Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:28 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:23 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 1:16 by Zakaroff

» Do I know you? - Aleksei
Yesterday at 20:06 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239772 indlæg in 12011 subjects

Den nye fotograf - Penelope

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Den nye fotograf - Penelope

Indlæg by Gæst on Tirs 18 okt 2011 - 21:06

Tid: 13:00
Sted: fotostudie i en gammel bygning
Vejr: Overskyet og halvkoldt
Omgivelser: Nogle modeller og nogle makeup artister
__________________________________________________
Det var ikke så mange der tænkte det gamle studie som lå i en gyde, men det havde ligget der i et par år. Det var heller ikke normale modeller som kom her, eller nogle vildt supermodel. Det var mere piger og drenge med forskellige underlige stile, som kom der for at få taget nogle billeder.
Det var også bare nogle dage siden at de havde fået en ny fotograf, det var en vampyr som kom fra Rusland og ved navn Takeo. Det var hans 3 dag på arbejdet, og det var nok også det eneste som gjorde ham glad i verden. Han stod med sit alt for dyre kamera over ved et bord, og snakkede med sin chef og de billeder som skulle blive taget idag. Mens de modeller som skulle få taget billede, var igang med at få lagt makeup og gjort sig klar.
Nok det eneste som Takeo virkelig hadet ved sit arbejde, var nok det med alle de folk som var der. Han havde ikke lært sig at kunne takle at holde folks tanker ude af hovedet, og derfor kunne det virkelig også gøre ham irriteret nogle gange.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den nye fotograf - Penelope

Indlæg by Gæst on Tirs 18 okt 2011 - 21:19

Penelope trådte ind i fotografstudiet med en overlegen mine, mest af alt fordi de fleste i studiet var ynkelige mennesker. De høje, sorte Louboutin hæle klikkede mod det kolde gulv og den selvsikre gang var rettet mod en af stylisterne. Tøjet, som den unge, ligblege kvinde bar, var ganske enkelt. Det bestod af en hvid t-shirt med et sort print og nogle tætsiddende blå jeans. Læberne var malet røde og hendes øjnevipper var tunge af mascara. Neglene på de hvide, elegante hænder var røde som hendes læber og de tappede let på en bordkant i utålmodighed.
Pen var kommet ind til fotografen for at få taget nogle billeder, måske hun kunne bruge sit udseende til at blive model indenfor et eller andet bureau? Hvem ved hvor langt hun kunne komme.
Efter at stylisten havde rettet på den sidste makeup, vendte Pen hovedet mod fotografen og fangede straks færten af en anden vampyr. Hvem var han? Han var helt sikkert ny, da hun havde været nede i studiet for nogle dage siden og der havde der været en anden fotograf.
Hun kneb øjnene sammen og betragtede ham med en ulæselig mine. Hun brød sig ikke om nye folk på settet, det var jo ikke første gang hun var hernede. Normalt kostede hun rundt med alt og alle, fordi hun kunne og fordi at folkene ikke kom med indvendinger. Men en ny fotograf ville betyde, at rutinen blev lavet om. Når han så også var vampyr, kunne det næsten kun gå galt.
"Who the fuck is he?" hvæsede hun til stylisten, der straks fortalte hende om den nye russiske fotograf. Pigebarnet anede intet om at han var en vampyr, de færreste mennesker ville arbejde for en vampyr, så det var vel også fair nok.
"Hent mig et glas vin, darling" hviskede Pen i øret på den forvirrede stylist, inden hun pilede afsted for at opfylde den dominerende kvindes ønske om vin.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den nye fotograf - Penelope

Indlæg by Gæst on Tirs 18 okt 2011 - 21:40

Det tog ikke længe før at rækkefølgen af modeller blev valgte, og Takeo og chefen fik besluttet alt andet sammen. Det var nok også først det, at han sådan rigtigt lukke lugte duften af en anden vampyr. Han så sig lidt omkring og det tog heller ikke længe før at han fik øje på hvem det var, det var jo heller ikke så svært at se hvem det nu var. Hans blik gled hurtigt hen på chefen igen, da der blev råbt "så går vi igang"
Takeo rystede bare på hovedet af ham, mens han bare gik over til sin plads for at modtage sin første model.
Han fik taget billede af nogle af modeller, som gjorde det flot så de hurtigt kunne smutte igen. Jo flere modeller der smuttede, jo bedre fik hans hoved det også. Efter et par modeller vende han sig om, mod de sidste som sad og ventede "Penelope?" sagde han med sig meget charmerende og dybe stemme, som havde en russisk accent.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den nye fotograf - Penelope

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum