Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252384 indlæg in 12753 subjects

What the hell a Train?!

Go down

What the hell a Train?!

Indlæg by Gæst on Tirs 24 jan 2012 - 21:27

S: Metroen
O: Mennesker der skal med toget og videre rundt i byen
V: Stille lunt solen er da fremme
T: 15.00
>>Tilegnet Kiwi Heart men åbent<<

Nikolaj var lusket sig ned i metroen, han havde ikke regnet med han ville gå ned i de lumske steder og få købt noget Kokain, da han manglede seriøst noget han kunne få i sin krop, da hans krop var godt ved og være afhænig af de stoffer, men det var vel hans problem da han ikke ligefrem kunne dø af noget, så heller være afhænig af de lorte stoffer, han vidste godt at det var noget lort han var kommet ind igen, men han vidste også godt at det var noget han måtte komme ud af selv, men det var nu bare så dejligt berosende, at han følte at han havde brug for det for at kunne slappe af istedet for at være så stresset som han nu var engang imellem, han elskede suset fra dette stof, og det gjorde ham glad og rolig, man kunne ikke se på ham at han tog stoffer mere når han var beroset var hans popiller helt store, da han var på det en smugle tit, da han elskede det så højt at han ville give alt fra sig bare for at kunne smage på noget nyt, eller få noget hash eller kokain. Ja det kunne man vel sig en afhænig stofmisbruger, som var i en knibe, men kunne ikke dø.
Nikolaj havde en cigerat i munden da han havde fået tændt inden han kom der ned, man måtte gerne ryge der nede, den lette rygsky kom ud af hans mund da han fik taget et hiv af denne Lambert & Butler cigerat, som han røg af mærke af cigeratten, han elskede nu bare at kunne ryge så meget han nu ville, et lettere suk kom fra ham da han mærkede den lette rystelse i sin krop som var vældig trættende i hans krop, han kunne nemt mærke han havde brug for stofferne snart ellers ville han gå helt amok, men han håbede han kunne nå ned til den sædvanlige pusher som var nede i Metroen, Nikolaj var som en stamkunde for denne pusher, han vidste han var tatovør og han havde de laveste priser i byen og noget af det bedste man kunne finde af kokain. Han smilede skævt af tanken om at det lette sus i hans krop skulle komme igen, det var en dejlig gammel følse som han havde fået for noget med 2 dage siden. Nikolaj fik det sidste trin med og stod nu nede i metroen og kiggede rundt efter pusheren, hvor han fik bevæget sig hen til ham og stille så det ikke mistænkeligt ud men mere som en venne snak mellem dem.
Pusheren gav ham en pose med kokain i, og han fik givet pengende til ham, en 50 seddel kom frem i Nikolajs hånd for denne pose, og gav sig til at kramme denne mand så de ikke så helt forkert ud med at de solgte til hinanden da der var nogle politimænd i metroen smøgen var i hans mund, og han var lettere på vej hen mod trappen igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum