Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

Enemies for life // Valkyrie ~ privat//

Go down

Enemies for life // Valkyrie ~ privat//

Indlæg by Gæst on Søn 14 aug 2011 - 19:05

S~Gågaden i Terre
T~Lidt over 1 om natten
V~Lettere køligt, fuldmåne og stjerneklart
O~Næsten ingen mennesker, lukkede butikker og Emanuel
P~Som profilbilledet

___________________________

Mørket havde atter opslugt Terre's gader og henlagt de fleste gyder i mysterier, hvor blodsugere gemte sig og søgte ly for diverse andre væsner, men der var også nogle af dem der gik i gaderne, men det var dog ikke fordi de var på rov, men fordi de var ude og lede efter en mulig herre, men det var ikke altid så nemt, nu når man var vampyr. Mange andre væsner så på vampyrer som en myg, dyr der skulle udryddes fordi de dræbte uskyldige mennesker og tømte dem for blod og lod dem bare ligge og rådne op. Dette var selvfølgelig heller ikke mennesker en vampyrslave ville gå ud og tage som herre, måske nærmere sådan noget som en djævel eller en dæmon, ville være alletiders valg, da det var nogle der for det meste havde kontrol over alt og kunne styre de fleste væsner.

Et stykke nede af gaden overfor et halv fyldt værtshus, stod en ungmand og stirrede ind gennem det store vindue, der lagde ud mod gågaden. Denne unge man på iført et par sorte halvstramme jeans, en hvid t-shirt og en sort læderjakke der matchede perfekt til hans blege hud og hans sorte hår. Han udstødte et dybt suk og så op på den skyfri himmel, hvor de mange tusinde stjerner lyste himlen op med hjælp fra månen, som kastede sit blålige skær ned mod jorden og gav denne vampyrs sorte hår et blåligt skær. Han tog nogle få skridt idet han mærkede en kølig hånd på hans skulder, han vendte sig om og så en ung kvinde der lagde armene om ham " Emanuel? Hvad laver du her ude? " sagde hun og smilte blidt til ham " Emelia? Du ved det er farligt at være her ude på denne tid, der er vampyrer og andre væsner der vil have dit kostbare blod" sagde han stille og lod en finger køre op af hendes hals og op på hendes kind " Smut hjem Emelia.. Jeg kommer senere" sagde han og rystede kort på hovedet idet han slippede hende og gik ned af gaden, uden så meget som at kigge tilbage på Emelia der stod og lignede et stort spørgsmåltegn inden hun vendte om og gjorde hvad hun blev bedt om

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum