Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Bukstavernes begrænsede chat (Netleg)

Go down

Bukstavernes begrænsede chat (Netleg)

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 15:22

Okay. Denne leg går ud på at man kun må bruge ord som har samme forbukstav som ordene i den historie jeg skriver nu. I skal chatte med de ord i kan få frem.


Ole Børgesen havde løbt tør for benzin på hans bil. Han brugte derfor sine superkræfter til at han kunne spytte benzin. Det tog syvoghalvfjerdstusindeår at spytte tanken op. Pågrund at tanken havde et hul. Ole kørte derfor til månen for at lave tanken igen. Slut prut numselum kum bom.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bukstavernes begrænsede chat (Netleg)

Indlæg by Angelin on Søn 18 sep 2011 - 15:40


Hej:3


//Ved sq ikk om jeg gør det rigtigt:3
avatar
Angelin
Highly competent (Rank 13)

Bosted : Ukendt, men hun holder tit til i omegn af kirken

Antal indlæg : 703


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum