Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239769 indlæg in 12011 subjects

På vej hjem, all alone.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

På vej hjem, all alone.

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 11:45

Info: Gaden på vej ned til lejligheder, klokken er 12:43. Rundt omkring går der et per mennesker, men ellers gaden gaden tom. På himlen skinnede solen højt, og varmede let, da vinden ikke blæste. Vejret er alt i alt ret godt.

På de ret menneske tomme gader, kom Salvidor gående ned af gaden, i et højt humør. I hånden havde han en plasticpose, da han havde være nede og købe noget mad ind. Han var godt klar over, at det ville blive for dyrt hvis han skulle ud og spise hver dag, så derfor har han være ude og købe ind. Han havde et drenget smil smil på læberne. Det var godt vejr, og så kunne man næsten kun være glad! Salvidor overvejede lidt at skulle ud og tage nogle billeder. Selvom han allerede havde fået taget en masse billeder. Det kunne også være han skulle tage i sit løbetøj, og tage på en løbetur. Han vidste det ikke helt. Dog vidste han, at han skulle hjem og lave noget frokost. Så skulle han spise, og så kunne han se på hvad han skulle lave efter det. Nu og da kom han til at tænke på sit møde med Cam, og det fik han til at smile. Den knækt havde han sq egentlig savnet! Han kunne stadig ikke helt fatte at de rent faktisk havde stødt på hinanden her. Der virkede ikke sandt, men det var det da vidst nok! Når han kom til at tænke på Cam, bredte der et sig et lille smil over hans læber.
Salvidor havde den dag iført sig et par lyse cowboy bukser, en helt hvid tshirt og så med en blå, rød og hvid ternet skjorte. Over sig havde han sin jakke, men ingen hue eller vanter. Det var vejret for godt til. Solen varmede faktisk en smule, fordi der ikkeblæste. Nu og da lod han blikket glide over gaden, for at se om der skulle være en han kendte. Salvidor havde ikke noget i mod at være alene, men foretrak nu at være sammen med andre, når han var i godt humør.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum