Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Lusting for blood

Go down

Lusting for blood

Indlæg by Gæst on Lør 31 mar 2012 - 17:26

Sted~Gågaden i Terre
Tid~Lidt over midnat 00:05
Vejr~Omkring 5 grader, svag brise og overskyet
Omgivelser~En mere eller mindre mennesketom gågade
Påklædning~En sort jakke, et par sorte stramme jeans, en sort tank top og et par sorte Converse
___________________________________________________________

Natten var kun lige begyndt, mange mennesker var sikkert inden døre eller på et diskotek for at feste. Lyden af beklagelige skrig kunne høres i det fjerne og stanken af blod spredte sig som var det pest. Alt dette skyldes en ung mand, som skulle have mad. Trods han lignede et almindeligt menneske, var han det overhovedet ikke. Han var tvunget til at leve af blod og hvis han ikke fik det... Ville han sikkert dø af sult. Lyden af rolige skridt kunne høres og lyden af en fyr der råbte noget fyldte gaderne " JAYY!! Kom tilbage !! JAYY!" lød stemmen i det fjerne, men person det blev råbt efter synes ikke at lytte.

" JAYY!! " lød stemmen igen, hvilket denne gang fik den anden person til at stoppe " Hvad vil du? Have din kærestes blod tilbage? Indse det Ez... Hun var en bitch uden lige..." sagde han og vendte sig om mod fyren og lod en hånd glide gennem det lange pinke hår " Ez.. Jeg har ikk tid til det her... " sagde han og vendte sig igen om for at gå, men Ez greb i hans jakke "Hvis ikke du også vil miste livet så slipper du mig.. og det er nu!" vrissede han han så vredt på Ez. Han sliapJayy's jakke og rystede på hovedet.

Da Jayy kom længere ned af gaden så han sig omkring og så en bænk, hvor han kunne slappe af på. Et smil kom frem på de blege læber inden han fortsatte i retningen af bænken. Han satte sig ned og lod sit blik glide op på himlen, hvor der alligevel ikke var til at se noget, da der var overskyet. Nu sad han her og ventede på sit næste mulige bytte, hvis han dog havde heldet med sig i nat, ellers måtte han leve med det han allerede havde fået.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum