Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252112 indlæg in 12741 subjects

en aften i Terre Ecrin Le Moore(privat)

Go down

en aften i Terre Ecrin Le Moore(privat)

Indlæg by Gæst on Lør 12 nov 2011 - 18:59

T: 20:30
O: ingen
V: nymåne
S: TerreAlan gik en ture i byen. en aften han hade være i skoven hele dage hvor han bor og nu hade han brug for at komme, lidt væk hjemme fra i mens hans små Dæmos gjorde rent som de pleje. At gøre på denne tid af dagen for når det var lyst sov de for det meste, og da mørket var falden på var de vången og var i gang med at gøre rent og lade mad til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum