Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Keep out the nightmares!
Today at 3:10 by Caine Blackwell

» Don´t mind the monster [Christobál]
Lør 26 maj 2018 - 0:30 by Cristóbal De Vega

» Fravær :(
Tors 24 maj 2018 - 16:51 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251454 indlæg in 12723 subjects

is this what i think

Go down

is this what i think

Indlæg by Zankuji on Søn 29 jan 2012 - 21:23

S-gågaden
T-14.00
O-mennesker og sådan
P-Skjorte som sad løs over hans eller bare krop og et par bukser og sko og en jakke han holder i hånden.
V-sådan midt imellem koldt og varmt.Zankuji havde bevæget sig en tur udenfor hans hus mure og ud på gågaden uden sådan og vide hvad sådan en dejlig dag som i dag ville byde ham på og alt det da der jo kunne ske så meget på meget lidt tid ville han mene.
Han gik sådan og kiggede på de forskellige butikker som var i gågaden men det var ikke sådan noget der tiltalte ham i at han bare måtte ha det eller noget, han gik hen og fandt sig en bænk hvor han satte sig ned og kiggede rundt men der var bare ikke noget eller nogen som fangede hans opmærksomhed lige nu og her på den måde som det plejede. Han sad bare der og lavede ikke noget lige nu og her men, han håbede på at der ville komme en eller anden som han kunne snakke med eller noget.
avatar
Zankuji
Master (Rank 23)

Bosted : bor i et hus i terre

Antal indlæg : 4936


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Gæst on Søn 29 jan 2012 - 21:56

Zophia var ikke nået ret langt hen af gågaden.. før hun fik fornemmelsen på at hun havde glemt noget derhjemme mens hun samtidig blev enig med sig selv om at der ikke var ret meget at lave idag, eller hun havde ihvertfald ikke noget at lave. Blikket blev holdt mod hendes fødder mens den ene skiftede med den anden til at gå forrest. Kedsomheden havde tydeligvis overtaget hende ingen tvivl om det. Det var ved at være anden eller tredje gang hun havde havde været i selve gågaden, Men nu var hun mere sikker i byen og var ret så sikker på hvor hun var henne.
Zophia fik fjernet blikket fra fødderne og rettede det så op. så hun kunne se på de mennesker der gik forbi hende eller, dem der stod i butikkerne. Hun havde altid fundet gågaden som et roligt sted og hvor man kunne gå i sine egne tanker uden nogen forstyrrede en. Hendes øjne fangede en person der sad ved på en bænk, hvorfor det lige fangede ham havde hun ingen anelse om men der var et eller andet over denne person.. Men hvad vidste hun ikke rigtigt..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Zankuji on Søn 29 jan 2012 - 22:11

Han sad der og gloede lidt rundt uden sådan og vide hvorfor han sad der men der var noget en grund til det, men efter lidt tid rejste han sig op og fjernede sit hår fra hans ansigt og kiggede rundt. Han satte kursen lige hen mod en kvinde som vist kiggede på ham eller sådan noget *hun ser på mig*tænkte han og gik hen mod hende og smilte roligt "Hejsa"sagde han venligt til hende og viste ikke om der ville komme noget svar fra hende men de håbede han da er der kom.
Han var bare lige ud og alt det for han var sådan en der godt kunne lide og møde nye folk og alt det.
avatar
Zankuji
Master (Rank 23)

Bosted : bor i et hus i terre

Antal indlæg : 4936


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Gæst on Søn 29 jan 2012 - 22:26

Zophia's blik rettet mod bænken hvor manden havde siddet, Hvor han nu stod foran hende. Der kom et lille gisp fra hende men dog mest fordi at hvis hun havde fortsat med at gå havde hun gået ind i ham "Ehm.. Hej" Svarede hun ham så, ret så usikkert. Hun holdte blikket på ham for blot at undersøge ham. Hvor gammel mon han var? Det var ikke fordi han lignte en på hendes egen alder men en der var lidt ældre, men det var svært at sige.
Zophia stod lidt med tanken om hvorfor han havde snakket til hende? Havde hun gjort et eller andet og nu ville han så først spille venlig og bagefter gøre et eller andet totalt væmmeligt ved hende? Zophia havde de sygeste tanker om folk hun ikke kendte..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Zankuji on Søn 29 jan 2012 - 22:34

Han kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber "kunne ikke lade være med at undgå dit smukke blik som kiggede på mig"sagde han stille og roligt og så hende ind i øjne "mit navn er zankuji hvad er dit"sagde han og fjernede igen sit hår fra sine øjne.
Han slappede af mens han kiggede på hende hun så da endeligt godt ud men hvad tænkte hun på da han bare sådan gik lige hen til hende og snakkede til hende og alt sådan noget, på en måde var det lidt underligt syns han selv men det var nok bare ham der mente det eller gjorde hun også og sådan noget halløj.
avatar
Zankuji
Master (Rank 23)

Bosted : bor i et hus i terre

Antal indlæg : 4936


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Gæst on Søn 29 jan 2012 - 22:46

Zophia's kinder blussede lidt op. Hun kunne ikke rigtigt finde på noget at svare til det så hun valgte at smile istedet, Der var stille i et øjeblik men så begyndte han at snakke igen eller han sagde hvad han hed også spurgte han efter hendes "Jeg hedder Zophia" Sagde hun stille, blikket blev rettet mod jorden i lidt tid. Hvad skulle hun sige til ham? Han var jo vildt fremmed også havde han bare gået hen og snakket til hende som om han kendte hende. Hun forstod ikke noget af det der lige var sket i de sidste minutter.
"Hvem er du egentlig?" Spurgte hun så ligeud og så op på Zankuji og afventede egentlig bare et svar. Han virkede slet ikke så slem endnu som hun havde troet han ville have været.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Zankuji on Søn 29 jan 2012 - 23:03

Han kiggede på hende og slappede af "hvem jeg er det har jeg jo lige sagt jeg hedder Zankuji"sagde han stille og roligt "det er et smuk navn du har Zophia"sagde han roligt og viste ikke hvad hun ville sige til ham bare af det han lige havde sagt nu her.
Han var som han var lige ud og venlig mod folk som han mødte medmindre de var sådan noget der var onde og alt det dem kunne han ikke tage på nogen måder og alt det.
Han så på hende *hvad mon hun tænker på lige nu og her*tænkte han for sig selv og slappede bare af og alt det og ventede kun på svar fra hende af lige nu.
avatar
Zankuji
Master (Rank 23)

Bosted : bor i et hus i terre

Antal indlæg : 4936


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Gæst on Man 30 jan 2012 - 14:45

Blikket blev holdt på ham med et skævt smil, Han fik hende virkelig til at føle sig dum lige nu "Ja. Det er jeg med på.. Men.. Nej bare glem det" Hun vidste ikke hvad hun skulle sige til det, han havde jo besvaret hendes spørgsmål men det var ikke det svar hun havde forventet. Et smil placerede sig igen på hendes læber "Jamen.. ehm.. Tak" Kulden forsvandt fra hende endnu engang hvor hun derefter tog sig selv i at rødme en smule igen. Hun kunne bare ikke tåle når folk sagde sådan noget til hende.
Zophia tænkte lidt over hvad det var hun skulle sige til ham men fandt aldrig frem til noget, måske skulle hun bare sige at hun var nød til at gå eller spørge om han ville med eller noget i den stil. Hun havde ingen anelse om det lige nu..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Zankuji on Man 30 jan 2012 - 16:42

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede af "jeg tænkte på om du vil med hen og ha noget varmt kakao"spurgte han stille og roligt og viste ikke om hun ville men, man kunne jo kun håbe på at hun ville for hun lod til at være en person man godt ville kende og sådan noget.
Han så på hende med et smil og ventede bare på et svar fra hende af og sådan noget, hun skulle bare sige ja til det så var de på vej hen og få sig noget varmt kakao et eller andet sted.
Han var på en måde glad for at han lige mødte hende på den måde som der lige var sket.
avatar
Zankuji
Master (Rank 23)

Bosted : bor i et hus i terre

Antal indlæg : 4936


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Gæst on Søn 5 feb 2012 - 21:49

Zophia trak lidt på skulderne "Tjoh.. Det kunne da være dejligt" Sagde hun stille og sendte ham så et lille smil. Tankerne kom tilbage.. tænk nu hvis han var en eller anden børne lokker?!. Hun lukkede blidt øjnene i lidt tid "Hvor gammel er du egentlig?" Spurgte hun så pludseligt mens hun samtidig fik åbnet øjnene, det ville være lidt rart hvis hun vidste hvor gammel han var i forhold til hende.
Zophia var selv kun de 17-18 år.. Hvilket hun var rimelig tilfreds med da det ville sige at hun et eller andet sted stadig var rimelig ung men alligevel ikke helt så ung, Det med aldre og tal.. havde ikke altid været hun var bedst til.. og slet ikke hvis hun skulle forklare ting, det var hun en direkte idiot til.

//Min krea er lidt dårlig.. såeh..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Zankuji on Søn 5 feb 2012 - 22:42

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af "mig jeg er i 20'erne"sagde han og ville helst ikke sige at han var de der 25 år som han endeligt var så var det pænere at sige i 20'erne i stedet. Han så på hende med et smil på sine læber "men det jo bare tal ikke"sagde han stille og roligt og slappede bare af, han viste jo ikke hvordan hun tog at han var oppe i den alder og sådan noget.
Han kiggede på hende med et smil på sine læber "men skulle vi få det kakao"spurgte han stille og roligt.
avatar
Zankuji
Master (Rank 23)

Bosted : bor i et hus i terre

Antal indlæg : 4936


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Gæst on Søn 5 feb 2012 - 22:54

Der kom et roligt nik fra hende "Jo.. det er det vel" Hun var ikke meget for at skulle sige det, da tal jo et eller andet sted ikke bare var tal. Hun nåede ikke rigtigt at tænke mere over det inden han hurtigt forsatte til det med kakaoen "Jo. Lad os det." Svarede hun og så på ham med et lille smil. At han sagde han var i 20'erne hjalp meget på hendes nysgerrighed.. eller faktisk slet ikke, hun blev bare gjort mere nysgerrig end hun var i forvejen hvilket irretede hende ret så meget. Blikket blev rettet lidt rundt på de forskellige butikker og mennesker der gik forbi dem, hvorfor var der så mange ude når vejret var så kedeligt.. Hun gik et lille skridt tilbage bare for at have noget at lave "Men øhm.. du kommer til at føre an" Mumlede hun så lidt efter og rettede blikket på Zankuji med et lille smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Zankuji on Søn 5 feb 2012 - 23:15

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og gav sig til at gå en vej som ville føre dem hen til den cafe hvor de kunne få sig noget kakao og sådan noget. Han så på hende med et smil mens de gik der sammen på vej for at få dem noget at drikke han viste ikke hvad dette her ville føre til men noget ville der jo nok ske på den ene eller anden måde. Han gik vider og der var ikke så langt igen, Han stoppede op og så på hende "så er vi her"sagde han og gik ind på en lille hyggelig cafe hvor han fandt dem et sted og sidde og bad om og få dem noget kakao ved ham der stod i baren.
avatar
Zankuji
Master (Rank 23)

Bosted : bor i et hus i terre

Antal indlæg : 4936


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Gæst on Tirs 7 feb 2012 - 18:04

Der gik nogle få sekunder før hun opdagede at han var på vej hen til stedet så hun skyndte sig op på siden af ham og lod kort blikket ramme ham og lod det så falde ned på hendes fødder hvor hun så smilede for sig selv uden rigtig at ligge mærke til det. Hun havde det som om hun havde en million tanker i hovedet.. men det var ikke fordi der rigtigt var nogle ting som hun nu lige tænkte over.
"Super." Fik hun mumlet da han sagde at de var der. Zophia fik sat sig ved det bord Zankuji havde fundet til dem. Nu ventede de egentlig bare på at kakaoen skulle komme. Zophia havde lyst til at sige en masse men hvad vidste hun ikke så hun blev enig med sig selv om at det var bedst at hun slet ikke sagde noget så. Tavsheden mellem dem var begyndt at være en smule akavet, Hvad skulle hun sige til ham? Hun var så dårlig til at snakke med folk hun ikke rigtigt kender..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Zankuji on Tirs 7 feb 2012 - 18:09

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og der gik ikke langt tid fra at han havde været oppe og bestille kakaoen til den blev serveret ved dem og sådan. Han slappede af og kiggede på hende "der ikke noget galt"spurgte han stille og roligt og ville da godt vide hvis der var noget galt med det de lavede og sådan noget.
Han slappede bare af og ventede på at hun ville svare ham på det han spurgte om og sådan noget.
avatar
Zankuji
Master (Rank 23)

Bosted : bor i et hus i terre

Antal indlæg : 4936


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Gæst on Fre 17 feb 2012 - 16:53

Zophia fik hurtigt placeret sine hænder om den varme kop med kakao i. Hun grinte stille og kort, det var egentlig ikke fordi der rigtigt var noget der var sjovt i det han spurgte om men hun følte ligsom bare at hun havde brug for det korte grin "Nej.. Jeg er bare lidt genert" Mumlede hun stille og lod de blå øjne hvile på ham i et øjeblik. Det irreterede hende stadig væk at han ikke havde sagt sin nøjagtige alder, i tyverne kunne jo være 21, 22, 23, 24, 25 og 26.. måske højere op men så ville det vel gå hen og være i ældre end i tyverne, Hvorfor var det så slemt at sige det? Hun rystede kort på hovedet for at ryste tankerne af sig hvor hun så valgte at sende ham et lille smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: is this what i think

Indlæg by Zankuji on Fre 17 feb 2012 - 17:14

Han slappede bare stille og roligt af "genert er da ikke noget du behøver at være overfor mig"sagde han, med et smil på sine læber og så på hende og lod bare deres øjne mødes i det at hun vist kiggede på ham eller sådan noget.
Han kiggede rundt og drak lidt af sin kakao selvom det lige var blevet lavet, men det var ikke for varmt til ham eller noget som helst, men der var jo også grunde for at han ikke syns det var for varmt for ham men det ville han ikke sige noget om folk ville bare mene at han har store smertetærskel eller sådan noget.
Han kiggede på hende med et smil "du ser ud til at tænke over noget er det noget du vil dele med mig eller er det privat"spurgte han, stille og roligt og håbede på at det var i orden at han spurgte hende om det eller hvad det var. Han ville bare være sikker på om han måtte vide det eller om han ikke måtte for så blande han sig da ikke i det og alt muligt andet der ville kunne ske ved at vide ting og alt det.
avatar
Zankuji
Master (Rank 23)

Bosted : bor i et hus i terre

Antal indlæg : 4936


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum