Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 2:42 by Khaa

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 2:37 by Caleb

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 2:33 by Zakaroff

» År 3038 - reklame
Fre 15 dec 2017 - 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240188 indlæg in 12012 subjects

Åben by night - ÅBENT EMNE

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Åben by night - ÅBENT EMNE

Indlæg by Gæst on Man 13 feb 2012 - 22:22

Sted: gå gaden
Vejre: Solen skinner.
Omgivelser: En del mennesker/væsner, og masse butikker omkring
Dag: Mandag
Tid: 17:00


Marlene gik den lille ture for sig selv. Hun var iført lange smukke sorte øjenvipper, grønne lyse øjne, mørkebrunt hård sat op i en hestehale, silkeblød hud, klar dejlig brun farve, pinke læber. Hun var påklædt en mørkeblå trøje som gik ned af den ene skulder og hvide bukser og på fødderne havde hun højhælede sorte støvler. Hun havde sin camera med og sin taske på skulderen. Hun skulle undersøge eller finde noget om skoven. Det var hendes skole projekt opgave. Hun så sig omkring. Hun gik længere ind mod skoven. Hun fik taget nogle billeder og fik skrevet notater ned på sit blok. Pludselig høre hun et skrig. Hun bliver forskrækket og ser sig omkring. Hun får øje på to mænd slå en pige ihjel. Marlen tog hurtig et billed, og prøvede liste sig væk uden de hørte men hun fald over et gren. De mænd fik øje på hende. Marlene løb så hurtig hun kunne ud af skoven. Hun gik hurtig mod gågaden og der ser hun en del viser folk. Hun tænkte kort hvorfor der var så mange mennesker klokken var over fem og butikkerne plejede at lukke der, men hun kom hurtig i tanke om det var åben by night idag. Hun vendte sig om hun så mændene komme. Hun gik der hvor der var flest mennesker de myrer nærmest ind, for at få fat i tøj. Hun sukkede kort af så mange mennesker, hun gik i mellem dem"Må jeg kom forbi"sagde hun næsten en del viser gange for at kom forbi, men det var godt for hende der var masse mennesker, og det fik stoppede mændene at komme efter hende. Hun blev skubbet af så mange mennesker da hun stødte ind i en mur, eller det troede hun da.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Åben by night - ÅBENT EMNE

Indlæg by Gæst on Man 13 feb 2012 - 22:48

En høj spinkel skikkelse med let solbrun hud og brunt hår som uglede let hvorpå der sad et par smarte sorte solbriller, personens øjne var havblå samt de bar et roligt men også nysgerrigt blik på de smalle læber sad et skævt smil. Denne person var iført en blå stribet bluse samt et par blå stramme jeans og et par blå all stars desuden hang der et dyrt kamera om hans hals der fortalte at han var fotograf, på hans skulder hang en brun taske hvor der stak et par blokke samt kamera linser op.
Elon var denne mands navn og han var fotograf dog havde han fået fri nu men rendte dog stadig rundt i byen efter det perfekte foto som han nu havde let efter hele dagen det var dog ikke dukket op endnu, han gik i sin helt egen verden indtil en ung kvinde stødte ind i ham så han vågnede op til virkeligheden. han betragte hende let køn var hun men nu måtte han også huske på at hun havde ramt ham" undskyld stod jeg i vejen?"spurgt han undrende hvorefter han sendte hende et let smil bare for at vise at han ikke var sur, for han var ikke sur der sku en lille smule mere til for at gøre ham sur desuden havde han i dag en god dag og det betød at han ikke blev sur så nemt som han ellers plejede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Åben by night - ÅBENT EMNE

Indlæg by Gæst on Man 13 feb 2012 - 23:05

Hun så at hun kom til gå ind i en ung fyr." Ejj.. Det må du virkelig undskyld.
Du stod overhovedt ikke i vejen det bare mig der skal se efter en anden gang. Håber ikke du kom til noget" sagde hun stille, og fik betragtede ham kort.
Han var dog en flot fyre. Hvordan kunne hun dog gå ind i ham.
Hun synes et kort øjeblik det var pinligt, men de tanker gik hurtig væk hvor hun de mænd holdte øje med hende. Hun vidste ikke hvad hun skulle gør, hvordan skulle hun dog flygte fra de mænd og anmeld det billed til plolitiet.
Hun vendte blikket mod drengen"du må du undskylde"sagde hun endnu engang og fik samlede sit blok hun tabte på Jorden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Åben by night - ÅBENT EMNE

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum