Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Statistics
Der er i alt 671 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Brian

Vores brugere har i alt skrevet 238829 indlæg in 11998 subjects

ingen steder at gå hen // Åben for alle//

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

ingen steder at gå hen // Åben for alle//

Indlæg by Gæst on Ons 14 sep 2011 - 19:30

sted: metroen station ved gågaden.
tid: 16.15 tide hvor folk har fri fra arbejde
omgivelser: de mange bænke og toge der kommer og går
vejr: overskyet

Zebastian sad på en af de mange bænke og kigget på folkene som var på vej hjem fra en lang dag på arbejde. hvor han dog ville ønske han var en af dem, at ha et sted at gå hen, men Zebastian kunne kun sidde at kigge på. Han var på vej ind i en hård tid, det var nemlig begyndt at blive koldt igen, og det ville blive svære at over leve på gaden han var nød til at finde et sted før det blev for koldt eller inden politiet fandt ham.
Zebastian var nemlig på flugt kunne man godt kalde det, på flugt for børnehjemmet og fra de ting han nu hvade vært nød til at gøre.
Zebastian rejste sig for at få varmen igen, han begynde at gå ned at den lange paron.
Han vist ikke helt hvorfor han var der han hvade jo ikke penge til at køre med og der var heller ikke særlig varmt. *kun 3 dage og 3 år tilbage du kan godt så er du myndig så kan de ikke røre dig og du vil få din opsparing * tænker han mens han prøvet at få varmen. Zebastian begynde at kigge rundt for at se efter noget at stjæle så han kan få noget at spise.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ingen steder at gå hen // Åben for alle//

Indlæg by Gæst on Ons 14 sep 2011 - 19:58

lidt der fra gik en skikkels. Det var elvern Cedric han hade sig bue og pil med og han var klædt i grønt, Og hade langer sølvblondt hår han hade være i byen og hent. Nogen ting han hade bestilte og som han skulle brug til hans smykken, han lavet og solget i byen han tjerne nok til at kunne klar sig i flere uger. Med de han fik for sine smukke smykke han lavet i sit slot i skoven, og da man kunne se han var en skovelverfa han hade grønt tøj på og læder støvler. Så kunne man godt regen ud at han leve ret godt men af og til følde han sig alene, i hans store slot hvor han var helt alene

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ingen steder at gå hen // Åben for alle//

Indlæg by Gæst on Ons 14 sep 2011 - 20:15

Zebastian gik og spejdet rundt efter den perfekte at stjæle fra og kunne se en elver som så ud til at være rig hvis man kigget tøj mæssigt * hmmm ham der måske* tænkte han indtil han fik øje på bue * okay.. ham rør jeg ikke jeg vil helst ikke skydes ned*. Zebastian vende sig om for at finde en anden da han pluselig gik lige in i en politimand som stod lige bag ham " hej se dig fo... " sagde han indtil han så hvem det var han var gået ind i.
*shit * tænkte Zebastian, politimanden begyndte at tag ud efter ham, men Zebastian nået at løbe være den anden vej i retning af elvern.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: ingen steder at gå hen // Åben for alle//

Indlæg by Gæst on Ons 14 sep 2011 - 20:32

Cedric stille sig i mellem. Så betjenten ikke kunne får fat i Zebastian Cedric ville gøre alt for at hjælpe, Zebastian for han viste at ingen ander ville gøre det så måtte Cedrid hele. og ham skulle man ikke gøre vred for nå han var vred kunne han være meget, skræmmen og ud over buen hade Cedric et elversværde og en kniv. Af æget elver sølv som han hade får af sin far da Cedric var knap 4 år gammel, og siden den gang hade Cedric hjulpen andet når de hade brug for det. og nu hade Zebastian brug for hans hjælpe

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum