Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 9:53 by Charmeine Love

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 9:43 by Cherish Radcliff

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 23:00 by Zakaroff

» År 3038 - reklame
Yesterday at 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240114 indlæg in 12012 subjects

Such A Jerk!?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Such A Jerk!?

Indlæg by Gæst on Fre 13 jan 2012 - 20:26

Tid # 21:32
Vejr # Koldt, mørkt, stjerneklar himmel
Sted # Byen/Gågaden
Omgivelser # Mængden af folk er ikke ligeså stor som den har været tidligere
.:Beklædning:.
* Grå Tshirt (går til midt på lårene) stram blødt stof.
* Sorte leggins(mønstrede og Gennemsigtig) > http://magazine.trendsales.dk/debates/debate?id=64968
* Grå Stiletter.

Forbeholdt til - Pierce
De grå stiletter klikkede stift ned på de ru brusten mens en rødhåret slank skønhed kom gående målrettet igennem mængden med kun en ting for øje, hendes nye arbejde i en fin og fornem little naughty lingeri butik der solgte tøj fra Victoria´s Secret. Butikken var dog ikke helt pink og lovely dovely, den var i sort hvid stil men stativerne var skam oplyst med pink skær og dørene til omklædnings rummene var pink og havde hvert et navn som Naughty, Stripper, Model, og den klassiske Secret. Alle rum var store nok med spejl på dør og alle vægge så man kunne se sig selv fra alle mulige vinkler. Hvorfor Chanel netop var så heldig at få job i denne halv store butik der lå i hjertet af Terre, var måske på grund af hendes krops figur, slank krops figur, spinkle bygget, næsten perfekt porcelæns hvid hud, naturlig rødhåret og så havde hun denne fyldige barm og egnede sig perfekt til lingeri og fremvisning. Dog havde hun endnu ikke sagt ja endnu til at vise sig selv frem i det, eftersom hendes nye slags herre eller mester ikke ville syntes om netop dette. Hun var blot for få uger siden blevet sluppet fri til at måtte gå frit rundt, så længe hun blot kom hjem til den aftalte tid og ikke lod andre smage af hende. Hun forstod ikke hvorfor hun egenlig blev ved denne fyr... men alligevel var der noget der sagde at hun ville ende død på gaden vis hun ikke gjorde det? desuden... havde han forskruet hendes hjerne så slemt at hun troede på hver en ting han sagde, fordi så naiv og godtroende var hun nemlig og en glemsom og minde fri hjerne var nok de letteste at manipulere med.

Chanel lod de nøddebrune øjne langsomt lægge sig på alle tingene rundt i butikken og med et smil tog hun den sorte jakke af og lagde den ude bagved og kom så ud i butikken igen med en stak nyt undertøj, for at hænge det på plads og samtidig hjælpe kunder vis de nu kom og sprugte om hjælp. Da butikken endelig åbnede sine døre strømmede der unge piger ind og alle omklædnings rummene var taget hurtigere end forventet og ligeså var stangen med alt det prøvede tøj... også fyldt op. Chanel lod sine dådyr øjne langsomt følge nogle af pigerne mens hun hang tøj på plads, for at sikre sig at ingen stjal noget af dette dyrebare og godt kvalitets undertøj der nu hang rundt omkring. * Udsalg om natten?, genial ide... * hun smilede lidt for sig selv ved tanken og roede sig så kort i håret og syntes pludselig at få øje på noget yderst... mærkeligt?. * Hm?.. * Hun gik tættere på for at se om hun virkelig havde set rigtigt. Var der en dreng der lige havde trådt ind i butikken?.

* Det kan ikke passe, Årh!? sådan en pervert!, han ligner slet ikke forholds materiale... gad vide hvad han laver her * Hun så kort væk fra ham og hang så fortsat nogle gstrengs trusser op og tænkte* Han skal ihvertfald ikke få noget af min opmærksomhed * Der var to på vagt ud over Chanel, eftersom butikken var temmelig bred og aflang i det, så der var skam masser af plads til at overvåge og sætte op og bakke ud og bakke ned og alt telefon arbejdet som bestilling osv..

Vejret udenfor var langsomt begyndt at trække lidt mere til og i nat kunne man vel forvente to ting, enten ville det begynde at sive ned med regn eller også ville det begynde at fryse så groft... at regnen ville ende med at blive til sne, før den overhovedet ramte jorden eller nogle af de tårn høje bygninger i denne meget mystiske og yderst... skræmmende by?.Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum