Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 20:00 by Zakaroff

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 19:19 by Milo.

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253332 indlæg in 12780 subjects

Den nye fotograf - Penelope

Go down

Den nye fotograf - Penelope

Indlæg by Gæst on Tirs 18 okt 2011 - 21:06

Tid: 13:00
Sted: fotostudie i en gammel bygning
Vejr: Overskyet og halvkoldt
Omgivelser: Nogle modeller og nogle makeup artister
__________________________________________________
Det var ikke så mange der tænkte det gamle studie som lå i en gyde, men det havde ligget der i et par år. Det var heller ikke normale modeller som kom her, eller nogle vildt supermodel. Det var mere piger og drenge med forskellige underlige stile, som kom der for at få taget nogle billeder.
Det var også bare nogle dage siden at de havde fået en ny fotograf, det var en vampyr som kom fra Rusland og ved navn Takeo. Det var hans 3 dag på arbejdet, og det var nok også det eneste som gjorde ham glad i verden. Han stod med sit alt for dyre kamera over ved et bord, og snakkede med sin chef og de billeder som skulle blive taget idag. Mens de modeller som skulle få taget billede, var igang med at få lagt makeup og gjort sig klar.
Nok det eneste som Takeo virkelig hadet ved sit arbejde, var nok det med alle de folk som var der. Han havde ikke lært sig at kunne takle at holde folks tanker ude af hovedet, og derfor kunne det virkelig også gøre ham irriteret nogle gange.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den nye fotograf - Penelope

Indlæg by Gæst on Tirs 18 okt 2011 - 21:19

Penelope trådte ind i fotografstudiet med en overlegen mine, mest af alt fordi de fleste i studiet var ynkelige mennesker. De høje, sorte Louboutin hæle klikkede mod det kolde gulv og den selvsikre gang var rettet mod en af stylisterne. Tøjet, som den unge, ligblege kvinde bar, var ganske enkelt. Det bestod af en hvid t-shirt med et sort print og nogle tætsiddende blå jeans. Læberne var malet røde og hendes øjnevipper var tunge af mascara. Neglene på de hvide, elegante hænder var røde som hendes læber og de tappede let på en bordkant i utålmodighed.
Pen var kommet ind til fotografen for at få taget nogle billeder, måske hun kunne bruge sit udseende til at blive model indenfor et eller andet bureau? Hvem ved hvor langt hun kunne komme.
Efter at stylisten havde rettet på den sidste makeup, vendte Pen hovedet mod fotografen og fangede straks færten af en anden vampyr. Hvem var han? Han var helt sikkert ny, da hun havde været nede i studiet for nogle dage siden og der havde der været en anden fotograf.
Hun kneb øjnene sammen og betragtede ham med en ulæselig mine. Hun brød sig ikke om nye folk på settet, det var jo ikke første gang hun var hernede. Normalt kostede hun rundt med alt og alle, fordi hun kunne og fordi at folkene ikke kom med indvendinger. Men en ny fotograf ville betyde, at rutinen blev lavet om. Når han så også var vampyr, kunne det næsten kun gå galt.
"Who the fuck is he?" hvæsede hun til stylisten, der straks fortalte hende om den nye russiske fotograf. Pigebarnet anede intet om at han var en vampyr, de færreste mennesker ville arbejde for en vampyr, så det var vel også fair nok.
"Hent mig et glas vin, darling" hviskede Pen i øret på den forvirrede stylist, inden hun pilede afsted for at opfylde den dominerende kvindes ønske om vin.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den nye fotograf - Penelope

Indlæg by Gæst on Tirs 18 okt 2011 - 21:40

Det tog ikke længe før at rækkefølgen af modeller blev valgte, og Takeo og chefen fik besluttet alt andet sammen. Det var nok også først det, at han sådan rigtigt lukke lugte duften af en anden vampyr. Han så sig lidt omkring og det tog heller ikke længe før at han fik øje på hvem det var, det var jo heller ikke så svært at se hvem det nu var. Hans blik gled hurtigt hen på chefen igen, da der blev råbt "så går vi igang"
Takeo rystede bare på hovedet af ham, mens han bare gik over til sin plads for at modtage sin første model.
Han fik taget billede af nogle af modeller, som gjorde det flot så de hurtigt kunne smutte igen. Jo flere modeller der smuttede, jo bedre fik hans hoved det også. Efter et par modeller vende han sig om, mod de sidste som sad og ventede "Penelope?" sagde han med sig meget charmerende og dybe stemme, som havde en russisk accent.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den nye fotograf - Penelope

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum