Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 21:31 by Angelique Dümont

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 19:19 by Milo.

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253337 indlæg in 12780 subjects

Hjemme igen. [Ciaren Conor]

Go down

Hjemme igen. [Ciaren Conor]

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 14:32

Sted: Lejlighederne i Terre :: Audrina's lejlighed.
Tid: Omkring klokken 22:00.
Omgivelser: Audrina.. og en noget bekendt gæst.
Dato: En søndag.
Vejr: Regnvejr udenfor, mørk himmel med stjerner fremme.

Der varede ikke længe før at hun endelig var hjemme.. efter at have efterforsket den store, noget så unikke by ved navn Di Morga, i Frankrig hvor Audrina nu befandt sig. Hvis hun var et menneske ville hun være godt træt.. Men det var hun ikke just mens at hun tog fat i håndtaget på døren, indgangen til hendes lejlighed, da hun var kommet ind i bygningen.
Hendes lejlighed var en del større end andres. Hun havde nemlig en to etagers lejlighed. Audrina fandt derefter nøglen frem som havde lagt sig imellem hendes bryster. Hun fiskede den op og satte nøglen i hvor hun så åbnede døren.

Hun var ikke sikker på om hun ville kalde dette for hendes hjem, det kom an på meget.. måske ville hun ikke rigtig tilbringe tiden her. Hun gik indenfor hvor døren efterfølgende lukkede sig i bag hende. Hun lagde nøglen ned mellem sine bryster igen.. et perfekt skjulested!.. Syntes hun selv i al fald. Ikke alle ville umiddelbart tage på hende og derefter tage nøglen... Det ville være uforskammet!

Hun kiggede sig en omgang rundt, som om at det var et helt fremmed sted for hende, men det var det ikke.. Hun havde skam set det hele inden at hun købte lejligheden. Hun var ikke fattig, ej heller rig. Men hun havde da penge nok.. til forsørge sig selv.

Audrina fortsatte med at gå hen af gangen, hvor hun gik forbi nogle døre, der førte ind til andre rum hvor der var et kontor og et soveværelse. Hun kom videre ind i stuen, som var midtpunktet. Stuen var også det sted hvor der var en trappe så man kunne gå op til næste etage. Hvor hendes soveværelse, et almindeligt rum hvor der ikke rigtig var noget, udover et køleskab.. samt et stort badeværelse befandt sig der oppe. Længere væk fra stuen dukkede køkkenet op.

Der var nogle som undrede sig over hvorfor at hun havde to køleskabe, et i køkkenet og et oppe på anden etage, men for hende var det ikke så mærkeligt. Hun var en vampyr og der havde hun nogle blod poser... som hun af og til tog, når hun blev sulten. Audrina var en speciel vampyr.. en yderst mærkværdig fuldblods vampyr, alligevel accepterede hun sig selv og var ligeglad med andres meninger.

Hun gik hen og satte sig på sofaen, mens at hun overvejede hvad hun skulle give sig til at lave... end til at hendes gæst ville komme... Audrina ventede skam på nogen.. spørgsmålet var bare om hvornår han ville dukke op..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hjemme igen. [Ciaren Conor]

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 14:48

Ciaren kiggede på trapperne,fro enden af præcis den trappe ville han finde en dør han ikke ahve været bag ved i så forrfærdeligt lang tid, og der var kun en grund til at han nu skulle op til den. Han vidste at hun ville sidde der inde, vente på ham imens at hun smilede...Han smilede for sig selv før han i menneskeligt tempo trådte op mod døren, sprang nogle enkelte trin over og så..så var han der oppe, tog fat om det kølige dørhåndtag og skubbede den op.
Huset så ud som ahn huskede det, der var stille..og alligevel var der en svag fornemmelse af at der faktisk var nogen der inde.
Han smilede. Audrina havde han ikke set siden..ja han kunne ikke huske det mere, men det kunne umuligt være kort tid siden. Han havde kendt hende i lidt tid, nok ikke mere end et år, men for ham føltes det som en evighed.
Han vidste at hendes venskab var en god ting at ahve..at have kontakte var godt i den verden af ondskab han bedrog sig rundt i, i mørket.
Der inde var der ingen grund til at opføre sig som et menneske, den eneste der ville kunne se ham og fornemme ham var alligevel lejlighedens ejer-en vampyr som ham selv.
Der var ikke gået mange minutter før han stod bag den sort håret blege pige med hænderne på hendes skuldre, "Bliver man ønsket velkommen her eller skal man springe ud af vinduet med det samme" spurgte han i en drillende tone ned mod hende. Hans lysebrune hår hang rodet ned over de gule øjne efter hans lille....snak, i gyden med en kvindelig vampyr, fandens tiltrækkende og fandens....legesyg, som han gerne ville beskrive det.
Det smertede endnu svagt i hans krop, det var dog værst ved nakken hvor hendes tænder havde været brudt igennem.
//sorry det dårlige indlæg :( //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hjemme igen. [Ciaren Conor]

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 14:57

//Det er i orden ^^.. //

Audrina sad blot stille på sofaen, mens at hun kunne fornemme at hun ikke længere var alene hjemme. Hun havde fået besøg af den person som hun havde ventet på. Et lille smil dukkede op fra overfladen ved tanken om han nu stod bag hende fra sofaen med hænderne liggende på hendes skulder. Audrina kiggede lidt ned af sig selv og betragtede sin noget så fine sorte kjole, som om at det fandt hende interessant inden at hun rettede sit blik mod Ciaren.

"Velkommen til min kære.. selvfølgelig vil jeg ikke lade dig springe ud.. jeg ville ikke tillade det.. overhovedet ikke.. om jeg så skulle stoppe dig i det med al magt.." sagde hun roligt uden at vide om han ville tage det som en trussel og sendte et smil der knap nok betød noget, men som alligevel blev hængende på hendes læber.

"Er du sulten?..." spurgte hun af mindre nysgerrighed, Audrina vidste ikke ellers hvad hun skulle sige eller for den sags skyld tilbyde ham. Hun var blevet en smule mundlam, uden nogen bestemt grund, mens at hun blev siddende på sofaen tænkte hun også på om hun skulle rejse sig eller ej.. Men Audrina flyttede sig ikke ud af flækken..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hjemme igen. [Ciaren Conor]

Indlæg by Gæst on Tirs 27 sep 2011 - 12:59

Ciaren grinede køligt idet at hun sagde at hun ville stoppe ham med alt sin magt. Det virkede helt usandsynligt.
Han kiggede på hendes smil, det nåede ikke op til de klare øjne hun besad. Hun var ret smuk..ligesom de fleste andre vampyre han ahvde mødt...dog ahdve han endnu en ynglings vampyr ud over netop hende..eller halv vampyr var hun vel mere.
"Sulten?" gentog han og rystede der efter på hovedet med et smil, "Nej tak..jeg har lige..spist" han kom til at grine lidt da det var første gang han ahvde noget der bare minede om en normal samtale..selvom det jo langt fra var det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hjemme igen. [Ciaren Conor]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum