Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

It is the choices you choose. [Vaine]

Go down

It is the choices you choose. [Vaine]

Indlæg by Gæst on Lør 6 aug 2011 - 18:07

Tid ~ Omkring klokken 23. Nattelivet er igang.
Sted ~ Ved gågaden i Terre.
Omgivelser ~ Butikker, lys og en masse forskellige folk.
Vejr ~ Mørkt, køligt og mørke skyer truer på himlen.

Det hele startede nu. Det var nu at der virkelig skulle festes igennem for at byde den nye dag velkommen. Eller måske var det ikke ligefrem det som folk gik og tænkte på. De ville bare have det sjovt. Og der var endda også nogle der blot drak for at blive fulde. Alkohol. Hvilket noget ækelt stads. Det var i hvert sådan at Natalie havde sin mening om det. Hun vidste at hun selv ændrede sig når hun blev påvirket af det. Og hun kunne virkelig ikke lide den pige der kom ud af det. Det kunne andre måske da hun som regel blev mere..åben? Hun havde smidt de fleste tanker omkring det væk for at glemme de tider hvor dette uheld faktisk var sket.
De mange neonlys, der nu var blevet tændt her i mørket ved de forskellige butikker der holdt late night åbent, gjorde ikke rigtigt noget ved hendes udseende. Hendes hår havde stadig denne fantastiske mørkerøde farve. Og vinden der hærgede legede blot med hendes korte krøllede lokker. Hendes pandehår sad som det skulle. Lige og stoppede ved hendes øjenbryn. Lige så det ikke dækkede hendes noget specielle øjne som var omrivet af sorte øjenvipper der havde fået et mindre twist af mascara som gjorde dem lidt mere dramatiske Men stadig naturlige. Hun havde aldrig været stolt af sin øjenfarve. Grå. Lysegrå. Og med den tågede effekt der var kommet gennem hendes liv satte prikken over i'et her. Hun lod sit blik stige mod himlen der smukt udgjorde et mesterværk på et kæmpemæssigt lærred. Det store billede med den mørke farve og så den store lysende måne med en enkel lille forvildet stjerne ved sin side. Og de truende skyer der kunne give regn til Di Morga hvornår det skulle være. Men det ændrede ikke hendes noget ligegyldige ansigts udtryk. Hun så ned igen og fik sat hendes tempo lidt op. Gik gennem menneske mængden. Hvorfor var det egentligt hun var her? Hun havde ingenting hun skulle i dette område. Duften af lækker mad fra nogle boder langs stilen ramte hende og hun indsnusede det med det samme. Det gjorde hende ikke sulten. Ikke det mindste.
Natalie opdagede først al forsent at hun pludselig ramlede ind i en dame der havde fået ind foran hende. Sådan så hun det i hvert fald. "Kig hvor du går, kælling" Disse ord kom rent ud af denne blandings races bløde og blege læber. Damen så noget forarget ud og gik bare videre uden at sige noget. Natalie kunne mærke det hele ikke var som de var før. Og rigtigt nok. Ærmet på hendes ternede skjorte var blevet flænset op af damens forbandede taske. "Fuck.. Så typisk." mumlede hun og kom atter op i et hurtig gående tempo. Hun ville bare hjem nu. Hendes lidt lange ballerina lignende ben var endnu iført de stramme jeans. Hun viste ikke noget skin som sådan. Skjorten var knappet helt op og med lange ærmer. Og hendes fødder var blevet stykket ned i et par noget slidte sneakers. Det var kun hendes hals og hendes ansigt der blev udstrålte hendes blege hud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It is the choices you choose. [Vaine]

Indlæg by Gæst on Lør 6 aug 2011 - 20:22

Sandt nok så kunne en hver allerede der stadigvæk var ædru lugte al den alkohol som fløj rundt af hvad folk havde købt og derefter drukket fuldt ud medmindre at der måske var to sjat tilbage i en flaske eller dåse, det var ikke til at vide. Måske kunne de andre nok også lugte det, men ikke nær så meget som denne unge herre der nærmede sig byen Terre. Han rystede kort på hovedet ved tanken.
"However, they never learn it but maybe later I can get something to amuse me over" sagde han roligt mens at han kiggede tilfredsstillende hen over skulderen og fik øje på sin ildeflammende følgesvend som han altid kunne regne med inden at han kiggede frem af igen og fortsatte med at gå længere ind i Terre. Der gik ikke lang tid før at han stødte på menneske mængden og han prøvede ihærdigt at glemme lysten til at smage deres så saftige blod. Han havde end ikke prøvet at sætte sine hugtænder i en uskyldig skabning til et menneske da han ikke havde haft muligheden. Han kørte en hånd igennem sit hår for at mærke det imellem fingrene. Det sad altid tilfældigt, sat op med lidt hårlak med pandehåret til den ene side så han dog stadigvæk kunne se ud af begge øjne.
Han havde en creme farvet almindelig t-shirt på med en sort jakke udover. Hvor han ellers bare havde kedeligt, slidte cowboy bukser på, med et hul på det ene knæ. Det kunne ses på hans hud at den var bleg og kold som marmor. Et tegn på at han ikke var menneskelig.
"Please... let me get out.." sagde han stille og brummede, mens at han skubbede sig direkte gennem mængden. Han hørte tilfældigt en kvindelig stemme med sin noget så gode hørelse, et stykke væk; det at kvinden kæftede op mere eller mindre, hun sagde blot et bandeord og et slesk smil dukkede op fra overfladen. Interessant.. Virkelig interessant. Hvad skete der mon?
Den unge mand der bar navnet Vaine, fandt ud gennem en lille mængde end til at han fik øje på en gammel dame som stadigvæk så letter forarget ud mens at hun var på vej væk. Han fniste lidt over det, selvfølgelig for sig selv så ingen hørte det, selvom at han nu ikke havde fået øje på den anden kvinde der havde kæftet sig op. Da han ikke havde nået op i tide til at se hvad der skete. Det var ellers en synd.
Han lod derefter sine øjne glide rundt og fik øje på en kvinde der nu også var på vej væk i en hurtig fart. Han forsvandt fra stedet hvor han stod og dukkede op foran hende. Der var plus ved at være en af nattens børn. Vaine kunne løbe så hurtigt at man næsten ikke kunne se det så det bare lignede at han dukkede op fra et sted til et nyt sted. Han kiggede lidt på hende, studerede hende, "Are you okay?" spurgte han stille og roligt da han hentydet til hendes skjorte der tilfældigvis var blevet flænset op.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It is the choices you choose. [Vaine]

Indlæg by Gæst on Lør 6 aug 2011 - 20:55

Natalie stoppede brat eller et enkelt skridt bagud kom vist også på tale da han pludselig bare stod der. Foran hende. Og nærmest stirrede på hende med hans dybe øjne. Og der var ingen tvivl om at hun havde fået noget af et chok over dette. Hun havde trykket vejret dyb og hurtigt en gang og hendes brystkasse steg og sænkede sig stadig mens at hun nu stod stille der med denne forbistrede mand foran sig. "Fuck.!" Det eneste ord der lige var blevet lukket ud af hendes mund og det første hun ord hun havde tænkt på det. En hånd blev lagt fladt mod midten af hendes brystkasse og hun lod sig nu se direkte mod fyren. Hvad fanden havde han lige gang i!? Hun betragede ham ikke men studerede ham blot og man kunne se en irritation i hendes kønne øjne. "Sig mig.." Det slog hende så. Hvorfor snakkede han engelsk? Turist? Hun øjnede et af de perfekt formede øjenbryn og lod sin arm falde ned langs siden igen. "Listen.. I'm allright, thanks. Have a nice day.." Hun lød ikke ligefrem begejstret over at støde på ham. Og bestemt ikke nu.
Hun trådte et skridt tilbage igen og forsatte så hurtigt forbi ham. Hun havde intet til overs på ham. Hun kendte ham ikke og der var intet bekendt ved ham udover den kølighed der havde lagt over ham. Hun kendte til hans race. Bare ved sådan et kort møde. Han lagde tydeligvis ikke skjul på det. Men så igen. Vampyr skulle altid vise sig. Og det stressede hende at hun også var en del af det virvar. Heldigvis kun halvt. Og hun ønskede ikke at live hel. Hun kunne lide sin bedre halvdel. Eller hvad man kunne kalde det. Dæmon og vampyr var da lige frygtelig irriterende.
Natalie prøvede at glemme om ham. Hvilket på en eller anden måde var svært. Det havde været som om at den atmosfære der var om ham var en lille smule bekendt. Som havde hun følt den før. I lang tid. Hvor end hun havde gået. Og de øjne. Hun havde ikke følt det som en hel fremmed oplevelse igen. Hun knejsede med nakken og fik fugtet sine læber. Hvorfor kunne han ikke skride allerhelved du af hendes hoved? Måske var det hans entre. Havde han prøvet at imponere hende? Næppe. Han var blot en svanset gentleman der havde fået øje på hendes lille scene før. Ligesom så mange andre. Det var egentligt også ligemeget. Hun kunne godt lide opmærksomheden. Og drømmen om skuespil trådte til for hende. Den blev hurtigt rystet væk. Det var da noget ynkeligt noget at tænke på. Hun tænkte for meget. Hun ville bare hjem og sidde og tåge de forskellige kanaler hun havde hacket sig til. Selv playboy kanalen hun havde taget fra duden over hende var nødig. Hjalp hende til at falde i søvn hvis hun trængte til det. Endnu et suk løb over de blege læber. Et lettet og veltilfreds suk. Som fik hendes skuldre ned igen så hun ikke virkede så anspændt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It is the choices you choose. [Vaine]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum