Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Death is only another step (Nessa)
Today at 0:43 by DuChance

» I want to play! (Emnesøgning)
Yesterday at 22:05 by Kaylan Du'Dannan

» Athena Akademiet - Reklame
Ons 18 apr 2018 - 11:39 by Aaron

» Love at first sight - [Khá]
Ons 18 apr 2018 - 10:16 by Khaa

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 18 apr 2018 - 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 apr 2018 - 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 apr 2018 - 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Ons 18 apr 2018 - 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 18 apr 2018 - 9:31 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 527 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Constantin deZota

Vores brugere har i alt skrevet 250514 indlæg in 12697 subjects

Så mange væsner... og hvad så??

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Så mange væsner... og hvad så??

Indlæg by Gæst on Tors 26 jan 2012 - 17:29

Han så overrasker på hende da han havde hørt hvad hun sagde "Woah, du har da været igennem meget på kort tid." Han kigged ned på sine hænder som han havde taget op af lommerne, han vidste ikke helt hvad han skulle sige til det, han havde jo ikke selv kendt til sin familie så han kendte ikke følsen af at miste nogen man holder af.
Han undrede sig over hvordan hun havde klaret sig ude i skoven, hun var jo en... pige. Dog beundrede han det også.
Der var noget han ikke helt havde forstået, var hendes brødre bare forsvundet?
"Forsvant de bare? Altså dine brødre." Han kigge undrene på hende, han var ved at vænne sig til ikke at havde sin maske på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så mange væsner... og hvad så??

Indlæg by Yuuki on Tors 26 jan 2012 - 18:58

Hun bed sig stille i læben og så på ham da han spurgte om de bare forsvandt, hun tænkte lidt over det... hvordan var det nu det var? "Hm... En nat sagde de at de ville tjekke om det var i orden at tage hjem..." startede hun stille... "...de sagde jeg bare skulle give mig til at sove, og så ville de være der når jeg vågnede..." hun stoppede og så ned på sine hænder som rystede en smule... hun sank en klump og sagde stille "... men de var der ikke... og jeg ventede et år i skoven men de kom ikke" sagde hun hæst, hun bed sig i læben og sukkede, hun rystede stille på hovedet "Det er lige meget..." sagde hun stille og sukkede igen inden hun så på ham med et lille smil, men en svag snært af sorg viste sig i hendes øjne.
avatar
Yuuki
Proficient (Rank 16)

Bosted : En pæn lejlighed midt inde i Terre.

Antal indlæg : 1528


Tilbage til toppen Go down

Re: Så mange væsner... og hvad så??

Indlæg by Gæst on Tors 26 jan 2012 - 19:11

Han kunne høre på hendes stemme og den måde hun fortalte på at hendes humør var sunket. Han kunne mærke at han måske ikke skulle havde spurgt hende om det, han fortrød det lidt.
Han fulgte meget hendes øjne, han syntes det var lettest at aflæse folks humør på deres øjne. Han fangede en smule sorg i dem, han kiggede undskyldene på hende, vidste ikke helt hvad han ellers skulle gøre, hans krop vidste det dog. Han tog fat i hendes skuldre og gav hende et kram. "Undskyld jeg spurgte, jeg ville ikke havde dig til at mindes noget dårligt."
Det gik op for ham at han krammede hende og gik lidt i panik, han krammede en han ikke kendte for godt, hvordan ville hun dog ikke reagere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så mange væsner... og hvad så??

Indlæg by Yuuki on Tors 26 jan 2012 - 19:38

Hun så stille på ham "Det er okay" sagde hun stille, hun blev en smule overrasket da han krammede hende, hun smilte stille, og lagde den ene hånd mod hans ryg i et lille kram, det var længe siden nogen sidst havde krammet hende, en underlig varme bredte sig i hendes krop, hun bed sig stille i læben og mærkede hvordan hun let rødmede, hun sank en lille klump, hun så på ham med et lille smil som nåde hendes øjne, da hun så hans øjne rødmede hun lidt mere, og faldt lidt i staver inden hun bed sig i læben og gav ham et lille kram igen.

// Undskyld, VIRKELIG undskyld. //
avatar
Yuuki
Proficient (Rank 16)

Bosted : En pæn lejlighed midt inde i Terre.

Antal indlæg : 1528


Tilbage til toppen Go down

Re: Så mange væsner... og hvad så??

Indlæg by Gæst on Tors 26 jan 2012 - 20:40

Han var glad for at hun havde reageret positivt, og ikke negativt, også at hun sagde det var oka. Han kiggede på hende med et lille smil på læben. Han vidste ikke helt hvad han ellers skulle. Klokken var blevet mange og han kunne mærke at han ikke var ligeså fuld af energi som han startede med, han løftede sine armer over sit hoved for at strække sig og gabte "Så hvor bor du nu? Du bor vel stadig ikke i skoven?" Han kiggede spørgende på hende med et undrene udtryk, han kunne mærke at hans læber var blevet tørre, å han fugtede dem en enkelt gang med tungen som han kørte rundt i mundvigen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Så mange væsner... og hvad så??

Indlæg by Yuuki on Fre 10 feb 2012 - 20:57

Hun bed sig stille i læben, hun kunne godt lide hans udseende, rigtig meget faktisk, hun sad lidt i sine egne tanker til han igen snakkede til hende "Hva'? Nej, jeg bor i en lejlighed inde i Terre nu" sagde hun med et lille smil, hun bed sig stille i læben "er du træt?" spurgte hun nysgerrigt, hun ville jo ikke holde på ham hvis han hellere ville hjem til hvor han nu boede og sove, det ville hun faktisk hadede sig selv for af en eller anden grund, hun lagde stille hovedet en smule på skrå mens hun så på ham med et lille smil, hun kunne ikke lade være, hun rystede dog hurtigt på hovedet og ssatte sig ordentligt igen og så på ham med et smil.

// Undskyld, undskyld, undskyld jeg først har taget mig sammen til at svare nu //
avatar
Yuuki
Proficient (Rank 16)

Bosted : En pæn lejlighed midt inde i Terre.

Antal indlæg : 1528


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum