Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Who are you? Shiro Noir- Privat

Go down

Who are you? Shiro Noir- Privat

Indlæg by Gæst on Søn 11 dec 2011 - 19:17

Tid:: 23:32
Sted:: Justice lejlighed.
Vejr:: Voldsomt regnvejr.
Omgivelser:: kun Justice.
Påklædning:: Grå jeans, sutsko, en sort top. Samt en morgen kåbe.

Justice bevægede sig roligt, men glad rundt i sin ret store lejlighed. Som hendes forældre betalte for hende, egentligt behøvede hun ikke at arbejde for føden. Specielt ikke, når hendes far betalte det hele. Fars lille prinsse, hun smilede ved tanken om at hendes forældre var på ferie et eller andet varmt sted. Hun havde fået tilbudet om at komme med, men hun havde sagt nej tak til det. Måske skulle hun have sagt ja alligevel? Hun fik hængt det sidste billede op i spise stuen.

Hun gabte kort, underligt nok burde hun ikke føle sig træt lige nu. Hun havde jo nærmest sovet hele dagen, men hun havde dog tvunget sig selv til at stå op. Det kunne ikke bare gå, at hun sov hele tiden. noget skulle hun jo give sig til at lave, fx tage en ko varm chokolade? Hun smilede ved tanken, hvor efter hun slæbte sig ud i køkenet, fandt et stort krus frem med grise ansigt på. Hun tændte roligt, for elkedlen. Hvor efter hun ventede på at den ville komme i gang med at koge. 1,2,3,4,5,6,7,8,9 10! Endelig var vandet kogt, kakao pulver havde hun kommet i sit krus. Nu skulle vandet på i,nu skulle hun egentligt bare finde et eller andet at give sig til. Læse en bog? Høre musik? Se tv? Tv kunne hun egentligt godt give sig til at se, ellers anede hun virkelig ikke hvad hun skulle lave. Hun trak sin morgen kåbe tættere omkring sig, hvor efter hun begav sig ind i stuen, med sit varme chokolade.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? Shiro Noir- Privat

Indlæg by Gæst on Søn 11 dec 2011 - 20:05

Regnen piskede ned udenfor, hvilket fik mange væsner til at sidde indenfor og varme sig og hygge sig omkring et glas varm chokolade, men ikke ham.. Han var ude efter en person, en som han havde jagtet gennem byen, men nu var denne person væk og han var faret vild og stod nu ved lejlighederne. Det var som om himlen var blevet slået i stykker og at alt der oppe var udueligt og alle englene nu sad og græd? Sådan så man på det hvis man var dæmon, men han gjorde ikke, han havde aldrig troet på sådan noget og kom heller aldrig til at tro det.

Hans lange mørkebrune har klistrede nærmest mod hans ryg, takke været regnen der stod ned fra himlen. Hans sorte skjorte og mørke jeans, samt hans sorte miliboots var gennemblødte, mindst lige så meget som håret var, men han kunne ikke bare gå ind i en fremmed persons lejlighed? Eller kunne han ? Han kunne jo baretage den med magt, vise personen hvem der bestemte og hvem der var den svageste. Men var han dum nok til at gøre det?

Han gik roligt ned af gaden, som lå ved lejlighederne og sukkede kort og så op mod himlen " Så stop dog" vrissede han og himlede med øjnene og rystede kort på hovedet, hvilket fik noget af hans hår til at falde ind over hans ansigt " For helvede" hvæsede han kort og fjernede med en irriteret bevægelse håret fra hans ansigt og fortsatte ned af gaden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? Shiro Noir- Privat

Indlæg by Gæst on Søn 11 dec 2011 - 20:26

Hun satte sig ned i hendes bløde sofa, hvor efter hun snubbede en pink fjernbetjening og tændte på tv'et. Gad vide hvad der overhoved var at se i tv'et? Nok ikke noget interessant. Hun lod hånden glide igennem det blonde hår hun havde, i mens hun kort kiggede hen mod et af de mange vinduer der var i hendes lejlighed. Hun tog kort en tår af sin varme kakao, men brændte sig en smule på tungen. "Avs" mumlede, hun og rejste sig op. Hun satte, kruset på tv bordet. Hvor efter hun rejste sig op, og gik hen mod det store vindue som man kunne se ud på gaden fra.

"Stakkels dem, som må være uden for lige nu" sagde hun, og kiggede ned på gaden. Godt nok var hendes lejlighed på sjette etage, men det gjorde ikke det store. Folk måtte virkelig blive våd, ude i regnvejret. Dog var der ikke lige frem noget hun kunne gøre, for at formilde det lidt. Hun kunne kun kontrollerer vejet, men ikke vandet. Hun sukkede kort, inden hun trak gardinerne for, så man ikke ville kunne se ind i hende lejlighed. Selv om det var lidt umuligt, da hun jo var på sjette etage. I en bygning fuld med lejligheder, lyset i hendes lejlighed skinnede svagt. Men det havde hun jo også en specielt tændt og sluk knap, som gjorde at hun kunne skrue ned for lyset som det passede det. Men lige nu ville hun blot hen og sidde i sin sofa, og drikke resten af den varme chokolade.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? Shiro Noir- Privat

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum