Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 568 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Charmelia

Vores brugere har i alt skrevet 246689 indlæg in 12255 subjects

Time to talk, Time to relax, Time to die. //Tyler//

Go down

Time to talk, Time to relax, Time to die. //Tyler//

Indlæg by Gæst on Søn 9 okt 2011 - 14:14

Tid: 14:23
Sted: Rundt omkring i Terre
Omgivelser: Forskelligt
Vejr: Lettere overskyet, Let blæsende.

Marvel satte sigtekornet for øjet, og lukkede det anede, i takt med at han begyndte at spejde i folkemængden. Nogle få sekunder senere trykkede han på aftrækkeren hvorefter den blonde, unge kvinde faldt sammen, og hurtig dækkede fortovet med sit blod.
Flere begyndte at skrige og løbe væk mens andre ringede efter politiet. Men det var for sent. Hun var død i samme øjeblik kuglen ramte hende i tindingen.
Han lagde geværet ned i en sort taske der lå for hans fødder, lynede den, og trådte op på den.
Først skete der ikke noget. Så begyndte hans krop at ryste, og i det næste sekund sprang hans tøj til atomer, og så stod der er slørugle. Den tog fat i tasken og lettede.

Han fløj ind af den åbne altan-dør og forvandlede sig. Han så ned af sin nøgne krop, og sukkede. En af ulemperne ved omdannelsen var var det med tøjet der sprang i luften. Det kostede mange penge at blive ved med at købe tøj.
Han gemte tasken afvejen bagerst i hans klædeskab, og gik derefter over til sin kommode.
Han fandt et par sorte underbukser, nogle mørkegrå jeans, og en cremefarvet langærmet t-shirt frem. Mens han tog det hele på, kom der en bippende lyd fra hans computer, der lå halvt sammenklappet på hans seng. Med t.shirten halvt over hovedet gik han hen til computeren og åbnede den.
"3500 £ er blevet overførttil din konto. Tak for hjælpen makker".
Marvel lukkede computeren sammen igen, trak trøjen helt ned over hovedet, fandt sko og strømper frem og tog det dem på. Så begav han sig ud af hoveddørenog ned af trappen, heftigt sms'ende med sin næste kunde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum