Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Son of a bitch! [Privat]

Go down

Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Tirs 23 aug 2011 - 9:04

Sted: Terre gågade
Vejr: Måneskinds aften uden skyer og med mange stjerner, glimte glimte …
Tid: Lidt efter mørkets frembrud
Omgivelser: Stor fest i gågaden (Uddybelse i teksten )

 
Privat ~ Violencia (Senere Andrija)

________________________
 
 
Mørket sænkede sig ned over Di Morgas mørke gader som virkede helt efterladte og dystre, som om der ikke boede nogle nede i byen. Det var en ganske normal flække i Frankrig, eller, normal var nok det ord der passede mindst til byen, men nu så den ganske normal ud, selv med den kraftigt oplyste gågade der virkede som en oplyst lyskæde der snoede sig igennem det indre af byen. Nede på gågaden var en lang række biler lige startet, for at bruge de næste to timer på at tøffe ned af gågaden mens folk hjulede og dansede omkring bilerne. Bilerne var selvfølgelig ikke normale gamle biler, nej, de var stadset ud fra top til tå med blomster, lys og andre elektriske ting som kunne få bilen til at ligne et kørende juletræ. Hovedparten af bilerne kørte også rundt med store lad med forskellige ting på, der var et med et band, som spillede så højt at det hele næsten gyngede, mens der på vognen foran og bagved var nogle sexet tøser der dansede i en meget kreativ og synkron dans.
Lidt der fra, uden for de farverige lys rækkevidde stod en kvinde, klædt i en sort, en sort lang frække der gik ned til midt på skinnebenet hvor et par kraftige læder støvler overtog med snørebånd og læderremme. På hoved bar hun en hat (ligesom avatar, blot uden briller og i sort), som sad let på sned, og halvt skyggede for hendes ansigt med hjælp fra skyggerne hun stod i. Hendes blege lange fingre var gemt i frakkens lommer.
Isabels øjne var rettet mod det store optøjer der kørte igennem byen mens hun lod luften passere ud igennem næsen i et lydløst suk. Det var fandens! Tænk at de mennesker skulle vandalisere natten med alle deres lysshows. Hun skubbede sig ud fra væggen, og kunne halvt prise sig glad for at hun havde spist, eller nærmere drukket forrige nat, så hun ville sikkert godt kunne holde sig denne nat igennem, uden at hungre efter det blod der susede igennem deres kroppe. Isabels mørke øjne gled hen over menneskemængden en sidste gang, før hun gik ud fra skyggerne, trak hatten lidt længer ned i panden, før hun gik med let sænket hoved længer ned af gaden, dog befandt hun sig stadig i skyggerne så hun ikke blev udsat for det skarpe lys som ville afsløre hendes utrolige blege hud der ville lyse næsten hvidt op i det kunstige lys.
Efter nogle hundrede meter stoppede hun op, og lænede sig op af en gammel telefonboks, mens hendes øjne blev rettet mod et vilkårligt sted ud i luften, mens hendes tunge formålsløs gled ud mellem hendes lidt smalle læber for at slikke hendes læber fugtige, selvom hun ikke kunne. Isabelles klaverhånd kom langsomt frem fra lommen hvor de lange negle, der var malet sorte i sort lak gled hen over læberne mens hun kort fik et tænksom blik før hun atter fokuseret og sukkede mere højlydt. Hendes hænder gled ned i jakkelommen mens hun drejede rundt.
Isabels målrettet skridt førte hende hurtigt hen til en fortovs cafe der lå ligeud til det larmende optøjer som oplyste gaden. Hun fik en plads så langt inde mod muren der udsende en let varme. Et let smil strøg hen over hendes læber, mens hun bestilte en kop kaffe. Hun kunne ikke drikke dette, men blot for ikke at virke for anderledes og specielt havde hun den til at stå på sit bord som en anden rekvisit. Hun lage hoved let tilbage, og greb fat i sin kat, inden den faldt af hendes hoved, og placerede den på bordet, mens hun rystede let på hoved, så de akseblonde hår fik et mere fyldigt udseende. De brune, næsten sorte øjne kiggede hen mod tjeneren der kom ud med en kop dampende kaffe. Isabel lod et let smil glide over sine læber til den mandlige tjener som smilte letter nervøst igen, mens han placerede koppen på bordet sammen med en kvittering. Han skulle lige til at vende op, da Isabel kaldte ham op så han vendte sig om mod hende. Hun gav ham et forførende smil, mens hun rakte en seddel frem. ”Behold rasten.” Sagde hun med en blød stemme der smøg sig ind i hans øregang. En hånd røg op til håret, ofr at fjerne det fra øret, som hun let strøg håret væk fra.
Så snart tjeneren var gået, trak Isabel koppen hen til sig, og kiggede ned i det mørke vand, eller kaffe som mennesket kaldte det. Hun havde aldrig haft lejligheden for at smage det, og syntes faktisk det var lidt træls hun aldrig havde gjort det, men nu var hun jo også en ældre dame. Et køligt smil gled over hendes læber, mens hun rettede blikket frem og lod de lange klaver fingre glide hen over koppens brandvarme overflade. Det var en handling ikke mange mennesker kunne klare med deres følsomme fingre, men Isabels fingre der var meget mere følsomme og hårdføre end menneskes fingre klarede udmærket opgaven, selvom hun selvfølgelig kunne mærke varmen strømme igennem sine fingre.  

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Tirs 23 aug 2011 - 9:51

/// DEN MEST SJOVESTE FEJL JEG NOGEN SINDE ER STØDT PÅ I ET EMNE // >> //Hun lage hoved let tilbage, og greb fat i sin kat, inden den faldt af hendes hoved, og placerede den på bordet,////

Nogle sorte stiletter klikkede igennem gå gaden, mens en fyr gik ved hendes side og fortalte hende små ord i hendes øre. Fyren var næsten 2 meter høj og kvinden var 1,70 cm ca. Det der fik folk til at spære øjnene op var skam den smukke flagrende lange røde kjole, flyvsk og med næsten fe ligene stof, glidende efter hende, dog ikke hen af frankrigs mere eller mindre beskidte brusten, men glidende i luften... Kjolen gik til midt på lårene af hende, måske lidt længere bagved og den havde en smuk blodrød farve, samt den havde ærmer, smukke lærmer der gled som bånd ned af pigens porcelæns hvide arme og ned til hver pegefinger hvor der var et stykke stof sat fast i noget ligene en sølv grå ring, dog var det ikke ægte sølv.. men ring var det skam, for at give stoffet den drejende og smukke effekt, som var pigen en gave i sig selv.
Hun bar dog os en hvid jakke men den var forløbigt taget af og blev nu holdt af den høje mand ved hendes side, en der frivilligt havde valgt at stå ved hendes side og guide hende rundt mens de snakkede. Manden var en der var kommet helt fra New York og vis man så godt efter på ham var han muligvis ikke butler? eller det lignede han ikke, med sit meget dyre jakkesæt i sort og hvide slips glidende ned fra nakke til mave...
Han hed Artemis og havde været butler for hendes familie i utrolig lang tid, så lang tid at han selv var blevet vampyr i en alder af 40 år i udseende, dog så han stadig tiltalende ud, meget mandig og muskuløs var han, dog heller ikke for bleg, dette var dog fordi han var halv menneske.. ikke en ægte vampyr, de havde aldrig fuldført selveste deres process med ham helt.
Artemis smilede skummelt og sagde"My Lady jeg forslår at de sætter dem et sted uden for fare, iført deres meget iøjefaldende beklædning og slapper af, eftersom vi nødig sku trække for megen opmærksomhed" Violencia nikkede stille og satte sig ved samme cafe blot udenfor, som Isabel var ved. Artemis smilede fornøjet og sagde"Så det var deres mor der forslog kjolen" det var en smuk flyvsk kjole, lange bånd og det lange hår til knæene var skam blevet lavet bølgende så det havde mere fylde nu og gav hende et mere skandinavisk look end fransk.
Hun betragtede Artemis og nikkede bestemt mens hun slikkede sig om læberne og sagde sørgmodigt"Ja" hun fattede ikke hendes mors forkærlighed for hverken kjoler eller nederdele, dog havde hendes mor altid været gammeldags, hvilket ikke overrasket hende, hun var jo nogle 100 år gammel eller, ja mere men det tog hun dog ikke højde for, det mindet hendes blot om hendes egen alder og uerfarenhed i dette moderne liv så vel som det gamle..
Hun lod blikket slå mod bilerne og de forskellige mennesker og lod blidt albuerne hvile mod det runde glasbord med sorte bøjede ben og sagde så mens hagen hvilede mod hendes flettet finger"Hvor ville jeg dog ønske at jeg kunne danse sådan" Få sekunder efter grinte Artemis og sagde"My Lady, de tusind gange flottere og desuden ville deres familie aldrig tillade dem at lære disse danse" Vio grinte let fra sig og sagde"Artemis..? smut ind og køb en milkshake til mig" Selv om hun ikke kunne drikke ovnlig, kunne hun altid lade som om, men en kaffe eller latte var ikke hendes smag, så længe hun var væk fra MOR.. kunne hun godt smide de fleste af hendes fine hæmninger og opdragelse.. der havde været bærende på i flere århundreder..
Artemis rejste sig langsomt op og gik hen til Violencia og lagde blidt jakken om hendes skuldre og gik så ind og bestilte en milkshake..
Det var blot få minutter siden at hun faktisk var landet i Di Morga igen, efter at ha været på besøg i New York i sin egen lejlighed og derefter taget tilbage til Frankrig, hjem til familien på en lille besøgs tur..

/Forresten smukt emne ! :D meget flot skrevet//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Tirs 23 aug 2011 - 11:58

En stank af beskidt blod sneg sig ind i Isabels fintfølende næsebord som straks fik hendes øjne til at flyve op mod en mand, en ældre herre med sit gode udseende i behold på en hvis charmerende måde, dog fik hans stak Isabel til at rynke let på sin fine næse, før hun rakte ind over bordet, og tog fat i skyggen på sin hat, før den fløj på plads, igen let på sned. Hun stemte sine bestøvlet fødder mod jorden og rejste sig op mens hendes mørke øjne fulgte efter manden der gik ind i cafeen. Isabel fulgte efter et par meter bagefter uden at sige en lyd. Hendes øjne brandte sig ind i ryggen på manden med et koldt blik. Hvem havde mon lavet dette misfoster? Da de var kommet ind, satte hun farten op, så hun kom op på siden af manden, og greb ud efter hans hånd, og trak hamtil siden. "Kan jeg lige spørge dig om noget?" Spurgte hun med rolig tone der haved en snert af kølighed i undertonen. Isabel droppede den formelle præsentation af sig selv, det brugte jo blot tid, og hun fandt det i grunden ikke videre interresant at stå og snakke med en hybrid, men det var derimod nødvendigt at få en mindre snak med personen. Hun orkede ikke en kamp denne aften, blot en mindre snak? 
Hendes øjne skannede den ældre mands lyse hud, der dog ikke var helt blegt som normale vampyrs, men bleger end de fleste menneskers. Hvis manden nikkede, eller på en anden måde gjorde tegn til at hun måtte spørge ham, ville hun spørge om hvem der havde skabt ham, men hvis han afviste hende, ville hun følge ham med blikket, til han fik købt sine drikkevare, og atter gik ud med dem til den anden vampyr, somIsabel dog ikke havde set, dog havde hun duftet den friske duft af en vampyr - en fuldblods vampyr! Hun havde været vildt glad det øjeblik hun havde dufte det, men hendes glæde var fordampet da hun bemærkede hybriden. Kunne de være sammen? Hunne det virkelig passe? Havde en fuldblods vampyr skapt noget så svagt som en hybrid? Isabel vente tilbage til manden, og smilede let. 
OOC:Gud altså det blev kort, sorry!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Tirs 23 aug 2011 - 12:21

Artemis havde fået navnet for hans utrolige enskaber han havde fået som vampyr, det var den eneste grund til de havde halv skabt ham, for at han stadig kunne ældes dog langsommere, og så var der os grunden i det at han fik evner til at kunne beskytte Violencia der nedstammede fra høje vampyr, der skam os kendte til Frankrigs største herre, Ahngel. Violencia sad for sig selv og stirrede ud i luften temmelig kedsommeligt mens hendes glas klare negle klikkede mod bordets overflade og lavede små rystelser ned til jorden som hun kunne mærke, vampyr sanser var skam en fryd for øjet.
Artemis så alvorligt på den unge pige og smilede så skummelt over de smalle læber, en ting Artemis besad var en monsterligene form så at udfordre ham til kamp ville være dumt, han var selv mægtigere end Violencia var i sine kræfter, en grund var at han var æld gammel og lavet før hun blev født, og den anden var ligeså at Artemis var skabt til at forsvar familiens arveninger.. Det ville sige Violencia.
Artemis bukkede ikke eller sagde lady til denne tøs.
"Hmf" kom der ud mellem hans læber og han gjorde det tydeligt for den unge dame at han skam ikke brød sig om hendes berørelse"Vil de venligst lade vær med at berør mig igen, det er utrolig frastødende at blive rørt af alt andet end sin herre" Hendes far havede lavet Artemis i det håb at træne ham som en personlig slags våben og snigmorder til dem der end måtte sætte sig på tværs af ham eller hans familie så at tage Artemis for let tunge var et korthovedet valg og utrolig dumdristigt.
Artemis næsten sorte dybhavs øjne betragtede den unge Isabel og sagde"Hvad vil de spørge om" han løftede det ene øjenbryn og så på hende dog uden hånlighed.. han var ikke en der undervuderet andre men derfor behøves man heller ikke at være fjendtlig som denne dame var, tydelig ikke en fuldblods arving eller i familie med andre mund dog?.
Violencia klikkede neglene hårde mod bordpladen og sukkede let"hvor bliver han af?" hun kiggede forvirret rundt og sukkede endnu en gang sørgmodigt indtil hun rejste sig op da bordbladen gav en flækkende lyd fra sig, og hendes negl havde blidt lavet en flække hvor hun havde ramt mod glasset. Her trådte hun hurtigt bagud og bandt ærmerne af sin jakke der lå over skuldrene.. Midt på, og gik så hen af mod cafeens indgang og smækkede så dørene op og det var som om hendes hår nærmest var levende i det, det så ud til at svæve lidt ud mod siderne og sølv hvide øjne så hårdt rundt og koldt. Hun var ikke tilfreds med vis nogle holdte hendes elskede butler for ikke at sige slags falske onkel tilbage for at give hende noget hun havde bestilt for tusinder af år siden!.
Hun lod blikket søge rundt og et smil af ondskab spredte sig over de blodrøde læber i det hun fik øje på Artemis, men det forsvandt dog hurtigt da hun så en anden have fat i ham og de sorte runde pupiller blev aflange som et reptilsk rovdyr og med en vis fremmarshen gik hun hen af mod Isabel med kun en tanke i hovedet, at dræbe hende vis hun så meget som havde skadet Artemis...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Tors 25 aug 2011 - 12:59

Isabel havde et par evner hun kunne bruge næsten til perfektion, dog var hendes største styrke hendes egen krop, hun krom fra en ældgammel slægt, som havde eksisteret i mange tusinde år, så længe man kunne finde historie tilbage næsten. Dog var hendes slægt meget anderledes fra andre slægte der ofte gik op i fine ting, så som gode maner og smutte boliger, hendes familie var ikke materialister, de var hårdføre – skabt til overlevelse, hvilke var grunden til at deres evner ofte var lavet til overlevelse og til at dræbe og ikke til alt muligt andet unødvendigt stads. Hendes slægts kroppe havde altid været deres stærkeste våben, deres sanser var altid vågne og klar til at reagere på enhver lille ting der skulle bevæge sig. Ikke noget der stressede dem, det var som baggrundsstøj til deres indre slog alarm og de begyndte at fokusere på det, det forgik jo ligesom ved andre vampyr dog havde hendes slægt blot lært at udnytte disse sanser til det fulde.
Det var også grunden til at hun udmærket kunne høre Violencia der kom gående hen mod døren, og pludselig smækkede dørene op. Hun vendte sig med et køligt blik mod vampyren, før hun smilede, og blikket blev mere blødt, og neutralt. Hun sukkede og vendte sig helt væk fra manden. ”Nå – men godaften, er han din?” Isabel lavede en let gestus hen mod manden. Hendes opmærksomhed var blevet fangede af den nye fuldblods vampyr, og hun havde næsten helt glemt ham hybriden, da han i hendes øjne var helt underordnet. ”Men vi får jo ikke noget af at blive her, ingen af os, så skal vi ikke smutte?” Det var blot af ren høflighed at hun sagde os, med manden, hybriden. Hun ville normalt ikke gøre det, men hun var blevet interesseret i denne fuldblods, og hun var ret sikker på at det ikke hjalp at ignorer manden, så han kunne vel lige så godt komme med når det nu skulle være.
Det passede ikke rigtig Isabel at hun skulle tage hensyn til flere end hende selv, og så måske hendes ’partner’, eller hvad man skulle kalde den person hun gik med, men blot at spille dum, var ikke ligefrem altid en god ide, så at tage hybriden med, så hun lidt som tvang. Hun satte kursen mod udgangen hvor hun åbnede døren med en hurtig let håndbevægelse, og lod luften blæse ind af døren, frisk men ikke kold.
//Jeg er skide træt i dag, og for ikke at komme til at ædelægge emnet/det jeg har skrevet, bliver det desværre ikke længere …//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Tors 25 aug 2011 - 13:49

Violencia så på pigen og sagde"Han er min butler" hun betragtede Artemis og smilede blødt i det hun gav ham noget i hånden og sagde"Alt er iorden Artemis, de kan godt tage hjem igen" Artemis bukkede og sagde"Javel My Lady" han gik forbil Violencia og holdte døren for hende, i det hun gik med udenfor og betragtede stadig Isabel lidt undrende, mens Artemis lukkede efter dem og gik så længere op af gaden for da at køre væk i en sort bil med ligeså sorte vinduer.
Violencia betragtede Isabel nu mere indgående og sagde"Du ved godt at vis du havde skadet ham ville jeg være nød til at dræbe dig" hun grinte let fra struben men man kunne skam godt høre alvoren i hendes stemme, dog det lille smil var venlig sindet og Violencia ville ikke skabe yderligere ballade end højst nødvendigt og især ikke med sådan en som Isabel, hun virkede lettere anderledes end de fleste hun havde mødt af vampyr"Så du må være fuldblods formoder jeg?" hun gik tæt på Isabel og berørte let hendes hår og så hende ind i øjnene med sine egne sølv grå øjne, der langsomt fik et reptilsk udseendet pupil, mens hun strøg Isabels hår mellem sine smalle klaver finger med de glas klare negle"Interessant".
Folk der gik forbi dem betragtede hvordan Vio blot havde gået hen til Isabel og koldt rakt ud efter håret for da at berør det, hun havde aldrig rigtig mærket en med sådan en hårstruktur, hendes familie havde det velkendte gammeldags vampyr hår, glat langt europæisk ikke med det helt vilde fylde, fordi så flagrede det ikke så godt..
Vio smilede facineret og lod fingerne glide ud af håret på Isabel og kiggede sig forsigtigt omkring og sagde"Hm ? nogen specielle steder du havde in mind?" hun hentydet selvfølgelig til hvor pokker Isabel nu havde tænkt sig at tage hen?, eftersom det var underordnet for hende hvor de nu tog hen, hun kendte ikke hele Di Morga men det skulle skam nok komme en dag?.
Et grin slap mellem hendes læber da hun så på karnevalet og hun kunne ikke lade vær med at tage en blomst fra en af vogene da den trillede forbi. Langsomt vendte hun sig mod Isabel og sagde"Så hvad er dit navn egenlig, mit er Violencia" hun tog langsomt den røde rose bagved øret og kiggede stille rundt mens hun prøvede at finde noget spændende de mund kunne gøre mens de lærte hinanden yderligere at kende, dog var der ikke det mest spændende at lave i Di Morga, måske se en kedelig film... eller gå på jagt, dog var hun afholdende lidt fra jagt på det sidste, hun havde nemlig for ikke så lang tid siden skabt en halv vampyr.. halv engle halv vampyr.. nemlig Pierre.. blot tanken om da hun angreb ham, fik hende til at miste lysten af at ville jage.. samtidig med at hun vist var begyndt at få et eller andet for ham, hvilket hun helst ville undgå.. en dag ville han sikkert forråde hende og ende med en anden, hvilket ville rive hende i stykker.. eftersom han var den første der havde været tæt på hende"Isabel har du nogen sinde været forelsket" langsomt tog hun rosen ud af håret og nippede hver og en af dens rosen blade af... med et sørgmodigt udtryk malet over sit ansigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Tors 25 aug 2011 - 19:35

Et let smil strøg hen over hendes læber, men Isabel valgte ikke at kommentere det yderligere. Det var der jo bestemt ingen grund til at hun gjorde da hun jo godt var klar over det, at denne vampyr ville gøre det, men mon hun kunne? Det kunne være spændene at se hvem af dem der var bedst, men hun valgte ikke at udfordrere skæbnen.
Isabel nikkede kort til hendes spørgsmål, uden at lade et ord glide over hendes læber mens hun gik ned af gaden med sine næsten lydløse skridt. Det gav et let gys i hende, da hun mærkede vampyrens kolde fingre glide ind i hendes askeblonde hår, hvilke på sin vis var grænseoverskridende for Isabel, men alligevel var det dejligt behageligt og anderledes.
Isabel fandt denne vampyr ganske interessant, mere end i starten, måske på grund af hendes anderledes adfærd? Der var intet galt i den - endnu. De kunne sikkert godt smelte sammen som et bedre par - helt sikkert! "Neeej, faktisk ikke, jeg håbede lidt du havde, men det virker ikke sådan." Hun slog let ud med armene, før hun prøvede at tænke over steder, men hun kom aldrig så langt, da vampyren begyndte at præsentere sig selv. "Smukt navn, og mit eget er Isabel." Isabel mente faktisk det var et pænt navn, det var ikke som andres, og det passede perfekt til en fuldblodsvampyr som ikke virkede helt venlig.
Violencias spørgsmål fik Isabel til at stoppe brat om, og vende sig om mod hende, med store spørgende og vantro øjne, før hun grinte kort, ikke en hjertelig latter, men ej heller iskold. "Nej, aldrig, jeg har aldrig været forelsket i nogle, og forventer bestemt heller ikke at blive det - følelser er svaghed ..." Slog hun fast, og vendte sig om uden at tænke mere over det underlige spørgsmål der var kommet ud over Vio's læber.
Følelser havde aldrig været en del af Isabels liv, da hun var vokset op med vampyr, og selv altid havde været vampyr, så følelser var ikke en del af hende. Hvis man spurgte hende kunne hun ikke føle noget, hun mente følelser var for svage personer, og kun gjorde folk mere svage, derfor havde hun også altid taget stærkt afstand til dette menneskelige stads. Tankerne om følelserne forsvandt hurtigt fra hendes hoved mens hun gik videre ned af gaderne mens hun overvejede hvor de kunne gå hen. ”Hvis du er sulten, kan vi tage ud og drikke, men selv mangler jeg ikke noget – så hvad med …” Hun stoppede midt i sætningen mens hun lage hoved let på skrå, og pressede læberne let sammen, før hun vendte sig om mod Violencia med et stort smil på sine læber. ”Jeg har en ide …” Hun gik hen mod Violencia og kiggede på kvinden et kort øjeblik før hun afslørede sin ide. ”Hvad med at sætte en lille skræk i livet på disse mennesker?” Kaos var altid sjovt, især med mennesker, og når politiet kom i deres metal tynder, og prøvede at få en til at falde ned, eller hvad de nu fandt på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Tors 25 aug 2011 - 20:27

Hun så overrasket på Isabel og sagde"Du fuldblods og hedder Isabel, hvor kommer du fra? " Violencias familie havde mange fuldblods kontakter og en af dem havde vist en datter som hed Isabel os, måske var det hende, dog kunne man aldrig være sikker, de havde ikke haft kontakt med familien i rigtig mange år nu, så det var umuligt at sige om Isabel var en af hendes fars venners børn.
Hun betragtede Isabel lidt og kiggede sig omkring og bed sig i underlæben diskret og strøg så sit hår let over den ene skuldre og sukkede lydløst."Svaghed er mange ting men kan os være din største styrke glem ej det Isabel" hun smilede venligt og mente det skam oprigtigt, Violencia kunne nu allerede fastslå at hun ikke ville skade Isabel uden nogen yderligere grund, dog vis det endelig kom til blodbad ville hun skam os sandelig sørger for at Isabel fik hendes virkelig evner at mærke og ikke blot fik dette smørrede venlige smil og den flængende facade at se, fordi Violencia havde skam sit navn af natur og afstamning, hun var en af de få vampyr i familien der elskede at dræbe andre vis de da fortjente det og til tider elskede at torturer nogle.
Violencia stoppede brat op og hendes øjne blev mørke røde i det, som var hendes selv eget blod sprøjtet ind i hendes smukke grå iris, og pupillerne blev aflange som et reptils og hjørnetænderne længere"Det vil jeg skam sige er meget fristende Isabel" hun grinte lettere ondt denne gang og hendes negle syntes at få et syeligt skær af mere skarphed over sig, dog en af neglene var skarpere end de andre, lidt katteformlig som en klo næsten.
Hun betragtede området og sagde"Jeg forslår et luft angreb, storslået entre?" hun grinte og pegede op mod en kirkes smukke tårn og sagde"Når fyrværkeriet slår til, slår vi ligeså til" hun grinte og gik så ned i knæ og hoppede så højt hun nu kunne op mod tagets randesten og fik dog os fat i det og elegant fik hun hevet sig op og gik nu over de klirrene tagrander"Kommer de Isabel?"
Vio gik langs kanten for ikke at falde og betragtede folkemængden.
Langsomt smilede hun da hun kiggede op mod klokke tårnet, snart ville den slå Midnat ! og så ville alle folk kigge op mod fyrværkeriet men os mod tårnet og når de gjorde det, ville de se disse 2 smukke vampyre, og der ville de sætte jagten ind.
Da klokken endelig slog smilede Violencia over hele ansigtet og tændte noget der lignede bomber i hendes hånd, langsomt fór rød røg ud mellem hendes finger og klokkerne ringet og folk vendte hovedet op og så i tids nok det røde røg strømme mod dem og fylde gaden neden under dem"Lad jagten... BEGYNDE!" Fyrværkeri sprængtes bagved dem og den røde kjole flagrede med Violencia i det hun hoppede direkte ned fra taget mod folke mængden og jorden der var dækket af rød ligene tåge..
Dette skulle nok blive sjovt, i det folk skrig og hurtigt løb væk fra markets pladsen eller prøvede...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Fre 26 aug 2011 - 20:49

Isabel fulgte lydløst med Violencia op på taget, hvor hun tavst stillede sig bagved kvinden, hvorefter hun ventede på at hun ville tage det første skridt, for hun virkede til tydeligvis til at have en plan af en art, og Isabel havde nok tiltro til at Violencia kunne styre tingene. Da klokken runde de tolv, og hele himlen blev oplyst af de smukke farver sprang hun sammen med Violencia ned i folkemængden under dem, mens kraftige stål 'lænker' skød op fra jorden under dem. Overfladerne var helt glatte og rene, mens tykkelsen på de tykkeste steder var helt op til ti centimeter. Hun lod dem slå ned til jorden, hvor de lavede flere sprækker i jorden blot for at skabe panik og død, hvis de tilfældigvis ramte nogle ned på deres landing, men det var ikke dét de sigtede efter.
Hun endte med begge ben i jorden, hvor hun et kort øjeblik sad på hug og betragtede de løbende mennesker, før hun rejste sig op, og kiggede rundt, efter et offer. Hun fandt lidt efter en fyr, der så ud til at være i midten af 30'erne med halvlange brune krøller. Hun sprang op, og satte efter ham, og sprang over nogle der var væltet, før hun slog klørende ned i fyren og tvang ham på den måde til at stoppe. Han vendte sig forskrækket om, og betragtede kort Isabel, før hun greb fat i hans hårpragt, og rev tilbage, så hun blottede hans hals, hvorefter hun bed sig fast, og drak til der ikke var mere blod i gutten, før hun slap kroppen, som faldt sammen på jorden.
Isabel slikkede sig let over læberne, for at få alt blodet af, mens hun spejde efter Violencia, som måtte være et sted.
Da hun ikke så hende ved første øjekast, vendte hun sig om, og kiggede hen mod bilerne med alt deres gejl. Skulle hun ikke kaste sig over dem? Hun maste sig igennem folkemængden hen mod bilerne og svang sig op på ladet, men der var - ingen!?! Argh!
Hun vrissede irriteret, og kiggede rundt, i et forsøg på at finde et andet bytte, eller bare Violencia, men igen kunne hun intet se, ud over paniske mennesker som det var begyndt at tynde kraftigt ud i.
//Nå, skal spise, så får ikke lige skrevet mere ...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Fre 26 aug 2011 - 21:05

Der hørtes et barne skrig mens Violencia var ved at drikke fra en ung knægt i 20´erne, udseende som en på 17. Hun smilede og hviskede i hans øre"Vil du gerne dø?" han smilede sindsygt og var helt fortryllet i Violencias udseende i det han nikkede knækkede hun nakken på ham og sagde"Typisk" dog kort efter hørte hun pigens skrig igen og kiggede forvirret rundt. En pige med lang smukt blond hår, lå foran en af bilerne, der kørte direkte mod hende, personen bagved rettet så ud til at være beskadiget og i panik. Hun så hurtigt mod pigen og vendte så ryggen til hende men.. nej hun kunne ikke lade et barn komme tilskade, og hvem var os dum nok til at lade et barn være ude så sent. I ren vrede løb Vio hen af mod pigen og nået lige at fange hende inden bilen smækkede mod kirkens smukke hvide væg. Pigen klamrede sig til den lidt blodige Violencia og græd hendes tåre ud. Violencia kiggede undrende ned på hende og sagde"Er du slet ikke bange for uhyre lille ven?" pigen nikkede forsigtigt men sagde at hun ikke var bange for en heltinde . Vio smilede ved titlen som heltinde og strøg hende over det smukke hår og hviskede"Når du bliver 18 kan jeg give dig evighedens gave, blot spørg efter mig" hun blinkede til hende og hviskede så hendes navn og sagde"Elisa jeg tror din mor er bekymret" Vio fik hende hen til sin mor og skyndte sig så at stikke af igen, i mens Elisa og hendes mor tog afsted.
Violencia så undrende rundt og strakte sig let, alt så helt anderledes, ud med ild her og der, blod på gaden og alverdens kaos"Så må vi vel os sige at vi har lavet nok for i nat" hun grinte let og tog fat i en forbi løbende fyr og stak tænderne i hans nakke og slap så hans døde korpus få minutter efter og sagde"Mmhh lovely" hun grinte let og gik så hen af mod en bil med en karavane på og kiggede så rundt"Gad vide hvor hende Isabel er henne af?" hun grinte og kørte let forbi folk og andet og fandt da endelig Isabel og trådte så ud af bilen og satte ild til den efter, der lå 2 tøser inde i bilen forbidte og forblødte"Så Isabel er du med på at tage hen til hmm muligvis en natklub eller andet hvor vi kan gøre den til vores egen, måske finde mandelige stripper og blot luxus sofaer at lægge i?" hun grinte let og strøg blidt hånden igennem det bølgende hår af sit eget og smilede over de blodige tænder mens hun kiggede nysgerrigt rundt. Vis Isabel sagde ja, ville de så småt begynde at gå mod en af de kendte natklubber med mandelige stripper, meget unge og smukke stripper, hvor de kunne styre alt, uden et eneste problem..
Dog var det ikke fordi Violencia ville have noget med fyrene at gøre men det kunne være dejligt at blive opvartet lidt..
Hun havde kun en i tankerne... Pierre.
Hun slikkede sig let over læberne og sagde"Så Isabel hvor stammer du egenlig fra, altså har du familie her i Di Morga eller måske andet land?" hun smilede forsigtigt og fandt en sofa at sætte sig i..
Mens hun ventede til at Isabel ligeså ville finde sig en..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Gæst on Tirs 30 aug 2011 - 18:53

//Out//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Son of a bitch! [Privat]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum