Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Smukke kjoler, og dyre kager.

Go down

Smukke kjoler, og dyre kager.

Indlæg by Gæst on Lør 20 mar 2010 - 15:30

Sted: Slottet
Vejr: Solskin, perfekt
Omgivelser: Et par stykker er efterhånden kommet
Tid: 16:47 - Sen eftermiddag
___

Reiya var endelig ankommet, men det havde aldrig rigtigt været hendes mening. Altså jo, men hun havde ikke rigtigt tænkt over det, før hun var her... Hun viste det jo godt, det virkede bare stadig så forvirrende, med alle de nye ting. Hun var ikke længere menneske, og det skulle hun jo vende sig til. Hun var fløjet det meste af vejen, men var også gået en hel del. Hun kom ind af døren, med sit mørke hår at op, og kryllet en anelse. Hun havde også en kjole på, for en gangs skyld. Hun rødmede svagt, og mindede sig selv om at det kun var på grund af mad hun var kommet. Kjolen var kort, en kjole man kun kunne bære hvis man havde ben så smukke som hende. Der var kun to smukke ting ved hende. Hendes ansigt, og hendes ben.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum