Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

ny char.

Go down

ny char.

Indlæg by Gæst on Fre 23 dec 2011 - 20:37

jeg er tilbage efter lang tid, men jeg har ikke lysten til at spille den her karakter mere, derfor ville jeg gerne spørge, om det kunne være muligt at ændre den til en ny charakter?? eller om det ville være helt hen i vejret?

Hilsen Tempus.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ny char.

Indlæg by Milo on Fre 23 dec 2011 - 20:47

Jeg tror bare, du skal slette din char og oprette den igen? :D Det er der en del, der har gjort, fordi de ville ændre deres chars.

Milo
Competent (Rank 10)

Bosted : I en lille lejlighed.

Antal indlæg : 330


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum