Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Please! Come home. [Ciaren Conor]

Go down

Please! Come home. [Ciaren Conor]

Indlæg by Gæst on Tors 10 nov 2011 - 14:08

Tiden ~ 02.37
Stedet ~ Lejligheden – Terre.
Omgivelserne ~ Alt hvad der nu plejer at være der..
Vejret ~ Mørkt og koldt. Sne er begyndt at falde..

Der var til et held dejlig varmt ind i lejligheden. Væggene var gode til at holde kulden ude og holde varmen inde som sådan. Trods det var sent sad lyset endnu tænkt på det lille badeværelse. Lidt efter kunne man høre toilette blive skyllet ud og derefter håndvasken der grundigt blev brugt. Håndtaget blev så trykket ned og ud som Denise. Hun tørrede sig doven om munden med sin ene hånd. Hendes lange sorte hår sad let bølgende ned over hendes skuldre og det var tydeligt det ikke ligefrem havde blevet stylet i et stykke tid. Men stadig så det helt nyvasket ud som det svagt genspejde månens blege lys der kom ind af vinduet. Hendes skridt var langsomme men sikre og hendes ansigt var mat. De blå-grønne øjne var blanke og hendes hud lidt blegere end ellers. Den store t-shirt hun havde på som nattøj var krøllet og en smule beskidt. Hun lod sig bare vælte ned i sengen inden at hun så kravlede ind under dynen igen. Kvalmen var kraftig og hun havde ikke haft lov til at sove særlig meget søvn af den grund hun hele tiden havde vågnet for at skynde sig ud på badeværelset.
Hun valgte ikke at prøve mere. Satte sig op og lænede sin ryg mod muren bag sig. Træk dynen godt op over sig og krammede den nærmest for at få lov til at føle denne tryghed. Hun havde ikke rigtigt lyst til at være alene men hun vidste hun ikke bare kunne forvente at en bestemt person trådte ind ad døren lige pludselig. Han skulle jo være væk to dage mere. Havde han sagt. Hun træk sine ben op til sig og en tog en dyb indånding. Lod sit blik glide hen mod vinduet og betragtede den rolige nattehimmel. Samme med den smukke sne der nu langsomt dalede. Så var det virkelig ved at blive vinter. Et svagt smil kom på hendes læber. Hun ville ikke kunne sove nu så hvorfor ikke bare sidde og tænke. Hun vidste at hver gang hun prøvede ville det forfærdelige minde poppe op i hovedet på hende. Gav det grunden for hendes kvalme og hendes kaste op ture. For hvad andet kunne det være?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum