Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Åben by night -( Diego)

Go down

Åben by night -( Diego)

Indlæg by Gæst on Søn 11 mar 2012 - 16:39

Sted: gå gaden
Vejre: Dejlig lunt.
Omgivelser: En del mennesker/væsner, og masse butikker omkring
Dag: Søndag
Tid: 21:00Macy gik denne lille tur forsig selv hen mod gågaden. Hun fik øje på en masse folk i byen. Hun tænkte kort hvorfor der var så mange mennesker klokken var over fem og butikkerne plejede at lukke der, men hun kom hurtig i tanke om det var åben by night idag. Gågaden havde sin charme på denne tid af døgnet, godt nok var der ikke overfyldt mange mennesker som der kunne have været, men det var egentlig også bedst, da der var meget trængt og næsten ikke til at komme til nogle steder når der var for mange mennesker i gaderne. Mange folk ville mene man ikke skulle gå alene, hvilket også ville være dumt med de væsner som befandt sig ude i gaderne på denne tid af døgnet. Macy var ny til byen så hun havde hørt en masse rygter om væsner også videre. Hun vidste ikke helt rigtig om det bare var deres fantasy eller om det endelig kunne være rigtigt?. Hun så sig kort omkring, og der kom flere og flere. På gå gaden var der musik og snak på alle sidder, men det gjorde hende ikke noget. Hun gik i mellem menneskemængeten som var ret sværd"Må jeg kom forbi"sagde hun næsten en del viser gange for at kom forbi. Vejret idag var dejlig lunt, og det nød de fleste. Alle hadede regn og blæse, og stjerner var nu også kommet op på himlen. Så det var ret smukt.

På Macy's slanke figur dog med kvindelige kurvede former, som fyldig barm og alt det en kvinde nu skulle besidde.var iført en nedringet mørkeblå trøje, og nogle hvide bukser også nogle sorte støvler på fødderne. Hendes ansigt indrammede, bleg med et strejf af et gyldent solskær og havde fine fyldige læber der var en mild lyserød og hendes grønne/blå dådyr øjne med lange smukke sorte øjne vipper. Hun gik videre i den menneskemængeten blev skubbet af så mange mennesker da hun stødte ind i en mur, eller det troede hun da.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum