Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Åben by night - ÅBENT EMNE

Go down

Åben by night - ÅBENT EMNE

Indlæg by Gæst on Man 13 feb 2012 - 22:22

Sted: gå gaden
Vejre: Solen skinner.
Omgivelser: En del mennesker/væsner, og masse butikker omkring
Dag: Mandag
Tid: 17:00


Marlene gik den lille ture for sig selv. Hun var iført lange smukke sorte øjenvipper, grønne lyse øjne, mørkebrunt hård sat op i en hestehale, silkeblød hud, klar dejlig brun farve, pinke læber. Hun var påklædt en mørkeblå trøje som gik ned af den ene skulder og hvide bukser og på fødderne havde hun højhælede sorte støvler. Hun havde sin camera med og sin taske på skulderen. Hun skulle undersøge eller finde noget om skoven. Det var hendes skole projekt opgave. Hun så sig omkring. Hun gik længere ind mod skoven. Hun fik taget nogle billeder og fik skrevet notater ned på sit blok. Pludselig høre hun et skrig. Hun bliver forskrækket og ser sig omkring. Hun får øje på to mænd slå en pige ihjel. Marlen tog hurtig et billed, og prøvede liste sig væk uden de hørte men hun fald over et gren. De mænd fik øje på hende. Marlene løb så hurtig hun kunne ud af skoven. Hun gik hurtig mod gågaden og der ser hun en del viser folk. Hun tænkte kort hvorfor der var så mange mennesker klokken var over fem og butikkerne plejede at lukke der, men hun kom hurtig i tanke om det var åben by night idag. Hun vendte sig om hun så mændene komme. Hun gik der hvor der var flest mennesker de myrer nærmest ind, for at få fat i tøj. Hun sukkede kort af så mange mennesker, hun gik i mellem dem"Må jeg kom forbi"sagde hun næsten en del viser gange for at kom forbi, men det var godt for hende der var masse mennesker, og det fik stoppede mændene at komme efter hende. Hun blev skubbet af så mange mennesker da hun stødte ind i en mur, eller det troede hun da.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Åben by night - ÅBENT EMNE

Indlæg by Gæst on Man 13 feb 2012 - 22:48

En høj spinkel skikkelse med let solbrun hud og brunt hår som uglede let hvorpå der sad et par smarte sorte solbriller, personens øjne var havblå samt de bar et roligt men også nysgerrigt blik på de smalle læber sad et skævt smil. Denne person var iført en blå stribet bluse samt et par blå stramme jeans og et par blå all stars desuden hang der et dyrt kamera om hans hals der fortalte at han var fotograf, på hans skulder hang en brun taske hvor der stak et par blokke samt kamera linser op.
Elon var denne mands navn og han var fotograf dog havde han fået fri nu men rendte dog stadig rundt i byen efter det perfekte foto som han nu havde let efter hele dagen det var dog ikke dukket op endnu, han gik i sin helt egen verden indtil en ung kvinde stødte ind i ham så han vågnede op til virkeligheden. han betragte hende let køn var hun men nu måtte han også huske på at hun havde ramt ham" undskyld stod jeg i vejen?"spurgt han undrende hvorefter han sendte hende et let smil bare for at vise at han ikke var sur, for han var ikke sur der sku en lille smule mere til for at gøre ham sur desuden havde han i dag en god dag og det betød at han ikke blev sur så nemt som han ellers plejede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Åben by night - ÅBENT EMNE

Indlæg by Gæst on Man 13 feb 2012 - 23:05

Hun så at hun kom til gå ind i en ung fyr." Ejj.. Det må du virkelig undskyld.
Du stod overhovedt ikke i vejen det bare mig der skal se efter en anden gang. Håber ikke du kom til noget" sagde hun stille, og fik betragtede ham kort.
Han var dog en flot fyre. Hvordan kunne hun dog gå ind i ham.
Hun synes et kort øjeblik det var pinligt, men de tanker gik hurtig væk hvor hun de mænd holdte øje med hende. Hun vidste ikke hvad hun skulle gør, hvordan skulle hun dog flygte fra de mænd og anmeld det billed til plolitiet.
Hun vendte blikket mod drengen"du må du undskylde"sagde hun endnu engang og fik samlede sit blok hun tabte på Jorden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Åben by night - ÅBENT EMNE

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum