Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

What to do

Go down

What to do

Indlæg by Gæst on Tors 8 mar 2012 - 21:35

Sted- Gågaden i Terre
Tid- Klokken er 23.17
Vejr- Det er fuldmåne og køligt
Omgivelser- Stort set ingen væsener, og så de omkringliggende butikker
Dag- Det er en Onsdag

For første gang i ret lang tid oplevede Emily at kede sig. Det var som om der overhovedet ikke var noget at lave. Hun var ikke sulten, så der var ingen grund til at jage. Da det nu var nat, var det ret begrænset med væsener. Især de venlige. Det virkede ellers som en god idé bare at finde en eller anden, hun kunne tale med. Eller kigge på. Et eller andet. Men nej. Gågaden så ret tom ud. Alle de lukkede butikker gav gaden et øde udseende. Deprimerende på en måde. Det eneste lys kom fra enkelte lygtepæle, som var placeret langs gaden.
Lidt længere fremme spottede den unge vampyr en bænk. Den så helt almindelig ud. Og så var den tom. Hun burde nok ikke have regnet med, at der på magisk vis ville sidde et menneske, som kunne underholde hende. Det havde hun ellers brug for. Emily trak den tynde jakke lidt tættere sammen omkring sig. Ikke fordi kulden generede hende, men bare fordi det var en vane. Det havde hun altid gjort, og det var svært at ligge bag sig igen. Et lavt suk undslap hende, da hun fortsatte med at gå. Der måtte da være et eller andet at lave. Bare... noget. Så forfærdeligt kedelig kunne Terre da ikke være, vel? Der var jo altid diskoteket, men Emily var ikke lige i festhumør.
Tanken om den høje musik og alle de lugte, var overhovedet ikke tiltalende lige nu. Sidste gang hun havde været på diskoteket, havde alle lugtene forvirret hende, og hun havde ikke været i stand til at sige, hvilket væsen den person ved siden af hende var. Her ude i den friske luft, havde hun ingen problemer med det. Slet ikke.
Måske var nu et godt tidspunkt, at skaffe sig noget mere tøj. De manglende penge tvang hende til at stjæle, men hun var bestemt ikke god til det. Selv ikke med sine vampyr reflekser og hurtighed. Men der var ingen til at opdage hende. Hvor gode var overvågningssystemerne mon i gågaden? Og var der noget tøj, som var værd at stjæle? Sidst hun havde stjålet, var ved et stort marked, som foregik til lang tid efter solen var gået ned. Det havde slet ikke være i denne by, så hvordan det foregik her, anede hun faktisk ikke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum