alt i alt var det en dag, hvor man ville forvente at støde ind i en enorm masse af solglade mennesker. Selv butikkerne, der ellers plejede at nyde godt af så godt et vejr, var lukkede på stribe. Der var ikke én åben forretning, så langt øjet rækkede. Det eneste levende væsen, der indtil videre havde haft modet til at strejfe langs den tavse gade, var en pjusket rotte.
Eller rettere sagt, næsten tavse gade.

Kun 4 meter fra en lille slagterbiks traskede en optimistisk kvinde hen af den efterladte gade. Hun gik ikke på fortovet, men havde stillet sig midt på vejen, der tydeligvis var rømmet for biler. Hendes læber smilte frydefuldt, imens at de fokuserede øjne strålede af ypperste glæde. Hun var ikke iført andet end en sort top, der manglede over halvdelen af dens krop, så den kun akkurat dækkede for kvindens lettere fyldige barm. Hendes underdel blev dækket af et tyndt stof, der mest af alt mindede om kedeligt bomuld, men med en neongrøn farve. Det var en hjemmelavet nederdel, der kun blev holdt sammen af noget "lånt" sytråd fra en tilfældig gammel dames taske, damen havde glemt i et af togstationens toiletter. Damen var styrtet tilbage et halvt minut efter, men selvom hun rodede hendes ejendele igennem, lagde hun ikke mærke til den manglende blå silketråd.

Kvinden, hvis besynderlige navn var Malifust, nynnede henrykt imens hun tilfredst tog flere skridt hen af gaden. I hendes slanke arme holdt hun grunden til den mærkværdige forsvinden af de utallige mennesker, der ellers havde glædet sig til at nyde så sjældent et vejr. Det var en lang, slank og sortpoleret maskine, hvis forskærm fremviste 6-cifrede tal i rødt. Det var tydeligvis en bombe, og selvom de fraværende folk ikke vidste det, var den ikke tændt. Fra kort distance kunne man tydeligt se malingen, der havde været brugt til at lave tallene. Malifust nød virkelig at lege med folk, især dem, der havde de mest interessante udtryk. Uanset om det var frygt, undren, glæde eller en anden form for udtryk, nød hun virkelig at få dem til at blive så overdrevne som muligt.
Det var den eneste grund til at hun nu traskede forbi gaden med en stor, ubrugelig kasse i hænderne. For at bemærke folks reaktion på noget uventet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum