Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Delivery at the door

Go down

Delivery at the door

Indlæg by Gæst on Tors 4 aug 2011 - 23:58


Delivery at the door

Alyss!” Ordet rungede gennem den lille lejlighed, og nåede ud til den rødhårede pige, som for ganske få sekunder siden var trådt ud af det dampende varme brusebad, der reagerede på hendes navn. Alyss sukkede irriteret, rev et håndklæde af stangen og fastgjorde det oppe omkring brystet, svøbte sit røde dryppende hår ind en håndklæde-turban og så sig derpå i spejlet før hun åbnede toilet-døren og så op i et ung ansigt med dybblå øjne, buskede bryn, og sommerbrun hud. "Ric!" gispede hun overrasket. De grå sammenknebne øjne prøvede at fange de legesyge blå, men problemet var at de var limet til håndklædet hun havde svøbt om sig. I baggrunden kunne hun høre lyden af tv'et i køkkenet der sendte en serie om tosser der afslørede myter. Myth Busters, var det vidst nok. Et skævt smil lagde sig over hans læber, da han svarede "Jaaah, ginger?" med sin mumlende stemme hvis accent bar præg af en opvækst i Frankrig. Hun himlede,og lukkede munden med et smæld. "Du kaldte?"
Ala'rics øjne sneg sig langsomt opad, for at møde de grå anklagende, dog med en kort dvælen omkring de svulmende læber. " Ja, for at høre hvornår du var færdig? Du ved... filmen? " svarede han, og viftede med en hvid genstand i retning af køkken/tv-stuen. Pigen overfor sin roomie udstødte en lav, irriteret lyd. " Var det bare det?! Afbrød du mit bad, for en åndssvag film?! " Han nikkede, hun smilte, og himlede igen med øjnene før hun forbarmede sig over ham. " Jajada.. jeg skal nok skynde mig så. Men du afbryder mig ikke igen Ala'ric! Jeg advarer dig! " og så smækkede hun toilet døren i hovedet på ham. Alyss rullede det halvkrøllede, fugtige hår ud af håndklædet og svingede denne op på stangen til tørre igen, før der lød en rytmisk banken på døren. " Hvad er der så?! " sagde hun jamrende, da hun åbnede døren og forventede endnu en åndssvag undskyldning. hvornår kom han ikke med sådan en, bare for at se hende i et simpelt håndklæde? Hvad gik det egentlig ud på? " Din trøje? Den eneste rene trøje du har tilbage, når du ikke selv gider gå på vaskeriet efter aaalt det andet? " Han viftede med den hvide genstand. Et øjeblik måtte hun se sig enig med ham, ja okay.. hun skulle have sin trøje. Så hun snuppede den fra hans viftende hånd, og smækkede igen døren i hovedet på ham. Til tider var han god nok, en sjov fyr. Men nætter som idag, var den mørkhårede fyr en pestilens.
" Og du vil nok gerne vide, at jeg har bestilt pizza. Den burde snart være her, så medmindre du vil have den kold -ja, hvis du overhovedet skal nå at få fingre i den- bør du få lidt fut i den lækre røv du har. ". Alyss, der lige havde fået håndklædet af så på sig selv i spejlet. Her var hun også enig - hendes røv var ganske lækker. Men det var langt fra, den eneste ting hun syntes godt om ved sig selv. Det lette drys fregner over kindbenene, de røde, rodede krøller, fugtige krøller, den smalle talje, det bløde maveskin og ansigtet. Der var kun én ting, hun ikke brød sig omved sig selv - øjnene. De var grå, og nærmest.. spejlblanke, hvilket ikke rigtig passede på hende, eftersom hun altid tænkte på et eller andet. Heldigvis gjorde de svulmende, bløde læber, den smalle, fine næse og de lange ben op for den arvelige skønhedsfejl.
Da hun havde fået nok af at beundre sin egen krop -nu i rødt lingerie- trak hun den hvide, halvgennemsigtige t-shirt, med print af et brølende tiger-hoved i guldglimmer, over krøllerne og lod en falde til på de smalle skuldre. Nu mente hun, at hun var præsentabel nok, så hun forlod toilettet med vinduet på klem så dampen ikke slap ud i lejligheden der allerede var plads-mangel i.


Alyss
Tøj :: http://3.bp.blogspot.com/_IPVYzizySxI/TRzj69P6JJI/AAAAAAAAAR4/hhpTNT7e2zI/s1600/2010-12-30.jpg (mere kommer)

Ala'ric
Tøj :: http://media.gosupermodel.tv2.dk/displaypicture?imageid=4161251&large=1
Ansigt :: http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2010/357/1/6/i__m_yours_babe_by_iraisavampire-d35i93u.jpg


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Delivery at the door

Indlæg by Gæst on Fre 5 aug 2011 - 10:30

"Caleb!". Ordende blev råbt ude fra baglokalet. "Let din fede mås og og i sving! Vi har en levering!" en tyk mand trådte ud fra baglokalet med en pizza i hånden. "Ja ja Alfred" mumlede Caleb, der netop havde taget plads på en af de 5 barstole i lokalet.
Han rejste sig, fandt en af de hvide poser frem, og greb pizzaen i Alfreds hænder. "Og husk nu! Lad være med at aflevere den for sent! Ellers er den gra...!" de sidste ord nåede ikke engang ud af Alfreds mund før Caleb havde smækket døren i hans fede rødmosset ansigt.
Vejret var skidt. Meget. Regnen øsede ned, og havde det ikke været for den rød- og gulstribede baldakin var han pjaskvåd nu. Han trak den sorte jakke han havde på tættere om sig. Han havde et par simple sorte jeans på, og mørkeblå converse.
Han begyndte at løbe hen til den sølvgrå bil der holdt med de to højre dæk, op af kantstenen. Han fumlede lidt med bilnøglen i sin nøgle, men fik så trykket på knappen der låste bilen op. Han åbnede døren, kastede pizza'en ind, og fulgte selv efter.
Han rystede det mørkebrune hår. Det var tykt, og selvom det ville have set flot ud, med eller uden, havde han puttet en anelse hårvoks i så det sad ordentligt. Selvom der sad regndråber i håret sad det stadig perfekt.
Han kiggede igennem den øsende regn og ind i pizza butikken. Alfred stod og pegede på sin fede arm, og mindede ham om klokken. Caleb havdefået nok. Han havde været i pizza forretningen i 2 dage, og han var allerede ved at blive drevet til vanvid. Det var tid til at sige farvel. Han gjorde korsets tegn foran brystet, så ud af forruden og gav Alfred fingeren. Så kørte han. Han ville lige aflevere pizza. Han sad og skumlede mens han kørte, og kom nogle gange med små udbrud som: "Han tror han ejer det hele!" og "Tykke mennesker burde komme i helvede". Det var ikke rigtigt af ham at sige sådan noget, men det var hans mening, og han var bare ærlig. Han skulle alligevel have et alvorsord med gud i morgen. Det var Calebs mening at menneskerne skulle have mindre valg. Alle de andre væsner i verden var drevet under jorden på grund af menneskets trang for magt. Caleb havde selvfølgelig klaget til gud op til flere gange, men gud havde bare vendt ryggen til ham og gået i gang med sin lange enetale om hvor fascinerende menneskerne var. Ja menneskerne var fascinerende men hvad så med alt andet? Det var bare lige meget eller hvad?
Han sukkede og tændte for radioen. Adele's 'Rolling In The Deep' blev afspillet, og Caleb skruede glad højere op. Han begyndte at skråle med, da han kørte ind på den nærmeste parkeringsplads, tættest på lejligheden hvor han skulle aflevere sin sidste pizza. Han slukkede bilen og sad i halvmørke og sang stadig med på sangen. Adele's sangen gjorde ham altid i godt humør. Han sluttede sangen af, greb pizzaen der lå på passager-sædet og løb ud i den øsende regn. Han løb over til den rette opgang, åbnede døren dertil og gik ind. Han stod og stampede lidt i gulvet for at få det værste regn af sig. Dog uden held. Hans hår var nu ødelagt og lå flat og vådt på hans hoved. Hans tøj var gennemblødt og selvfølgelig havde han sok. Han sukkede og begyndte opstigningen af trappen op til den rette dør. Han stod lidt udenfor med den stadig varme pizza. Så bankede han på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Delivery at the door

Indlæg by Gæst on Fre 5 aug 2011 - 17:14

" Ric! " råbte Alyss, selvom der skam ikke var behov for det, ude fra køkkenet, hvor hun var i færd med at hælde vand på el-kedlen til starten på en kop varm kamille-te. Inde fra stuen kunne man høre ham stønne træt, da han rejste sig fra den hårde træstol. " Ginger? " Den provokerende dovenhed der emmede fra hans stemme, mens han lænede sig op af væggen lige ved siden af døren. Kun for at irritere hende. Og han gjorde et godt stykke arbejde, for da hun vendte sig om, og lænede sig med lænden op mod køkkenbordet med en kande skoldhedt vand i hånden så hun på ham med en sigende mine, og nikkede mod døren. Han kiggede blot på hende, og lod som om han ikke forstod hvad hun mente. " Døren? " sagde hun så til sidst, med et overdrevent forklarende tonefald. Et smil bredte sig på hans læber, efter han kastede et ligegyldigt studerende blik på døren, der stadig var lukket. " Hvad med den? "
" Ric! Åben så den dør! " svarede hun irriteret, men ikke nok til at fjerne det store smil der lå på hendes læber. " Nåååh! " sagde han, og løftede forstående det mørkhårede hoved," Det skulle du da bare have sagt, ginger. " drillede han med et vinder-smil, der fik Alyss til at sende en kaskade af skoldhedt vand, direkte fra kanden, imod ham. Selvfølgelig kom det ikke særligt langt, da det meste jo faldt til jorden med hjælp fra tyngdekraften, og det der ville være kommet langt nok hang svævende i luften som en uformelig masse, før det blev eskorteret gennem luften mod den te-kop der stod på det hvide køkkenbord. Alt sammen, ved nogle håndbevægelser og fingerdrej fra Ric's hånd. Et anerkendede smil brød op på hans ansigt, og de blå øjne var rettet mod den skulende skønhed foran ham. Et kort øjeblik kunne han have svoret, at han havde set tungen blive ude lidt længere end nødvendigt var for at fugte de bløde læber. Men så vendte hun sig om igen, og han fik ikke chancen for at tænke mere over det.
Derfra kunne Alyss kun følge med i samtalen ved at lytte, mens hun fumlede med den gule æske for at få en tepose op. Den velkendte knirken af døren der åbnedes, men ikke ramte væggen fortalte hende at han holdt den fast så vedkommende ude på dørmåtten ikke kunne se ind til køkkenet. Det var så typisk Ala'ric.. ville have hende for sig selv, den grådige krabat.
" Ginger! " kaldte han, og da hun så sig over skulderen hen på ham sad der et spillende smil på hans læber, mens hans vest-klædte ryg var lænet skødesløst op af dørkarmen. Ala'ric, der havde opfattet at hun nu lyttede, fortsatte. "Jeg tror du skal tage dig af det her, i stedet for mig " mumlede han, og slap så endelig sit tag døren for at lade veninden komme til. Den undrende Alyss, der ikke helt havde kunnet fange hvad an have sagt til hende med sin mumlen, rejste sig fra sin position i hug, og bevægede sig med sammentrukne bryn hen mod sin ven. Da hun tog fat i døren stadig med de mistænksomme grå øjne rettet mod ham, bredte der sig et smil på Ric's læber, der kun kunne identificeres som sensuelt og frækt. "Han er lige din type, præcis som jeg" hviskede han til hende i forbifarten og tog sig den korte frihed at klaske hende i bagpartiet. Et vellykket forsøg på at overrumple hende, så meget at da hun endelig fik sænket de hævede bryn kunne give et imponerende indtryk af at være overrasket. Den våde fyr foran hende, blev tilegnet et lille skævt smil da hun pludselig var meget bevidst om hvordan hun så ud, i den halvgennemsigtige, løse t-shirt hvor man bagved tydeligt ville kunne se det røde blonde-lingerie hun havde iført sig for kort tid siden og det fugtige, rodede hår. I et forgæves forsøg på at redde situationen af pinlighed, purrede hun op i det røde hår med den ledige højre hånd, mens hun sendte ham et lille smil og kløede sig akavet i nakken mens hun ventede på at han ville sige noget - en af meget få gange,håbede hun faktisk på at han ikke havde lagt mærke til det skær af skønhed og elegance, hun tit hørte om.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Delivery at the door

Indlæg by Gæst on Lør 6 aug 2011 - 9:17

Caleb så ned på en dreng, da døren blev åbnet. Han rakte glad pizzaen frem og sagde med en optimistisk stemme: "Så' der pizza!". Han rakte pizzaen til drengen der ikke kunne være mere end 16. "to sekunder" mumlede drengen, og lod døren stå på klem da han gik ind og kaldte på en eller anden.
Caleb stod tålmodigt og ventede da døren endnu engang blev åbnet.
En rødhåret skønhed stod foran ham. Han måtte bruge al sin viljestyrke på ikke bare at stå og glo. Hun havde store halv våde krøller, og ikke andet end en hvid t-shirt med glimmer-tigerprint.
Caleb blev nu meget bevidst om hvordan han så ud. Han havde åbnet den sorte jakke i bilen, og indenunder en almindelig hvid t-shirt der var halv gennemsigtig og klæbede til hans overkrop. Hans jeans var ualmindelig klaskede, og han prøvede forgæves at få mere afstand mellem dem og hans ben, så de kunne få noget luft.
"Øh" mumlede han, og kløede sig lidt i håret. Hans hjerte racede af sted. Han vidste ikke helt om han skulle kalde det kærlighed eller bare lækkerhed. "Det bliver så lige 700 euro" sagde han med ophøjet stemme. Han sendte hende et stort smil, og uden rigtig at ville det, gyste han, og nøs.

//Undskyld det korte svar, men tiden var knap, og jeg har ingen krea ._.
PS. vi siger bare at en pizza i frankrig koster 700 euro ikke? xD//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Delivery at the door

Indlæg by Gæst on Lør 6 aug 2011 - 13:48

Alyss' onde anelser blev desværre bekræftet, ved hans 'øh' men alligevel kunne hun ikke andet en smile let til ham, af det. Bare fordi han var et skår, og at de synlige mave- og brystmuskler under den klæbrige t-shirt fik hendes hjerte til at slå et slag over normal rytme, tabte hun ikke ansigtet. En tillært færdighed efter mange inde-aftener med Ala'ric, der altid prøvede at tage fusen på hende. " Selvfølgelig.. eh.. lige et øjeblik, så finder jeg kontanterne. Kom bare ind i mellemtiden, du ser ud til at fryse.. " men så stoppede hun sig selv brat, og undlod ordene 'din smækre røv i laser'. Dem der kendte hende godt, ville både gennemskue at hun var overrumplet og at, hun skulle lige til at fyre noget af og at hun bed sig i den fyldige underlæbe, for at holde det inde. Efter et øjebliks tøven, vendte hun sig og slap døren for at gå over til bordet, så hun havde ryggen til ham og derfor kunne sende Ala'ric det ondeste blik hun kunne præstere, uden den fremmede lagde mærke til noget. Det mest irriterende var dog, at når hun havde ryggen til ham ville den fremmede ikke blot se igennem hendes t-shirts ryg, ind til den røde blonde-bh. Han ville også få øje på de røde trusser der matchede, og sad stramt om den lækre røv. Pengene hun imidlertid prøvede at finde, lå i pungen som Ala'ric selvfølgelig stod med i den slanke langfingrede hånd. Og for at gøre sin pointe, med at irritere hende så meget som muligt -hvilket næsten var blevet hans ugentlige mål, at få hende op i det røde felt- rømmede han sig, og viftede sig skødesløst med de sedler der skulle bruges. Skønt der overhovedet ikke var særligt varmt, når døren stod på vid gab hvis ikke den var lukket, og selv hvis den var lukket, ville det tage tid for den ene brummende radiator ved døren at varme rummet op igen - endnu længere, fordi Alyss lige havde været i bad og der derfor var sparsomt varmevand.
En frustreret lyd undslap Alyss, før hun vendte sig om mod Ala'ric der trods alt var den smule højere end hende, så hun skulle se op da hun nåede sin plads, direkte foran ham men stadig med ryggen til pizzadrengen, med et arrigt blik. "Aflever." Det smørrede grin på hans læber, voksede synkroniseret med hans ord " Hvis du vil have dem, må du arbejde for dem. " mumlede han så lavt, at pizza-buddet ikke ville kunne forstå det - selv hvis han ikke var menneskelig, hvilket de begge tvivlede på at han var selvom han havde så ordinært et job. Endnu en irriteret lyd slap Alyss røde læber, da hun strakte sig for at nå værdierne i samboens hånd, som bare hævede dem endnu højere så hun skulle strække sig mere, indtil det endte med at hun kunne strejfe dem med fingerspidserne. På det tidspunkt, var hendes t-shirt gledet nok op bagpå til at man kunne skimte det røde trusse-stof, hvilket i bund og grund havde været Ala'rics mål. Så blot for ydmygelsens skyld lod han sit grin trække ud, så der var større chance for at fyren ved døren ( hvis han ikke havde flyttet sig ) havde set dem. Så døde grinet hen, og Alyss fik langt om længe fat i pengene, hvorefter hun vendte sig men ikke uden at træde den latterrystende Ala'ric hårdt over de sårbare tær.
"Værsågod, 700 euro." sagde hun, og rakte så pengene frem mod ham med skyggen af et lille sejrsmil i mundvigen, der trak sig opad.
Hvis han så bagefter ville prøve at gå, ville Ala'ric standse ham med ordene; "Det er da din sidste levering, ikke? Jeg kan ikke huske, jeg nogensinde har set et pizzabud bringe pizza'er på et senere tidspunkt end dette.. Bliv du bare lidt tid, hvis du da ikke har noget andet at lave? Det er alligevel kun os to.." og fik 'os to' til at lyde som et par. Hvorefter han ville modtage en syndflod af skældsord i Alyss' tanker.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Delivery at the door

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum