Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Go down

Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Lør 31 dec 2011 - 20:40

T: 01:22.
O : En masse folk/væsner.
V: En smule blæst og ret koldt.
S: En Kro.. et eller andet sted i gågaden..

Sahra gik roligt hen af gaden og så på de mange forskellige butikker der lå lige efter hinanden. Det var ikke fordi hun kendte denne by ret godt da hun næsten lige er kommet til byen og ikke rigtigt havde taget sig sammen til at udforske stedet. Hun gik lidt rundt og så, så et sted for det så ud til at være fyldt op med Mennesker eller hvad der nu lige var derinde, Hun kunne sikkert finde en at komme i kontakt med hvis hun gik derind, Hun stoppede op foran den smalle dør der ville føre hende ind i rummet, Det var ikke fordi hun havde taget sig tid i at finde ud af hvad stedet hed. Hun gik roligt ind af døren og forsøgte at få et overblik over hvad det var for et sted og blev enig med sig selv om at det måtte være en slags kro eller noget i den stil.
Hun så lidt rundt efter et sted at sidde, Hun fandt så et bord efter lidt tidsøgen og gik hen og satte sig ved det for lige at slappe af i et øjeblik..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Lør 31 dec 2011 - 20:56

Alexandrié kom gående hen af gågaden, med hans hænder dybt begravet i hans jakke lommer søgende efter en cigaret. Da cigaretten blev fundet, tændte han den og tog et langt og intenst hiv af den. Hvor han derefter pustede afslappede røge ud gennem hans læber. Det var lige det han trængte til, udover selskab.
Efter han havde gået et stykke tid, nåede han hen til en kro lignende ting. Måske skulle man gå derind? Eller ikke? Han sukkede let og lod sit cigaret skod falde til jorden, hvor han derefter trådte på det. Alexandrié åbnede kro døren, og gik indenfor. Der var mange mennesker, men de fleste sad i grupper. Men han fik øje på en pige som sad for sig selv. Hun så interessant ud, meget speciel. Han gik hen imod hende, som om han blev draget imod hende. Hun havde en speciel tiltrækningskaft.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Lør 31 dec 2011 - 21:17

Sahra rettede ryggen lidt og rettede så blikket fra bordet og mod de Andre der var i rummet, Det var egentlig et mærkeligt sted hun havde fundet nu når hun tænkte lidt over det. Hun Rettede så blikket fra de andre af og mod en fyr som lige var kommet ind af døren og lod det hvile på ham i lidt tid, Det så ud som om han var på vej hen til hende, men det kunne da ikke passe, der måtte være andre der havde mere interesse end hende. Hun så sig til begge sider for at se hvem der sad der. Sahra kørte roligt en hånd gennem hendes halvlange brune hår. Hun rettede igen blikket mod Fyren, hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle tro. Sahra fandt efter lidt tid så et roligt smil frem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Lør 31 dec 2011 - 21:31

Alexandrié blev lidt forvirret over at han var på vej hen imod en fremmed, så derfor stoppede han på halvvejen, og vendte sig om. Men endte alligevel med at gå hen til hende.
Da han var nået ned til hendes bord stod han i et par sekunder bare og kiggede på hende, med store øjne.”Jeg…Jeg er Alexanrié von Sechult” Skyndte han sig at sige for ikke at virke mere dum end han gjorde i forvejen. Pinligt. Han sukkede let inden han tog plads på stolen overfor hende. Han vidste ikke om han skulle undskylde for at komme brasende midt ind i det hele. Han kiggede rundt folk røg og drak inde på denne kro.”ville du have noget imod at jeg tænder en cigaret?” spurgte han høfligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Lør 31 dec 2011 - 21:40

Sahra kiggede på ham i noget tid for at undersøge ham nærmere. Hun rettede blikket lidt rundt og lyttede så til ham da han begyndte at snakke hvilket tydeligvis overraskede hende, Hun havde ikke troet at han ville komme hen til hende og lige frem snakke med hende kom en smule bag på hende "Øh.. Eh.. Hejsa" Sagde hun uden rigtigt at vide hvad hun skulle sige "Jeg er Sahra.. Ehm.. Sahra Blackburn Smith" Tøvede hun og rettede blikket mod bordet i et kort øjeblik og rettede det så mod Alex igen.
"Nej, det gør du bare" Hun var faldet lidt mere til ro og lidt mere af, ikke fordi det var meget men det begyndte stille at hjælpe på det, Hun havde snakket med mange folk før, så hun forstod ikke rigtigt hvorfor at hun var så nervøs over at snakke med ham, Der var et eller andet særligt over ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Lør 31 dec 2011 - 22:09

Alexandrié tændte in cigaret og tog endnu et langt og intenst hiv. Han slog blikket over imod hende, og gav hende en nervøst skævt smil. ”specielt navn” mumlede han, men dog mest til sig selv. Han lod sin anden hånd køre gennem hans hår, mens han studerede hendes ansigt. Skulle han mon byde hende på en drink eller bare holde sin kæft lukket? ” må jeg byde dig på en drink?” hviskede han nærmest lydløst og hans kinder blussede op i et rødligt skær. Han smilede skævt til hende, og kiggede så derefter ned i bordet, og pillede lidt ved sine fingre. Alexandrie brændte sin ene finger på hans cigaret og udbrød en hvæsende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Lør 31 dec 2011 - 22:19

Sahra så endnu engang på ham og forsøgte at finde ud af hvad det var der gjorde ham så særlig, Han var altså ikke ligsom de andre, Han virkede en smule usikker og nervøs, hvilket hun også selv gjorde så det var vel okay. Hun gengældte stille hans nervøse skæve smil, med et lille smil. Det var ikke fordi hun smilede så tit, Selvom hun gerne ville var det som om en stemme i hendes hoved altid mindede hende om at hun ikke måtte smile eller noget i den stil.
Sahra vågnede roligt op af hendes egne tanker da han igen sagde noget "Årh.. Ja, selvfølgelig" Fik hun svaret en smule usikker selvom hun forsøgte at lyde rolig. Hun så på "Er du okay?" spurgte hun hurtigt men lavt. Det gik op efter lidt tid at hun næsten stirrede på ham, en smule pinligt. Hun håbede dog at han ikke havde lagt mærke til det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Søn 1 jan 2012 - 1:17

Alexandrié slukkede sin cigaret ned i en skål der stod på bordet. Han ømmede sin hånd, og pustede lidt på den. ”Ja.. bestemt! Jeg har det fint” sagde han og hans kinder blussede en smule op. Han sukkede igen, hvorfor gjorde hun ham så nervøs? Det irriterede ham. Alexandrié kiggede på hende og lænede sig en smule hen over bordet inden han lod sin finger køre hen over hendes kind. Den så blød og perfekt ud. Helt speciel. Han fjernede hurtigt sin hånd igen, ”Undskyld” mumlede han og kiggede ned i jorden. Han lukkede øjnene, og lyttede til den stille baggrunds musik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Søn 1 jan 2012 - 1:37

Sahra lyttede roligt efter til det han sagde og nikkede så stille mens hun svarede "Det var godt" Hun sendte ham et skævt smil eller gjorde et forsøg på det men det var nu ikke fordi det gik så godt. Hun så op fra bordet også på ham igen, Hun kunne ligeså godt opgive at finde ud af hvad der gjorde ham så speciel i forhold til de andre. Hun fulgte let hans bevægelser og holdte så vejret i et kort øjeblik da han rørte hendes kind, Tænk hvis han kunne mærke at hun var så kold, ville han få mistanke om at hun var en Vampyr, spørgsmålene fløj gennem hendes hoved "Øh.. Det okay" svarede hun efter lidt tid. hun gjorde et kort pause og så lidt rundt, det så ud til at der var kommet flere, end da hun slev var kommet "Det var faktisk lidt rart" Mumlede hun lavt, Det var lang tid siden hun havde følt den varme i hendes kinder som der kom efter han havde rørt den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Søn 1 jan 2012 - 2:09

Alexandrié smilede lidt for sig selv, han pillede lidt ved sine fingre. ”Jeg får pip af at side herinde, vil du med udenfor?” mumlede han og kiggede op på hende, med et sødt smil. Han strøg sine fingre gennem sit sorte hår. Blødt som altid. Han sukkede let og kiggede bedende op på hende. Stedet her var for indeklemt, og der var for mange mennesker til Alexandriés smag. Han kunne bedre lide private og hyggelige steder. Han var vel lidt af en enspænder, men det skulle der jo os være plads til. Han trykkede lidt på hans cigaret skod så alt tobakken faldt ud. Han burde skære ned for cigaret forbruget, det var ved at blive dyrt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Søn 1 jan 2012 - 2:19

Ideen med at komme ud fra kro'en syntes hun var en god idé, det var begyndt at komme flere og flere folk, Ikke alle så lige flinke ud. Sahra ventede egentlig bare på at der skulle ske et eller andet sygt halløj. Da han så snakkede til hende rettede hun blikket mod ham med et lille smil og nikkede så kort og svarede"Jeg skulle lige til at spørge om det samme" Hun så lidt rundt på de mange mennesker, Kunne man komme ud derfra uden at komme til at gå ind i nogle? Spørgsmålet sad fast i hendes hoved i lidt tid "Lad os smutte.." Mumlede hun stille og rejste sig langsomt fra pladsen og gik lidt væk og ventede så roligt på Alexandrié. Det var lang tid siden hun havde smilet så mange gange på en nat, Hun havde nu savnet det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Søn 1 jan 2012 - 2:40

Alexandrié rejste sig op ved siden af hende og tog fat i hendes håndled, og hev hende ud igennem døren. Han slap dog hendes håndled da de var kommet udenfor. Hvor skulle de mon gå hen? Han havde faktisk ikke en ide. ”hvor vil du gerne hen?” spurte han venligt og smilede så et halvt smil. Han kiggede nede i jorden, og tog en cigaret ud af sin lomme. Han tændte den og stod så kort i sin egen verden med den giften i kæften og slappede helt af. Alexandrié kiggede hen på hende. ”Hvor gammel er du enlig?” mumlede han utydeligt da han stadig havde smøgen i mundvigen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Søn 1 jan 2012 - 2:51

Sahra fulgte hurtigt med ham og stoppede så hurtigt op ved siden af ham da de kom udenfor. Hun trak vejret roligt, hun var ret glad for at de var kommet ud derfra "Hmm.." Hun så lidt rundt for at komme på nogle idéer men fandt ingen "Det ved jeg ikke, Hvor vil du hen?" Spurgte hun så en smule nysgerrigt og så lidt på ham.
"Ehm.. 17.." Mumlede hun hurtigt hun orkede ikke at skulle finde den lange forklaring frem om at hun på en måde var 18 men alligevel var 17, det ville komme til at lyde alt for dumt og Sahra forstod det næsten heller ikke, hun blev så forvirret når hun tænkte på det. "Hvor gammel er du så?" Spurgte hun stille og så mod ham med et usikkert smil og fjernede det så fra ham igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Søn 1 jan 2012 - 22:09

Alexandrié lyttede til mens hun fortalte, denne pige var meget speciel. Hun var meget interessant. ”Jeg er atten, eller næsten lige fyldt atten.” Mumlede han lidt forlegent. Han følte sig ret så lille. Han trippede lidt på stedet, og gjorde tegn til at de burde gå et andet sted hen eller bare ned af gågaden. Alexandrie begyndte at trippe lige så stille af sted, men ikke hurtigt, da han helst ville have hende med sig. Hun var nemlig pænt sød. Sødere end de fleste på den kro. Nok den sødeste, for det var jo genrealt gamle alkoholiske mænd der var sådan nogle steder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Gæst on Søn 1 jan 2012 - 22:19

Sahra vidste ikke om hun skulle skynde sig at fortælle at hun var en vampyr også bare skynde sig væk og håbe på at se om mange år? Det kunne også være hun bare skulle lade ham spørge ind til det? Hun følte bare en stor træng til at fortælle ham det, men hvad nu hvis han så ville blive bange for hende eller noget. Hun stod med de tanker i lidt tid og blev så vækket fra dem da han fortalte at han var næsten lige var blevet 18 "Jamen, Tillykke med det" Hun fandt et lille smil frem. Sahra så efter ham da han begyndte at gå hun fulgte automatisk med ham og gik kom hurtigt op til hans side, hun så på ham en enkelt gang og rettede så blikket mod jorden "Forresten.. Så ville jeg lige sige at .." Hun gjorde en pause, Skulle hun forsætte eller bare finde på noget andet at sige. Hun havde virkelig lyst til bare at stoppe op og slå hovedet ind i en lygtepæl eller noget i den stil..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et nyt møde? Oo' - Alexandrié.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum