Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Statistics
Der er i alt 670 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Demetre

Vores brugere har i alt skrevet 238744 indlæg in 11996 subjects

Gågaden by night

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Gågaden by night

Indlæg by Giselle on Ons 4 apr 2012 - 23:14

Tid: 22:09
Sted: Gågaden i Terre
Vejr: Det er lidt koldt og mørkt - dog lyser månen det hele lidt op.
Omgivelser: Der går nogle få mennesker rundt i gågaden.


En ung pige på de 16 år, kom gående ned igennem gågaden. De fleste butikker havde lukket på denne tid af døgnet, men at dømme efter alle de poser hun gik rundt med i hænderne, måtte de alligevel have holdt åbent for en speciel kunde. Hun havde kontakter og to rige forældre, så lukketid og åbningstid, var ikke noget, hun behøvede at overholde. Poserne var tilfældige butikker. Næh nej. På poserne stod navne som "Gucci", "Louis Vuitton", "Chanel", "Louboutin", "Prada" osv. Det kunne næsten se ud som om, at hun var i stand til at bære sin egen vægt i poser, så meget havde hun købt.

Hendes påklædning var heller bare "tilfældigt" tøj. Hun var i ført et par jeans fra Prada og en stram stropløs top fra Chanel. Udenover dette en varm Burberry-frakke og et par støvler, der sluttede midt på anklen fra Gucci. Hendes gylden-brune hår bølgede blødt ned omkring hendes skuldre, og ned af hendes ryg. De chokolade-brune øjne var omringet af nogle lange, sorte øjenvipper - som så sådan ud fra naturens side af, for hun havde ingen make-up på. Der var ikke en eneste fejl at finde i hendes ansigt - eller nogle andre steder på hendes krop, for den sags skyld. En lille næse, og en velformet mund med et par fyldige læber. Hun var smuk - unaturligt smuk, af et menneske at være. Det havde noget at gøre med gener. Hendes farmor havde vidst være en elver, så vi hun var orienteret.

Giselle slog sig ned på en bænk med alle poserne ved sin side, og gav sig til at betragte de få forbipasserende der gik forbi hende. Hun burde nok tage hjem, men tanken var ikke særligt lokkende.

Giselle
Competent (Rank 9)

Bosted : -

Antal indlæg : 306


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum