Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Last Name.. - Matthew

Go down

Last Name.. - Matthew

Indlæg by Gæst on Fre 6 apr 2012 - 14:52

Sted: Matthew og Mickees lejlighed
Tid: 00.35
Vejr: Øsregn

Aftenen startede på en lille bar i Terre, hvor to bedste venner, fejrede at de skulle tilbringe deres tid sammen i Mickees lejlighed, hvor Matthew dagen før flyttede ind. For en gangs skyld havde Mickee fået den idé at indtage alkohol. Noget han nok ikke skulle have gjort, for som alkoholen begyndte at påvirke ham, stoppede deres snak om gamle dage, da de var børn og blev erstattet af flirt. Mickee havde, siden han begyndte at interessere sig for fyre, set Matthew som en virkelig køn af slagsen. Dog havde han aldrig udviklet noget der lignede følelser for ham, hvilket han egentlig var glad for. Han ville ikke risikere at miste sin bedste ven. Men alkoholen slog ind og tog kontrollen, hvilket placerede Mickee i den situation han nu var i.
Med den ene hånd fæstnet i Matthews og en nøgle i den anden, befandt han sig udenfor døren til lejligheden, hvor de begge boede. Nøglen prøvede han desperat at få i låsen, men først efter femte forsøg lykkedes det endelig. Han drejede nøglen, så de kunne træde over trinnet og ind i entréen. Han sparkede de sorte sneaks af fødderne og vendte sig mod Matthew med et legende smil om læberne. Normalt ville han have lyttet til alle de advarselssignaler hans hjerne gav ham, men de var så fjerne grundet alkoholen i hans blod, mens signalerne hans krop sendte ham, var forstærket med tusind procent. Derfor bevægede han sig nu baglæns hen over lejlighedens mørke trægulv, mens et intenst blik lå i de grønne øjne, der ikke fjernede sig fra Matthews i ét sekund. Dette resulterede i at hans knæ, da han var nået et godt stykke ind i lejlighedens stue, mødte en af de sorte lædersofaers armlæn, hvorefter han mistede balancen og faldt baglæns ned i sofaen, med et langtrukkent ”Wooow”. Med en smidig bevægelse formåede han at sparke i luften med benene, så han slog noget der lignede en baglæns kolbøtte og endte med at sidde med knæ og hænder i sofaen. Det var måske ikke så elegant, som det havde været hvis han var ædru, men på trods af hans fulde tilstand, formåede han faktisk at gøre det bedre end enhver anden, ikke dansende person ville gøre. De ville næppe være nået meget længere, end til at brække deres nakke, da de forsøgte sig med den baglæns kolbøtte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Last Name.. - Matthew

Indlæg by Gæst on Fre 6 apr 2012 - 15:28

Dette havde været en meget besynderlig aften. De to venner havde som altid, siddet og snakket om gamle dage, imens de havde nydt alkohol. Måske lidt for meget? I hvert fald kunne Matthew ikke tænke klart, og havde ingen stop knap. Selvom hans hjerne prøvede at forklare ham, at han ikke burde gøre ting. Reagerede han ikke spor på det, hvilket han altid gjorde som ædru. Nu var Mickee det eneste der var i hans tanker. Hans krop. Alt ved ham var perfekt lige nu. Hvilket også tændte Matthew en smule. Han ventede tålmodigt, da Mickee ikke kunne få døren op. Det fandt han en smule sødt. Alt var også sødere og mere fantastisk når han var fuld. Der var næsten ingenting der kunne spolere hans humør. Han ville i hvert fald ikke opfange det.
Matthew fulgte med indenfor, og fik på en meget underlig måde basket hans converse af. Han fulgte Mickee med øjnene hele tiden. Hvilket gjorde da han faldte bagover i sofaen, lo han blot af Mickees lille stunt. Han kravlede selv hen over sofaen, i et forsøg på at komme tættere på Mickee. Han lænede sig blidt hen til ham, og lod hans læber ramme hans. Matt masserede dem, og lod hans tunge berøre Mickees. Hvorfor han lige pludselig havde lyst til det vides ikke. De var vel blot bare liderlige begge to? Og derfor fandt glæde på en ny måde af hinanden. Matthew lod hans fingre kærtegne Mickees kind, imens han kyssede ham en smule mere intenst. Næst derefter slap han, hans læber og lod sin hånd glide længere ned af Mickees krop. Indtil den nåede hans lår, som han blidt kærtegnede. "Du så sexet" hviskede han blidt ind i hans øre, inden han blidt nappede ham i øreflippen. Hvorfor han pludselig var så nærgående, var et meget interessant spørgsmål. Da han ikke selv kunne forklare hans følelser. Dog havde Matthew aldrig haft et crush på Mickee, men altid været tiltrukket af ham. Hvorfor de så nu flirtede og kissemissede en smule kunne ikke forklares. Det måtte være alkoholens skyld. Den måtte være skyld i deres frække opførsel. De burde virkelig ikke drikke igen, i hvert fald ikke hvis dette ikke skulle gentages.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Last Name.. - Matthew

Indlæg by Gæst on Fre 6 apr 2012 - 16:42

Dumt, dumt, dumt, dumt! var hvad Mickees hjerne skreg af ham, da Matthew begyndte at kravle hen til ham, over sofaen. Alligevel viste et smil sig på hans læber, lige inden de blev mødt at Matthews. Han lukkede øjnene i og gengældte kysset legende, stadig med hænderne i sofaen. Hans krop skreg på Matthew, mens hans hoved skreg af ham, om at stoppe, lade vær, holde op. Det var dumt. Det var virkelig dumt. Han var hans bedste ven. De havde kendt hinanden altid. Ville han virkelig ødelægge det for sex? Hovedet havde en pointe. Men det havde kroppen bestemt også. Og lige nu var det kroppens pointe der talte til ham. Det var jo blot sex. Der lå ikke mere i det. Det vidste de begge to godt. Det skulle nok gå. Hvad var der forkert i at dele noget så fantastisk, med en person man havde kendt altid og i hvis nærvær man følte sig tryk? Intet!
Med den tanke, satte Mickee sig op på knæende og gik frem på knæende, så han kunne presse sin krop mod Matthews, alt sammen uden at afbryde kysset, som Matthew havde gjort mere intenst. Han lod hænderne undersøge Matthews krop blidt. Løbe ned over hans bryst, ned over hans mave, over hans lår, op langs hans sider, om på hans ryg og til sidst op til hans hals, hvor han mærkede Matthews læber forsvinde og lod de grønne øjne glide op. Han betragtede Matthews øjne, med et tydeligt lystent og lettere utilfreds blik. Hans idé om at stoppe kysset havde ikke ligefrem behaget den unge dæmon. Dog forsvandt utilfredsheden fra hans blik, da han mærkede Matthews hånd søge ned over hans krop, for at stoppe ved hans lår. Hans ord fik en rød farve til at brede sig om Mickees læber, hvorefter han skar en grimasse ”Sexet.. Som min utrolig sexede kolbøtte lige før?” lød det sarkastisk fra hans læber, efterfulgt af et grin. Mickee var dybt uenig med Matthew i den udtalelse. Han kunne sagtens være smidig og bevæge sig smuk og nok også sexet, hvis han dansede. Når han skulle være sexet.. I en situation som denne.. Og han oveni købet var fuld. Ohh no.. Det kunne man ikke kalde sexet på nogen måde.
Mickee viklede sig ud af Matthews hænder og endte nede på gulvet. Han rynkede brynene en anelse og rejste sig langsomt op ”Velkommen til dit hjem.. Vil.. Du have noget at drikke? Eller vil du have en rundvisning?” han bevægede sig om bag ved Matthew, med et legende smil lå læberne og bøjede sig ned, så hans hoved befandt sig ved hans skulder ”Vi kunne også springe alle de kedelige rum over og gå direkte til mit værelse?”


Sidst rettet af Mickee Lør 7 apr 2012 - 12:57, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Last Name.. - Matthew

Indlæg by Gæst on Fre 6 apr 2012 - 17:14

Et meget svagt støn lød fra ham, da Mickee nussede han ved låret. Det fik dog hans kinder til at blusse op i en let rødlig farve. Ikke at det var noget han bed mærke i. Dette var alt for skønt, til at blive generet af rødmen. Han kunne ikke lade være med at le, over det med den kiksede kolbøtte. Selvom det nu var ret sejt, at han kunne lave en kolbøtte. Det havde Matthew aldrig selv kunnet, da han ikke var den elastiske type. Han var mere... Et muskelbund, der havde let ved at løbe. Nu var han jo også varulv, hvilket gjorde at han havde fået en smule mere styrke end et normalt menneske. Det var dog ikke alle varulve der havde det, men det var hans evne. Ikke en evne man så til hverdag. Hvornår var der egentlig fuldmåne? Det kom han kort til at tænke over. Det blev heldigvis ikke en større tanke, da han pludselig kom til at kigge på Mickee. "Ja. Din kolbøtte gjorde et stort indtryk på mig" svarede han så og lo let. Derefter kunne han pludselig mærke at Mickee stod bag ham. Mhm.. to gode muligheder. Men kun et valg. Selvfølgelig vidste han godt hvad han ville. Matthew ville have ham. "Jeg synes valgmulighed nummer to lyder mest fristende" besvarede han så, og rejste sig så op. Han gik hen til Mickee. Han gav ham endnu et kys, og trykkede sin krop ind imod hans. Han lod igen hans tunge lege en smule med Mickees. Da det gav den mest frække effekt. Han lod hans hænder bevæge sig ned af hans ryg, og de endte på hans baller som han gav et blidt tryk. Derefter lod hans dem hvile ved hans haleben. Dette var længe siden. Længe siden han havde haft sex, og længe siden han havde lavet noget kærligt. Skønt. Alt var skønt lige nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Last Name.. - Matthew

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum