Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Det blinde mørke #Goverment Hooker#

Go down

Det blinde mørke #Goverment Hooker#

Indlæg by Gæst on Søn 25 sep 2011 - 22:05

Tid# 22:15, 26/09/2011.
Sted# Terre ~ Gågaden.
Vejr# Der er ret koldt og mørkt.
Omgivelser# Mange mennesker, væsner og forskellige shops.
-Privat-

Mens timerne gik, var mørket blevet tættere og tættere. Mørket havde spredt sig ud over hele byen. Nu var alt og alle indhyllet i det. Den vampyr der gik ned af gaden havde ikke noget imod det. Han havde faktisk slet ikke noget imod det.
Den værnede om hans identitet. Hans væsen.
Men noget som mørket også skjulte, som det ikke behøvede, var den blyant han havde bag hans højre øre. Han havde altid haft den vane, hver gang han gik ud havde han en blyant bag sit højre øre og en blok under armen. Eller næsten hver gang. Denne gang var en af de gang hvor han ikke havde en blok med sig.
Emery havde fået skubbet sig ubesværet igennem mængden. En vane der også havde fuldt ham med blyanten var at hans hånd tit fandt vej til blyanten og rettede på den. Det var det hans hånd gjorde nu. Han rettede blidt på den og lod sin hånd falde ned ved hans side igen.
Der var ikke nogen specifik grund til, at han havde smuttete ud af sin behagelige lejlighed, men for nogle ting behøvede der ikke være nogen grund. Han lagde hovedet bagover og kiggede op i den endeløse mørke himmel. Stjerne blinkede ned til ham, men han havde ikke tid til at sætte sig ned nu og kigge på stjerner. Eller han kunne godt, men det var nok ikke stedet. Han kunne godt finde på det.
I stedet for tog han en pakke cigaretter op af lommen og tog en ud. Med en hurtig bevægelse tog han en lighter op af den samme lomme og tændte sin cigaret. Han pakkede cigaretterne og lighteren væk igen og fortsatte sin vandretur.
Først nu opdagede han, at han havde spærret for de mennesker der var bag ved ham, men han tog ikke hensyn og gik langsomt af sted. Hans hånd gik skiftevis fra at rette på blyanten til at skodde sin cigaret. Han tog den kort ud af munde og pustede en lille røgsky ud. Den mindede ham om noget, røgen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum