Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Lusting for blood

Go down

Lusting for blood

Indlæg by Gæst on Lør 31 mar 2012 - 17:26

Sted~Gågaden i Terre
Tid~Lidt over midnat 00:05
Vejr~Omkring 5 grader, svag brise og overskyet
Omgivelser~En mere eller mindre mennesketom gågade
Påklædning~En sort jakke, et par sorte stramme jeans, en sort tank top og et par sorte Converse
___________________________________________________________

Natten var kun lige begyndt, mange mennesker var sikkert inden døre eller på et diskotek for at feste. Lyden af beklagelige skrig kunne høres i det fjerne og stanken af blod spredte sig som var det pest. Alt dette skyldes en ung mand, som skulle have mad. Trods han lignede et almindeligt menneske, var han det overhovedet ikke. Han var tvunget til at leve af blod og hvis han ikke fik det... Ville han sikkert dø af sult. Lyden af rolige skridt kunne høres og lyden af en fyr der råbte noget fyldte gaderne " JAYY!! Kom tilbage !! JAYY!" lød stemmen i det fjerne, men person det blev råbt efter synes ikke at lytte.

" JAYY!! " lød stemmen igen, hvilket denne gang fik den anden person til at stoppe " Hvad vil du? Have din kærestes blod tilbage? Indse det Ez... Hun var en bitch uden lige..." sagde han og vendte sig om mod fyren og lod en hånd glide gennem det lange pinke hår " Ez.. Jeg har ikk tid til det her... " sagde han og vendte sig igen om for at gå, men Ez greb i hans jakke "Hvis ikke du også vil miste livet så slipper du mig.. og det er nu!" vrissede han han så vredt på Ez. Han sliapJayy's jakke og rystede på hovedet.

Da Jayy kom længere ned af gaden så han sig omkring og så en bænk, hvor han kunne slappe af på. Et smil kom frem på de blege læber inden han fortsatte i retningen af bænken. Han satte sig ned og lod sit blik glide op på himlen, hvor der alligevel ikke var til at se noget, da der var overskyet. Nu sad han her og ventede på sit næste mulige bytte, hvis han dog havde heldet med sig i nat, ellers måtte han leve med det han allerede havde fået.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum