Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Drømmene.

Go down

Drømmene.

Indlæg by Gæst on Ons 19 okt 2011 - 0:41

Aften/nat. Byen. mange mennesker..


Det var nat, varmen i det store rum, var klam og tæt siddene intil kroppen.
Mell sidder for sig selv og drikker lidt. Hun hader og se på de andre tynde mennesker som danser rundt som om de er noget. Hun læner sig lidt tilbage og hendes øjne fanger et ungt par i krogen, hun vil ikke slå dem ihjel, overhovedet ikke. Hun ser lidt på sin ven ved siden af sig, og giver et kort smil fra sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum