Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Fight - Zankuji

Go down

Fight - Zankuji

Indlæg by Gæst on Fre 11 nov 2011 - 19:12

Sted:Terre
Tid: Omkring midnat
Vejr: Stjerneklart og lunt, trods årstiden
Omgivelser: Ikke en sjæl

Det var en meget kedsom nat. Hun var ikke specielt sulten, så hun kunne jo ikke lege med maden. Eller måske skulle hun finde et eller andet naivt væsen, som hun kunne lave sjov med. En af hendes ynglingsbeskæftigelse var helt klart at drille de svage. Det vil sige alle andre racer end vampyrer, ifølge hende. Dem, der ikke var noget værd. Sådan var naturen skabt; vampyrer havde det største rang og alle andre måtte indrette sig efter dem. Sådan tænkte Adria i hvert fald. En stolt vampyr, med et ufattelig snæversynet syn på livet. Mange ville nok kalde hende 'ond', hvilket der jo godt kunne være noget om. Men det rørte hende ikke. Efter flere års træning, havde hun nu den perfekte fascade. Det perfekte pokerfjæs, som holdt folk på afstand.

//Krea-svigt. Lover der kommer mere næste gang. x3//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Fight - Zankuji

Indlæg by Zankuji on Fre 11 nov 2011 - 21:18

Zankuji havde kedet sig så meget der hjemme af han var taget en tur ud at gå sig en tur her ved midnatstid ville han tro men han var ikke helt sikker på det. Han viste heller ikke hvor han sådan gik i byen han kendte den jo så forbandet godt som sin egen bukselomme eller noget i den still, da han jo havde været i byen rigtig længe hvor lang tid husker han ikke da der har været sket så meget.
Han havde en hætte trøje på hvor hætten var over hans hovede så man ikke kunne se hans ansigt eller noget som helst andet da det meste af hans tøj var sort og sådan da han ikke ville ses bare lige sådan på ingen tid. Han havde ikke gjort noget han ikke skulle ha gjort men stadig han ville bare være sikker på det hele og sådan nogle ting.

//går nok//
avatar
Zankuji
Master (Rank 23)

Bosted : bor i et hus i terre

Antal indlæg : 4936


Tilbage til toppen Go down

Re: Fight - Zankuji

Indlæg by Gæst on Fre 11 nov 2011 - 22:19

Hun satte sig på en tilfældig bænk og kiggede på den forladte by. Hvordan mon den så ud om dagen, hvor der var mange mennesker og lyst? Hun prøvede at forestille sig det, men gav op. Hun var egentlig også ligeglad så længe hun ikke behøvede at være sammen med menneskerne. Ad. Føj. Det var hun alt for magtfuld til. Mennesker skulle bruges til én ting; føde.
Hendes tanker blev afbrudt af skridt. Det var garanteret bare et beruset lille ubetydeligt menneske. Men da lugten ramte hende, var hun med det samme klar over, at det ikke var tilfældet. Hun kunne ikke finde ud af præcis hvad det var. Da hun så så skikkelsen, rejste hun sig automatisk og stillede sig i skyggerne. Man kunne ikke se manden; hun gættede på at det var et hankønsvæsen, hvilket gjorde hende endnu mere på vagt. Hun stolede ikke på andre end sig selv, og det var også derfor folk nok mente at hun overreagerede. Ikke fordi hun var bange for væsenet, men fordi hun var opmærksom.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Fight - Zankuji

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum