Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 12 jul 2018 - 22:53 by Niklaus

» ZapdosZulu, pokemon RPG
Tors 12 jul 2018 - 21:24 by Gæst

» Just one of those Days..... (Amy Sophia Scott)
Tors 12 jul 2018 - 17:24 by Caine Blackwell

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Tors 12 jul 2018 - 17:02 by Amy Sophia Scott

» Oh ..f*** - [DuChance]
Tors 12 jul 2018 - 0:20 by DuChance

» Soon parents - [Khá]
Tors 12 jul 2018 - 0:16 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Tors 12 jul 2018 - 0:14 by Nightrage

» Hate the Nightmares [Manda]
Ons 11 jul 2018 - 21:46 by Amy Sophia Scott

» Interrupted business ~ Nicholas Tallon
Ons 11 jul 2018 - 14:06 by Nicholas Tallon

» Death is only another step (Nessa)
Ons 11 jul 2018 - 0:52 by DuChance

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252336 indlæg in 12753 subjects

Thief-Mark

Go down

Thief-Mark

Indlæg by Gæst on Ons 5 okt 2011 - 11:20

Sted:Gågaden i Terre, ved de mange små kioske og det store springvand.
Tid:15.15
Dato:1/10
Vejr:Et meget lunt sensommervejr, med en bagende sol og en klar blå himmel
Omgivelser:En masse små børn der løber rundt og leger, mange gøglere og en masse små kiosker ude på gaden.
Emne status: Privat.

Det var en varm sommerdag, hvor de små børn i byen løb rundt og legede omkring springvandet, hvor de mange gøglere i deres flotte tøj i de farverige stoffer og den sjove sminke stod rundt omkring og dansede, legede med ild, gjorde kunster og tryllede med kort og andre ting. Mange stod og klappede og kastede penge ind til disse gøglere, mens andre gik rundt ved de små kiosker for at købe noget.
Eowen havd eidag selv valgt at gå ud og kigge sig rundt omkring, for alt virkede så rart og dejligt, hendes humør var godt, så hendes øjne var helt krystal blå, de skinnede i den varme, gule, runde sol. Hun gik rundt og kiggede på de mange gøgler og lo let af alle deres kunster. Især en gøgler fangede hendes opmærksomhed, den mand/dreng der stod og dansede, hans dans virkede som en flamme og da hun gik helt hen til ham, blev hun trukket i armen og hevet med ind i dansen. I starten prøvede hun at komme ud igen, men efter et stykke tid, lod hun sig endelig overgive til dansen, hun lo lattermildt og dansen blev efterhånden hurtigere, hun mærkede små svedperler på panden træde frem og som det blev hurtigere, kom flere med i dansen. Eowen begyndte nu selv at trække folk med ind i den lange kædedans. Alle de børn, gøglere og andre personer, hvirvlede rundt i en masse hurtige bevægelser, så det nærmest så ud som en ildebrand. Da det endelig stoppede var Eowen helt forpustet og måtte derfor finde et sted at sidde ned, heldigvis var springvandet kun nogle få meter væk og der fik hun så sat sig for at slappe af. Hun begyndte forsigtigt at lave små ottetaller i vandet med sin finger, fordi hun fandt det underholdene og det havde også en beroligende effekt.
Hun sad lidt omtåget og kiggede rundt på de mange mennesker, alle virkede så glade og muntre som om der aldrig skulle ske den mindste onde ting, som var livet en leg. Eowen var selv glad og måske endda ekstra glad, for hendes øjne havde en flot blå grønlig farve, hun vidste dog mere til det onde og det gode. Hun vidste dette fordi hun selv havde oplevet så meget ondskab i livet og derfor prøvede hun altid selv at få den væk og hjalp ofte folk der havde brug for det.


Sidst rettet af Eowen Ons 5 okt 2011 - 18:53, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Thief-Mark

Indlæg by Gæst on Ons 5 okt 2011 - 11:36

//Så venter jeg da bare på det er færdigt:D

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Thief-Mark

Indlæg by Gæst on Lør 8 okt 2011 - 11:22

Efter lidt tid midt i festlighederne kom Mark gående og smilede roligt før han gik hen til en kiosk og så ind i den der var næsten ingen mennesker i den kiosk perfekt han havde muligheden for at få skaffet penge han skulle bare vente til den ene derinde var gået og det gjorde den gamle dame snart han vendte sig rundt og kiggede rundt og pludselig fangede hans blik en pige ved springvandet. Perfekt tænkte han det kunne ikke blive bedre. Han gik i en lille cirkel og gik som om han ikke kiggede sig for før han kom til at gå ind i hende altså rørte hende samtidig med han sagde kommandoen "Stjæl pengene fra kiosken og kom hen til mig med dem mød mig i gyden på den anden side af gaden" han hviskede det kun så lavt hendes underbevidsthed fangede den men ikke hende selv hvorefter han gik væk fra hende og ind i den gyde han havde sagt hun skulle mødes med ham i hvor han stod og ventede roligt håbede lidt kommandoen havde virket han havde ikke helt fået kontrol over sine kræfter endnu men han håbede det virkede han havde brug for penge. Det havde han virkelig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Thief-Mark

Indlæg by Gæst on Søn 9 okt 2011 - 20:27

En lille hvisken lød i Eowens øre, en kommando hun ville følge, selvom det stred mod hendes natur at stjæle. Det var en tvangstanke der var kommet op om, at hun skulle stjæle, stjæle fra en kiosk og gå hen i en gyde. Hun rejste sig op, nærmest mekanisk, for det føltes som om der var en anden, der styrrede hende. Hun gik først et, så to, tre ,fire etc. skridt hen mod kiosken, til hun stod ved den. hendes arm strakte sig forsigtigt og i et hurtigt snuptag, var pengene fra kiosken taget. Eowen løb let hen imod den gade hun havde fået at vide hun skulle komme hen til. Da hun var kommet ind i gaden, gik hun direkte hen til drengen og gav ham de penge, hun lige havde stjålet. Eowen stod i et par minutter helt stille og så vendte hun sig rundt og begyndte at gå væk. Da hun næsten var ude på den store gågade igen, kom hun til sig selv, men kunne ikke helt forstå hvordan hun var endt der, hvor hun stod. Hun kunne huske en lille del af det der var sket, men mere som en drøm ,end virkelighed.
Mens Eowen stod der og undrede sig over, hvordan hun var endt, så langt væk fra springvandet, hvor hun havde siddet nogle få minutter før, kom der en politimand hen til hende. Han greb hende om det ene håndled, det kom som sådan et stort chok for den lille stakkels Eowen at hun faldt hen sammen af forskrækkelse. Hun hørte nu, at han talte noget om anholdelse for et tyveri, det var der hun indså det ikke havde været en drøm men virkelighed. Hvad var der egentlig sket, siden hun havde gjort sådan noget, hun ville aldrig selv stjæle, det stred imod hendes personlighed.
Tanken faldt så på den dreng hun havde givet pengene til, den dreng var forklaringen på alt, hun skulle bare finde ham. Eowen rev sig hurtigt og let løs fra politimandens greb og løb hen imod den lille gade hun var gået ind i, da hun skulle aflevere pengene, men der var ikke umiddelbart nogle at se, så hun begyndte stille at kalde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Thief-Mark

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum