Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

~ An Unexpected Accident ~

Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Fre 16 sep 2011 - 10:55

Dean kiggede bare på hende imens han stod med store øjne, han var tydeligt overrasket og han kunne næsten mærke hvordan han hjerte sprang et slag over, han vidste ikke engang hvad han skulle sige, heller ikke selvom han let åbnede munden i et forsøg på at tale, han kunne slet ikke forstå at det rent faktisk var hende der stod foran ham, pigen som hanhavde brugt de sidste månede rpå at sørge over var væk og hende som han havde set som den eneste han rent faktisk holde af. Han stod bare helt stiv og kiggede og kunne intet sige, han så godt hun ligesom ham prøvede at tale, men ligesom ham var hun vel også mundlam.
Dean overvejede et øjeblik at gå, sådan noget med følelser og sådan noget med at være følsom var slet ikke ham og han vidste at han bedst kunne ignoere det ved bare at gå, men det var som om hans ben ikke ville bevæge sig, han stod bare og kiggede bare hende med de mørke brune øjne uden at gøre noget. Han kunne godt fornemme at folk der gik forbi nok kiggede en smule, for der midt på gaden stod to unge mennesker og kiggede på hinanden. Dean bemærkede slet ikke at Kajika var ilde tilredt, han så kun hendes skønhed og det søde væsen som han havde manglet i sit liv så længe nu. Han sukkede let og lod en hånd glide igennem sit hår imens han let tænkte på hvordan han skulle takle situationen, lige nu var det jo desværre ret så akavet, men hvad forventede hun af ham?
Dean gjorde intet men stod bare og kiggede på hende og da han ville gå imod hende for at tale løb hun. Dean fik hurtigt bredt sine vinger ud og svævede nu flere meter over jorden for at holde øje med hende, men der gik ikke længe før han mistede hende af syne og han landede i en gyde i gågaden hvor han satte sig. Han havde ikke længere sin skjorte på, den havde hans vinger pateret da han fløj. Så han sad nu der, i sine sorte bukser og med de store hvide vinger og kiggede ind i væggen uden at sige et ord. Hvad var der lige sket?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Fre 16 sep 2011 - 18:24

Dean sad bare og kiggede ned i jorden imens han lod de store hvide vinger hvile op af muren. Han vidste ikke hverken hva han skulle sige eller gøre, han havde brug for bare at være alene. Han kunne ikke mere, det hele virkede så fjernt og det hele virkede så underligt og han havde mest af alt ikke lyst til at leve mere, ligemeget hvor meget han prøvede at glemme Kajika var der altid noget der mindede ham om hende og det irriterede ham, han havde aldrig været så glad for et andet menneske... Eller et andet væsen før som han var for hende, hun var helt fantastisk, også selvom han helt sikkert ikke ville indrømme det for sig selv.
Han kiggede op da han hørte forsigtige fodtrin komme imod ham og han vidste ikke hvad han skulle sige, han så hendes blodrøde kinder og hendes lyse hår, men han sagde stadig intet. Han kunne ikke engang tage sig sammen til at smile eller bare se sur ud. Han var bare helt lam, både i tale og i udstråling. Det hele virkede bare så ligegyldigt, også selvom han så gerne ville mere.
Da hun talte til ham var det næsten som en kniv i hjertet og han kiggede kort ned i jorden uden at vide hvad mere han skulle sige, også selvom han slet ikke havde sagt noget endnu.
"Hvad undskylder du for?" sagde han koldt og fik på en kluntet måde samlet en cigerat frem fra sin inderlomme som han koldt tændte for at virke ligeglad, også selvom han var alt andet end det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Lør 17 sep 2011 - 20:42

Dean sad og kiggede ned i jorden og lod sin ene hånd let pjuske sit hår, han anede ikke hvad han skulle gøre af sig selv og når han mærkede efter inde i sig selv kunne han ikke finde ud af om han blev fred, sentimental eller glad for at se hende, det hele virkede bare som om det var det samme og det hele virkede bar som om det var for meget for ham lige nu, han kunne slet ikke overskue at hun stod der foran ham og han kunne slet ikke overskue at gøre noget som helst, derfor sad han bare og kiggede på de små sten der lå på den sorte asfaldt under ham, de mange brosten og de mærke vægge der fik alt omkring dem til næsten at virke en smule uhyggeligt, kun hans hvide englevinger fik det hele til at se fredeligt ud og de lyste op som var de selve himlen. Der var ikke en plet på dem og de så både høje og uskyldige ud. Dean som ellers aldrig havde sine vinger ude orkede ikke at trække dem ind igen, han havde vel nærmest glemt dem, så langt væk var han og så fusteret var han, uden at vide hvad han skulle sige eller gøre kiggede han blot kort op på hende da han så hun stod der med munden foran sine læber.
Dean rejste sig op lige inden hun talte, mest fordi han ikke kunne lide at sidde ned når hun stod op, det fik ham til at føle sig så svag. Han kigged epå hende og han kunne mærke hvordan et adrelin kick gi igennem hans krop da hun talte og han kunne mærke hvordan han blev vred. Han gik med hurtige skridt hen imod hende og skulle lige til at gribe fat i hende, men stoppede sig selv og stilte sig blot en halv meter fra hende imens han kiggede på hende med et rasende blik."Hvordan tror du selv jeg har haft det?" sagde han vredt og kiggede på hende, han kunne næsten ikke tale, mest fordi at de mange følelser i hans krop gjorde ham forvirret, han havde aldrig holdt af andre end hende og hans engelske kærlighed Sally, og aldrig havde han prøvet at støde ind i dem bagefter, derfor var han nu både glad, sur og ked af det - frem for alt: Fusteret.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 12:29

Dean stoppede om at gik et skridt tilbage da han så at hun blev bange, han ville ikke have at hun frygtede ham, for han ville aldrig gøre hende ondt igen og han fortrød stadig så meget at han havde gjort hende ondt engang, ogå selvom at hun sagde hun havde tilgivet ham og selvom han havde sagt undskyld, så havde han stadig ikke tilgivet sig selv, og det var han ikke sikker på han nogensinde ville gøre. Men af og til vidst ehan ikke hvad der gik igennem hans hoved, stoffer forandrede ham og det vidste han godt, men han ønskede jo den forandring, for han havde intet at leve for i det virkelige liv, så han vidste at den eneste måde han kunne skjule ham selv på og den eneste måde hvorpå han kunne flygte fra virkeligheden. For hvis ingen alligevel holde af ham, hvorfor skulle han så holde af sig selv? Han vidste godt hvor ligegyldig han var for verden, og det var netop dette faktum han udnyttede når han var høj og fuld. Han nød livet - det var ihvertfald det han følte at han gjorde, også selvom han vidste det bare var en illution.
Dean stod og kiggede på hende med et roligt blik da han var trådt et skridt tilbage og kunne mærke hvor ondt i hjertet det gjorde da hun spurgte om han ikke ville lade være med at skade hende, især fordi at det aldrig kunne falde ham ind.
Dean sagde intet, han vidste ikke hvad han skulle sige, han var lamslået og han var død indeni, han kunne stadig ikke forstå at hun stod hel levende foran ham når hun på den måde havde ødelagt hans hjerte, han kunne ikke forstå hvorfor hun var kommet tilbage og han kunne heller ikke forstå hvorfor hun havde opsøgt ham, han havde aldrig prøvet det før og aldrig haft det sådan før, derfor vidste han intet hvilket ben han skulle stå på. Da hun begyndte at løbe skulle han lige til at sige noget...:"Kaji....." men inden han fik talt ud var hun løbet og et stort suk gik igennem ham... Hvor var alt dog ligegyldigt.

[...]

Der var gået næsten 9 timer til Dean sidst havde set Kajika og solen var endnu engang for længst gået ned. Dean havde ikke været på arbejde, han var blevet væk, tilgengæl havde han siddet derhjemme alene, musikken på anlæget, det hvide pulver på bordet og øl i køleskabet. Dean kunne slet ikke få sig selv langt nok væk og ligemeget hvor meget han prøvede at drukne sine indre smerter, så ville det ikke gå væk. Dean greb sin jakke og gik ud af døren, han kunne stadig gå og han kunne stadig se, men alt var sløret og virkede forkert. Da han kom udenfor mærkede han hvordan regnen slog imod hans ansigt og hvordan den stille blæst fik hans jakke til at blafre. Fra hans lomme fremdrog han en lille kanyle, i den var et gennemsigtigt stof der var let gult at se på. Han kiggede op imod regnen og råbte af sine lungers fulde kræft:"SÅ TAG MIG DOG! FUUUUCK DIG!" Dean kunne ikke råbe højere og han kiggede demonstativt imod himlen, hvor var Gud når han havde brug for ham? Hvor var hans herre? han var skrevet og Dean gjorde sig klar på det samme imens han sprøjtede den fulde sprøjte ind i han såre, heroin: Et stof Dean ellers aldrig havde haft med at gøre før og han mærkede også hvordan rusen var større og mere voldsom end nogensinde. Han tabte sprøjten til jorden imens han forsøgte at råbe igen, men intet kom ud, istedet faldt han til jorden. Nu lå han der, på den kolde asfaldt og kiggede op imod himlen, han kunne mærke stenen imod sin ryg og han kunne mærke dråberne i hans ansigt som snart blev erstattet med tåre. Himlen var mørk og han følte sig tættere på Gud end nogensinde, endeligt var smerten væk. Han var ikke død... Men lige nu følte han sig heller ikke levende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 15:20

Dean kunne mærke sin krop, men han kunne intet sige og han kunne kun se meget sløret. Svagt fornemmede han at nogen var omkring ham, men hvem det var, var han ikke helt sikker på. Han mærkede han blev flyttet og han mærkede hvordan han hjerte hamrede med tusinde kilometer i timen indeni ham, han var sikker på at han ville få hjertestop hvis der ikke skete noget og han følte det osm om han hjerte og blodåre var ved at hoppe ud af kroppen, han havde smerter og en hvid væske kom let ud fra hans mundvig, han kunne kort fornemme at det var Kajika der var ved ham, men han kunne intet gøre ved det. Hans brune øjne rullede rundt i hovedet på ham og hans muskler var spændte som løftede han vægte.

Dean følte et øjeblik han åbnede øjnene, men hvad han så var et hvide rum og et hvidt lys, som om han var kommet til en anden verden, han rejste sig stille op og kiggede rundt, hvid himmel, hvide vægge og hvid gulv, som forsvandt det ud i intetheden og alligevel som var det så tæt på ham:"Hallo?" sagde han med en rusten stemme imens han gik rundt i rummet. Havde det ikke været for de hvide bokseshorts ville han have været nøgen og han store hvide vinger der gik fra hans ankel til en halv meter over hans hoved. Han hørte en stor rusten stemme fra oven der talte til ham, den sagde til ham at han havde synnet og at han ikke have udført sin opgave på jorden:"Men hvad er min opgave?" sagde Dean med det uskyldige barneansigt han havde haft som lille:"Hvad skal jeg gøre?" der kom intet svar før efter noget tid, den store og rungende stemme talte igen og sagde at Dean snart ville støde på gameover og Dean satte sig på knæ imens han kiggede ud i det tomme rum:"bare tag mig... jeg vil ikke mere" sagde han med en næsen grædende stemme, men der kom ingen tåre. Dean var aldrig følsom, det var han ihvertfald ikke når folk på jorden havde set ham, men i himlen var han en anden, for der var det Gud der ejede og styrede hans sjæl. Den store stemme talte igen og sagde at han ikke ville tage Dean til sig endnu, han var ikke klar - men skulle fuldføre sin opgave.

Dean åbnede stille øjnene og kiggede op, han så et loft men vidste ikke hvor han var, han fik et øjeblik øje på Kajika og et lille smil kom frem på hans læber imens han trak vejret hurtigt og ukontrolleret som havde han lige løbet et maraton - eller som var han lige vågnet op fra det værste mareridt nogensinde. Han ville da ikke dø, ville han? Dean kiggede sig blot lidt forvildet rundt men løftede ikke hovedet, han var ikke sikker på om han kunne og han var ikke sikker på hvor han var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 16:02

Dean havde ondt i hovedet, faktisk havde han ondt i hele kroppe og han kunne kun svagt kigge omkring med øjnene selvom de stadig flakkede en en smule, havde han haft kræfterne ville han kunne heale sig selv, han lukkede øjnene og gav det et forsøgt, et meget svagt lys kom omkring ham, men kun i et sekundt så måtte han stoppe og udbrude en klagen over den smerte der gik igennem ham, han var ikke stærk nok til at komme på højben af sig selv og han kunne mærke hvordan han havde små rystelser i arme og ben, han frøs. Det var højest sandsynligt stoffet der forsøgte at forlade hans krop og det ville ikke gå nemt til, sygehuset havde givet ham indsprøjtninger der skulle få det til at gå hurtigere, men det ændrede ikke på at Dean var i smerter. Han havde ellers håbet at det havde slået ham ihjel, at han ikke skulle lide mere og at han bare kunne have forladt jorden stille og roligt, men nej. Nu lå han der og mærkede hvordan hans arme og ben krampede og hvordan hans hoved rungede og smertede. Alt var sløret og alligevel fik han fornemmelsen af at han var på et hospital.
Dean kunne intet sige, han havde ikke kræfter til det og han kunne mærke hvordan hans krop var træt, som om han intet kunne gøre mere. Han huskede sin herres ord, men dybt inde i hjertet vidste han jo godt at intet ville forandre sig, Dean kunne ikke forandre sig og af og til var han heller ikke sikker på om han ville. Han var ikke et godt menneske og han fortjente ikke at have fået en chance mere, også ønskede han den heller ikke. Hans tanker om at ende det hele var ikke fortrudt, men for nu kunne han intet gøre.
Da han opdagede at Kajika var ved ham og han mærkede hendes læber ramme sin pande. I et hurtigt ryg greb han fat i hendes underarm. Han gjorde ikke noget men holde bare fast, det var heller ikke med vilje han gjorde det så hurtigt, men lige nu følte han ikke at han kunne kontrollere meget og fordi han ikke kunne tale måtte han prøve sig med noget andet. Han vidste ikke engang hvad der præcist var sket med ham og ha manglede nogle til at fortælle ham det. Han drejede let sine øjne og kiggede på hende, han havde ikke overskud til at lade hovedet følge med og lod derfor bare de brune øjne kigge på hende imens en næsten sølvfarvet tåre løb ned af hans kind.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 16:43

Dean åbnede munden for at ville sige noget, men der kom kun luft ud, ingen ord. Han ville så gerne sige noget til hende, og selvom han ikke vidste hvad han skulle sige ville han bare gerne sige et eller andet, men lige nu kunne han ikke. Han kunne ikke få ordene frem og han kunne ikke få sit stemmebånd til at ville bevæge sig. Istedet blev det bare en svag pusten de fik ham til at sukke. Han lukkede igen øjnene og prøvede at lade lyset omringe ham så han kunne heale sig selv, men igen måtte han give op med en klagen, han havde ondt og han kunne ikke, selvom han ønskede at heale sig selv, så kunne han ikke lige nu og han bad inde i sig selv til at de højere magter ville hjælpe ham, selvom han godt vidste han måske ikke ligefrem havde fortjent det.
Da hun lignede en der ville til at gå kunne Dean ikke gøre andet end at kigge på hend,e han vidste ikke hvad han skulle gøre og han vidste ikke hvad han skulle sige, han kunne ikke gøre noget og han kunne intet sige, men indeni ham var han fusteret, især fordi at han nu skulle til at håndtere endnu flere følelser end han var god til, nu skulle han rent faktisk til at gøre op med sig selv hvad han skulle stille op, og det var jo det han ikke ville, det var derfor han havde taget en sprøjte og det var derfor han ville aflægge et besøg hos Gud.
Dean kiggede over imod gardinerne et stykke væk og bemærkede den sorte farve, han ville gerne at hun blev, også selvom han ikke vidste hvorfor eller hvad han skulle sige. Imens han stadig havde et fat greb i hendes arm med den rystende hånd tvang han en stille lyd ud imellem sine læber:"Bliv" hviskede han stillede imens han kiggede op på hende med de brune øjne, han vidst eikke hvad han skulle gøre og han anede ikke sine levende råd, han vidste bare at han ikke ønskede hun skulle gå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 17:18

Dean lå bare ved hende og var glad for at hun var ved ham, også selvom han vidste han ikke ville sige det højt, for han var dårlig til sådan nogle ting. Han kunne næsten ikke overskue at udtrykke følelser, det varnoge han var dårlig til og noget han ikke helt vidste hvordan han skulle gøre, især fordi han vidste at det betød han skulle være sårbar og faktisk stole på et andet menneske, og hvis der var noget han ikke var god til - så var det til at stole på andre mennesker, han stolede sjældent på andre end sig selv og de få gange han havde prøvet var alt gået galt og folk havde skuffet ham, knust hans hjerte og trampet på det, derfor var det så svært for ham, også selvom Kajika lige netop havde fortalt ham hvorfor hun havde forladt ham og hvorfor hun havde været væk i den tid hun havde. Selvom Dean gerne bare ville ignoere det faktum, så kunne han ikke, der var så mange ting hun var skyld i, han gav hende skylden for meget. For at han lå hvor han gjorde, for at han havde haft to måneder i helved og for at skride når han havde aller met brug for hende. Alligevel bebejdede han hende ikke, han kunne ikke, det elskedehan hende for højt til, hun betød alt for ham, også selvom hun måske ikke vidste det, hun var alt i hans verden og det var derfor det havde gjort så ondt da hun bare sådan uden videre var rejst fra ham, for det eneste han ønskede var at være i nærheden af hende, også selvom han ikke anede om hun havde det på samme måde.
Dean bemærkede godt at folk gik ind og ud af rummet, men det eneste der betød noget for ham var at han kunne mærke Kajika ved sig. Han lukkede øjnene og indenfor få sekunder var han fladet i søvn, hans krop gjorde ondt og han rystede, men da han mærkede en ro i kroppen som nok var noget der mindede om bedøvelse, så måtte han hellere prøve at sove en smule.
[...]
Dean vidste ikke hvor længe der gik før han vågnede, men da han vågnede var det mørkt og han regnede derfor med det havde været længe, han kunne mærke han havde fået det bedre og han løftede hovedet for at kigge rundt i rummet, han var stadig på hospitalet og det første han kiggede efter var Kajika.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 18:04

Dean satte sig op i sengen, han kunne mærke han havde fået det meget bedre, han var stadig ikke så frisk så han ligefrem følte sig klar til at løbe et maraton, men han følte sig ikke helt lige så afkræftet og han sad nu derfor bare dér og kiggede på hende med sit sorte og pjuskede hår og de brune blanke øjne, der fortalte at han havde været igennem en lang rus og netop derfor var blevet så træt og sløret.
Dean kiggede bare på hende med et hoverende smil:"Hvorfor er du sådan?" sagde han med en rolig stemme, han var hverken glad eller ked af det, han var hverken sur eller træt, han var bare helt rolig og havde en rolig stemme når han talte til hende:"Hvorfor tager du dig af mig?" sagde han og kneb let øjnene sammen, som altid mente Dean ikke at han havde fortjent det og derfor mente han heller ikke at hun burde gøre det, han ville gerne beskytte hende for at blive såret og beskytte sig selv fra at blive såret. Den ene del af ham havde lyst itl at råbe at hun skulle skride og at han aldrig ville se hende igen, men den anden side af hende havde virkeligt bare lyst til at snakke med hende, kysse hende og holde hende tæt ind til sig, men lige nu vidste han ikke hvilken af tingene han burde og derfor gjord ehan ingen af delene men kiggede bare på hende med et let trist blik.
Han kiggede ned af sig selv og kunne se han havde fået hvidt tøj på, han trænget bestemt til et bad og han trængte til at slappe af, men lige nu ønskede han ikke at tage hjem:"Jeg..." begyndte han og kiggede på hende med et let afvisende blik, ikke som om han ikke ville snakke med hende, mere som om han var usikker på hvad det var han skulle sige:"jeg har savnet dig...." indrømmede han og kunne mærke hvordan næsten ordene brændte på hans læber, mest fordi at det ikke var sådan noget han normalt ville sig eog han var ikke sikker på han nogensinde havde sagt det før til en pige, ikke som han mente det nu ihvertfald.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 20:09

Dean lukkede stille øjnene da han kom i tanke om at han var kommet til kræfter og lod det hvide lys omringe sig imens hans indre helede, hvilket jo også betød at Kajikas blod forsvandt fra hans. Han healede hans mave som var blevet skadet og han healede de tab hans krop havde lidt. Da han åbnede øjnene faldt han tilbage i sengen igen imens et tilfreds smil kom frem på hans læber, nu havde han det i det mindste godt - Nu var han bare træt, endnu mere end før. Det kosted eham mange kræfter, men det var det værd, for han havde brug for at få det bedre. ligemeget om han ville begå selvmord igen eller han ville prøve at forandre sig: Så havde han brug for at have det bedre indvendigt så han kunne forlade hospitalet.
han kiggede op på hende og sukkede let."jeg tror jeg bliver her lidt..." sagde han, han regnede ikke med at blive så længe, men en times tid endnu, bare lige til han havde fået nogle af sine kræfter tilbage.
Han kiggede på hende men vidste ikke hvad han skulle sige, og han vidste heller ikke hvordan hun havde det, han havde godt hørt havd hun havde sagt til ham, men han vidste ikke hvor meget af det hun mente og han vidste heller ikke hvad han selv ville, han vidste bare at han var glad for hun ar ved ham - selvom hans alternativ om døden også ville have gavnet ham, selvom det ikke virkede til at det var det, Gud ønskede for ham.
Dean kiggede bare på hende og rakte ud efter hende hånd og klemte den let: "Vil du ikke blive her også følge mig hjem senere?" sagde han og fik med besvær sig selv op og sidde imens han smileede en smule usikkert til hende, han vidste ikke helt hvad han skulle sig eog han vidste heller ikke om der var noget hun ville sige, men først efter hun var rejst havde han fundet ud af hvor meget hun betød for ham, for faktisk var det meget mere end han lige havde troet, faktisk var han ret sikker på at han var blevet forelsket i hende, også selvom han nok aldrig helt havde indrømmet det overfor sig selv, netop fordi han ikke var god til følelser og alt det der hørte med:"Hvordan har du haft det?" sagde han og kiggede på hende med stor eøjne, ahn var ikke god til at forklare sig og han var ikke god til smalltalk, men han ville gøre et forsøg.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 22:35

Dean studerede hendes ansigt imens hun sad der ved siden af ham, han kunne ikke forstå hvordan nogen i verden kunne være så smuk, i hans hoved var hun perfekt og han vidste at hun var den eneste som han ville være sammen med og hun var den eneste der holde ham i live. Han kunne stadig ikke forstå de romantiske ting der foregik inde i ham og han vidste ikke helt hvad han skulle gøre af sig selv, mest fordi at han jo ikke var typen der blev følsom, han var jo ikke typen der holde af folk eller ligefrem blev forelsket. Han var typen der knaldede alle kønne piger, typen der festede natten lang og typen der drak sig i hegnet med vennerne, ikke typen der ville begå selvmord over en pige, og alene den tanke gjorde ham forvirret og fusteret.
Dean kiggede bare på hende imens han lænede hovedet tilbage i sengen og overvejede hvad han skulle sige til hendes spørgsmål, han kunne lyve,han kunne sige sandheden eller han kunne alde være med at svare, det hele virkede ham som noget der ville friste ham:"Jeg har haft det afhelved til..." indrømmede han dog til sidst imens han nægtede at kigge på hende men lod blot sine øjne studere loftet, siden hun havde forladt ham havde han været endnu længere ude end han nogensinde havde været, lige udover dengang han døde første gang, han prøvede dagligt at drukne minderne om hende i sprut, sex og alkohol, men det var ikke lykkedes endnu. Han kunne ikke drukne sorgerne ligemeget hvad han gjorde, han havde kun prøvet det en eneste gang, altså at glemme hende, og det var i det øjeblik han lå der på jorden med hans hjerte galopperende, de sekunder han var væk, va rhun det samme og det nød han.
Da lægen kom ind lå Dean stadig og kiggede op i loftet."Fint" var hans eneste kommentar på det lægen sagde, Den havde svært ved at udtrykke det han ville sige til hende, især fordi han hverken ville fremstå følsom og samtidig ville han heller ikek såre hende, det var en svær vej som han ikke kunne finde ud af at gå, og derfor valgte han blot på at hun spurgte ham eller at situationen gjorde noget der fik ham til at tale, også selvom han ikke helt vidst hvad han ville sige.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 23:07

Dean rystede bare stille på hovedet."nej jeg kan ikke spise noget" sagde han bare med et lille smil imens han rettede hovedet op så han kunne se på hende, han kunne stadig ikke helt forstå hvad der var sket og lige nu var han mest af alt nok forvirret over hvad der skete i fremtiden, det hele virkede meget forkert og alligevel så rigtigt, han var stadig forvirret, og selvom han havde healet sig selv var han endnu en smule svimmel samtidig med at han var søvnig, han skulle bare hjem og ligge og hans arbejde måtte vel også undre sig over hvor han blev af, dog prøvede han ikke at tænke videre over det men sad istedet bare og kiggede på hende, han havde endeligt fået sat sig op i sengen så han bedere kunne se ud over rummet og få en fornemmelse af hvordan det så ud der hvor han var.
Dean kiggede bare på hende da hun snakkede om at bo hjemme ved ham, og som med alt andet lige nu var han forvirret og fortvivlet."Tror du at det er en god idé?" sagde han og kiggede på hende med et uskyldigt blik, han ville gerne have hende hjem til sig, men han var også bare usikker på om det ville gå, Dean vidste godt hvad han følte for hende men han vidste ikke om han turde gøre noget ved det. Han havde aldrig haft et rigtigt forhold, kun en gang og det var da han var sammen med Gregory, men det var jo mange år siden og dengang var det også et helt andet liv, Dean vidste ikke om han kunne mer,e selvom han gerne ville:"Jeg ved ikke om jeg kan stole på dig mere" sagde han bare stille:"jeg..." startede han og sukkede imens han overvejede hvordan han skulle få ordene rigtigt sagt:"jeg ved ikke om jeg tør åbne mig for dig..." sagde han og kiggede på hende med de brune øjne som så uskyldige ud i lyset af de stille regndråber der ramte ruden, han vidste ikke hvad han skulle gøre og han vidste heller ikke hvad han ville have hende til at gøre.
"Det kan jeg ikke" sagde Dean da hun nævnte stofferne, han havde aldrig haft dem lagt på hylden og hvis han ikke kunne være sammen med hende ville han heller ikek prøve, de stoffer var hans liv og det var hvad der holde ham i live. Dean kunne mærke hvordan en mindre vrede voksede inden i ham og med en smule mere voldsom tone fik han fremsagt:"Du skrider fra mig! Du skrider... Så kommer du tilbage flere måneder efter også forventer du at jeg bare forandre mig for din skyld" sagde han og satte sig længere op i sengen imens han smed dynen til siden:"Sådan fungere verden ikke trunte!" sagde han med et stift blik og trådte ud af sengen, men han var endnu for svag til at gå og han faldt derfor til jorden med et bump og lå nu der og kiggede på hende med fyrige øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 23:31

Da hun placerede Dean på sengen igen sad han bare og kiggede på hende med et bestemt blik, hvis øjne kunne dræbe var hun død, det var han overbevist om. Dean vidste jo godt at han inderst ikke mene de mange ting han sagde, man han vidste ikke hvordan han ellers skulle takle situationen, han var ikke god til følelser og det vidste Kajika godt, det håbede han ihvertfald. Men han vidste alligevel godt det var hans egen fejl. Han sukkede og kiggede på hende uden at sige noget lige nu, han lod hende blot tale færdig. Han kunne godt mærke at hun var sur, men Dean vidste ikke hvorfor, han gættede på at hun var lige så forvirret som ham, men på den anden side ville Dean heller ikke have at hun skulle tro hun bare kunne komme tilbage efter at have været væk så længe også opføre sig som om alt var som da hun rejste, for det var det bestemt ikke, meget havde forandret sig og Dean vidste ikke hvad han skulle gøre.
Dean sagde ikke noget men tog bare sit tøj på, ansynligt imens hun gik ned i kiosken.
[...]
Imens hun var væk stod Bruce henne ved vinduet og kiggede ud imod regnen, han havde mest bare lyst til at hoppe ud af vinduet, men han kunne ikke, der var noget i hans krop der ville blive og der var noget indeni ham der sagde at han bare skulle give det hele en chance. Han vidste ikke hvad han skulle gøre og han vidste ikke hvad han skulle sige, han stod og overvejede sine ord når Kajika kom tilbage, men der kom ingen fornuftige ting frem i hans tanker. Han håbede at hun ville blive ved ham selvom han var sådan et røvhul, han vidste at de havde brug for at snakke sammen om det der var sket og om havd der skulle ske, men Dean, som jo ikke var god til at tale om følelser følte at han nægtede og følte ikke at han kunne få sat ord på de ting han følte og på de ting han ville sig ealligevel, det hel evikrede jo så forkert og ligegyldigt og alt virkede som var det forkert. Han ville bare elskes og han ville bare være sammen med Kajika, men i hans hoved var tingene ikke helt så simple som ha ønskede at de skulle være. Nu havde han de sorte bukser på han så ofte gik i, en grå skjorte og en sort jakke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Søn 18 sep 2011 - 23:53

Dean kiggede overpå hende da hun gik ham i møde, egentligt kunne hun være kommet ind nøgen og malet lilla over hele kroppen og han ville staig ikke bemærke det,d er var så mange ting han tænkte på lige nu at han slet ikke kunne tage sig sammen til også at kigge på hvordan folk rent faktisk så ud:"Hold nu op" sagde han og smed hårdt en flaske imod jorden som stod på et bord ved siden af ham:"Du er ikke min mor eller min værge... Lad nu være med at opføre dig som om du har ondt af mig eller som om du er min mor der vil have mig hjem og sove" sagde han og vendte sig rundt imens han kiggede på hende, han var ikke så voldsom i sin tone som han havde været tidligere, men helt rolig var han heller ikke, han var fusteret over at hun ikke kunne forstå det han prøvede at fortælle hende og han kunne ikke forstå hvorfor hun rent faktisk gad at se på ham:"Hvorfor kom du overhovedet tilbage...?" sagde han med en helt stemme, ikke hviskende stemme og allgievel næsten lige så lav, han var glad for at hun var kommet tilbage, men hvorfor undrede ham stadig, verden var jo intet værd, det mente Dean ihvertfald ikke. Dean ønskede næsten ikke at leve mere, og alligevel var hun, helt frivilligt vent tilbage til jorden. Dean forstod ikke hvorfor og han forstod slet ikke hvorfor at hun havde opsøgt ham igen, elskede hun ham rent faktisk? Ville hun ham noget godt eller var hun bare kommet tilbage for at sige farvel? Han var forvirret over de signaler hun sendte ham ligesom at hun sikkert var forvirret over hans men alt virkede bare så underligt og... svært. Dean vidste ikke hvad han skulle forkalre hende og lige nu fik han heller ikke en forklaring fra hende, det var bare som om tingene gik... I ring.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Man 19 sep 2011 - 0:16

Imens hun talte stod Dean bare og stirrede på hende, han måtte dog sætte sig på kanten af vindues karmen for ikke at blive for træt i benene, han var endnu ikke helt klar på at stå op og han vidste der nok ville gå en dags tid før han også var helt frisk på at løbe rundt inde i byen, han havde brug for at lave noget andet og tænke på noget andet og derfor slog det ham hurtigt at han skulle have ringet til sit arbejde han vidste de nok var bekymrede.
Tanken forsvandt dog hurtigt da Kajika talte og han kiggede på hende med indtense øjne imens hun talte, han ville gerne prøve at forstå dethun sagde, også selvom han ikke ligefrem var det mest sympatiske - eller empatiske menneske i verden, tværdimod var han ikke så god til at forstå andre end sig selv, og ofte forstod han ikke engang sig selv.
Da hun gik sad Dean et par sekunder i vinduet imens han kiggede ned i jorden, han vidste ikke sine levende råd og han vidste ikke hvad han skulle gøre af sig selv, han vidste ikke hvad han skulle gøre eller hvor han skulle gå hen. De havde et lige voldsomt temprement til tider og det var Dean sikker på både gavnede dem - men lige nu, også sårede dem begge. Han rejste sig op og gik hurtigt efter hende ud af døren, han ville ikke acceptere at hun gik endnu engang, også selvom de ikke var kommet videre og også selvom Dean ikke anede hvad der skulle ske eller hver han skulle sige når han kom frem til hende. Han gik et par meter bag hende."Hey..." sagde han bare som en hentydning til at hun skulle stoppe, men han fulgte efter hende alligevel, også selvom han kunne mærke hvordan det gjorde ondt i brystet på ham når hans hjerte satte farten op fordi han bevægede sig, han var stadig træt, men lige nu ignoerede han det faktum.
Dean løb ned af trapperne fordi han håbede at fange hende før elevatoren nåede ned men han bemærkede godt at der ingen elevator kom da han stod udenfor den og ventede."It happens all the time..." sagde en britisk dame der gik forbi ham imens hun trykkede på knappen der skulle få elevatoren til at komme ned og inden længe åbnede dørene foran Dean og indeni den sad Kajika.
Dean stod og kiggede på hende i et godt stykke tid og vidste ikke helt hvad han skulle gøre af sig selv, han vidste ikke om han skulle sige noget eller om han bare skulle gå, eller måske han skulle flytte sig og lade hende gå. Dean gik ind i elevatoren og satte sig på hug ned foran hende. Han tog fat omkring hendes krave og løftede hende op og stå. Med begge hænder tog han fat i hendes trøje og pressede hende ind imod væggen i elevatoren. I et halvt sekund lod han sine øjne kigge ind i hendes inden han i en rolig og dog voldsom bevægelse placerede et kys midt på hendes røde læber. Han kunne stille øjnene og mærkede hvordan hans hjerte faldt i rytmen og hvordan han slap hendes trøje så hun stod selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Man 19 sep 2011 - 12:34

På den samme måde som Dean var kommet gående på ind i elevatoren, gik han ud igen. Han slap grebet omkring hende og vendte ryggen til hende imens han med et stivt og målrettet blik gik ud af elevatoren, han vidste ikke helt hvad der gik igennem hans eget hoved, han vidste bare at det var det eneste ritigt han kunne gøre og ville gøre, han elskede hende, også selvom han var dårlig til at vise det, samtidig var han bange for hende. Ikke for at hun kunne skade hans ydre, men for at han ville åbne sig og hun så ville svigte ham igen, for var der noget han ikke kunne tåle så var det det, også selvom han ikke selv ligefrem var typen man stolede alle met på med hans tildenser til utroskab, sex og stoffer.
Da han stod henne ved døren som var udgangen til hospitalet kiggede han tilbage på Kajika med et skummelt blik:"Kommer du?" sagde han bare koldt og kiggede afventende på hende, han ville bare hjem nu, han ville sove og han ville slappe af, måske sniffe en smule coke bare lige for at tage de værste abstinenser.
Han håbede også at Kajika havde forstået han ikke manglede en skytsengel, han var selv en engel og det var ham der burde passe på folk, ikke omvendt. Han sukkede stille for sig selv, de mange ting han tænkte go ikke tænkte, de mange ting han burde tænke. Han rystede på let på hovedet, han håbede at han kunne finde overskud til at snakke med hende om de mange ting han oplevede i sit liv for tidne, mest fordi han ikke havde nogle andre at fortælle det og et eller andet sted savnede han vel at sidde med en anden person og bare snakke uden alt muligt andet. For var der noget Dean ikke var god til, så var det samtaler, også selvom han af og til gerne ville, så vidste han aldrig helt hvordan.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Man 19 sep 2011 - 15:41

Dean gik hjem imod sin lejlighed men langsomme skridt, han havde stadig en smule ondt i kroppen, som havde han lavet alverdens ting og som var han øm. Han smilede ikke og han sagde intet, han vidste ikke helt om der var noget at sige. Han vidste også godt at han sikkert var et røvhul og han vidste at han ikke fortjente en pige som hende, alle disse ting vidste han godt, men han havde bare så svært ved at acceptere at det var sådan virkeligheden var, for han kunne utroligt godt lide hende og hun betød faktisk en del mere for ham end han selv syntes var rart, mest fordi at han jo var kendt for ikke rigtigt at holde af nogle, og i forhold til mange andre trak han sig ikke ind i sig selv når han var såret, han gav den tværdimod endnu mere gas.
Dean stilt sig foran sin dør og gjorde sig klar til at gå ind, han var glad for at være hjemme og han kunne mærke at han trængte til bare at sidde med en øl og slappe af, hans hoved hadede ham lige nu og han vidste at han var nødt til at gå ned på sit arbejde for at gøre sig klar til den komende nats gerninger, han kunne ikke gøre andet end det.
Da hun sagde farvel til ham vendte han sig blot langsomt rundt og stirrede på hende, han var ikke sur, men han så heller ikke ligefrem glad ud.. Da hun vendte sig rundt greb han fat omkring hendes arm og kiggede på hende med sine store brune øjne:"Bliv" sagde han næsten tikkende, han ville ikke have at hun gik fra ham, nu var hun endeligt kommet tilbage til ham, så ville han ikke recikere at miste hende igen og netop derfor bad han hende nu om at blive ved sig:"Bliv..." næsten hviskede han igen imens han vendte sig rundt så han stod overfor hende og kiggede på hende, han vidste ikke mere end det, han vidste bare at han ikke ville have hun gik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Man 19 sep 2011 - 16:07

Da hun gik med ham ind i lejligheden gik Dean langsomt ud imod køkkenet, han hørte godt hende bevæge sig bag ham og han bemærkede at hun gik ud på badeværelset, han havde ingen intention om at forstyrre hende, met fordi han stadig ikek helt vidste hvad det var han ville eller hvorfor, han vidste bare at der var noget der virkede forkert ed det hele, og en helt masse der virkede så rigtigt. Han savnede hende og han elskede hende, og samtidig så vidste han at det ville ende med at hun blev såret, eller værst af alt: At han selv gjorde det. Netop fordi han aldrig åbnede sig for folk vidste ingen hvad der lå bag de brune øjne, ingen kendte til de dæmoner han gik rundt med inde i sig selv, de mange tanker han aldrig delte med nogle og de mange ting fra fortiden som nagede ham. Hans missioner fra Gud og hans mange mareridt om natten. Der var så meget ingen vidste og som ingen skulle få at vide, hvor han vidste at hvis han først begyndte, så ville han være mere sårbar end nogensinde og det var han ikke sikker på om han kunne holde til.
Han tog en flaske vand fra køleskabet og gik så ind og satte sig i den stille sofa han så ofte sad i når han var hjemme. Han bemærkede regnen der slog imod ruden og så på de træer osm udenfor bevægede sig kraftfuld i takt med vinden der slog imod dem. Natten var ung og alligevel følte Dean sig overhovedet ikke træt, han følte at han havde fået en ny chance, men han vidste endnu ikke om at han ville benytte sig af den.
Dean pakkede stille en lille pose med hvid coke frem og lavede en fin lille bane på et lille spejl han havde liggende på bordet, han foldede en hundrede krone seddel sammen og med hans dankort sikrede han sig at banen var helt lige, han havde brug for noget, han havde brug for magi og han havde brug for det boost han så sjældent fik. Han vidste godt Kajika ikke ville have det, men én ting var sikkert. Hvis hun prøvede at overtale ham med vold ville det ikke hjælpe, nok var hun til tider stærkere end ham, men Dean ville kæmpe til det sidste. Alligevel fik han en underlig fornemmelse i hjertet da han satte næsten ned imod det hvide pulver, næsten som om han fik dårlig samvittighed eller som tænkte han på hvad hun ville tænke. Han sad der et øjeblik og lukkede så øjnene for at tage banen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Man 19 sep 2011 - 20:51

Dean sniffede den lange bane og smilede bare skævt imens han mærkede det velkendte rus det gav i hans hjerne når han fik stofferne indenbors, han havde brug for demf ro at overleve og for at holde en dagligdag ud, siden han var 16år gammel havde han ikke prøvet at gå et helt døgn uden lige at dyppe snuden i noget og det var jo derfor ikke så mærkeligt at hans krop var begyndt at sige ham imod, men Dean var ligeglad. Han var engel, han kunne ikke dø, kun Gud, hans herre, bestemte hans død og som det så ud lige nu var der ikke udsigt til at det blev snart, derfor kunne Dean bare fortsætte sit liv som han hele tiden havde gjort.
Han lagde sig på sofaen og tændte en smøg imens han stirrede op i loftet, han kunne slappe af og samtidig tænke flere hundrende kilometer i timen og helt uen at tænke på dybe og ligegyldige ting som kærlighed. Hvad fanden var det dog også han havde tænkt på? Kærlighed fandtes jo ikke, ihvertfald ikke i den verden han var i lige nu, der fandtes kun begær og lyst, kærlighed var bare noget opreklameret pjat.
Dean kiggede overpå hende med et koldt blik da hun gik ind i stuen til ham, det var tydeligt at han var påvirket, hans øjne var helt blanke og hans blik var fjernt. Den glød der var bag de brune øjne var forsvundet og der var nu kun en indebrænd skald tilbage som var ligeglad med alt. Dean havde brug for at være hvorhan var lige nu, men selvom han var høj og selvom han ønskede at være langt væk, så kunne han stadig mærke den varme fornemmelse i kroppen når han så på Kajika og det fusterede ham. Han skreg inde i sig selv, men han vidste ikke hvad han skulle gøre, han kunne intet gøre og han kunne intet stille op. Måske han bare skulle springe ud af vinduet eller begå selvmord. Dean satte sig op og kiggede over på Kajika uden at sige noget. Han vendte sin tændte smøg imod sin bare arm og satte den imod hans håndled så den brændte ind og gik ud. Dean bevægede ikke engang sit ansigt og der var intet at se i hans blik, smerten indei ham skreg men udenpå var der intet at se. Den lille smøg havde efterladt et fint rundt og rødt mærke. Et lille brændmærke der igen beviste overfor ham hvordan han var når han var høj, hvor langt væk verden var - og hvor sur han var over at den varme følelse ikke ville gå væk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Man 19 sep 2011 - 21:21

Dean rejste sig op da hun truede med at smide hans stoffer ud og han kiggede på hende med et truende blik imens han tog fat omkring hendes håndled:"Hvis du gør det!" startede han og rykkede tættere på hende."Så slår jeg dig ihjel!" sagde han og skubbede hårdt til hende så hun faldt bagover, var der noget folk ikke skulle, så var det at true ham og slet ikke med hans stoffer, folk skulle ikke antage eller tro de vidste noget som helst om ham.
Da hun rejste sig og mente at hun skulle gå nikkede han bare og skubbede til hende endnu engang."Ved du hvad? bare skrid!" sagde han imens han gik ind imod soveværelset og smed sin skjorte på jorden så hans bare hud blev vist. Han vidste ikke helt hvad han lavede og det var han ret sikker på at folk omkring ham heller ikke gjorde, han ønskede ikke at være på den måde, men den usikkerhed der var i ham ændrede sig til vrede. Han var ikke typen der græd, men han var typen der blev vred når han blev fusteret over sig selv, og i disse timer var han mere fusteret end nogensinde. Han kunne jo ikke være forelsket? Sådan noget skete bare ikke for ham, han havde ikke følelser for folk og det var han heller ikke sikker på om han ville have. han ville tale med hende og alligevel så ville han bare så gerne være i fred:"Din møgluder..."sagde han med et stivt blik inden han smækkee døren indtil soveværelset.

Derinde smed han sig på sengen og kiggede op i loftet, hele rummet bevægede sig og alt omkring ham virkede forkert. Han kunne mærke hvordan himlen kom tættere på ham, som om Gud prøvede at fortælle ham noget, man han orkede ikke at lytte, han orkede ikke flere negative ting og han orkede ikke flere negtive mennesker, selvom han selv var et af de mest negative. Dean lagde sig blot på sengen og faldt i søvn. Han vidste ikke hvad han skulle gøre, han ville bare gerne være god igen og tale med Kajika, også selvom han godt vidste hun nok ikke ville tale med ham. Imens han lukkede øjnene lod han sig drømme... Det hvide lys omringede ham og han mærkede hvordan de varme stråler ramte hans ansigt, endnu engang var ham oppe i Guds rige, også selvom han ikke anede om han drømte eller om det faktisk var virkelighed."Dean?" han hørte en stemme i det fjerne kalde på ham og Dean rejste sig op og kiggede rundt, et stykke væk så han sin bror Zacharias stå og kigge på ham med et roligt blik:"Zac?" sagde Dean og lod et smil komme frem på sine læber, dog ændrede det smil sig snart til bekymring:"Nej... Du må ikke være død" sagde Dean og gik hen imod ham imens han mærkede hvordan tårene pressede sig på:"Det er dig jeg leder efter, det er dig jeg mangler!" sagde han og kiggede på ham med sine brune øjne der var fyldte af tåre."Nej Dean" sagde Zac med en englefin klang på sin stemme:"Det er ikke mig du leder efter... Du er skabt til langt mere end det... Du må finde din opgave..." sagde Zacharias og kiggede sin bror i øjnene:"jeg vil altid elske dig.... Men du høre ikke til her endnu" sagde Zacharias og kiggede på Dean:"Vi ses snart..." sagde han og vendte rundt imens han forsvandt ud i lyset.
Dean vågnede med et sæt og satte sig op i sengen, han havde sikker både råbt og efter at mærke på sin overkrop så svedte hans også, hvad skulle han dog gøre?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Man 19 sep 2011 - 21:44

Da Dean vågnede op kiggede han på sit ur og kiggede derefter rundt i lejligheden, men kajika var der ikke, til hans store ærgelse. Han sukkede stille for sig selv imens han rejste sig op og kiggede rundt inde i stuen. Han havde hovedpine men han var ikke påvirket mere og han mærkede hvordan en masse tåre begyndte at trille ned af hans kinder. Han satte hånden op til sit ansigt for at mærke de mange tåre der lige nu løb deres vej afsted, han vidste ikke hvordan det var gået til og han vidte ikke engang hvad han græd over. Men... Han havde mistet sin bror. Den person han havde kæmpet for hele livet var død. Dean vidste ikke hvor længe han havde været det eller hvordan det skete, Dean vidste blot at det var sket og at han var chokeret. Han havde så længe troet at hans opgave på jorden havde været at finde sin bror, men... Det kunne det jo ikke længere være? For hvis hans bror ikke levede kunne det jo ikke være Guds mening at han skulle finde ham.
Dean satte sig ned i sofaen og mærkede de mange tåre løbe, han var ikke vant til at reagere sådan og han mærkede hvordan en gennemborende hovedpine stak igennem ham. Han kunne ikke mere og han ville ikke mere, han ville dø i fred. Hele verden hadede ham og den eneste person han faktisk holde af havde han nu bedt om at skride. Han tog sin skjorte på og tog sin jakke ovenover imens han gik ud på gaden.
Da han kom ud gik der ikke mange sekunder før han bredte sine store fine vinger ud, de var næsten 5 meter i vingefang og fyldte det meste af himlen. Dean vidste at solen lige nu stod højt og netop derfor var han bange for hvad der mon var sket med hende, han fløj ikke langt før han så en lok af de lyse hår ligge på jorden, stikke ud fra en kasse og han landede roligt på jorden. Da han sad der og kiggede på hende kunne han mærke hvordan hans krop vendte sig, hvordan hans hjerte hamrede og hvordan den killende følelse i maven endnu engang overtog. Han satte sig på hug ved siden af hende og lod en hånd ae hendes kind imens han let betragtede hende imens hun lå der, med sine store vinger sikrede han sig at hun var skygget så ingen kunne se hende og så solen ikke kunne ramme hende."Kajika?" sagde han stille og kiggede på hende med et helt roligt blik og endda med et lille smil imens han blot kærtegnede hendes kind.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Man 19 sep 2011 - 22:11

Dean sad bare og kiggede på hende imens han af og til skuede imod himlen og sine vinger, blot for at tjekke de holde sollyset nok væk til at hun rent faktisk kunne sidde som hun gjorde, men der var ingen fare. Hans vinger var næsten store nok til at kunne dække hele gyden og han følte sig så dejlig fri som han sad der. Han hans bare overkrop som var en smule bleg pga. hans engle titel fik ham blot til at se endnu mere guddommelig ud end han egentligt var. Hans sorte hår stod i så stor kontrast til vingerne og det samme gjorde hans brune øjne, men han vidste jo også godt at han ikke var en helt normal engel, han opførte sig jo ikke ligefrem som en og han skammede sig vel egentligt af og til af hvad han var blevet til, selvom det jo var hans egen skyld og vel egentligt i sidste ende, om han ville det eller ej, også hans eget valg, han havde truffet et valg og det skulle han bøde for. For altid.
Dean lod en finger snige sig op foran hendes læber som en hentydning til at hun skulle holde op med at snakke, på hans hjerte lå der nemligt noget som han længe gerne havde ville sige, og det var som om at drømmen med hans bror havde fået ham til at indse at han burde forandre sig, ihvertfald bare i et stykke tid, han havde ikke været en god engel og han havde ikke været en god ven, han vidste at han aldrig ville kunne forandre sig helt, men han vidste også at han måske faktisk havde brug for at åbne sig for nogen, måske han faktisk havde brug for at give det en chance og måske han faktisk havde brug for at snakke med et andet individ: "Jeg elsker dig..." sagde han og lod sin finger falde til jorden så hun igen måtte tale, han lod bare sine brune øjne stirre idn i hendes imens han afventede hendes reaktion, han var ikke sikker på at han nogensinde havde sagt de ord til nogen før i sit liv, ikke så han havde ment det så meget og så utroligt godt som han gjorde lige nu, for det var hvad han gjorde, han elskede hende faktisk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Man 19 sep 2011 - 22:37

Dean smilede stille til hende og vidste ikke helt hvad han skulle gøre af sig selv. Der var å mange ting ved hende som han elskede og der var så mange ting ved hende som irriterede ham, men han regnede med at han skulle tage det hele med, han måtte tage det gode med det dårlige, og lige nu så han intet andet end godhed i hendes øjne, i hans øjne var hun perfekt lige nu. Ikke perfekt i den forstand at hun var uden fejl, men i den forstand at han ikke havde lyst til at ændre hende, der var intet ved hende han ville ændre, han elskede hen som hun var og som hun altid havde været og han håbede mere end nogensinde før at hun ville blive ved ham og ikke skride endnu engang, for sidst endte det galt.
Dean mærkede hendes rolige og røde læber imens han og han trykkede sig let ind imod hende, han kunne ikke forstå hvordan tingene nogenisnde var gået så vidt, men nu havde han fundet hende og det var det vigtigste, det var det han ville, også selvom han ville vidst emere. Han vidste ikke hvad der nu skulle se, han vidste ikke hvad han skulle sige eller gøre, han vidste bare at det han lige havde sagt føltes ås rigtigt og så godt. Han havde det helt roligt i kroppen imens han sad der med hendes læber imod hans og da hun endeligt slap ham kom der blot et lille smil frem på hans læber.
Han rejste sig op og tog fat omkring hendes hånd og hev hende op imens han lod sine vinger omfagne hende som ville han beskytte hende, men det var ikke det han ville lige nu, han ville hjem.
Dean lukkede øjnene og mumlede et par ord på latin, da han åbnede øjnene igen stod de begge hjemme i stuen, det var et af de mange gaver han havde fået som engel og en af de ting han så som aller mest praktisk, han kunne ikke bruge det så ofte og han brugte det også sjældent, men lige i denne situation var det lige det han ville og det var lige det som han havde brug for. Da han stod de rmed hende foran sig lod han langsomt sine vinger folde sig tilbage bag hans ryg imens han kiggede ind i hendes blanke øjne:"Du kan bare blive..." Han lod sin hånd tage fat omkring hendes imens han kiggede på hende med et uskyldigt smil:"Undskyld" sagde han stille imens han kiggede på hende, han var ked af de ting han havde fået hende igennem og han var ked af at deres forhold var gået så vidt, for hun betød meget for ham og det ville hun altid gøre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Tirs 20 sep 2011 - 18:11

Dean nikkede bare, han ville nok heller ikke være så glad hvis de skulle bo sammen, ikke fordi han ikke kunne lide hende, men han syntes måske det lød lige lovligt seriøst og kæreste agtigt og det var han bestemt ikke klar til endnu, han havde aldrig boet sammen med andre, selv ikke dengang han var sammen med Gregory. Selvom Dean altid var hjemme i Gregorys lejlighed - så boede de ikke sammen og Dean have sin egen lille lejlighed han kunne tage hjem til, han havde det ikke godt med at gå for meget op af andre folk, især fordi at hans humør svingede så utroligt meget som det gjorde, så ville han ikke recikere enten at blive unødigt sure på nogle, såre dem eller måske endda gøre dem ondt.
Dean vendte sig rundt og åbnede en skuffe der var et stykke væk, gemt under tøj og acsessiries lå der penge og Dean tog uden at blinke en stak op og gav Kajika i den fremstakte hånd."her... Så kan du jo ud og shoppe" sagde han bare med et skævt smil og nikkede let for sig selv, hun skulle ihvertfald ikke mangle noget, og var der noget han havde, så var det penge for de mange stoffer han havde solgt igennem livet, for ligemeget om han ville indrømme det eller ej, så var det at sælge stoffer den største indkomstkilde han havde og han nød det, han elskede det miljø og han kendte det både ud og ind, han kendte dealere i hele verden som han til hver en tid kunne kontakte hvis han manglede noget ellerhvis han havde problemer og dét faktum nød han utroligt meget.
Dean gik frem imod hende imens han lod sine hænder danse op og ned af hendes ryg imens han stille kyssede hendes hals, han vidste ikke hvorfor,men hun gjorde noget magisk ved ham og han følte slet ikke han kunne styre sig selv når hun var i nærheden, måske han kunne styre sit ydre, men hans indre boblede og hoppede rundt mere end han nogensinde havde opdaget det før, hun betød meget for ham og selvom det stadig ar svært for ham at indse, så var han så småt begyndt at acceptere det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Gæst on Tirs 20 sep 2011 - 22:56

Dean smilede bare stille for sig selv da han trak hende ind til sig, men han kunne godt mærke hun ikke var helt lige så glad for ham som han var for hende lige nu, han undrede let for sig selv og hævede let sit øjnbryn uden at sige mere, han forstod hende ikke helt, han havde lige erklæret sin kærlighed til hende og alligevel ville hun ikke tale med ham? eller jo det ville hun jo som sådan godt, men hun ville åbenbart ikek stå tæt ved ham. Dean gik hen imod sin hvide sofa og smed sig i den imens han lagde benene op og tændte uden a sige noget for TV'et, han var ikke sur, faktisk var han nærmest en smule træt også var han også en smule forvirret:"Du forvirre mig" sagde han og sukkede, det gjorde blot at han igen ikke vidste hvad han skulle sig,e han havde stadig så stor en frygt for at åbne sig for hende, han var bange for at hun ville såre ham, for selvom han godt vidste at nogle mennesker holde sine kort tæt til kroppen, så var Dean vidst et ekstremt eksempelt på dette, han ville ikke sige mere end han kunne love og han ville ikke dele mere med folk end han vidste de kunne holde tæt til kroppen, og derfor var han usikker, ikke bare lidt: Men meget.
Dean smilede til hende og rystede så på hovedet."Nej tak" sagde han bare, han var ikke sur og han smilede skam også til hende, han var bare usikker og bange. Lige så mange som jomfuer var for at have sex, lige så bange var han for at åbne sig for folk og lige så usikker var han når han var i rum med folk. Dean lukkede kort øjnene imens han lå i sofaen og tænkte, han vidste ikke hvad han skulle gøre eller sige og han håbede lidt at hun ville tage intiativ til noget, for lige nu var han begyndt at ramme bunden og han var begndt at ramme et punkt hvor han ikke længere vidste hvad han skulle sige eller gøre

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ~ An Unexpected Accident ~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum