Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 15:18 by Cherish Radcliff

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 14:46 by Angelique Dümont

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 14:36 by Charmeine Love

» År 3038 - reklame
Fre 15 dec 2017 - 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240201 indlæg in 12012 subjects

After the rain ~ Jesse-privat~

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

After the rain ~ Jesse-privat~

Indlæg by Gæst on Ons 27 jul 2011 - 14:18

s~Terre's gågade
t~23:45
v~Støvregn, overskyet og mørkt
o~Folk som er på vej i byen og Damian
p~En sort skjorte, stramme sorte jeans og et par sorte sko
___________________________

Mørket havde lagt sig over Terre by som et tykt tæppe af uvidenhed, og utrygge mennesker der gik i samlet flok for at komme i byen. Nattens børn var begyndt at strømme ud i gaderne, hvilket gjorde menneskerne utrygge ved at gå alene denne smukke aften, men en der var ligeglad, var en ung mand det gik imod strømmen af folk der var i gaderne. Folk de skulede på ham og himlede kort med øjnene og han kunne sågar høre folk udveksle ord " Han hører ikke hjemme her" hviskede de hver især, men han ignorerede det og lod bare dem snakke. Han havde aldrig været en af dem der tog sig af hvad folk sagde om ham, han var som han var og sådan var det bare. Han stoppede op i nærheden af en bar og så indenfor " Typisk.. Altid fyldt af kvinder.." sagde han stille og så op mod himlen hvor nogle få dråber regn dryppede ned i hans ansigt " Forbandede regn.." mumlede han og så omkring sig og kørte roligt en hånd gennem sit halvlange platin blonde hår og fortsatte ned af gaden. Han kunne på en eller anden underlig måde mærke at der var nogle der så på ham, men han kunne ikke se nogle " hmm" sagde han stille og rystede kort på hovedet og prøvede så vidt muligt at ignorere denne følelse trods der var så satans svært

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: After the rain ~ Jesse-privat~

Indlæg by Gæst on Ons 27 jul 2011 - 14:26

Midt i al regnen stod der en person som enlig ikke sagde noget til regnen først var det som om han slet ikke havde lagt mærke til den. Han hed Jesse og kunne mørke, føle blikke fra nogle folk der gik forbi ham, han hørte også det, folk der hviskede at han var anderledes, ikke hørte til her. Det ignorede han bare sådan nogle folk skulle ikke forhindre ham i at nyde hans dag, og gåtur. Hvis han skulle værlig ærlig så vidste han slet ikke hvor han var på vej hen, han gik bare i sin egen verden, og var pludselig endt her. Hans sorte hår var vådt og det var hans elskede røde hue også"Noo whyy raain!!"råbte han mod himlen, ja nu kørte det hele hvist rundt, hvorfor råbte han af himlen, enlgi syntes han selv at den havde fortjent at blive råbt af siden den skabte det vejr. Han haddede ikke regnen men når han havde sin dejlige røde hue på så haddede han den. Jesse hed han og gik videre ignnem gågaden hvor der var flere folk, og midt i alt det kunne han se nogen der så ud til at kigge lidt væk fra alle de folk, en person med blond hår.Af tøj havde Jesse en sort t-shirt på, hængerøvs bukser i cowboy stof, et par slidte convers sko med snørrebåndene hængene ud over kanten. Han havde underligt nok ingen paraply med eller en jakke, men det var ikke fordi han frøs nej slet ikke han følte sig lidt varm, som var endnu mere mærkeligt.Han var generalt en underlig person det havde han lige fundet ud ad. Jesse stod stivnet lidt og så rundt som et kæmpe stort spørgsmålstegn. Han valgte så at gå hen til denne person med det blonde hår"Goddag"sagde han venlig med et lille enkelt smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: After the rain ~ Jesse-privat~

Indlæg by Gæst on Ons 27 jul 2011 - 14:35

Idet han så denne person komme over til ham vendte han sig mod ham " Dag? Nærmere godaften" sagde han med et blidt smil på læberne " Jeg ser endnu en har været dum nok til at våge sig ud i regnen" sagde han og betragtede dette væsen og så kort op mod himlen og lukkede sine øjne og lod regnen ramme ham. Han så igen ned på dette væsen som var så yndefuldt, som om han lige var kommet ud af en skønhedssalon, eller noget i den stil " Hvor uhøfligt af mig.. Jeg er Damian.. Damian Gabriel Emilio Valentine" sagde han med et blidt smil på læberne og rakte hånden ud mod denne komplet fremmede. Dog forventede han ikke at dette væsen tog imod hans hånd eller at han sagde sit fulde navn som han selv lig havde gjort, men hvis han gjorde ville det bare gøre det hele bedre. Han lænede sig op af en væg og lod en hånd køre gennem sit hår og rettede kort på sit tøj " Forbandede møg regn" sagde han vrissende og rystede kort på hovedet da regnen nærmest havde gennemblødt hans elskede hår

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: After the rain ~ Jesse-privat~

Indlæg by Gæst on Fre 29 jul 2011 - 0:08

Nu stirrede Jesse på denne mystiske person foran ham"Jesse Coldtrain"svarede han til hans præsention og tog imod hans hånd. Han hørte ham væsse og væssede nu selv lidt"ja dumme regn den gør min elsxkede hue våd"sagde han surmulende og med sit ansigt vendt op mod himlen. "hmm jamen er ikke dum bare uklog"sagde han nikkende og smillede til ham. Nu var det jo sådan at det enlig var det samme udover navnet. Jesse stirrede rundt"hvad laver jeg her, ja det ved jeg altså ikke helt"sagde han og kløede sig i nakken lidt, med et tænkende udtryk.
Men der gik ikke lang tid før han havde givet det samme spørgsmål til Damian"hvad laver du her"spurgte han og lænte sig op ad en lyftepæl i nærheden. Han lagde en hånd ovenpå hans hue og mærkede på den lidt jep den var våd. Og det var hans tøj efterhånden også blevet."Hader også regn nogengange hvad jeg har gjort den regn spørg jeg bare"sagde han med armene kryds over hianden med et dybt suk. Han studere så denne person der hed Damian han så meget venlig ud, måske tænkte han på noget, eller måske var han bare træt af regnen. Han lod sit blik fortsat være på ham"man kan ikke altid være så høflig"sagde han med en venlig stemme og et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: After the rain ~ Jesse-privat~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum