Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

Is that a cat?

Go down

Is that a cat?

Indlæg by Gæst on Lør 21 jan 2012 - 13:42

S: Gågaden vist nok
O: masser mennesker som skal handle og gøre indkøb til aftenen
T: 17.00
V: Dejlig lunt solen skinner da stadig
>>Tilegnet Izobell<<

Liven som nu havde begivet sig ind i gågaden var ikke ligefrem til at se nogle steder kun hvis man kiggede ned på jorden, hvor en let sort hvid kat kom løbende, og ja det var Liven, han var veldig glad, og han ville skam men gerne købe noget mad, men det var nemmer og stjæle, men det ville han ikke da han tjente penge i forvejen så han havde pengende i orden, han var blot på vej over til sit arbejde, inde i en tattoo salon, hvor at han tatoverede folk, men det kunne vel sagtens blive noget andet, da det godt vidste at Liven var en doven en og ikke ligefrem altid kom, men mange spurgte efter ham når de ville tatoveres da han var en af de gode tegnere, det var et godt salg af det hele at Liven havde et letter ry for sine tattoos.
Liven havde ikke rigtig lyst til at arbejde idag, derved var han godt i katteformen og rendte rundt mellem de mange mennesker, de små blå katte øjne var meget klare og man kunne nemt se dem, den lille kat, fik snoet sig igennem de mange mennesker som ikke kiggede sig for for at se hvor at der var nogle små dyr nede på jorden, men det var vel bare sådan livet var for en kat, Liven elskede nu katte, og man kunne nemt se på den lille kat at den elskede og rande rundt blandt menneskene, og ja det var sjovt og undvige de forskellige mennesker som kom gående på gågaden, men da en kom til at ramme den lille misser væltede den og løb ud til siden hvor ingen mennesker var, der satte den sig og kiggede efter ham manden som ikke havde set sig efter med katten.
Liven begyndte stille og miawre som en lille kat nu gjorde, det var altid sjovt og miawre synes han, men ingen vidste at han var et menneske som de andre. Det var det som gjorde det hele sjovt med at han bare kunne lade som om han var en kat, og bo hos andre mennesker.

//Sorry den korte start D: det bliver bedre hen af vejen :]

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Is that a cat?

Indlæg by Gæst on Lør 21 jan 2012 - 14:01

"Vi ses i morgen!"
Izobell lod døren falde i efter sig, tjekkede en ekstra gang, at hun havde husket alt. Pung, tjek. Nøgler, tjek. Taske, tjek. Jeps hun havde vidst husket det hele. Nogle gange havde hun det med at glemme sine ting i boghandlens baglokale. For så at gøre det hele endnu værre, plejede hun først at opdagede det, når hun var kommet hjem, og så måtte hun gå tilbage.
Hun lavede en lille bevægelse med skulderen, og tasken faldt bedre på plads. Med rolige skridt begyndte hun at gå. Der var rimelig mange mennesker, bemærkede hun. Det gjorde, at hun nærmest måtte sik sakke i mylderet, for ikke at støde ind i nogle af dem. De var vel ude for at handle lidt ind. Det behøvede Izobell ikke. I hvert fald ikke i dag. Så sent som dagen før, havde hun handlet. Der manglede ikke noget lige nu, så der var heller ingen grund til, at købe unødvendige ting. Izobell havde aldrig forstået,hvorfor så mange folk, valgte at købe ting de ikke skulle bruge. Det var spild af penge!
Hun løftede den ene hånd op til sit hår, og fjernede en blond hårlok, der var faldet ned foran hendes øjne. Lyden af en kat, fik hende til at stoppe op. Nysgerrigt kiggede hun rundt, for at finde kilden til lyden. De blå øjne gled undersøgende rundt nede ved jorden. Indtil der var en der stødte ind i hende. Fordi hun ikke var forberedt på det, var hun ved at snuble, med ansigtet ned i asfalten. Heldigvis nåede det ikke at ske. Det var nok en ganske god idé, at trække ind til siden, for ikke at gentage successen.
Det var dér hun så katten. Den miavede, så det var altså der lyden kom fra. Izobell havde altid godt kunnet lide katte, og den her var da ingen undtagelse. Hvorfor sad den mon der? Var den sulten?
Hun bevægede sig langsomt hen imod den, i et forsøg på ikke at skræmme den væk. Det ville være ret uheldigt, da den så nok ville løbe ud i menneskevrimlen, og muligvis ville blive trådt på. Hun rakte langsomt og prøvende sin ene hånd frem imod den. Katten havde blå øjne. Ligesom hende. Bortset fra, at hendes øjne ikke lignede katteøjne. Det ville på den anden side også være ret mærkeligt, hvis et helt almindeligt menneske, havde katteøjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Is that a cat?

Indlæg by Gæst on Lør 21 jan 2012 - 14:19

Liven havde siddet og miawrede i godt et tid, indtil en kvinde kom hen og satte den ene hånd frem, som om han var en kat, det var han så også, men også et menneske, men altså den del behøvede denne dame vel ikke at vide? Eller gjorde hun?
Liven stoppede med at miawre og kiggede på damen, de små katteøjne var veldig store da han så at hun havde hånden fremme mod den lille misser. Og stille fik den lille misser sig op og luntede hen til hendes hånd og nussede sig op af den, mens han håbede at hun ville tage ham med sig, da Liven intet halsbånd havde på eller brugte halsbånd. Men det kunne være hun gav ham et på, når hun følte at denne lille misser var okay til at havde, men det var det som undrede ham, det var det som gjorde ham lidt undrende, men han håbede da på hun ikke ville nusse ham bag hans øre, men han havde da taktikker for at undgå at blive nusset bag sit øre, og det var nok en god ide og havde nu da en kvinde havde hørt ham, et let miaw kom fra ham igen og han fik sig bevæget sig hen til hendes ene ben hvor den nussede sig op af benet også, den bløde pels var der og den kiggede stille på hende, mens han tænkte lidt over kiggede katte egentlig meget på mennesker? Det havde han ikke lige tænkt over, men han havde da været en kat i så mange år at han vidste hvordan han kunne spille som en kat og det var veldig let.
Liven fik sig kigget op på damen igen og satte sig foran hendes hånd, og slikkede let på hendes ene finger, mens katten lukkede sine øjne, for at virke mere katteagtig. Liven fik sig bevæget hen til tasken hvor der var noget som hang og flagrede og med et faldt den lille misser ned på ryggen og legede med det sjove hang på tasken. Misseren havde ikke opdaget at damen sikkert ville gå eller bare blive og nusse ham, men tanken strejfede den lille kat, alle elskede katte gjorde de ikke? Liven satte sig op igen, og sad og stirrede på hende, som om man kunne se at han var trist med de små blå katte øjne som han havde. Liven fik sig kigget ned på sine porter som var hvide, det var underligt at han var en kat, kunne han forvandle sig til andre dyr? Eller var det bare en kat, han vidste næsten intet om denne magiske evner, andet end han kan være en dejlig kat, som er dejlig sød, og den skifter farve efter hans hårfarve som bliver farvet.

//Sorry det korte svar xD

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Is that a cat?

Indlæg by Gæst on Lør 21 jan 2012 - 14:39

Et lille smil dukkede frem på hendes læber, da katten begyndte at nusse sig op af hendes hånd. Hun bøjede den ene finger og nussede let katten under dens hage. Den havde intet halsbånd. Måske havde den en chip? Eller en øre tatovering? Men nej, det havde den ikke, kunne hun konstatere, da hun havde kigget efter i begge ører. Det kunne dog godt være, at der var en chip, for den kunne man jo ikke se. Selv ikke hvis den var der.
Izobell betragtede katten, da den begyndte at nusse sig op af hendes bukseben. Hun kunne ikke mærke den bløde pels igennem stoffet, men hun vidste at pelsen var blød. Det havde hun mærket, da hun nussede den under hagen.
"Smager jeg godt?", spurgte hun med et skævt smil, da hun mærkede den ru tunge imod sin finger. Det var egentlig lidt sjovt, som katte havde det med at slikke på fingre. De sad også meget i vindueskarme. Hvorfor mon de gjorde det? Hun havde engang selv haft en kat, og den havde altid ligget i vindueskarmen. Især når det var solskin. De kære katte var vidst ret vilde med sol og varme.
Hun fulgte katten med øjnene, da den bevægede sig hen imod hendes taske. Et vedhæng hang fast i lynlåsen. En knyttet snor. Det havde været en gave fra hendes lillesøster Jess. Hun grinede blidt, da den begyndte at lege med snoren. Den fik det der glimt i øjnene. Det glimt alle katte fik, når de gik i gang med at lege. På et tidspunkt havde hun kaldt det 'Killer - mode'.
Efter et lille stykke tid stoppede den dog, og lod snoren være. Den dinglede let fra side til side. Nu så katten trist ud. Hvis katte da kunne det.
Forsigtigt tog hun fat om katten, og løftede den op i sin favn. Hun fik den til at sidde godt, så der ikke var fare for, at den faldt ned. Med den ene hånd, nussede hun den igen under hagen. Den var måske sulten?
Izobell fik en sær lyst til at tage katten med hjem, men hun var lidt i tvivl om det var i orden. Katten kunne hun jo ligesom ikke spørge, og det så ikke ud til, at den havde en ejer. Det var ret underligt, for den så velnæret ud. Den kunne også bare have en god sans for at klare sig selv. "Smukke kat...", sagde hun stille, og fortsatte sit nusseri.
"Vil du med hjem til mig?", spurgte hun, men regnede ikke med at få et svar. Det var ikke engang sikkert, at den forstod hvad hun sagde til den. Det var jo bare en kat.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Is that a cat?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum