Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Varm kakao? - Teis

Go down

Varm kakao? - Teis

Indlæg by Gæst on Tirs 3 apr 2012 - 21:38

Tid: ca 15
Sted: gågaden, ved en cafe
Vejr: overskyet
Omgivelser: ikke særlig mange væsner, butikker og så videre
__________________________________________________________________
Klokken var omkrin 15, og himlen var dækket af halvsorte skyer. Måske ville det regne og tordne, men alligevel virkede det ikke som om, at det ville begynde, for disse skyer havde været over himlen i lang tid. Alligevel var der ingen ude på gågaden, her i Terre, det vidste den unge pige som kom gående derned ad, hun var på vej hen til cafeen, for at få noget varmt kakao. Det var noget af det hun elskede allermest at drikke. Hun noget at se et par enkelte personer før hun kom frem til cafeen. *Har jeg taget fejl af dagene?* tænkte hun lige så stille, fordi der normalt plejede at være flere i gågaden. Hun kom hen til døren og tog stille fat i håndtaget, før hun skubbede den ind ad, og trådte ind. Hun så kort rundt før hun lukkede den og bevægede sig hen til et bord, helt henne i hjørnet, langt fra de få væsner der var herinde indtil videre. Hun ventede lidt på at der kom en tjener for at tage i mod hendes bestilling, men hun havde ikke travlt med det. Hun kiggede stille ud af vinduet, på de skyer som åbenbart skræmte alle væk fra gaden. *Hmm, det er ellers hyggeligt vejret* tænkte hun og lukkede øjnene.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm kakao? - Teis

Indlæg by Gæst on Ons 4 apr 2012 - 13:52

Ned af gågaden kom en fyr gående, mange ville ikke tro deres egne øjne, når de vidste hvilket race han var, da de fleste af hans race ikke kunne være ude på denne tid, men han kunne, solen var alligevel ikke fremme, men gemt bag de mange sorte skyer som hang over Terre. Lyden af fnisende piger kunne høres, men han ignorerede dem, ja han vidste godt han lignede en tøs, men sådan var han, han havde aldrig været specielt maskulin på nogle måder.

Han tog i caféens dør og åbnede den, gik inden for og lukkede døren bag sig. Han så sig omkring og ledte efter en fri plads, men der var kun et sted han gad sidde, det var ved bordet ovre i hjørnet, men der var allerede en der sad, en pige, som var et par år yngre end ham selv, i hvert fald udseende mæssigt, men alder der vidste han ikke " Undskyld mig, men... Sidder der nogle der?" spurgte han med et blidt smil på læberne uden af vise de skarpe hjørnetænder, som ville skræmme de fleste væsner væk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm kakao? - Teis

Indlæg by Gæst on Ons 4 apr 2012 - 14:02

Uden at åbne sine øjne og kigge på hvem det var der stillede spørgsmålet, svarede hun bare lige så stille og langt væk i sine egne tanker "Nej, værsgo" ikke andet, men alligevel kunne man se på hendes øre at de strittede lidt i takt med lydene fra hans skridt, og lydene fra personalets stemmer og skridt.
Der gik lidt tid fra hun havde sagt det, til at hun åbnede sine øjne, men samtidig var det med at en af dem der arbejdede her, kom hen for at bede om bestillingen. "Hvad skal det være?" damen så på både puk og den nyankomne dreng. "en varm kakao til mig og?" hun så på drengen der havde spurgt hende tidligere om han måtte sætte sig "hvad vil du have?" hun talte til ham som en person der ville betale for hans drik, eller mad, eller hvad han nu ville have.
Damen stod lige så stille og ventede på hans svar, medens hun skrev en varm kakao ned på sin blok, men en lilla kuglepen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm kakao? - Teis

Indlæg by Gæst on Ons 4 apr 2012 - 14:17

Han så på hende med et kort smil og satte sig ned på stolen * Hmm.. Gad vide hvad hun er for en race* tænkte han og bed sig kort i underlæben og så sig over skulderen da han hørte en stemme spørge om hvad de skulle have. Han lod kort en hånd gennem det halv lange hår " en varm kakao til mig også tak" sagde han med et blidt smil på læberne. Han lod sin ene hånd glide ned i hans bukselomme og hev nogle penge frem " Hvor meget for dem begge?" sagde han stille og gjorde klar til at give kvinden der tog imod bestillinger pengene.

Ja han havde altid været gavmild når det kom til kvinder, eller piger for den sags skyld, men sådan var han opdraget. Han var en ladies man og det ville han altid være, mest af alt fordi han ikke var en af dem der gik i byen for at score, men for at have det sjovt.. Han var heller ikke ligefrem den som lå an på piger, med mindre de selv bad om det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm kakao? - Teis

Indlæg by Gæst on Ons 4 apr 2012 - 14:30

Damen nikkede stille og skrev 2 ud for varm kakao på sin blok, og regnede så sammen "det bliver 8 kroner" sagde hun stille og ventede lidt på at han afleverede pengene.
Pigen så stille på ham da han havde taget pengene frem, men kiggede så ud igennem vinduet, for hvis han ville betale, så skulle han da bare gøre det, det var intet problem i hendes øjne, fordi penge virkelig intet betød, dog var det rart at have dem til gode alligevel.
Hun lukkede stille sine øjne og lyttede lidt igen til hvad der foregik rundt omkring, men hun var mere opmærksom på hvad han ville sige nu.
Damen tog i mod pengene og gik ned for at lave de 2 varme kakao'er.
"Skyggedæmon og Puk " sagde hun stille ud, selvom han ikke havde spurgt om det, vidste hun at han nok gerne ville vide det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm kakao? - Teis

Indlæg by Gæst on Ons 4 apr 2012 - 15:02

Han nikkede kort over servetrissens ord og lå en 10'er og nikkede kort som tegn på hun kunne beholde resten. Han så kort efter hende da hun forlod bordet for at hente deres kakao. Hans blik faldt igen på tøsen foran ham, da han hørte hun præsenterede sig for ham " Teis... Vampyr" sagde han med et kort smil på læberne. Han vidste ikke hvordan hun ville tage det. Hun var dæmon og ham vampyr.. Den sidste dæmon han var stødt ind i hadede ham som pesten, men han vidste ikke om det var alle dæmoner der var sådan eller det bare var ham der var uheldig.

" Hvad laver en nydelig ung dame som dig her alene? Uden nogle venner at snakke med?" sagde han med en blid stemme. Han hørte døren gå op og lyden af et grin, som han kendte. Han drejede hovedet og fik øje på en han kendte meget godt " Jayy?? Hvad laver du her?" sagde han og smilte kort til ham. Det var længe siden han havde set Jayy, næsten alt for længe " Jeg har en du skal møde... Dette er Puk.. Hun er skygge dæmon" sagde han og smilte stolt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm kakao? - Teis

Indlæg by Gæst on Ons 4 apr 2012 - 15:10

Hun lyttede til hans svar "..en vampyr" hun åbnede øjnene stille og hendes lyseblå øjne blev kort lyserøde, fordi hun kom i tanke om sidst hun mødte en vampyr. Den vampyr havde prøvet at overfalde hende, for at få hendes blod, men det var jo ikke ham,så hendes øjne blev stille til deres normale farve igen. "rart at møde dig" et lille smil kom frem på hendes læber men forsvandt kort efter "og jeg sidder ikke sammen med nogen, fordi så havde du ikke haft muligheden for det" sagde hun stille, da døren gik op og Teis åbenbart hilste på personen, ved navn Javy.
Hun vinkede kort til personen og lukkede sine øjne igen "Goddag" hun bed sig lidt i læben mens hun tænkte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm kakao? - Teis

Indlæg by Gæst on Ons 4 apr 2012 - 22:22

Han smilte kort og lå godt mærke til hendes øjne, men sagde ikke noget. Da han hørte hende vendte han blikket mod hende " Nej det kan du jo selvfølgelig have ret i" lød hans stemme inden han igen rettede Blikket mod Jayy " Well Teis... Jeg smutter... Har en jeg skal mødes med" sagde han og kyssede kort Teis' kind inden han rettede blikket mod tøsen " Hyggeligt at møde dig frøken" sagde han og nikkede kort, inden han lod en hånd glide gennem hans lange pinke hår og gik.

Deres kakao kom ned til bordet og servertrissen satte dem på bordet foran dem og gik igen. Hvorfor var det altid sådan nogle så, så sure ud eller var det bare ham, der ikke var vandt til sådanne folk, som var på sådan en bar som denne, men han måtte vel bare vende sig til omgivelserne, som han gjorde den gang han blev ansat på De host club.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm kakao? - Teis

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum