Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Go down

Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Tirs 6 sep 2011 - 17:22


Dæmoner og "Kaniner"


Sted: Kig …
Vejr: Kig op
Tid: Har du ikke en mobil eller et andet ur?
Omgivelser: Så kig brug dog de øjne du er født med!
________________________________________________________________________

Andrija, den sexglade dæmon vraltede glædeligt ned af gågaden med hænderne stukket godt langt ned foret på hans jeans, som han var ved at trække af sig selv, da hænderne gerne skulle længere ned. Den vraltende dæmon var lige kommet ud fra bussen, som havde kørt ham fra hans lejlighed et andet sted i byen, til anden ende af byen.
Det var utroligt så lalleglade folk var denne fucking dag, man skulle jo næsten tro at alle havde fået en halv million smidt i nakken, men næ nej, det havde det sikkert ikke, for ellers var Andrija blevet snydt, og det ville han ikke være. Så slem havde han da heller ikke været – vel? Han havde været til nogle fester og sådan lidt af hvert, men ikke noget ulovligt, eller det skulle han da ikke mene.
Uh! Han fik pludselig meget lyst til is! Ja, is, trods det var september, men hva fuck, verden gik jo ikke under vel? Han gik hen mod den næsten tomme iskiosk hvor han fik sig en stor STOR is! Seks kugler, med guf og alt det andet, nej, der skulle bestemt ikke mangle noget. Med denne enorme is, begyndte han at spankulere ned af gågaden som om han mere eller mindre ejede den, men gjorde han ikke det?
Han greb flere gange sig selv i at glo på diverse røve han kom forbi, vrikkende og stramme – mums! Han slog et let klik med tungen, ved at slå den op i ganen, før han kastede sig over sin velsmagende is. Smask, Smask, mums! Lækkert! Nå jah, livet var vel ikke så slemt – når man nu gik ned af gågaden med hænderne syltet ind i syltetøj mens man forgæves forsøgte at stoppe strømmen af guf og syltetøj der var på vej ned af vaflen, stærkt efterfulgt af flødeskum og den maste flødebolle der havde lidt kraftigt under trykket fra isen, som den for få minutter siden var mast ned i.
Vores lille idiotiske dæmon fik nu en skiftende trang til at ville synge, men hvad skulle han plage de omkring gående mennesker med, eller væsner, hvis der nu var nogle af dem. De skulle jo ikke snydes vel! Væsner de var jo meget mere awesome end de der mennesker, der skulle stamme fra – ABER! Eww, hvor klamt, ikke? Det var da ikke specielt hyggeligt at stammer fra de pelset dyr.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Tirs 6 sep 2011 - 17:46

Få forsigtige skridt havde fulgt efter Andrija fra da han stod af bussen, hans udstråling og pjuskede hår gav ham noget unikt der ikke var ved alle de andre drenge hun havde set i denne by indtil videre. Det var ikke så mange dage siden Spirit havde fået listet sig selv ud fra det indre af Di Morga, som var hun et forbandet forsøg, eksperiment.. en legetøjs kanin for grumme fingre og legende hjerner. Hun søgte ly under et af tagene mens hun så den fremmede købe en is. Hun slikkede sig let om de blege dog lyserøde læber, der havde fået en lettere kold farve til sig. Hendes nuværende beklædninger var stramme sorte shorts, en hvid tank top, og nogle slags lange handsker der gik næsten helt op til hendes albue. Samt hun bar en slags jakke ud over dette. Noget hun tydelig vis havde stjålet. Hun havde det uskyldige look og rigtig langt hår der gik til næsten ned til hendes talje.. Det var skævt klippet, eller nærmere revet ?. Hun havde skåret det med et stykke glasskår, så godt hun nu kunne, så det ikke hang langt efter hende som en eller anden rapunzel.
De lange klaver fine fingre, gled langs de rå by mures vægge, og hun nærmede sig barfodet og halv beskidt fyren der langsomt gik hen af mod hende.
Hun betragtede hans delikate is og hendes mave rumlede forsigtigt. Hun manglede blod, hun manglede mad. hendes grønne øjne lyste forsigtigt op, de havde nærmest en indre glød, noget de ikke havde haft da hun var menneske. Hendes krop var slank og spinkle bygget, med et strejf af model, og hun havde en højde næsten på 1,70...
Hun var utrolig smuk vis man så væk fra skidtet hun havde op af de bare lår, der kunne ses under den meget flyvske grå jakke. Hun gned blidt hænderne mod hinanden og smilede mere listigt, i det man kunne se et hvidt tandsæt med spidse vampyr hjørnetænder, nærmest så lange som en vampyrs var de, og ar på venstre hals kunne stadig ses(Vampyr bid..)
Hun gik hurtigt ned i knæ og da Andrija gik forbi, fór hun frem fra skyggen og tog hurtigt hans is ud af hånden på ham og stoppede ca, 1-2 meter fra ham og betragtede ham kort, med sine blanke blå/grønne øjne og lod så den sensuelle røde tunge blidt, sno sig ud mellem de fyldige læber, mens hendes dådyr blik var rettet mod Andrija, da hendes tunge stødte mod det is der nu var tilbage på toppen. Spidsen gled blidt over en rund kugle og is lagde sig smeltende over hendes tunge.. i det hun hurtigt vendte sig om og løb ned af en modsat gade, væk fra Andrija?.. mund han ville følge efter hans is tyv, med det lange platin hvide hår og blege hud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Tirs 6 sep 2011 - 19:01

Dæmonen fortsatte fredeligt videre ned af gaden med sin is, lige til der pludselig var en der rakte ind foran ham, og snuppede hans is, så han blot stod tilbage med hans snasket hænder der holdt den ikke længere synlige vaffel. Whao! Hvor fuck var den blevet af?! Han ville have kløet sig i det pjusket morgen hår, men han fortrak at bruge normalt hår snask hvis han endelig skulle bruge noget, og ikke en blanding af smeltet is, guf og alt det andet der var på hans nu usynlige is.
Han lignede en idiot – mere end han plejede. Han stod blot der, og gloede ned i sine snart dryppende hænder der så dejligt fedtet og klistret ud. Det var først efter et utal af sekunder at han vendte sig om, for at begynde at slikke på sine fingre rene, men han stoppede brat op, da han bemærkede pigebarnet bag ham, der s-stod m-med h-h-hANS is! Han vrissede irriteret, da den fandens tiltrækkende tøs, pludselig vendte om på hælen, og begyndte at løbe væk! Hvordan hun gjorde det vidste han ikke, men på en eller anden måde fik hun balanceret isen med de fem en halv kugle (den sidste halvdel var jo spist), ned igennem folkemængden.
Den ikke helt så kloge, eller nærmere knap smarte dæmon tog straks flugten op, dog var der et problem før han kunne følge efter – hans hænder. Han stirrede lidt ned på dem, før han ihærdigt begyndte at sutte dem rene, først tommelfingrende og så gik den der ud af. Først da han var færdig, sprang han efter kaninen der løb et stykke forude. Fandens til kvindemenneske! Han var rimelig, men heller ikke mere end rimelig imponeret over kvindens balance evne med isen.
Den idiotiske, og is glade, og nu hurtige dæmon kom op på siden af pigebarnet, eller han løb retter sagt lige bag ved, men det andet lyder bedre, så det mente han var. Ved at løbe tætter ind mod hende, pressede han hende ind i en sidegade, med mindre hun selv stoppede op fordi hun ikke ville flytte sig fra den mægtige dæmon. Uanset hvad, ville han, hvis de løb ind i den mindre sidegade der stank frygtelig, og fik hans lille is til at se helt malplaceret ud, ville han snuppe isen fra pigebarnet, og springe væk fra hende, som om hun gav stød, og så begynde at slikke ganske ihærdigt på sin is, så hurtigt som hans lille tunge nu kunne tillade det.
Mums, hvor smagte det godt, at have fået sin elsket is tilbage. Han skulede med et olmt blik på pigen, som om hun var storesøsteren der lige havde nakket hans is, og han lillebroren der endelig havde fået den tilbage. Men næ nej, det var bare en illustration, han var skam stor og mægtig – mente han selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Tirs 6 sep 2011 - 19:12

Spirit så sig overrasket tilbage, *Han følger virkelig efter?* hun grinte lidt inden i og det hvide tandsæt blev endnu en gang blottet, så folk nærmest gøs væk fra den creppy meget blege hvid platin blonde tøs, der kom løbende igennem gaden med isen, hun mere eller mindre var ved at spise. Da hun så hørte skridtene nærme sig skyndte hun sig ellers at sætte farten mere eller mindre op, hun var lige en tand hurtigere end ham, så kunne han sku lære det!. Hun grinte inden i og slikkede lige hurtigt på isen og opdagede så hvor han småt var begyndt at skubbe hende hen i mod af?. En gyde. Hun smilede ondt og gik med på hans lille leg og endte da os nærmere på en slags side gade? gyde ting, og hun nåede lige at nærmest sluge en af kuglerne så der ikke var mere end nu ? 3-4 kugler tilbage ca. Hun slugte kuglen med stor velbehag men os stort besvær og mærkede så isen forsvinde ud af sin hånd og hun stoppede brat op og betragtede den yderst flotte dog lidt malplaceret fyr ud.
Hun slikkede sig let om de isfyldte læber og sagde"Mmhh" hun strøg så blidt det vilde og før flagrende hår, blidt tilbage, væk fra det blege ansigt, med de dyriske dådyr øjne i grøn. Kiggende intenst på Andrija som ville hun spise ham, dog var det slet ikke det hun ville. Hun stod der i få sekunder og sagde så"Min" hun pegede på isen og gik hen af mod ham, med rank ryg og holdning, samt hendes stemme var ikke til at tage fejl af. Hun ville have hans is!. Hun havde et fast blik mod hans is og vis han ikke gav hende den, ville hun sikkert springe på ham for at få den. hun var så utrolig sulten, det havde været 2-3 dage siden hun sidst havde spist næsten.
Hun følte sin mave nærmest æde hende indvendigt og vis Andrija gik væk fra hende eller ikke gjorde yderligere?, som selv at tage fat i hende.
Ville hun springe på ham og gøre alt for at få fat i hans is.
Vis da ikke han ville prøve at sluge den direkte foran hende i et hak?.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Ons 7 sep 2011 - 17:33

Andrija stirrede på pigebarnet som pludselige begyndte at sluge hans is! Han lange ud efter den, og snuppede den ud af hænderne på hende og gloede på sin nu meget mindre stakkels is! Han stønnede, og havde rigtig ondt af sig selv, hans lille is – skulle gå til grunde over – hende! Han gryntet kort, og vendte sig om, for at gå ud af gyden, mens han suttede på sin is. Dumme tøs!
I grunden var han ligeglad med isen, han skabte normalt aldrig et forhold til genstande, men han havde altså lige lyst til det nu, især når den nu blev truet af denne pige, som troede hun kunne stjæle HANS is! Hvis der var nogle der havde problemer med at han syntes det var synd for ham selv, og isen, at de aldrig måtte være sammen var det deres problem!
I baghoved hørte han en lille lyd, af noget der fulgte efter ham, hvilke fik ham til at vende sig om, så hans lille is, var ved at miste endnu en af kuglerne. Han kom ved et lille uheld til at klaske sin hånd ned i isen så han fik syltet sin hånd yderligere ind i is. Igen vrissede han kort, og slap isen. Fandes tøs! Hvad skulle det nu for til, kunne han ikke have sin is for sig selv? Der var sku da for meget! Inden pigebarnet kunne nå at kaste sig over ham, forsvandt han ud i den blå luft, og dukkede atter op et par meter længere inde i sidegaden hvor han stillede sig til at slikke sine finger rene for is. Rasterne af hans stakkels is, lå et eller andet sted på jorden, med vaflen strittende op i vejret mens selve isen, de tilbageværende kugler lå splattet ud under den, som en klat blod.
//Åh nåde, beklager det ikke blev bedre – men gik i stå >.<’//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Ons 7 sep 2011 - 19:08

Spirit så lettere utilfreds ud og sukkede med en mumlen"Der røg den is" i det hun vendte sig mod Andrija og pegede på den"du har virkelig ikke god balance hva?" hun sukkede endnu en gang og gik ned i knæ da hendes mave rumlede for 5 gang og denne gang gjorde det ligefrem ondt i hendes mave, nok os mest fordi hun havde levet af blod og ikke menneskelige delikatesser. Heldigt for hende at hun kunne leve af begge, dog med en fin grænse og balance mellem blod og mad. Hun lod de syre grønne dådyr øjne blidt fokusere på Andrija og hun rejste sig op og sagde"vent.. kan .. kan jeg ikke godt skylde dig? for noget mad" hun støttede sig forsigtigt op til muren. Gade liv var hårde end forventet og det var slet ikke som i disney film, som fx? aladdin. Hun var ingen princesse og blev det aldrig. Hun havde ingen ånd eller tæppe og hun havde heller ikke gade evne skills. Hun var faktisk håbløs til dette liv. Måske hun ville ende som en eller andens lille play bunny, siddende ventende på ordre eller blot til underholdning for den der fodret hende og ville give hende ly. Dog lød selv det fristende i sådan en situation som hun desværre var sat i nu. Hun måtte bede denne fyr om mad, skønt hun intet havde at give andet end sin krop? hjælp.. viden.. ja hvad han nu kunne se foran sig. Hun var hurtig og listig vis han ville ha spion arbejde kunne hun vel godt bruges.. døden var ikke en frygt for hende, dog hadet hun inderlig at lide!. Hun så bendende på ham og sagde"Jeg aner ikke hvor jeg er, kun at dette er en by ved navn Di Morga?.. jeg har ingen mor og far, jeg... jeg et forbandet forsøgsdyr der sluppet fri for nogle uger siden.. vil du ikke nok hjælp mig, jeg.." hun tavs og slugte den sidste stolthed hun havde tilbage i sig mens de grønne dådyr øjne blev mere blanke i det og uskyldige"Jeg vil gør hvad som helst.. blot for lidt ly et varmt sted?.. og måske et bad.. og noget at spise.. jeg ber dig.. alt" hun ville skam gøre alt han befalede, vis blot hun fik noget mad snart.. om det så var menneske mad eller blod.
Hun tog sig til hovedet og følte sig mere eller mindre svimmel..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Lør 10 sep 2011 - 11:09

Andrija stirrede tavst på seneriet foran ham, mens han lyttede til hendes klager om hvor åhh så hårdt livet var. Ja fandme ja, det var sgu hårdt, men hvad skulle han lige gøre ved det? Han var jo desværre ikke gud. Sikke en tale hun kunne spytte ud, om hvor dårligt hun havde det, om at hun var en forsøgskanin og alt det - åh så langtrukkent som det var! Endelig blev hun færdig. På en halv skræmmende måde var det lykkes hende at prikke til noget inde i Andrija, så han let sukkede og nikkede. "Fint - så kom med ..." Han skred forbi hende, og gik ud af gyden, ud på gaden, hvor han satte kursen med et busstop.
Hvad han ville have i betaling bagefter vidste han ikke, men det blev sikkert ikke sex, for det kunne han nok få uanset om hun ville give det frivilligt eller ej. Han stoppede op og vente sig omkring mod pigebarnet. "Først og fremmest ... byen hedder Terre, det område du befinder dig i hedder Di Morga, nogle kalder det også landet, men vi befinder os i Frankrig hvis du nu skulle være i tvivl." Det var ikke meget viden der var skruet ind i pigens hoved, men hvad skulle man forvente af en forsøgskanin som hun åbenbart var, men mellem hvad? Det ene var helt klart menneske, for visse menneskelige svagheder lyste ud af hende, men den anden halvdel var straks svære. Hun havde skønhed og ynde, så måske en elver, men ingen øre, så ikke det. Måske en dæmon, men nej, de havde intet ry for at være kønne, trods der var mange der var kønne. Så var der en engel, eller aspara, eller blot en vampyr? Der vat stadig mange muligheder. "Og hvad hedder du egentligt?"
Endnu en gang gled hans metalgrå øjne hen over pigens krop. Den var der bestemt ikke mange der kunne stå for, og i denne gruppe var også den lile sexglade dæmon som jo elskede at have sex.
Da bussen kom, stilte han det ene ben op i bussen, mens han kort lod det ene vente udenfor, mens han kort sikrede sig at pigebarnet var med, før han steg helt op.
Han kiggede lidt rundt inde i bussen og konstaterede hurtigt at der ikke var nogle der syntes han skulle have en plads, æv bev! Så blev han bare nød til at stå der og glo, det skulle nok blive rigtig sjovt, med skuldren mod en eller anden flæskefed mand og den anden mod en forsøgskanin, ja, det skulle skam nok blive hyggeligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Søn 11 sep 2011 - 15:45
Spirit betragtede undrende Andrija og gav et mere eller mindre "Hmf" fra sig da han sagde hun kunne følge med. Hun var egenlig ligeglad med hans befalinger, dog han var nøglen til mad lige nu og mad ville hun da have samt ly. Måske han ville føre hende med ham hjem nu, uanset hvad så ville det sikkert ikke være det helt store han boede i. Hun strøg forsigtigt det platin lange hår til siden og gik så med ham ind i bussen og buschafføren kiggede mere eller mindre undersøgende på hende og skulle lige til at spørge om billet da hun vendte blikket væk fra ham, mod Andrija. Der gik ikke lang tid og hun endte mere eller mindre, at stå ved siden af den høje dæmoniske fyr med dette pjuskede måske lidt fedtet hår, samt en is ånde og måske et strejf af endten shampoo eller deo?, hun kunne ikke helt placere det, dog duftede han ikke lige af røde roser og smukke tulipaner, men whatever, hun overlevede vel at stå så tæt på ham som nu. Indtil man hørte chafføren bræmse mere eller mindre hårdt op og grebet om en af stængerne var for løse og Spirit endte med at lægge mere eller mindre tæt op af Andrija"Auv!..." hun lukkede let øjnene ved chokket og sammen stødet, og da hun så opdagede hvem hun var landet ind i, fik hun det koldt ned af ryggen, som havde han taget en is spand og hældt ned over hende. *Årh nej...* hun bed sig nervøst i underlæben og rejste sig med rank ryg hurtigt og kiggede forsigtigt den ene vej og lod som om intet var sket, mens nogle os stod lidt mere eller mindre vaklende tæt på hinanden efter en bil havde kørt ud foran bussen, dog inderst inde kunne Spirit ikke høre andet.. end sin egen lille stemme, der håbede de snart var ude af denne bus og hjemme ved HAM!.
Mens hun var i sine egne tanker kom hun mere eller mindre til sig selv og huskede et af hans spørgsmål. Hvad hun hed?. Hun så flovt ned og strøg blidt de lange legesyge og flyvske næsten levende, hårlokker til side og sagde så med matte grønne dådyr øjne"Mit navn er Spirit" hun huskede billedet af hende som ung, med mørke brun hår.. navnet stod omme på billedet. Mund det var hendes navn?. Hun så dog ikke hen på Andrija da hun sagde det, men hele hendes generte og meget elegante udstråling og naivitet... hentydet helt klart til at hun snakkede til ham, skønt han ikke spurgte efter hendes navn nu?. Dog fortjente han et svar, uanset hvor ond eller god han end måtte være.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Man 12 sep 2011 - 20:52

Haha, kvinden kunne jo ikke en gang stå på bene! Hvad fuck var der galt med hende?! Andrija var lige ved at gå bagover af grin mens han gloede på tøsen som fik utrolig travlt med at finde sin fucking lille sølle stolthed frem igen. Den kunne hun skam godt spare Andrija for, han så ikke en skid i denne pige der stod ved hans side. Hun var måske effektiv i sengen, men hvad var hun ellers, en forsøgsperson der blot havde levet et par dage, som ikke anede hvordan verden fungere, og alligevel vidste hun hvad en bus var, hvis han stak hende en af nye mobiler ville kun sikkert også nemt kunne finde ud af den. Han forstod ikke kvinden, men hvorfor og også det? Han fnøs kort, og skubbede hende lidt væk, mens han vendte hoved væk, og hørte hendes navn. Nå, sprit. Sikke dog et navn. Han stønnede kort, begyndte at mase sig ud mod døren, da de nåde frem til det nabolag han boede i.
Han sprang ud af bussen, og var kommet frem til et sølle lejligheds verden, der var ikke meget at glo på, men lejlighederne var skam gode nok, så hvorfor fuck beklage sig? Han ventede til pigebarnet var ude af bussen, før han satte i gang med lange skridt der førte dem videre ned af det ujævne fortov. Det minde lidt om et jordskæv så skæve som de kæmpe sten lå. Hvem havde dog lagt dem? En eller anden fuld luder der ikke kunne finde ud af at gå eller hvad? Han vrissede kort, og fortsatte videre ned af gaden, hvorefter han kom til en lejlighed, hvor han åbnede døren som han nettop havde låst op, og gik ind, uden at vente på Sprit, hvis hun da havde tænkt sig at komme. Han var i grunden ligeglad.
Da han var kommet op i lejligheden begyndte han at lave kaffe. Maskinen fyldte rummet med en let summen, mens han selv satte sig henne ved vinduet og gloede lidt ned på gaden til maskinen var færdig med at summe. Det var først da han havde fået sig en kop kaffe han ville vende sig om mod Sprit hvis hun var kommet med ind.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Man 12 sep 2011 - 21:34

Hun mærkede hans øjne. Onde øjne der blot stirrede koldt og dødt på hende, som var hun intet andet end et stykke underholdende legetøj, han blot ville have til pynt i sin lejlighed. Hendes ord nåede sikkert ikke hans øres gang og ville påvirke hans tanker eller handlinger. Nej dette var en af de få fyre man ikke kunne ændre eller deres valg. Hun følte kulden glide ned af sin ryg, til marv og ben. Mens verden føltes.. som om den var gået i stå. Med folk stående op af hende som var hun intet. Det eneste de lange mærke til var det lange platin hvide hår og hendes meget gennemborende og intense syre grønne øjne, samt formen på selveste hendes øjne. Dådyr. Det burde hun være blevet kaldt i stedet, eller bambii.

*Vil han nogen sinde acceptere sådan en som mig....
en freak of nature?... eller ville han blot..
kassere mig når han har fået det..
han vil have... *


Tanken om at være left overs var forfærdelige og hun kunne allerede mærke en tåre glide ned af hendes ene kind i det dørene sprang op. Hun hørte lyden af en der trykkede for sent og chaufføren der råbte til personen om at man skulle trykke i god tid. En form for støv samlede sig i hendes mund og gjorde hendes tunge og talegave tør. Hun mærkede trappernes metalliske bund mod de bare fødder og førte sig forsigtigt efter Andrija.
The Womenizer..
Verden så anderledes ud, og dette bolig område var skam os en af de ting hun aldrig havde set før?.
Hun følte sig upasselig og smålig ved siden af den høje dæmon der tog længere skridt end hun nogen sinde havde gjort i hele sit liv. Hun fulgte efter så godt hun kunne og et tørt og desperat "Vent!?" kom da os ud af hendes mund i det hun næsten gled på hovedet af at følge efter ham.
Før hun vidste af det hørte hun.
En dør smække, kaffe blive sat over, en sofas læder der langsomt gav efter for normal vægt.
Hun lod de grønne øjne glide rundt i lejligheden og hun så nu flovt ned af sig selv i et desperat håb.. for at finde noget der kunne interessere denne dæmon. Noget der kunne forhindre hende i at blive smidt ud?. Måske han ville tage til takke med hendes krop. *Hvad tænker jeg på, få den tanke ud af hovedet Spirit.. du gir ham ikke din krop.. du stadig jomfru.. i think?* hun bed sig forsigtigt i højre side af underlæben. De fyldige lyserøde læber gav let efter for presset af hjørne tanden, dog gik der ikke hul. Langsomt vendte hun Andrija ryggen og sagde studerende"Så har du noget tøj jeg kan bruge?" hun hentydet til tidligere kvindelig besøg og left overs.. det eneste hun ville få sikkert.. tja måske ingen gang. Hun tog sig let til armene og sagde"Jeg smutter i bad vis det ikke gør noget?" hun havde allerede lidt gættet bygningens konstruktion og vidste sådan nogen lunde hvor badeværelset måtte lægge"Er det iorden?.. jeg gør det" hun så uskyldigt og afventede på den yderst sleske og meget onde aura der udstrålede fare.. Andrija måtte bestemme om hun måtte få glæde i et bad eller ej. Renlighed frem for skidt?. Hvad valgte han..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Man 12 sep 2011 - 22:56

De grå øjne gled i et omhyggeligt tempo op af pigebarnets krop som stadig så ligeså tiltrækkende ud som før, måske mere? Et kort suk slap ud fra hans læber, da han havde nær studeret de lange ben, den fine hofte som lidt efter dannede en hvepsetalje, hvorefter pigens struttende bryster tog over, for kort efter at blive erstattet med skuldre, platinhvidt hår og et lille uskyldig ansigt.
Da hans blik var færdig, måtte han indrømme han havde haft ret. Kvinder sagde ham kort sagt intet, det gjorde mænd heller ikke, han ville egentligt ikke have noget forhold, men han havde alligevel fået et. Så nu sad han jo ligesom i saksen. Det var bestemt heller ikke dårligt, det var derimod rigtig godt, men også lidt faretruende, men det var så en helt anden historie som vi slet ikke vil bevæge os ind på.
Andrijas lejlighed var overraskende ren og ordenligt når man kom ind i stuen og køkkenet. Køkkenet var næsten en kok værdigt, men dog kun næsten, for det det blev næsten aldrig brugt. Det eneste der rigtig blev brugt var kaffemaskinen og køleskabet der blev brugt til at holde hans øl og andet i køl. "Et bad siger du ..." Man kunne tydeligt høre hvor lidt det interesserede ham, om hun ville i bad eller ej, men han måtte vel vise lidt interesse ikke? Man kunne svagt høre lyden af læder, da dæmonen rejste sig op, og gik over til Sprit med et let slemsk smil over læberne. "Du havde da så travlt med at tigge om mad før. Hvor blev din glæde for mad dog af?" Han lage let hoved på skrå, og gik tætter på, så deres brystkasser, eller deres fronter ville støde sammen, hvis hun ikke bakkede tilbage. "... men nu vil du så i bad siger du?" Han kiggede tænksomt op i loftet. "Lad mig få det hele på det rene ... Du vil blive her og overnatte, bruge det som hjem, hvis du altså får lov?" Andrija stirrede ned på Sprit som om hun var en kriminel der havde gjort noget meget ulovligt. Hvad han helt ville gøre hvis hun svarede ja, vidste han ikke, men hvis hun svarede nej, vidste han heller ikke hvad han skulle gøre, det måtte tiden jo vise når tøsen nu en gang havde besluttet sig for at sige hvad hun ville.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Tirs 13 sep 2011 - 0:08

Hun så helt lamslået ud, som havde han stukket hende en kold og god gammeldags lussing. Da han pludselig rejste sig op med dette her meget ildevarslende smil, der kun kunne betyde en ting. Fare. Hun stod forsigtigt som et lille dådyr og ventede på at det fare truende dyr tog hende og slugte hende med hud og hår. Dog de lukkede øjne blev dog hurtigt åbnet da hans overkrop pressede med hendes bryster. Hun rødmede let og gik et skridt tilbage i forsvar mens hun gav et overrasket gisp fra sig og lod så langsomt armene fakler bagved sig. For at nå en mur eller andet hun kunne støtte sig op af.
Hun mærkede væggen kante sig blidt og hun fik sig hurtigt støttet op af den og bøjede forsigtigt ned i bene, for at undgå at Andrija´s ansigt kom tæt på hendes. Hun mærkede sin krop skælve og hendes hjerte sidde i halsen og banke som havde hun løbet alt hvad hun kunne.
Det blev hårde at trække vejret, og hun kunne udelukkende mærke det ved ikke at kunne få luft ind igen. Eller hun gjorde men det føltes slet ikke sådan. Det føltes som havde han slugt hendes luft blot ved at tale til hende. Hun kunne vel ikke tillade sig at bruge hans hjem som hun ville, hun måtte komme med et godt forslag.. og helst HURTIGT!..
"Jeg!. kan lave mad" hun så bedende op på ham, som en slags ' dont eat me ' face. Mens de syre grønne dådyr øjne holdte et stift overlevelses blik på Andrija, mens hun langsomt fik sig ranket op til denne stolte kvindelige figur igen og lod blidt armene krydse sig i flovhed og blufærdighed.. det føltes som havde han klædt hende af fra top til tå.
Hun lod igen læberne blive fugtede af den lille frække jordbær røde tunge og sagde så over sine fyldige lyserøde læber"Jeg kan lave mad.. jeg har lært det af en kok" hun så forsigtigt ned og de blanke øjne svor at de kunne lade sine tåre falde hvornår det skulle være"Og jeg gør alt hvad du befaler.. så længe jeg.. jeg må bo her" hun turde ikke tænke på at svare ham angående det med mad. Måske var det med mad blot en slags ting hun havde spyttet ud for at komme med ham hjem?.
*nej jeg ikke sådan en pige!* hun så nervøst op igen mens hendes lille dådyr krop rystede af skræk for hvad han ville gøre mod hende"Jeg kan lave dig mad hver dag.. blot sig hvad og så laver jeg dig det" hun strøg forsigtigt håret til siden og sagde"Jeg kan også gøre ren i din lejlighed, handle ind for dig og andet vis de vil have det.." hun håbede ikke dette ville blive et slave og mester forhold de ville opbygge. Hun havde dog allerede lidt fornemmelsen af at vis der blev noget så var det nok det. At han bestemte og hun gjorde intet andet end at adlyde..
De fine smalle klaver finger gled blidt hen over den top hun havde, nær bryst kanten. Hun mærkede et sus i kroppen og håbede ikke Andrija havde planer med noget angående hendes krop, han kunne jo få lige den tøs han ville have.. så hvorfor prøve at misbruge hendes krop.. især en jomfrues?.
Hun håbede inderligt at han ville vise lidt tilbage holdenhed.. og gentlemaneger, måske en smule selvrespekt for sit eget køn og ikke hoppe på hende eller alt andet levende med det samme.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Gæst on Fre 16 sep 2011 - 17:04

Andrija gloede lidt på hende, mens hun snakkede om sine kokke talenter som han overhoved ikke kunne få til at passe sammen i sin lille hjern. han kom frem til at der måtte være noget galt - enten det ene eller det andet. Da hun endelig var færdig med sin ordstrøm lage han tænksomt hoved let på sned. "Du siger at du har et kokketalent, men du har kun eksisteret i ganske få dage ..." Han knep mistroisk øjne sammen. "Så du har et eller andet utroligt talent for at lave mad? Er det dét du prøver at bilde mig ind?" En kort hånlig latter slap ud fra ham, før det brat stoppede op, og Andrija trådte et par skridt tilbage for at falde tilbage i lædersofaen med et højt suk.
Det er jo ligefør hun sælger sig selv som slave! Det kvindemenneske, hvad er der galt med dem?! De ville gøre alt for mænd, godt nok masser af magt og alt det, men hvad fanden skulle man bruge dem til ud over sex? Andrija vidste det var en gammel måde at se på kvinder som, mad og sex, det var sgu det de kunne mente man jo, men da Andrija ikke rigtig spiste var der jo kun sex tilbage. Et let smil strøg hen over hans læber da han sukkede, og rystede på hoved af sine egne tanker. I grunden versatte han nogle kvinder, men det var bare ikke mange, og hende der stod foran ham, og måtte lyve, da hendes historie ikke virkede til at holde, var heller ikke en af dem han så som mere end sex objekt, dog måtte han indrømme hun var alligevel anderledes - hun smed meget mere af sig end de andre gjorde normalt. Det var nok til at rede hende fra at han hoppede på hende som en brunsti kanin. "Hør her tøs ... jeg skal ikke bruge nogle slave, og jeg har faktisk heller ikke brug for noget af alt det du forslår, så jeg har et tillbud til dig." Han rettede sig op, og kiggede intenst på hende. "Du kan bo her, spise, og gå i bad, og whatever du vil - prisen, eller betalingen aftaler vi senere." Han hævede let det ene øjenbryn i en spørgende mine mens han mund var lukket og hænderne afslappet foldet, mens de lå på hans lår. "Vi kan også gøre det på en anden måde, men jeg tror bestemt ikke du vil kunne lide den måde jeg så vil behandle dig på."
Hvad hun ville vælge var helt op til hende selv. Hun kunne takke ja, eller hvad hun vilde, men hvis hun sagde nej, skulle han nok sikre sig at hun var ude af hans lejlighed på ingen tid. Han så hende som intet andet end en tøs der var et forkert sted på det forkerte tidspunkt ... sådan var livet! Det kunne han sgu ikke gøre noget ved, det var jo ikke lutter lagkage alt sammen, selvom man sgu gerne ville have et stykke af den, gerne mod jordbær og glasur, men sådan fungerede verden jo så bare ikke - verden fungerede vel i grunden ikke på nogle måde, først det ene og så det andet, ja, det var sgu da meget kønt, elver, vampyr og endnu en vampyr ved tronen man aldrig hørte om, nej nu måtte man grine.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dæmoner og 'Kaniner' }Privat{

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum