Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252383 indlæg in 12753 subjects

Galla fest!!!

Go down

Galla fest!!!

Indlæg by Gæst on Lør 20 mar 2010 - 10:04

sted: gallasalen
tid: 10 om morgenen
dato: 20 marts
omgivelser, dansende par, et par småfulde her og der, men ellers meget lidt folk.
vejr: solskins vejr, dog er kun halvelen af salen badet i sol, resten ligger i skygge.

Nero kom stille gående ind i gallasalen, der var overraskende lidt folk, han havde en smoking på, en klassisk med hvid skjorte, og ellers rest var i sort, han førte sig med en utrolig ynde, og et par stykker gloede på ham når han kom gående!
Nero hilste på et par stykker, de fleste var kvinder, og han kyssede et par hænder her og der, det skuffede ham dog at der ikke var andre end hans kunder til stede, han havde nu regnet med mindst et par stykker til, selvfølgelig var der Yuuki der først kom næste dag, men ud over hende så var Nero skuffet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Galla fest!!!

Indlæg by Gæst on Lør 20 mar 2010 - 10:47

Asiha havde taget chancen med at bevæge sig ud i folkemængden. Hun havde en lang hvid kjole på, som havde nogle mørkeblå søm i, ved barmen var den lidt uglet som var det en i gamle dage hvor stoffet uglede, og buede sig ind imod huden foroven, hendes ærmer hang ned i løse ender hvor de igen var blevet sømmet ind i mørkeblå tråd. Hendes underdel af kjolen havde nogle finde mønstre og delte siderne delte sig ud i to så der var et midterstof indenunder, som havde nogle broderinger i mørklilla, og mørkeblå mønstre. På hendes håndled havde hun et simpelt sølv armbånd. Hun havde os en sol-paraply med sig så hun kunne dække for solen, hun følte sig umådeligt dum over bare sådan være gået også endda på en solskinsdag?! Hun sukkede stille og kiggede op på loftet, hvor var hun dog os bare uansvarlig, hvad ville Heath ikke sige? Men det var hendes fødselsdag, og hun ville morer sig, hun syntes hun havde retten til det bare for denne ene gangs skyld. Hun var trods alt ikke et barn mere men en ung voksen kvinde da hun nu var fyldt 18 år. Hun bed sig i igen i læben og holdte uroligt på sin paraply, hun havde faktisk fundet det meste i en genbrugsbutik, men hvad så, pointen ved det var at det var pænt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Galla fest!!!

Indlæg by Gæst on Søn 21 mar 2010 - 22:04

Nero så hende lynhurtigt, og han stod ved siden af hende endnu hurtigere, han smilte venligt og bukkede let for pigen, det kunne kun være Asiha og han smilte venligt, "jamen goddag Asiha, hyggeligt at træffe dig her!" han så venligt på hende og smilte igen, hun var smuk, der var ikke andre ord for det, men så igen, der var noget faretruende over hende, Nero opdagede det først da han stod med blottet nakke foran hende, og han skyndte sig at rette sig op og kiggede hende i øjnene, hun var forandret, han kunne ved første blik ikke sige hvordan, men hun var mere end menneske nu, og det var ikke en ting Nero var glad for.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Galla fest!!!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum