Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

på en cafe i gågaden

Go down

på en cafe i gågaden

Indlæg by Gæst on Lør 11 feb 2012 - 16:51

T: 13:00
O: en masse mennsker
V: solskin
S: en cafe i gågaden
Forbeholdt: Elon


Det var en varm sommerdag. Og solen skine ned på gågaden og på en lille men hyggelig cafe, her arbejet den 20 år gammel Sasha hun var en smuk ung kvinde hun var en flitte og glad. kvinde hun elske at betjene ander mennsker og væsner cafen var ny og lige nu, stod hun ved kasse og betjenet en kunde som hade bestilet en kaffelatte. Og hade får den men det var også nogen kunder som var ret brokken over for de ansatte er, men ingen ture brokke sig over for Sasha for de viste at hun gav igen af sammen skuffe.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: på en cafe i gågaden

Indlæg by Gæst on Lør 11 feb 2012 - 17:00

En ung mand kom gående ned af gaden med et let smil på læben, han var en rimelig høj mand med brunt hår som sad let uglet men dog pænt og tydeligvis sat med stor omhu. Hans øjne var havblå samt dybe og ret så smukke af et menneske at være. han var iført et par sorte bukser samt en rød hvid stribet bluse, og et par røde sko desuden hang der et dyrt kamera om hans hals som tydeligt viste at han var ægte fotograf. hans navn var Elon og han var ny i denne by. Han kom roligt gående ned af gaden hvorefter han stoppe op foran en lille cafe hvor han roligt skubbe døren op og trådte ind, hvorefter han fandt et bor ved vinduet for sig selv. Elon tog kameraet af hvorefter han roligt begyndte at se de billeder han havde taget igennem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: på en cafe i gågaden

Indlæg by Gæst on Lør 11 feb 2012 - 17:07

Sasha så at det kom. En ny kunde ind så hun tog sin blok og en blyant og gik ned til ham med, et kort over de ting man kunne får på cafen hun rømme sig en smule. For at gøre ham opmærksom på at hun var det hun var søde pg tålmodig, og kunne godt vent til han var klar men det kunne de ander kunder ikke. De var sure over at han ikke hade set Sasha stod ved hans side,

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: på en cafe i gågaden

Indlæg by Gæst on Lør 11 feb 2012 - 17:28

Elon koncetrade sig nøje om billederne at han ikke så den unge tjener komme hen til sig, først da han hørte en lyd løftede han hovedet og mødte hendes blik, han smilede let hvorefter han lage kameraet på bordet og tog imod menu kortet som han så let studerede hvorefter han åbnede munden"må jeg bede om en kop te?"spurgt han let mede en rolig lidt mørk stemme hvorefter han sendte hende et charmerende blik før han så ud af vinduet. Elon betragtede roligt de folk der gik forbi og tænkte nøje over hvilket typer de var samt han bedømte om de var kønne eller ej, det var noget han af ren vane kom til endda også når han havde fri som nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: på en cafe i gågaden

Indlæg by Gæst on Søn 12 feb 2012 - 12:25

" ja da jordbær eller grøn te " sagde Sasha. Og noter ned hvad han ville ha til sin te " og hvad skal du, ha til teen en bolle eller et stykke lagekage " spurte Sasha stille. Og var klar til at skrive ned hvad han ville ha til sin te og hvilken te han ville ha,

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: på en cafe i gågaden

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum