Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 20:00 by Zakaroff

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 19:19 by Milo.

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253332 indlæg in 12780 subjects

Udforskning af et helt nyt sted

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Man 9 apr 2012 - 15:10

Info: Gågaden, klokken er 14:04 og vejret er gråt, lettere trist men ingen regn, endnu.

Sal kom gående ned af gaden, godt pakket ind i sin jakke og med en hue om hovedet, da vinden var en smule kold for ørene. Han havde hænder i jakken lommer, for ikke at få alt for kolde hænder. Han så sig lidt omkring. Det var ikke fordi der var syrligt mange mennesker på gaden, det er der sjældent når vejret er gråt og butikkerne var også lukket, fordi det var helligdag. Sal synes ikke det var så slemt, det gjorde det lidt mere hyggeligt. Han så sig lidt om. Det var så spædende. Et helt nyt sted, nye mennesker, nye omgivelser. Det lille glade smil vat på hans læber, og det charmerende og nysgerrigt glimt skinnede i hans øjne. Han synes det var lidt en skam at butikkerne havde lukket, for gaden havde sikkert været meget flottere hvis butikkerne havde åbnet. Sal var fyldt med blandede følelser. Glæde, nysgerrighed, spændthed, og han var faktisk og lidt bange. Han kendte jo ikke nogle her. Han var.. Helt alene. Tænk, hvis han slet ikke vil komme til at falde til rette. Hvis han kommer til at være en ensom bibliotekar, ikke har nogen venner. Tanken skræmte Sal en smule, men han valgte at slå tanken bort, og overveje lidt hvad han skulle lave. Det var jo et helt nyt sted, med en hel masse muligheder og steder Sal ikke havde udforsket endnu. Sal forsatte dog bare ned af gaden, mens han kiggede lidt rundt på de forskellige, lukkede butikker som stod en efter en ved siden af hinanden. Da stilheden blev lidt for trist for ham, begyndte han at nynne stille for sig selv. Nu og da lod han også øjnene glide over personerne der kom forbi ham. Han tænkte lidt mens han gik. Det kunne også være han skulle se sig lidt om, efter en eller anden form for gave til sig selv, nu hvor han snart har fødselsdag, og skal fejre den helt alene, med mindre han selvfølgelig finder nogen der vil fejre den med sig. En lav brummende lyd slap ud mellem han smilende læber. Det var jo egentlig en lidt trist tanke. Alene på sin fødselsdag.. Hm.. Sårn er det vel når man flytter hjemme fra. Han så sig lidt om igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Man 9 apr 2012 - 17:40

Helligdag. Grunden til at mange af butikkerne havde lukket. Ja, dem allesammen faktisk. Næsten. Døren ind til en lille kiosk åbnede sig og ud trådte Cameron. I hånden havde han en pose med lakridser. Posen fra biografturen med Giselle var langt om længe tom, så nu havde han brug for en ny forsyning. I et stykke tid havde han ledt efter en butik, og den eneste åbne, havde været den lille kiosk. Priserne var bare enormt høje. Han var næste besvimet, da han så prisen på mælk. Men ja. Ting var dyre, især i små kiosker.
Posen stak han ned i den sorte jakkes højre lomme. Der var ikke plads i hans bukselomme, og hvis der endelig havde været, ville de blive helt varme, ulækre og snaskede. Snaskede lakridser var ulækre. Især hvis de klistrede sammen.
Cameron begyndte at gå ned af gågaden. Dels fordi det var den hurtigste vej hjem, og dels fordi han måske var så heldig at møde et levende væsen. Der så dog ikke lige ud til, at der var andre tilstede. Med et suk vendte han blikket imod himlen. Den var grå. Måske ville det begynde at regne? Det ville det garanteret. Og hvis han kendte vejret ret, ville det begynde, inden han nåede i tørvejr.
Han faldt lidt ind i sine egne tanker, og så derfor ikke den unge fyr, som kom gående helt alene. Hvis han havde, ville han sikkert have taget kontakt til ham, men nej. På gågaden lå der små sten. De havde før været skyld i et fald. Tankerne om den dag gjorde ham lidt trist. Typisk. Det var bare typisk Cameron, og nok også en af hans største svagheder. Når han var alene, endte han altid med at komme i dårligt humør, for han begyndte at tænke. Ikke over de gode, glade og dejlige ting i tilværelsen, men alle de dårlige ting.
Ret trist egentlig. Han rystede let på hovedet for at få tankerne væk. Det virkede overraskende nok. Så fik han øje på fyren. De var ikke så langt væk fra hinanden, så Cameron havde ingen problemer med at se hans ansigt. Først troede han ikke sine egne øjne. Sal? Var han virkelig her? I Terre? Umuligt... Det var evigheder siden, de sidst havde set hinanden. Vel ikke efter Cameron var gået ud af skolen.
Et stort smil bredte sig på Camerons læber. "Sal?!", udbrød han glad og trådte hurtigt hen til ham. "Det er da løgn! Hvad laver du her?". Der var så mange ting, han gerne ville sige, men det var nok ikke så god en ide. Han måtte give Sal muligheden for lige at reagere først.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Man 9 apr 2012 - 18:49

Det var spændende med alle de nye omgivelser. Det var med at holde øje med alle butikkerne, og så skulle Salvidor også lige.. Huske hvordan han kom tilbage til sin lejlighed. Det var ikke lige noget han var så god til. At huske oo Han glemte tit, men som regel kun de der små ting, som egentlig altid er vigtige. Det var ret deprimerende, faktisk. Men han plejede ar klare sig. Han havde jo en mund, så han kunne altid spørge om hjælp.
Han så sig lidt om, og fik pludselig meget store øje. Var det ikke..? Et godt stykke længere fremme gik der en dreng, en dreng der fik nogle tanker og minder fra i Sals hoved. Han stoppede op og stod lidt og betragtede fyr lidt, som kom gående mod ham. Men fyren lagde ikke mærke til Sal, så Sal gik ud fra, at det bare var en der lignede den Cam han kendte. Folk forandre sig jo også i sit udseende. Så Sal begyndte at gå igen. Tænkende gik han ned af gå gaden, lidt i sin egen verden. Tænkende over hvad han skal lave.
Efter meget kort tid, var der en der snakkede til ham, og han vendte ligesom tilbage til virkeligheden. Han så lidt på fyren, som var ham han havde set på før " Cam!? Seriøst? " Sagde Sal med en smule grinende. Det har kom en smule overraskende. Det er jo 1000 år siden han havde set Cam! Det virkede næsten unaturligt at se ham igen " Nej.. Er ret sikker på det er rigtigt " Sagde han med et drilsk glimt i øjet. SOm en kommentar til med at var løgn " Jeg bor her? " Fortalte Sal. Det her er virkelig ikke til at forstå. Et kæmpe smil havde plantet sig over Sal læber " Men hvad laver du her?! " Okay.. han troede nok han kunne svaret, men nu spurgte ham alligevel. Han havde taget hænderne op af lommerne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Man 9 apr 2012 - 19:35

Cameron lo varmt, da han hørte Sals kommentar. Men latteren stoppede brat igen, da han hørte svaret, på det spørgsmål, han havde stillet. Bor her? "Hvad siger du?", spurgte han og spærrede øjnene op. Det kunne da ikke passe. Boede Sal her? Ville han så ikke have mødt ham før? Nej.. Det kunne jo godt være, at han lige var flyttet ind. Ja, det var da en meget nærtliggende mulighed. "Bor du her?", spurgte han lidt overrasket. Det kom ikke bag på ham, at Sal smed spørgsmålet lige tilbage i masken på ham. Det var han jo vant til. Folk gjorde det hele tiden. Men han kunne ikke betænke dem i det, for han gjorde jo selv det samme.
"Jeg bor her også!", sagde han så med et stort smil på læberne. Det var jo slet ikke til at tro. Hvor mange år var det lige siden, de havde set hinanden? 5 år? Eller måske 6? Tiden fløj hurtigt. Alt for hurtigt nogle gange.
"Er du lige flyttet til?", spurgte han så nysgerrigt. Trods aldersforskellen klikkede de godt samme. Det havde de i hvert fald gjort dengang. Måske kunne de blive ligeså gode venner igen. Men det hele afhang jo lidt af, hvor meget de havde forandret sig. Cameron var ikke længere et barn, men det var Sal jo teoretisk set. Eller teenager. 4 års forskel. Det var slet ikke til at tro. "Kom", sagde han så og trak let i Sals arm. Derefter begyndte han at gå. De havde vidst brug for at snakke godt og grundigt igennem. Cameron ville vide alt hvad Sal havde foretaget sig siden sidst. Sådan noget gjorde man bedst over en kop kaffe, eller måske en kop te. Mon ikke der var en café et eller andet sted, som havde åbent?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Man 9 apr 2012 - 20:34

Tankerne fløj gennem Salvidors hoved, men han registrerede dem ikke. Han havde sit blik fæstes på Cam, mens han smilet et drenget smil. Sal bed sig lidt i læben, og kom med et lille fnis, da han sprøg hvad jeg sagde. Et drilsk smil bredte sig over hans læber. Et perfekt spørgsmål " For fa'en da! Er du blevet så gammel du ikke kan høre? " Salvidor puffede kort drillende til Cam. Det havde været alt for længe siden, de to havde set hinanden, og chancen for at de skulle mødes her, var meget lille. Salvidor betragtede Cam lidt. Han havde ændret sig meget, ham Cam. Han var blevet mere voksen. Han så.. Ret godt ud, faktisk. Salvidor lod blikket glide lidt rundt på den stadig tomme gade.
" Det er sq lidt sejt, vi skulle støde ind i hinanden her! Og ja, jeg bor her " Fortalte han med et lille grin " Jeg flyttede her til i går.. Og jeg bor... Et eller andet sted.. Æhh " Salvidor så sig lidt om, tænkende, inden han så pegede i lidt forskellige retninger " Et eller andet sted her.. " Han grinte lidt i gen, og trak på skulderne. Salvidor så på Cam, og da Cam tog i hans arm, gled et skævt smil over hans læber. Salvidor nikkede lidt " Jeg kommer, jeg kommer " Han fniste kort, og gik med Cam. Han tænkte lidt " Uhhh.. hvad skal vi? " Spurgte han så. Han havde jo ikke fået noget af vide. Det charmerende glimt lå og lyste lidt ud af hans øjne. Han så sig lidt om, inden blikket igen faldt på Cam.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Man 9 apr 2012 - 20:54

Cameron smilede skævt, da Sal drillede ham. Det havde han altid syntes godt om ved Sal. Han var ret sjov. Efter Camerons mening i hvert fald. Det var sikkert ikke alle, der havde den mening. Han havde heller ingen planer om, at finde ud af det, for det var jo komplet ligegyldigt, hvad alle andre tænkte.
Det næste han sagde, fik Cameron til at grine. "Så du ved altså ikke, hvor du bor?", spurgte han drillende. Lige i starten havde han også selv haft problemer med at finde rundt i byen. Sal havde måske bare glemt, i hvilken retning hans hus, eller lejlighed, han boede i. Det var jo ikke helt utænkeligt.
"Jeg havde håbet på, at der var en café eller noget lignende i nærheden, som har åbent", sagde han, som svar på spørgsmålet. Han sendte Sal et skævt smil. Højdeforskellen gjorde selvfølgelig, at han måtte kigge lidt ned, men sådan var det jo. Cameron havde altid været højere end Sal, så det var egentlig ikke så underligt for ham.
"Vi har vidst en del, vi skal snakke om", tilføjede han med et skævt smil. "Jeg bliver nødt til at høre om alt det du har lavet, siden vi så hinanden sidst. Og da det nu er så lang tid siden, regner jeg med, at du har en hel del at fortælle". Han puffede blidt til Sal og fortsatte så ellers bare med at gå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Man 9 apr 2012 - 21:34

Salvidor følte sig pludselig utrolig glad. Han havde en boblende glæde i sin mave. Cam havde nok været en af de eneste sårn.. Rigtig venner Salvidor havde haft. Selvfølgelig havde han haft venner, men ikke nogle der rigtig snakkede så meget med ham.
Da Cam spurgte om, Salvidor ikke ved hvor han bor, rystede han grinende på hovedet " Jeg kan ikke huske hvor henne jeg bor.. Du ved.. Hjernen " Forklarede han grinende og med et drenget og drilsk glimt i øjnene. Så lyttede han lidt til hvad Cam sagde. Derefter nikkede ham " Ja okay, det lyder ret lækkert " Han nikkede en smule med et skævt smil. Salvidor så lidt op på Cam.. Hvorfor har han også vokset så meget. Skiderrik man! Så så han lidt frem, og rynkede lidt på panden, inden han nikkede " Jea.. Det har vi vidst.. Har faktisk ikke lavet så meget.. Laver aldrig rigtig noget " Svarede han emd et skævt smil, og derefter et lille trak på skulderne. Salvidor så op på ham med et lille og skævt smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Man 9 apr 2012 - 21:49

Cameron lo blidt af Sals ord. "Laver du aldrig noget? Hvis du ikke har lavet noget i 6 år, har du godt nok et kedeligt liv", sagde han drillende. Lidt længere fremme kom en lille cafe til syne. Cameron havde ikke været derinde før, men han havde hørt gode ting om den. "Det ser ud til, at vi er heldige", sagde han og pegede hen mod caféen. "Der ser åbent ud", han sendte Sal et smil.
Derefter smilede han skævt igen. "Du må da have gjort et eller andet, for at blive så nuttet", han puffede drillende til Sal. Det var dog ikke udelukkende for sjov. Sal var da helt klart kun blevet mere attraktiv. Men det var dog mest sagt for at drille. Så vidt Cameron kunne huske, var Sal godt klar over Camerons status som biseksuel. Eller var han? Sidst de havde set hinanden, havde Sal jo kun været 11 år. Havde den lidt ældre Cameron delt sine tanker med ham på det punkt?
Han rystede let på hovedet af sig selv og sendte Sal endnu et smil. "Sværmer damerne så om dig, Charmetrold?", spurgte han drillende og puffede endnu engang drillende til Sal.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Man 9 apr 2012 - 22:55

Salvidor grinede lidt over det, og nikkede lidt med et skuldertræk " Jeg er vidst bare generelt kedelig " Sagde han med et drilsk smil. Han så frem mod caféen som Cam pegede på, og et smil spredte sig " Ja man! Det er herre sejt! Vi må være så nice, at den har åben kun for at vi kan komme de " Sagde han bare en smule random. Han nikkede lidt til at det så åbent ud. Det ville være hyggeligt at snakke med Cam. Havde.. da jeg tænkte over det.. Savnet ham. Det var ikke lige noget Salvidor tænkte på den gang Cam gik ud. Han var jo ikke særlig gammel.
Da Cam så spurgte om det, blev Salvidor helt fortumlet, og rødmede en anelse. Der efter trak han på skulderne " Det ved jeg ikke.. " Mumlede ham stille og en smule genert. Det var ikke ngoet han var vant til at høre. Han bed sig lidt i læben og tænkte lidt. Han kan ikke rigtig huske så meget fra den gang de legede sammen. Ikke de ting Salvidor kun fik af vide en gang. Han har aldrig været god til at huske. Han gik med ind i caféen og så sig kort omkring inden han slog blikket mod jorden, stadig en smule rød i hovedet. Da Cam igen sagde noget, lod han blikket glide op på Cam igen. Han bed sig igen i læben, denne gang med et drenget smil smurt på læberne " Det ved jeg ikke.. Har ikke lært at se forskel på myg. Det er lgie det eneste der sværmer om mig lige pt " Sagde ham med en drillende udtryk.
Salvidor så sig om på caféen, inden han trak Cam med ned mod et hjørne. Det var ikke fordi der var mange inde på den her café, faktisk var der ret lidt. Da han havde trukket Cam med hen til den bord han havde udset, slap han ham, og så lidt op på ham " Er der nogen der sværmer om dig? " Spurgte Salvidor nysgerrig og satte sig ned på en af stolene.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 7:46

Cameron lo igen. "Okay, den har jeg ikke lige hørt før", sagde han grinende. Det så ud til, at det her ville blive en meget sjov og underholdende eftermiddag. Han lod Sal trække ham med hen i hjørnet. Han smilede skævt, da han hørte spørgsmålet. Derefter satte han sig ned på stolen overfor Sal. "Tja... Det er der", sagde han roligt og lagde armene imod bordet. På den måde sad han bedre. "Men jeg er ikke rigtig interesseret", fortsatte han. Nu ville nok være et godt tidspunkt at sige det. Ja. Det ville det nok. Inden han nåede at sige mere, kom en ung kvinde over til dem. Hun sendte dem begge to et venligt smil. "Har I lyst til et menukort?", spurgte hun venligt. Cameron nikkede, og hun lagde to kort på bordet foran dem. "I kalder bare, når I er klar til at bestille", sagde hun og gik så igen.
Cameron samlede kortet op fra bordet og åbnede det. Han havde også noget andet, som han nok burde fortælle. At han var halv dæmon. Men hvornår var det passende at sige sådan noget? "Og eh... Det er en fyr, bare så du ikke bliver overrasket", sagde han stille. Så. Hvis ikke han havde sagt set dengang, havde han i hvert fald sagt det nu. Forhåbentlig ville Sal ikke gå i koma over det. Han var jo stadigvæk den samme. Eller nej. Måske ikke helt. Der var gået 6 år. Selvom Cameron måske ikke følte, at han havde ændret sig særlig meget, havde Sal måske en anden mening.
Nu de sad der, prøvede Cameron at huske tilbage. Hvad havde de egentlig lavet den gang?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 10:26

Salvidor grinte en smule og trak på skulderne. Han var jo egentlig bare ærlig. Og der er næsten ikke en gang nogle myg. Så han følte sig faktisk en smule alene. Dog var det ikke noget han tænkte over lige der, for han var ret glad. Salvidor tog sin jakke af, efter han havde sat sig, og tog også huen af, så hans gyldne hår kom til syne. Han lagde huen i jakkens ærme. Så kørte han sin hånden gennem håret og så på Cam. Han smilede lidt " Det lyder da rart! " Sagde han med et skævt smil og så på ham. Da pigen gav dem menukortet, smilede Salvidor venligt tilbage og tog det ene kort. Han så lidt i det, inden han så efter pigen. Så så han lidt på Cam igen. Tænkende. Da Cam så fortalte at det var en dreng, bed Salvidor sig lidt i læben. Så nikkede han lidt. Det var ikke noget problem for ham. Det generede han faktisk ikke spor. Måske hang det sammen med, at han selv ikke helt vidst hvad han var til endnu. Så smilede Salvidor til Cam " Sejt nok! " Sagde han og nikkede lidt.
Han åbnede menukortet og så i det. Han tænkte lidt over hvad han skulle sige, men kunne ikke lige komme på noget, så han læse bare lige kortet igennem. Så så han på Cam igen " " Så.. " Sagde han lidt tænkende. Han var kommet til at tænke på noget, men hvordan han lige skulle spørge om det, vidste han ikke helt " Uhm.. Så du.. Er lidt ligeglad med han fyren? Eller..? " Salvidor lagde lidt spørgende hovedet på skrå, med et lidt tænkende smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 11:30

Cameron kunne ikke holde et smil tilbage. Det var fysisk umuligt. 'Sejt nok', ja måske. Så langt havde han ikke tænkt. Han gjorde det jo ikke fordi det var 'sejt'. Da der så igen var stille, lod han blikket glide ned over siden. Der var ikke et særlig stort udvalg i mad, men det var jo heller ikke en restaurant, så der behøvede ikke at være et stort udvalg. Der var 3 forskellige slags sandwich. Men drikkevarer var der meget af. Kaffe, te, juice, kakao, endda mælk. Han rystede let på hovedet. Mælk. Tænk at købe et glas mælk. Tanken var nærmest komisk. Cameron var ikke så vild med te, men kaffe kunne han godt lide. Med et lille nik lagde han kortet fra sig på bordet.
Da han hørtes spørgsmålet, trak han let på skuldrene. "Jeg er ikke interesseret i at have noget med ham at gøre. Det lader dog til, at han ikke rigtig fatter det", sagde han roligt og tippede hovedet let på skrå. "Vi havde noget sammen på et tidspunkt, men det var en engangsforestilling, hvis du forstår hvad jeg mener", han ville ikke rigtig komme nærmere ind på det, så forhåbentlig ville Sal opfatte hintet. For det havde virkelig bare været en enkelt gang. Fyren fattede det bare ikke. Eller også ønskede han ikke at fatte det. Begge dele var muligheder.
"Nå, har du valgt noget? Jeg giver", sagde han med et smil. Hvis Sal havde valgt noget, ville Cameron kalde på tjeneren, eller servitricen, som det vel var. Så kunne de bestille. Han havde intet problem med at betale. Slet ikke. Og især ikke, hvis det var for Sal.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 12:13

Salvidor fandt hurtigt ud af hvad han ville ha' at spise og drikke. Når der ikke var det store udvalg, var det ret nemt at vælge. En sandwich med skinke og ost og en kop kakao. Varmt kakao. Mmmmm..! Det var virkelig noget der styrede! Salvidor elskede kakao, men han kunne ikke drikke flere kopper i træk. Så blev han dårlig. Han sad lidt og betragtede Cams ansigt, mens tog så sig selv i at stirre, så han slog blikket ned i bordet og bed sig i læben.
Så lyttede han til det Cam sagde, mens han så på ham. Det havde han lært man skulle, se på den man snakkede med. Da Cam havde fortalt det rynkede Salvidor lidt på panden " Det lyder så.. Kan så sejt.. Faktisk.. Så lyder det skide irriterende. Faktisk " Salvidor kunne godt forestille sig hvor irriterende det ville være, selvom han aldrig havde oplevet det selv. Det var sjældent han oplevede noget.. Faktisk.. Det var ret trist, men Salvidor prøvede ikke at tænke på det. En lille smil spredte sig over Salvidors læber da Cam ligesom bare like.. Stopper lidt i at forklare. Salvidor vidste godt hvad han mente, igen, havde han dog ikke selv prøvet det.. " Jear.. Forstår det godt " Sagde han med et skævt smil.
Da Cam sagde at han nok skulle gi, hævede Salvidor et bryn " Hvad.. Nej.. Det behøver du altså ikke " Sagde Salvidor lidt.. Barh.. Eller noget.. Lidt forvirret måske. Salvidor smilede lidt skævt " Jeg kan altså godt selv betale " Sagde han og nikkede lidt. Salvidor mente ikke Cam behøvede at betale for ham, det kunne han sagtens selv, men hvis Cam virkelig gerne ville, så kunne Salvidor nok godt klare det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 12:36

Cameron nikkede langsomt. Sal havde altså fanget hintet. Godt. Det ville være lidt underligt, at skulle forklare det. Især hvis det blev i detaljer. Det ville blive lidt for mærkværdigt. Og upassende.
Han viftede afværgende med den ene hånd. "Jeg kan sagtens betale for dig. Faktisk vil jeg gerne betale for dig", sagde han smilende. Han gik ud fra, at Sal nu havde valgt noget. Derfor kaldte han på servitricen. Hun kom over til dem igen med et smil på læberne. "Er I klar til at bestille?", spurgte hun og stod klar med en lille blok. "Ja. Jeg vil gerne bestille en kop sort kaffe", sagde han med et smil. Servitricen skrev det ned på blokken, og vendte derefter opmærksomheden imod Sal. Cameron sendte ham et smil. Nu skulle han jo bare bestille.
Han lænede sig igen lidt tilbage i stolen og slappede af. Tænkende lod han blikket hvile på Sal. Han var helt klart ikke den samme fyr som sidst. Han så mere moden ud nu. 11 år havde han været sidste gang. Gad vide, hvad han havde lavet. At han ingenting havde lavet, nægtede Cameron simpelthen at tro på. Det virkede jo helt urealistisk. Så det havde nok bare været en joke. Cameron var ikke helt sikker på, hvad han selv skulle sige, hvis Sal spurgte ham, hvad han havde lavet siden sidst. Han havde vel lavet meget! Men hvad var relevant? Det var jo så det store spørgsmål.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 13:34

Da noget af Salvidors pandehår faldt ned foran hans øjne lavede han et lille kast med hovedet, og da det ikke lige hjalp tog han hånden, og førte det væk med den. Så kunne han se igen.
Han så Cam lidt i øjnene, inden han nikkede lidt " Okay så.. Men så.. Giver jeg næste gang! " Salvidor nikkede bestemt. Nu havde han ikke noget at sige til det! bastabum! Da Cam havde bestilt, og pigen vendte sig mod Salvidor, smilede han kort venligt og en smule genert inden han så ned på menukortet " Uhm.. En sandwich med skinke og ost og en kop kakao " Han nikkede lidt, for at understrege at det var dét han skulle ha'.
Salvidor lænede sig også tilbage, mens jeg træk ned i den hvide tshirt, som han havde under en blå,rød og hvid ternet skjorte. Ærmerne trak han lidt op, og hans tatovering kom til synes. Han så lidt på Cam " Nåh.. Men.. Har du det egentlig godt? Sårn.. Ja.. Nej.. jeg ved det ikke.. " Salvidor vidste ikke helt hvad han prøvede på at spørge om. Ikke 100% Han var meget glad for at se Cam igen, og det gjorde ham vidst en smule fortumlet. Han så lidt ned i bordet med et lille genert grin " Sorry.. Jeg røvler.. " Sagde han, på sin egen kære og lettere generte måde. Røvler.. Sårn havde han altid sagt det, selvom han flere gange havde fået at vide, at det hed Vrøvler. Men han var ligeglad.
Meget kort efter begyndte en let trommen, og Salvidor lod blikket glide mod vinduet, hvor en tung regn faldt ned mod roden. En lettet tanke fløj gennem hans hoved; 'godt han var kommet indefor, og ikke stadig var ude.' Han lod så igen blikket glide over på Cam, og smiler lidt, stadig en smule genert over sin fail " Det var godt vi kom indenfor, hva? " sagde han med et skævt smil. Det ville være trist hvis de skulle rende rundt udenfor og blive våde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 16:03

Cameron lo kort. "Fair nok", svarede han. Det var vel kun retfærdigt, hvis de skiftedes til at betale. Servitricen nikkede og skrev også Sals bestilling ned på blokken. "Jeg kommer straks med det", sagde hun, sendte dem et sidste smil og gik derefter. Menukortene tog hun med sig. Cameron betragtede Sal, imens han rettede på tøjet. Den tatovering på Sals håndled, vækkede hans nysgerrighed. Han havde tænkt sig at spørge ind til den, men så snakkede Sal videre. Han smilede skævt. "Du ret random, Sal", bemærkede han smilende. "Men jeg har det ganske godt. Jeg var lige inde i en dårlig periode for et kort stykke tid siden, men den er jeg ude af igen", fortalte han. Undrende rynkede han panden. Røvler? Hvad? Det forvirrede ham lidt, hvilket også var tydeligt at se i hans ansigt. Så huskede han. Også da de havde været små, havde Sal sagt røvler istedet for vrøvler. Det lød vel på en måde lidt sødt.
Sal snakkede igen. Det fik Cameron til at vende opmærksomheden imod verden udenfor. Det regnede. "Åh, ja, det var ret heldigt", sagde han med et skævt smil. Der var nærmest ikke noget mere trist, end at være udenfor i regnen. Medmindre det var sommer. Så var regnen dejligt afkølende. Men det bar ikke sommer. Hvis man blev gennemblødt i det her vejr, ville man nok fange sig en forkølelse. Det var sket for Cameron sidste gang, han havde været ude i regnen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 16:29

Da Cam ligesom.. Havde godkendt Salvidors beslutning eller forslag eller hvad det nu var, smilede han lidt og nikkede " Godt! " Sagde han med et smil. da pigen sagde hun kom om lidt, nikkede Salvidor lidt lod blikket falde over på Cam.
Salvidor sad og tænkte lidt, og da Cam kommenterede hans randomnes følte han sig helt akavet " Jear.. Sorry.. Kani kke gøre for det.. " Han trak lidt genert på skulderne. Så lyttede han til det Cam sagde, og nikkede en gang i mellem " Ååh.. Det var jo ikke godt! Altså.. At du havde en trist periode..! Det er godt du har det godt igen! " Vrøvleede han bare løs igen. Han trak vejret tung ind og gemte så sit ansigt i sine hænder " Aaaaarg.. Jeg holder mund nu! " Mumlede han lidt grinende men også lidt flov over han bare ævlede løs. Han tittede lidt ud mellem sine finger, og så, at Cam så helt forvirret ud. Noo! Havde han nu sagt noget vildt mærkeligt. Men så så det ud som om Cam forstod det, og Salvidor sukkede lettet.
Mens Cam så ud på regnen, så Salvidor rundt, og så, at pigen var på vej hen til deres bord, med deres mad. Salvidor nikkede lidt til det Cam sagde, indne han så på ham " Vi er heldige! " Udbrød Salvidor bare random igen, og han tog hænderne ned fra sit ansigt, som han egentlig stadig skjulte. Han grinte lidt. Han kunne godt fornemme han var ret fucked. Han plejede ikke at være SÅ mærkelig.. Han vidste ikke lige hvad han havde gang i. Det var nok fordi han var sammen med Cam. Der var et eller andet der pillede ved hans hjerne. Da pigen rakte han kakaoen og sandwichen tog han imod den, med et skævt smil, indne han takkede og nikker kort.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 16:48

"Det går nok", sagde han med et skævt smil, da Sam undskyldte. "Det er sjovt, når du er så random". På den måde var der ingen chance for, at samtalen ville dø ud, og det var jo kun godt. Cameron kunne ikke foretage akavet stilhed. Især ikke hvis han selv var skyld i den. Han lo blidt, da Sal fortsatte med at snakke. "Det gør mig ikke noget. At du vrøvler altså", sagde han med et smil. "Fortsæt endelig, det er så hyggeligt". At være i Sals selskab fik ham virkelig i godt humør. Måske også fordi, han nu var så sød en person. Han svarede ikke, da Sal udbrød at de var heldige. Han smilede bare stort.
Servitricen kom tilbage, og rakte første Sal hans mad og kakao, og derefter Cameron hans kop kaffe. "Velbekomme", sagde hun smilende og gik så sin vej igen.
Kaffen var kommet i et pap krus. Eller noget der lignede. Sådan en kop med et låg på. På den måde holdt kaffen sig varm og frisk. Han rakte ud efter kruset og lagde hænderne rundt om den. Det var dejlig varmt, men ikke så varmt, at man brændte fingrene.
"Den tatovering der", han nikkede i retningen af Sals håndled. "Hvornår har du fået den lavet?", spurgte han nysgerrigt. Selv havde Cameron ingen tatoveringer, og han havde heller ingen planer om, at ændre på det. Der måtte være en baggrund for tatoveringer. Cameron havde ikke hørt om nogen, der bare fik den lavet for sjov. Normalt fik de dem lavet for at huske et eller andet. Noget meget vigtigt. Enten en person, en oplevelse, eller en begivenhed.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tirs 10 apr 2012 - 17:50

Salvidor så på Cam og løftede det ene øjenbryn lidt " Du synes det er sjovt? Det gør det jo kun mere trist " Sagde grinende med et drillende smil på læberne. Han lod fingerne pille lidt ved koppen kakaoen var i, fordi.. Det var for kedeligt bare at glo. Han trak lidt på skulderne med et lille grin " Det kommer jeg nok også til.. Så.. Du skal ikek være bange for at jeg stopper " Han smilede skævt og så ned på sandwichen, som han tog op i hænderne og tog en bid. Han smilede kort til pigen inden han tykkede af mundne og ser på Cam.
Salvidor bed sig lidt i læben da Cam spurgte ind til tatoveringen. Han lagde sandwichen igen og så på tatooen " Fik den lavet da jeg blev 16, så det er snart et år siden " Han nikkede lidt og så lidt på Cam med et lille smil. Det var en trist historie, altså.. Grunden til han fik tatooen. Og han bliver trist hver gangen, men nogen dage bliver han dog mere trist end andre, for normalt plejer det ikke at være så slemt. Så så han ned på tatooen " Men.. Jeg fortryder ikke at jeg fik " Sagde han, en smule random, og han vidste faktisk ikke rigtig hvorfor han sagde det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Ons 11 apr 2012 - 7:35

Cameron rystede let på hovedet. "Nej, det gør det da ikke trist", sagde han grinende. Han havde det ret sjovt lige nu. Da de havde været mindre, havde Sal ikke snakket nær så meget som nu. Han kunne ikke engang huske, om han selv havde snakket meget. Det var så lang tid siden. Kunne det overhovedet betale sig at huske det?
"Det er godt", sagde han med et grin. Så kiggede han ned på koppen og løftede det kort efter op til munden. Uden at tænke over det, pustede han på låget. Det gjorde han altid, når han drak kaffe, og han havde så ikke lige tænkt over, at det intet ville hjælpe, nu hvor der var et låg henover kaffen. Efter at have pustet, drak han lidt af kaffen. Den gjorde ham en smule mere vågen.
Sal begyndte at snakke, og Cameron lyttede opmærksomt efter. "Da du var 16?", spurgte han og sænkede igen koppen. Han bed mærke i det Sal havde sagt. Det var snart et år siden. Det måtte betyde, at han snart havde fødselsdag. Han noterede inde i sit hoved, at han måtte købe Sal en gave. Gad vide hvad han ønskede sig.
"Hvorfor fik du den så lavet?", spurgte han interesseret.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Ons 11 apr 2012 - 9:23

Kakaoen var stadig lidt for varm til Salvidor kunne drikke af den, så han sad bare og holdt om den, for han havde egentlig kolde hænder. Det havde han altid. Han vidste ikke hvorfor. Da Cam sagde det var godt, trak Salvidor lidt grinende på skulderne. Salvidor havde et skævt smil på læberne, og pustede så ned i sin kop mens han så lidt på Cam. Da Cam selv pustede ned i sin egen kop, grinte Salvidor lidt af det. Han kunne ikke se om han gjorde det med vilje, eller om det var et uheld. Dog syntes han det så ud som om, det ikke var med vilje. Han tog en bid mere af sin sandwich.
Salvidor nikkede lidt, da Cam gentog det han havde sagt. Nogen ville måske sige det var tidligt, og det var nok også, men det havde hjulpet han med at komme vider, på en måde, og det hjalp ham stadig en gang i mellem, når han var helt nede. Da Cam så spurgte om hvorfor han fik den lavet, slog han blikket ned på bordet. Nu blev han pludselig helt trist over det. Det var godt nok ikke Cams skyld, det var nok mere det at han skulle tale om det. Han rynkede på panden og snøftede lidt " Fordi.. Æh.. " Han kunne ikke rigtig sige det. Det var slet ikke sikkert Cam kunne huske Salvidors lille søster. Hun skulle først begynde i skole, efter Cam gik ud. Salvidor snøftede igen " Det.. Er til minde for.. Anna " Fik han så sagt frem ganske lavt. Han holdt blikket mod bordet fordi, da han ligesom kæmpede med nogle tåre.
Han gned sit ansigt lidt og førte hænderne vider gennem håret. Hans øjne var klare, og det irriterede ham lidt. Så lod han et lille grin slippe ud over sine læber " Arh.. Sorry.. " Mumlede han lidt og så væk. Han gned sit ansigt igen og rømmede sig, indne han så på Cam. Han ventede lidt på en reaktion. Hvis han over hovedet kom med nogen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Ons 11 apr 2012 - 10:17

Cameron rynkede panden lidt, da Sal kiggede ned i bordet. Havde han gjort noget forkert? Det bekymrede ham en smule. Anna? Anna, Anna, Anna... Hvem var Anna? Cameron lukkede kort øjnene for at kunne huske det. Han hvade hørt det navn før. Ja selvfølgelig havde han det. Navnet Anna var meget normalt. Men hvor havde han hørt det? Han var sikker på, at Sal havde nævnt det før. Også selvom det nu var så lang tid siden.
Så slog det ham. Anna! Sals søster! Men hvad mente han med 'til minde for'. Normalt var noget kun til minde for andre, når de var døde. En ubehagelig følelse bredte sig hurtigt i hans mave. Anna... Var hun død? Ud fra Sals reaktion at dømme, var det ikke utænkeligt. Han virkede frygteligt trist.
Han bed sig lidt i læben. Hvad skulle han gøre? Hvis han trøstede ham, ville det måske kun blive værre.. Men det ville vel nok hjælpe ham en smule, ville det ikke? Langsomt rakte Cameron den ene hånd ud imod Sal. "Er du okay?", spurgte han stille. Han ville ikke gøre det værre, og han var faktisk en smule ked af, at han overhovedet havde taget hul på emnet. Sal blev jo tydeligvis ked af det, når han snakkede om det. Stakkels fyr... Det måtte være hårdt for ham. Cameron havde aldrig haft nogle søskende, så han kunne ikke helt sætte sig ind i det. Han anede intet om det bånd bror og søster havde. Han havde tit misundt andre søskende par. De så så glade og lykkelige ud. Det ville Cameron aldrig komme til at opleve, for han havde ingen søskende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Ons 11 apr 2012 - 11:54

Det generede Salvidor lidt meget at det stadig påvirker ham så meget, men det var selvfølgelig heller ikke underligt. De havde haft et ret godt forhold, trods alders forskellen. Han ged så sine øjne lidt og snøftede kort igen. Så lagde han sine hænder ned på bordet, og lænede sig lidt tilbage i stolen. Han så lidt på tatoveringen, som var til syne. Han så lidt på Cam og kunne se han tænkte over det. Salvidor lod bare Cam tænke, så han sad bare og så lidt på ham, inden han lod blikket glide ned på kakaoen igen. Den var nok også snart ved at være klar til at blive drukket.
Han skulle til at flytte sine hænder hen til koppen, da Cam rakte sine hånd mod ham. Han så på Cam og bed sig i læben, indne han nikkede " Jear.. Jeg har det fint nok. Det er ved at være mange år siden " Sagde han stille og så forsat på Cam " Det skete kort efter hun begyndte i skole " Salvidor bed sig lidt i læben. Han havde stadig hænderne på bordet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Ons 11 apr 2012 - 21:16

Det eneste Cameron lige kunne nå, var Sals hænder, men det var også fint nok. Forsigtigt lagde han sin hånd over Sals venstre. Han nikkede forstående. "Er sikker? På at du er okay altså. Hvis du vil snakke om det, er jeg lige her", sagde han roligt. Det var vigtigt for Cameron, at Sal var opmærksom på den støtte, han nu havde at tilbyde. Det var sådan set det bedste han kunne gøre lige nu. Støtte sin ven, hvis der var brug for det. Det var ske kort efter, hun startede i skole. Altså efter Cameron selv var gået ud. Derfor havde han intet hørt om det. Da Cameron var gået ud af skolen, havde Sal og ham mistet kontakten, hvilket egentlig var noget af en skam.
Cameron ville ikke fortsætte med at snakke om noget andet, hvis Sal nu gerne ville tale om Anna. Men måske var det bedst bare at skifte emne? Hurtigt og nemt. Mn det ville også virke ret koldt, og det var Cameron ikke. Langtfra. Han kunne dog ikke se noget problem i, at lade tankerne flyve lidt. Hvad ønskede en 17 årig dreng sig i fødselsdagsgave? Hvad ville være smart at købe? Penge var vel egentlig ikke noget stort problem. Han havde i hvert fald nok, til at give Sal en god gave. Men hvad? En halskæde måske? Eller en ring? Ej, en ring ville nok virke lidt underlig. Men en halskæde ville mæske være meget passende. Måske ikke han kunne finde en med et sødt vedhæng? Hvis Sal overhovedet var halskæde-typen. Han vill bare ikke spørge, for det ville ødelægge overraskelsen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Gæst on Tors 12 apr 2012 - 9:47

Salvidor lidt sit blik falde på Cams hånd som havde lagt sig på Salvidors venstre hånd. Han bed sig lidt i læben og så så på Cam igen. Så lagde han sin højre hånd på Cams og nikkede " Jear.. Er sikker på jeg er okay.. Kan jo ikke rigtig gøre noget ved det nu.. " Salvidor trak lidt på skulderne og så lidt på Cam endnu " Det skal jeg huske, men der er ikke så meget at snakke om mere.. " Sagde han med et lille smil på læberne og med et skuldre træk. Han var blevet smidt til alverdens psykologer fordi han var så langt nede i så lang tid, og fordi han mente det var han skyld søsteren var død. Det mente han stadig, men han vidste også godt han ikke kunne gøre så meget ved det. Salvidor skulle ha stået ud til vejen, men han havde glemt alt om det den gang. Hans mor havde sagt det så mange gange. Men det hjalp ikke noget nu. Det var forsent og han kunne ikke gøre noget ved det.
I lidt tid var der bare stille. Salvidor vidste ikke helt hvad han skulle sige, fordi det kunne jo være Cam havde noget han gerne ville spørge om, omkring det med Anna. Han kunne se på Cam at han tænkte over noget, men da han jo ikke var tankelæser vidste han ikke hvad det var Cam tænkte over. Han sad lidt og så på Cam, inden han slog blikket ned på deres hænder. Han bed sig i læben og tog den højre hånd af igen. Han kunne egentlig ikke helt se hvorfor han havde lagt den oven på Cams hånd. Det gav ikke rigtig nogen mening. Men nu tog han den altså også væk igen.
Så rettede Salvidor sig lidt op. Den stilhed generede han lidt, så han åbnede munden for at sige noget " Men.. Har du ngoet spændende at fortælle? " Han lagde hovedet lidt på skrå og så nysgerring på ham. Selvfølgelig interesserede han sig for hvad Cam havde lavet, så det var en oprigtig nysgerrighed.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Udforskning af et helt nyt sted

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum