Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Hear The Breathing.

Go down

Hear The Breathing.

Indlæg by Gæst on Man 21 nov 2011 - 22:45

Tid: Eftermiddag.
Sted: I Terre by.
Vejr: Koldt, blæsende - Ikke noget man helt frivilligt går ud i.
Omgivelser: Andre mennesker, stole borde.

Privat - Roman


Rolig blev døren til den lille café åbnet, og ind tumlede en lyshåret, ung kvinde. Hun var iklædt et par løse cowboybukser og en lang, lille frakke som dækkede hendes krop. Ved hendes side hang en lysebrun skuldertaske. Hendes blå øjne gled hen over folkene som allerede havde søgt ly for kulden, ved at gemme sig væk i et varmt hjørne derinde. Ingen så bekendte ud, hvilket var en god ting, siden hendes horoskop havde sagt at det var en god ting at møde nye mennesker. Rach trak den grå hue af, som dækkede det øverste af hendes lille hoved, idet hun begyndte at gå længere ind i caféen, op imod baren hvor der stod en kvinde. "En kop varm kakao, tak," Rachel smilede til hende og fandt hurtigt pengene frem fra sin bukselommem, for at placere dem på disken. Da kvinden i baren havde bekræftet at Rach havde givet hende lige penge, tog Rachel plads ved et lille, rundt træbord tæt på.
Roligt trak hun frakken ned over armene, så den matte, lyserøde trøje kom til syne og afslørede hendes skuldre. Heldigt at det var så varmt derinde. Hun glemte altid et eller andet, og i dette tilfælde var det den langærmede cardigan som skulle holde kuldet væk. Nårh, snot sker. Hun slyngede skuldertasken op på bordet, for derefter at åbne den og dykke ned i den, for at finde en bog frem med et blåt, broderet bogmærke i. Da Vinci Mysteriet, stod der på forsiden. Ikke en helt ukendt bog. Hun åbnede den op på den side hun var nået til, og læste roligt videre, mens hun ventede på sin varme kakao.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hear The Breathing.

Indlæg by Gæst on Ons 23 nov 2011 - 18:24

Endnu en gang ble døren til caféen åbnet, og Roman trådte ind, med en computertaske over skulderen. Han fik med hurtige lange skridt op til baren, hvor han fik bestilt en kop kaffe, for derefter at gå ned i et hjørne, ned hvor der var nogle sofaer, og lave borde. Han smed jakken over sofaens ryglæn, før han tænde sin MacBook Pro og gik ind til hans billeder. Han placerede bagdelen i sofaen, lænede sig mageligt tilbage, og placerede computeren på skødet og begyndte at klikke sig igennem billederne han havde taget i løbet af dagen.
Han var iklædt en hvid t-shirt, mørke jeans og et par støvler der var snøret stramt omkring hans fødder. Det brune hår sad som det skulle ordenligt og repræsentativt. Sådan var han i grunden altid klædt, ordenligt og nydeligt. Det var ikke noget han videre kunne gøre for, sådan var det bare. Han klædte sig altid sådan, og hans væremåde var også høflig og fornem over for fremmed, men knap så meget for venner og familie, men sådan var det jo, der var det mere afslappende.

Roman kiggede op, da tjeneren kom ned med en varm kop kaffe der dampede og duftede behageligt. Han rakte nogle mønter frem tjeneren tog imod, og forlod så hans plads, og lod han være alene, overladt til arbejdet med billederne.
Han lænede sig frem, tog fat i koppen, og førte den op til læberne som let lukkede sig om kanten, og lavede et lille hul den varme drik kunne løbe ind ad. Den varmede dejligt op i hele kroppen som altid. En dejlig drik. Han placerede koppen på bordet, lænede sig tilbage, og begyndte at smide de billeder ud han alligevel ikke havden nogle nytte af at bruge.
Det blev et højt tal, efter at han fandt mange af billederne ubrugelige, eller også var det bare ham. Folk sagde hele tiden at han var perfektionist, hvilke de nok havde ret i et eller andet sted.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hear The Breathing.

Indlæg by Gæst on Ons 23 nov 2011 - 21:05

Rachels opmærksomhed blev hurtigt rettet imod døren til caféen, hvor en ung mand trådte ind. Han lignede én af de der typiske forretningsmennesker, som ikke sov. Hun havde godt nok ikke noget imod det, desuden skulle hun af alle mennesker ikke dømme en bog på sit omslag. "Værsågod." Rachel blev rykket ud af sine tanker, da damen fra baren nu stod ved bordet, hun havde rakt armen frem imor hende, og i hånden havde hun et kop, som Rachel smilende tog imod. "Tak," hun sendte hende et lille smil.
Varm kakao. Den bedste drik der endnu fandtes, i hvert fald hvis man spurgte lyshårede, piger med en sød tand. Det mindede hende om den barndom hun havde haft. Hun sippede kort til den, men måtte hurtigt sætte den fra sig på bordet. "Mm! Varm!" Lød det mumlende fra hende, idet hun stak tungen ud, og prøvede på den måde at køle den ned, selvom hun vidste at det alligevel ville komme til at svide resten af dagen. Hun tog en dyb indåning, hvorefter hun lænede sig tilbage mog ryglænet på stolen hun sad i. Hun kunne bare ikke gå en hel dag uden at et eller andet skulle gå galt? Heldigvis var det her ikke så slemt. Hun rettede sig op for at læse videre, men i farten ramte hun koppen, som faldt ned på gulvet og smadrede. Der var et par skykker som vendte sig om, for at se hvad der var sket, men folk blev siddende på deres pladser. Rachels øjne blev vendt imod kvinden i baren som allerede var begyndt at lægge tingene som hun havde i hænderne fra sig, for at komme ned og hjælpe. "Det må du altså undskylde!" Rachel lagde bogen fra sig, og rejste sig op, for at gå op og hente servietter som hun derefter brugte til at tørre op. "Dammit!"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hear The Breathing.

Indlæg by Gæst on Tors 24 nov 2011 - 14:05

Roman kiggede op da lyden af en knust kop nåde hans øre. Hans blik lå i lidt tid på den mørke pøl på gulvet, før øjne løb op af nogle cowboy bukser, op til en lyshåret kvinde, der begyndte at tørre op. Kort overvejede han at hjælpe, men stoppede da en duft at noget bekendt nåde til hans næse. Han stirrede lidt længere på kvinden, før han fjernede blikket ned, om bag skærmen hvor han prøvede at arbejde videre, men lugten af en anden varulv blev ved med at hænge i hans næse.
Han valgte til sidst at kigge hen mod kvinden igen, mens han prøvede at se om det ikke var hende der havde lugten siddende på sig, og om det var hende der var ulven, eller om hun havde været sammen med nogle der kunne være en. Det havde ikke været fuldmåne i to uger, ergo var der lidt over en uge tilbage før den blev fuld igen, og ulve stanken blev for Romans eget vedkommende kun hængende i en dag eller to. Tre hvis han lige havde været i bad efter forvandlingen, eller havde været i berøring af vand som ulv, det var en heftig stank mente han selv.

Han sukkede lydløst, og lod blikket falde tilbage på skærmen, lukkede programmerne og computeren, og gemte den ned i computertasken, som han også lukkede. Han greb ud efter sin kaffe, og nippede til den varme drik, mens hans gyldenbrune øjne lå ud af ruden over disken. Lugten havde ingen planer om at forlade hans næse, hvilke irriterede ham, men også gjorde ham vanvittig nysgerrig og ivrig efter hvem pokker kvinden kunne være.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hear The Breathing.

Indlæg by Gæst on Lør 26 nov 2011 - 7:23

Det var typisk det her. Når man spildte noget med så stærk en farve kunne det jo tage hundrede år for hende at tørre det op, og servietterne hun brugte hjalp jo egentlig ikke specielt meget. Damen fra baren fom ned til hende med en klud i hånden og begyndte at tørre op. "Det må du altså virkelig undskylde!" Rachel klappede hænderne sammen og satte dem op foran munden, da hun ikke kunne finde på noget bedre at gøre. Hendes fingre var klistrede, og duftede sjovt nok af kakao. Hun rejste sig op igen og stirrede ned på det snart rene gulv med et skævt smil. Det var vist også på tide for hende at gå. Hendes forsøg på at blive ét med denne by, var endnu engang gået i vasken. Rachel kløede sig kort i håret, hvilket endnu engang gjorde hende opmærksom på at hendes hænder var klistrede og fyldt med sukker. Kvinden rejste sig op, da hun var færdig med at tørre det klistrede stads op, og hun smilede til Rachel et øjeblik. Hun troede sikkert at hun var åndssvag, eller sådan noget. Nårh, hun kunne altid prøve igen en anden gang. Hun smilede kort igen, og vendte sig derefter om til bordet, for at pakke bogen ned i tasken. Hun tog derefter sin jakke på igen, uden at lukke den, og svingede så tasken over skulderen og gik hen imod døren. Hun havde ikke tid, ej heller lyst til at begå flere dum-fejl.
Hun grem fat i håndtaget, men stoppede så op da en svag lugt nåede hendes følsomme bihuler. Det kunne da ikke være hende vel? Det var jo bare kakao, ikke vand, eller noget i den stil, så lugten af hund kunne umuligt stamme fra hende! Hendes blik faldt på manden som var placeret i sofaen. Nej, hvad tænkte hun dog på? Chancerne for at støde på en anden vampyr i denne by var jo minimal. Men så igen. Bare for at være sikker sendte hun et smil i hans retning, hvorefter hun hurtigt blinkede til ham, åbnede døren, og trådte ud på gaden. Hun gik langsomt, bare for at se om den unge mand havde tænkt sig at følge efter hende. Det kunne jo være fantastisk, hvis hun ikke var den eneste i denne by i den tilstand.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hear The Breathing.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum