Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Forever Mischievous

Go down

Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Lør 23 jul 2011 - 19:28

Forever Mischievous


Privat - AleshyaNattens måne, stod højt på himlen, og belyste Di Morgas væsner, med halvdelen af dens pragt, og gav det dystre lys, der passede så perfekt til landet. Dets dystre gyder og mørke bygninger. De mange magiske væsner, og mystiske karaktere. Blod udspildet på gydernes golde asfalt. Forførte hjerte, forevigt bragt til et holdt. Brudte løfter. Løgne. Had. Blot endnu en simpel nat, i ondskabens by, Terre.
*Hvor uchamerende.* Var den først tanke, der var gledet igennem De-Arnett La'croix' tanker, da han først havde nærmet sig byen. Han havde i sinde, at ændre dette. Hans Palæ, der på nuværende tidspunkt blev renoveret, skulle bestemt ikke have dette steds udskud til sig. Men alligevel, havde Terre noget, Frankrig ikke havde. Mystik. Det var hvad La'croix så omkring byen. Og det var, hvad han ville have. Det han havde behov for. Han manglede så mange ting, inden hans Palæ var perfekt. Og mange af disse ting, ville han finde her. Uchammerende? Ja, men bestemt ikke kedeligt.

"H.. Hvordan gjorde du det!?" Spurgte en ivrig piges stemme, imens hun betragtede kortende, i De-Arnett's hånd. Han smilede stort, og rystede langsomt på hovedet, imens han trykkede hårdt sammen, på hver side af kortende, og de blev sendt i en bane op i luften, hvor han så slog op imod, og hvert af de tooghalvtreds kort, blev til små gnister, der slog til alle sidder, opad imod himlen, og La'croix' bløde stemme, klukkede stille.
"I'll never reveal my tricks, my dear." Sagde han, med den spildene tone i hans leje, imens han lænede sig tilbage imod lygtepælen bag ham. De mange gnister, havde givet et gip i de to unge kvinder der var bleve ttiltrukket af La'croix's tilstedeværelse, og de fniste muntert, imens de stirede op imod gnisterne, som alle unveg deres hår og hoved. Dog, var der en enkelt gnist, som ramlede imod den unge herre, som var med de to kvinder,'s hoved. Han mumlede irriteret, og tog sig til hovedet, med sammenknebne øjne, af La'croix. La'croix rettede en anelse på hans jakkesæt, og den lille butterfly, der sad ved hans krave.
"Det helle er jo blodt løgne og kunster... Kan ikke se, hvad i ser i denne gade-gøglers trick." Sagde den unge herre, og kryssede armene, med et lavt fnys. La'croix' røde øjne, næsten skød over på den unge mand. De blev ikke knebet sammen, og hans ansigtsudtryk, ændres ikke. Han slog sine hænder ud foran sig, og drejede hænderne rundt et par gange, inden en buket røde roser, slog frem i hans hånd, som han holdt ud foran herren. Den fine duft, fra de røde roser, var tydeligtvis ægte, og ved berøring, var roserne lige så, ægte.
"What is anything. But a lie? That shirt? Is it real, or merely a cheap copy, of more expencive shirt?" Sagde La'croix, imens han overrakte buketten md roser, til den ene kvinde, som rødmede over kinderne. La'croix smilte, og bukkede halvt imod hende, inden de røde øjne gled tilbage på den, tydeligtvis pinliggjorte, herre.
"Life.. Is full of suprises.. Many of these. Is lies. But know this.. What you wish to believe. Will never be a lie. As long as you believe in it, enough." Sagde han, smilte, og knipsede med den ene hånd, og nettop i det sekund, forsvandt de røde roser, og blev i stedet til et væld af flotte guldsmede, der fløj væk med stor hast, og endnu engang, fik hans opvisning kvinderne til at hvine og fnise.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Lør 23 jul 2011 - 20:14

Mørket havde om sluttet Terre by, hvilket fik de fleste mennesker til at blive indendørs da det som var tid til at nattens væsner kom frem, så som vampyrer og varulve. Hvis mennesker var ude på denne tid var det i grupper for at tage til fest eller noget i den retning, kun et menneske ville være dum nok til at gå alene og det var en ung dame ved navn Aleshya. Hendes hvide tøj og sorte stiletter fik hende nærmest til at skinde op mellem alle andre. Lyden af hælene kunne høres slå imod asfalten for hvert eneste lille skridt hun tog. Hun stoppede kort op og rettede på hendes hvide vest samt hendes korte hvide nederdel som sad perfekt om hendes velformede krop. Mange folk forstod ikke hvorfor hun gik alene, men det var mere fordi hun ikke havde fundet nogle der fandt sig i at hun var så rapkæftet som hun var, men hun var også ligeglad. Hun så sig omkring og fik øje på en lille flok som stod ved en mand under en lygtepæl. Et smil blev frembragt på hendes svagt røde læber idet hun besluttede sig at gå der over og se hvad der skete. Jo tættere på hun kom kunne hun se at han var en eller anden form for tryllekunster, hvilket bare gjorde hendes smil endnu større. Da hun kom der over blev hun mødt af et smil af de to kvinder der allerede stod der, mens den fyr der var der så underligt på hende " What's your problem?" spurgte hun og så på ham med et hævet øjenbryn " Hey hey... I know you want my body but listen.. Im not a whore.. Okay?" lod det for hende idet hun så bebrejdende på ham. Men rettede derefter sit blik mod denne mand der havde udførrt disse fantastiske kunster" Its absolutly breath taking" sagde hun og smilte blidt til ham og lod en hånd køre gennem sit lange sorte hår som sad løst ned over hendes ryg og skuldre. Hun betragtede denne mand der lænede sig op af lygtepælen g havde aldrig set noget lignende, da hun troede at sådan nogle som ham var blevet bandelyst fra gaden, men hun var hjerteligt glad over at se en kunster på gaden. Hendes øjne søgte efter hans, men hun var ikke sikker på han overhovedet ville se på hende, men hvis han ikke gad kunne hun jo bare gå og lade være med at snakke til nogen.. Måske ville det egentlig også være bedst, da hun altid sagde sin ærlige mening til folk om den var god eller dårlig.

// hendes tøj ^^ https://2img.net/h/i434.photobucket.com/albums/qq64/I_am_the_enemy/7614135967a9279584906l.jpg //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Lør 23 jul 2011 - 21:34

La'croix' røde øjne, betragtede kort den ene af de piger, som han havde tiltrukket, og lagde hovedet en anelse på skrå, for at gøre det endnu mere tydeligt, at han betragtede hende. Og så slog det frem, som blev det pisket af en herre. Jalousien, næsten brændte frem fra herren, der havde ledsaget de to kvinder. Linket i blodet, mellem den ene pige og drengen, var tydelig. Søskende. Hvilket gjorde den sidste... En mulig kandidat, til herrens elskerinde? Kærlighed? Og åhh hvor var denne følelse han rev frem i herren, helt fantastisk. Som kunne han bade i den. Det var følelsen, kærlighed, der facinerede La'croix allermest. På alle dets baner. Og når det galt om at bringe følelserne op i andre, var jalousien noget der kildede smilehullerne på La'croix. Pigen, var da ganske yndig, men langt fra noget af det, La'croix ledte efter. Nu, var det blodt denne følelse han brændte efter. Selv, kunne han ikke finde kærlighed. Det var en følelse, han åh så gerne ville eje. Men noget, han ikke kunne nå. Derfor, nød han at bryde andre der havde det. Og Jalousien, var en af vejene, han kunne opnå dette.
Pigen La'croix stirede på, så ud til at rødme, endnu engang, hvilket fik La'croix til at forme et blidt smil. Han knyttede sin ene hånd, og åbnede den så, så en blomst slog op fra den, som var huden blevet til jord. Pigen smilede stort, og tog blidt imod den, da han rakte den til hende. Herren så ud til at ville reagere, men nettop som han skulle, gik lyden af klikkene hæle, La'croix' øregang imod. Hans blide røde øjne, gled langsomt over imod ejeren af disse, og hans øjne, åbnede sig en anelse videre, og mere facineret, ved første øjekast, af den unge kvinde. De røde øjne betragtede hendes smukke krop, med en hvis diskrethed, der gjorde det svært at opfatte, hvis ikke man så rigtigt godt efter. Hendes defensive reaktion på herrens øjne, fik La'croix til at grine en anelse, inden i. Hvor det dog var komisk, hvad man nutildags kunne forvæksle, med så gammelt et ehrverv. Han bukkede halvt af hendes kompliment, og smilte derefter blidt til Aleshya. Herren skulle endnu engang til at reagere, men blev afbrudt, da La'croix skubbede sig selv en anelse væk fra lygtepælen, og så drejede rundt i en cirkel, med en hånd på hans sorte fine hat, inden han forsvandt i en grå sky. Dette tog begge pigerne, og herrens opmærksomhed, og snød deres øjne fra at se noget ved siden af dem, og La'croix stod så få sekunder efter, lige ved siden af Aleshya.
"Breathtakeing, you say? Ohh, then you have never tried, haveing your breath taken away, in all the right ways." Sagde han, med sin forførene, og chamerende stemme, med sit ansigt ganske tæt ved Aleshyas og et stort, varmt smil. Nettop som hans sætning blev færdig, foldede han en hånd ud foran hende, og fremviste en flot sort rose, som han tilbød Aleshya, og hvis hun tog imod den, ville hun kunne mærke dens oprigtighed, både i bladene og tjornene, der var på den ganske korte stilk. Han tog så et hastigt skridt over på den anden side af Aleshya, så han bevægede sig bag Aleshya, og med så stor hast, at det ruskede blidt i hendes hår og tøj.
"And what might your name be, beautifull?" Spurgte han, med et varmt smil, og vågede blidt en hånd på hendes ene side, så hans arm var omkring hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Lør 23 jul 2011 - 22:00

Hun betragtede manden med et blidt smil og lagde mærke til hans lysende røde øjne, hvilket fik vækket større interesse omkring denne mand. Da han hørte hans bløde og rolige stemme bed hun sig svagt i underlæben hvor to ringe sad i hver sin side og pyntede " Which ways do you talk about? " sagde hun og smilte blidt smil på hendes læber idet han var tæt nok på hende at hun kunne mærke hans åndedræt. Hun korte en hånd gennem det lange sorte hår idet hun så hvordan der dukkede en rose op i hans hånd, meget smuk og oprigtig, hvis hun selv skulle sige det, hun bed sig kort i underlæben og tog derefter rosen i hånden og duftede til den og mærkede hvordan dens milde duft bredte sig omkring hende. Idet han bevægede sig om bag hende lagde kom hendes hår ned for hendes ansigt og hendes nederdel blæste kort op. Hun lod en hånd glide gennem håret igen idet hun så sig over skulderen og så på ham " Im Aleshya.. And you are?" lod det fra hende med en blidt tone i hendes stemme. Da han dukkede op på siden af hende frembragte det et genert smil på hendes læber. Hun mærkede hvordan hans arm var omkring hende, hvilket nu ikke var nogen dårlig følelse, tvært imod. En svag rødmen bredte sig på hendes kinder idet hun så på ham med sine nøddebrune øjne og prøvede at fange hans glinsende røde øjne. Det var gået op for hende at denne mand ikke var et menneske, men det gjorde hende nu ikke noget, bare så længe han ikke borede sine tænder ind i hende eller noget i den retning så var hun ligeglad, hans øjne gjorde ham bare mere interessant. Hun lod sin arm ligge om hans ryg og hånden være på hans side, ligesom hans arm var omkring hende, hvis han ikke brød sig om det måtte han bare trække sig væk, ellers måtte han gerne blive så tæt på

//beklager længden >_

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Lør 23 jul 2011 - 22:29

La'croix's røde øjne, betragtede, betaget hendes brune, og hans blide smil, næsten skreg af venlighed. Det ville næsten virke falskt, hvis ikke han ønskede at det skulle virke ægte. Og det gjorde han. Begæret var der, og han ville gøre alt, for at få fingrene i det han ønskede. Og lige nu, ønskede han Aleshya. Han ville ikke blodt have hendes blod, selvom det duftede ganske så fantastisks. Han ville have hende, kød og blod. Han ville se hende danse. Grine. Smile. Bade. Spise! Alt. Det var ikke kun Aleshyas skønhed, men ligeså La'croix' betagenhed, af det exotiske. Og hun var ikke som andre, hendes alder. Det lyste næsten op af hende. Specielt disse små metaliske dippedutter, som hun havde i læberne. Ikke at La'croix anede hvad de var der for, eller at de, i sig selv, var fantastisk smukke. Men de gjorde blot den smukke kvinde, endnu mere betagende. Og! Hun var en pige, der ikke havde noget imod, at sørge for at hun så pæn ud. Og så også vise det frem, uden at skjule sig. Bag hverken klæder, eller sky personlighed. Alt dette, følte Laøcroix allerede at have opfattet. Og ville han have!
Han smilede hans blide og nu lettere mystiske smil, og trådte et skridt væk fra Aleshya, så han ikke kunne have armen omkring hende, og hun ikke om ham. Han bukkede så halvt, i en præcentation.
"My name, is De-Arnett La'croix Deansel." Præcenterede han sig selv som, inden han rette sin ryg igen, og tog hurtigt, men blidt, imod den hånd, der nettop havde været omkring ham, inden hun kunne nå at tage den til sig. Han trådte så tættere imod hende, imens han løftede hendes hånd, for så at lede den omkring hende, i et forsøg, på at få hende til at dreje rundt på stedet, og så stille sig tæt imod hendes ryg, så de nettop rørte hinanden, og lagde hendes, og sin egen, hånd på den ene side af hende, så hun havde sin arm om sig selv, og han afsluttede, med sin egen hånd, på hendes anden side. Hans ansigt var nu tæt ved hendes side, kun lige så hun ville kunne se det, hvis hun drejede ansigtet, i en søgen efter det.
"Oh, but there is plenty away, to have your breath taken." Han nærmede sit ansigt hendes, så der kun var ganske få centimeter, imellem hans og hendes læber og deres næser næsten mødtes.
"That wonderous sensation, of a kiss, from just the right person." Sagde han så, med en mere stille stemme. Han lod deres ansigter være så tæt, med sine egne øjne, fastlåst imod hende, inden han trådte et skridt tilbage, og fik hende drejet rundt igen, så hun igen stod med fronten til ham.
"The sweet caress, of a lovers arm." Med hans ord, trak han hende blidt imod sig, og lod sin ene hånd, stryge fra hendes side, og om bag hende, så hans arm var omkring hende, og de igen stod helt tæt.
"And then, theres the morbid embrace, of ones last moments. Cold and merciless. Leaving one breathless. And. These days. With a mysterious future..." Afsluttede han, lige nettop tæt nok på hende, så hun ville kunne mærke, hans lettere kølige åndedræt. Langt fra normalt for et menneske.
De to kvinder der før havde betragtet ham med stor facination, gjorde det nu med drømmende øjne, og læber let delte. Og samtidigt, en hvis jalousy. Inden deres mandlige ledsager, fnøs lavt, og fik dem ledt videre, og ned af gågaden.

//Det gør skam intet :) //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Lør 23 jul 2011 - 23:24

Hun nikkede kort da han præsenterede sig selv og rødmede svagt over de halv blege kinder * so charming* tænkte hun og så på ham med et blidt smil på hendes læber. Hun drejede omkring sig selv og mærkede hvordan hans brystkasse blidt pressede sig op af hendes ryg, hvilket fik hendes ben til at føltes som gelé under hende, men holdt hende dog stadig stående. hun mærkede hvor tæt deres ansigter var på hendes hvilket fik hende til at gyse, dog på den gode måde. Hun mærkede hvordan en følelse af at blive forført spredte sig inde i hendes krop og nærmest lyste ud af hendes nøddebrune øjne, idet hun så ham i øjnene bed hun sig kort i underlæben og blev befriet af hans tag omkring hende " You gotta show me more De-Arnett La'croix" sagde hun og så på ham med et forførende blik og stod og legede med hendes hårspidser. Hendes blik gled over på de to kvinder der så ondskabsfuldt på hende, men hun var fuldkommen ligeglad og nød virkelig denne fremmedes hvisken og forførende stemme. Hun lod hendes hånd køre over hans ene kind idet han atter kom tæt på hende " Mhm La'croix.. You really know how to twirl a girl around your little finger" sagde hun lettere hviskende idet hun mærkede hans kølige åndedræt, langt fra som et menneskes, men hun vidste allerede at han ikke var et menneske, men noget meget mere magtfuldt, hvilket gav hende myrekryb over hele kroppen

//sorry igen >_> //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Lør 23 jul 2011 - 23:58

De to kvinder blev ved med at måbe over deres skuldre, som de blev trukket væk af deres ledsager, som stille brummede irriteret, med skulende blik over skulderen, imod La'croix, som ikke opdagede noget af det. Han havde sit fulde focus på Aleshya.
La'croix smilede stort af hendes tydelige interesse, og hvordan hans gerninger virkede. Han ønskede ikke blot at forføre hende i fordærg. Det ville være alt for nemt. Han ville have en kvinde, der kunne smykkerere hans Palæ! En, som kunne begå hans gange, med en ynde, hans tjenere ikke ville opnå. Ingen lænker. Blot masser af goder. Det eneste krav. Tilstedeværelse!
La'croix' øjne, gled kort ned på Aleshya's hånd, da hun blidt berørte hans kind, inden de lagde sig tilbage på hendes smukke brune øjne. Hans smil blev kort støre, da han kunne se den tydelige glød i de smukke perler. En spiller, forstår spildet. Forførelse, stod skrevet i hendes øjne. Ville hun også forføre ham? Hun ville tydeligtvis gerne forføres. Det var næsten så nemt, at det ikke var sjovt! Men natten var stadigt ung. Og han havde ikke i sinde, at afslutte den, før om lang tid. Han lagde blidt sin ene hånd på hendes, og strøg sin tommeltot, over hendes bløde håndflade.
"Oh, but I am not even trying yet." Sagde han, med en stille hvisken, og sit mystiske smil, over læberne igen, inden han blidt kyssede hendes håndflade, med de kolde læber.
"But what can a gentleman do, when such a pristine woman, shows up?" Afsluttede han, og strøg igen blidt sin finger over hendes håndflade, hvor han nettop havde kysset.
"And I, shall joyfully show you, everything. But! There is a time for everything. And this, is the time to enjoy the night!" Sagde han, med en lystig og nærmest skuespilleragtig stemme, inden han tog et langt skridt fra Aleshya, dog uden at slippe hendes hånd, men stod nu med sådan en afstand, at de begge skulle havde udstrakt arm, for at kunne holde i hindanens hænder.
"And it, is still young. So many things, yet undiscovered. Let us enjoy this dismal and gloomey night, together, and apply some colour! To the evening." Ved ordet 'colour' slog han en hånd imod himlen, efter nettop at have været begravet i hans lomme. Han åbnede håndfladen, da armen var udstrakt, og en masse gnister, med forskællige farver, slog op fra hans hånd, og belyste dem i et skær, af forskællige farver, hvilket fremtonede mystikken i hans smil, og de røde øjne, der betragtede hendes.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Søn 24 jul 2011 - 11:02

Hun mærkede hvordan hvordan han tog hendes hånd og plantede et kys i hendes håndflade, hvilket fik hende til at rødme " There's alot he can do, when there was two beautiful girls there already" sagde hun og hentød til de to kvinder der blev trukket væk fra ham. Hun smilte blidt til ham idet han tog det skridt fra hende og da han skod de mange farver op mod himlen fik hun helt list til at springe rundt omkring sig " Mhm its beautiful La'croix" sagde hun og lagde mærke til hvordan han røde øjne skindede i mørket omkring dem " I really love your eyes" sagde hun stille og gik over mod ham og stillede sig foran ham med et blidt smil på læberne idet hun idet tøven lænede sig ind mod ham " You know what to do.. But you cant, cause you know it can hurt me" sagde hun og lod sin tungespids køre op af hans hals idet hun træk sig lidt væk fra ham igen og så ud på gaderne, som stort set var helt tomme, hvilket undrede hende. Hun lod en hånd kører gennem det lange sorte hår og rettede igen sit blik på ham og hans glinsende røde øjne " But my dear La'croix.. Even if you hurt me in one way or another I still think you are more fantastic than every creature in this town" sagde hun med en lettere forførende stemme og bed sig svagt i underlæben idet hun ledte efter øjenkontakt igen. Hun opfangede en lyd af skud og så omkring sig og fra hendes nederdel trak hun en lille spring kniv frem og så i retningen af der hvor skudende kom fra og derefter kom to mænd løbende mod dem, den ene uden våben den anden med. Hun lod den første løbe forbi hende og derefter stak hun den anden i siden " Did that hurt?" spurgte hun og så ned på ham med et vredt smil " Never hunt innocent people! Never" vrissede hun og bukkede sig ned foran ham " Listen.. I know how it is to be hunted like an animal in the forest.. And its not funny at all.. You know the hunters are there, but you cant see them" sagde hun stille og rystede kort på hovedet af ham " Aleshya Kamikaze!! You are just as sick as your dad was " sagde han idet han tog sig til siden hvor hendes kniv havde stukket. Et koldt smil blev frembragt på hendes læber " Im not like my dad.. My dad killed more people than anyone in this fucking crappy town" sagde hun vredt idet han nævnte hendes far " if you wanna life.. Then flee now.. And never hunt other people again! Understood?" sagde hun mens hun hjalp ham op " Understood " lod det fra manden der skyndte sig væk fra hende " Wait till I find you again Aleshya.. Then you are dead" lod det fra ham idet han forsvandt ind i en gyde. Da han var væk så hun ned på sin kniv der nu var blod på, et blidt smil kom frem på hendes læber idet hun satte kniven op til hendes læber og begyndte og slikke den ren for blod

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Søn 24 jul 2011 - 14:31

La'croix' lystige blik, forvandlede sig langsomt til et forførende, og langt mere tilfredsstillet glimt, som hun igen trådte ham nærmere. Hans røde øjne, forlod ikke hendes, men betragtede som hun talte, betragtede hende, som hun reagerede. Som hun lænede sig imod ham, lagde han en hånd på hendes side, og lod den blidt, men med et fast press, for at holde hende tættere imod sig, glide op på hendes ryg. De forførende røde øjne, næsten spillede op, da hendes tungespids, langsomt gled op af hans hals. Hans smil bredte sig langt videre, og der blev diskret slikket over hans tænder, bag de lukkede læber. Hans tunge delte hans læber, som han fugtigede dem, og så delte dem i et støre smil, henledene imod tale.
"I could hurt you in way's, you'd enjoy. Pain, is but a grain away from pleasure. And i'll please you in ways, you never even thought of. But. A question needs asked first." Sagde han, og smilede bredt, kun ganske kort, inden skudet lød. Hans blik blev hastigt slået imod lydens oprindelse, og han slap Aleshya, som hun trådte væk. De røde øjne, blev langsomt knebet sammen, og han knyttede en næve, lige inden han hørte springkniven hoppe. Hans øjne gled imod kniven, og han rejste det ene øjnbryn, med et langsomt voksende smil. Øjnene gled så over imod de to der kom løbende, og smilet forblev. De vidste slet ikke hvad de løb imod.
La'croix trådte til den ene side, som den der blev stukket, faldt til jorden, og han betragtede herren, med de røde øjne, næsten brændene imod ham. Det var blot et menneske, ikke et væsen. Så havde La'croix ingen grund til at blande sig. Han betragtede i stedet for, den unge kvinde, der pludseligt var blevet til en vild kat. Hans smil bredte sig langsomt, og mens hun, og den fremmede ikke kunne se det, slikkede han igen sine tænder, imens hovedet langsomt lagde sig på skrå og betragtede Aleshya. Hendes fortid, og hendes faders fortid, betød ham intet. Men dette. Denne kvinde, der var blevet ud af denne fortid, var hvad der havde interesse.
Han betragtede hende overrasket, da hun hjalp herren op, og lod denne løbe? Hvor nobelt. Hvor smukt. Øjnene gled tilbage på Aleshya, og et støre smil bredte sig, da hun begyndte at slikke blodet fra kniven. Han rakte hurtigt en hånd imod hende, og stoppede hende i at vende kniven, da den ene side, var slikket ren for blod. Han trådte så helt tæt på hende igen, og hvis ikke hun rev sig fri, holdt han fortsat hendes håndled, så kniven var lige foran hendes læber. Han lod sine læber dele, og sin tunge, langsomt slikke den anden side af kniven, ren for blod. Denne deling af hans læber, gjorde også at hans hjørnetænder, var tydelige. Og som smagen af blod, slog imod hans tunge, voksede de langsomt, og formede de lange, drabelige tænder, der var folks image af en Vampyr. Som blodet var væk, slap han blidt hendes håndled, så hun kunne gøre med sin hånd som hun ville med kniven, uprovokeret, af den fare hendes kniv kunne bringe med sig, skulle hun reagere hidsigt eller forskræmt, af hans fremvisning. Han slikkede det sidste blod, fri fra hans overlæbe, og gemte nu igen tænderne bag hans smil.
"And here I was.. Thinking you a Butterfly? Shame on me... Cat's got claws.." Sagde han, med et bredt smil, imens han rejste sin anden hånd, og blidt lagde den på hendes kind, for så at fjerne en smule blod fra hendes læbe, imens hans tunge, blidt strøg over hans overlæbe igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Søn 24 jul 2011 - 15:19

Hun så på ham med et blidt smil idet han tog om hendes håndled og stoppede hende fra at vende kniven og slikke resten af blodet af " Mhm La'croix what do you adore the most?" sagde hun og holdt et vågent øje på hans hjørnetænder der voksede idet han slikkede blodet af hendes kniv. Hun nød synet af ham tage det han elskede noget så højt, nemlig blod. Hun smilte over hans tag op hendes håndled og da han slippede det lod hun et blidt smil komme frem. Hun strøg hurtigt en hånd gennem sit lange sorte hår og betragtede ham " Cat.. Yeah im a cat.. And a wild one" sagde hun og smilte til ham og rødmede svagt over hendes kinder idet han mærkede hans hånd på hendes kind og at han fjernede blodet fra hendes læbe. Hun gik helt tæt på ham og lagde sin ene hånd op på hans og nussede den kort og lagde derefter sit ansigt tæt på hans og bed sig svagt i underlæben og så ind i hans glinsende røde øjne. Hun fjernede sin hånd fra hans og lagde sine hænder rundt om nakken på ham og lukkede kort sine øjne og vidste ikke om hun skulle kysse ham eller ikke, så hun lod ham beslutte om deres læber skulle mødes i dette øjeblik. Vampyrer var altså som hun havde forudset, elegante, forførende og meget elskværdige, men alligevel så dystre, hvilket tiltrak hende endnu mere. Hun lod sin tunge glide ud og fugte sine læber og derefter tilbage i hendes mund igen " You are really a vampire after my taste" sagde hun stille og bed sig blidt i underlæben og så stadig ind i hans røde øjne

// Beklager meget længden >_

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Man 25 jul 2011 - 11:14

La'croix, smilede bredt af hendes, lettere udfordrende spørgsmål. Hans tunge, lagde sig omkring sin ene hjørnetand, dog bag sine læber, og han trak hende ind til sig igen. De røde øjne, betragtede hendes, med en vis facination, og hans hånd, stræg igen tilbage på hendes ryg.
"A wild one, indeed.." Sagde han, med en stille, næsten hviskende stemme, og lod sine fingre, styrge en smule, op under hendes vest, ved ryggen.
"And what I adore the most? Emotions. They are so hard to come by, when you live an.. Exsistance.. Such as mine.. But if you ask me. What I adore, in a woman? I'd ask you, to look inside your own, most devious, thoughts. And there, you'll find the answer. What I adore most. Is those, who stray from the path. Someone. Like you." Afsluttede han sin tale strøm, med et bredt smil, og betragtede hende, som hun så ønskende ud, efter et kys. Den korte glæde, dette kunne bringe. Et simpelt kys. Og den skuffelse det kunne give, hvis det aldrig blev tildelt. Men han ville ikke velsigne hende, og sig selv, med at lade deres læber mødes, før han kunne se hende i øjnene, og han hende. Som hun åbnede øjnene igen, og roste ham, gled hans smil, ud i en endnu breder kurve, og han slikkede kort sine tænder.
"And you.. A woman of mine..." Sagde han, med et lumskt smil, og strøg så hånden på hendes ryg, til hendes hår, og lod deres læber mødes, i et, først kærligt og blidt kys, men udviklende til et mere intenst, hvor hans fingre blidt fik sig rodet ind i hendes hår, og tog et ganske blidt, men fast greb i det. Hans anden hånd, lod han stryge ned fra hendes ene side, til hendes hofte, hvor han lod den hvile, og trak hende blidt tættere ind til sig, så deres kroppe var helt sammen.
Da han, endelig, lod deres læber dele igen, lod han sine øjne ligge imod hendes igen, og hans læber formes i et stort smil. Og hvis hun så ud til at have nydte det, lige så meget som han selv, lod han række imod himlen, og knipsede med fingrene, så en gnist slog imod himlen, og eksploderede, i et meget diskret og stille lysglimt.
"I have something, i wish to show you. And.. An offer.. If you'd indulge me, with your precious time?" Spurgte han, med det store smil, stadigt plantet over læberne, og hans betagede øjne, stirende dybt i hendes. Hans ønske om at have Aleshya i sit nærværd, var blot vokset endnu støre, efter dette. Han ville næsten gøre alt, for at få hende som en fast del af sit Palæ. Og en Daeva, fast besluttet på et mål, var noget af det sværeste at stoppe..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Man 25 jul 2011 - 23:42

Da han trak hende ind til sig og deres øjne mødtes endnu engang gøs hun svagt over hele kroppen, bare den måde han lod sine fingre køre lidt ind under hendes vest omme på ryggen. Hun så på ham med et blidt smil idet han havde afsluttet sin talestrøm " Me? But im just.. a girl" sagde hun stille og så på ham med et lettere genert blik. Hun lukkede atter sine øjne idet deres læber mødtes i et blidt kys, som lidt efter lidt blev mere intenst. Hun lod sine arme ligge omkring hals hals mens de kyssede, og idet han lod deres læber skiltes ad blev de der stadig. Hun åbnede sine øjne og så ind i hans kølige røde øjne og frembragte et blidt smil på hendes halv blege læber. Hendes øjne skindede som aldrig før, som om hun aldrig havde følt sådan som hun gjorde nu, hun var som tryllebundet til denne vampyr som stod foran hende, hvilket gjorde hende lidt bange, men ikke nok til at det kunne ses på hende. De folk der passerede dem skulede på dem, men hun var ligeglad, hun koncentrerede sig udelukkende om ham og ikke om disse ligegyldige væsner omkring dem. Idet hun hørte der var noget han ville vise hende bed hun sig kort i underlæben " You have me in all the time you need" hviskede hun nærmest og holdt fortsat sit blik mod hans røde øjne " Just tell me what you Need and ill give it to you" sagde hun stille og så på ham med et blidt smil, men hvad hvis han krævede blod? Så ville hun jo et eller andet sted være dødsdømt på en måde, eller i hvert fald hvis han tømte hende for blod og ofrede noget af hans eget for at få hende til at blive vampyr, men hun kunne mærke på ham det ikke var det han havde i tankerne, for hvis det var blod han ville have, så havde han uden tvivl taget det allerede

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Tirs 26 jul 2011 - 1:54

La'croix, kunne næsten mærke hendes nydelse. Den ekstacy, der flød igennem et hvert levende menneske, når de rigtige knapper blev trykket på. Hun var tryllebundet, men ikke imod sin egen vilje. Hun var bundet, med usyndlige bånd. Bånd bundet, kun af hendes egne lyster, tanker og følelser, vækket, med blotte fingerprej, og øjnkast. Dette var ikke 'ulovlig' indtrængen. Lige nu, var det ikke La'croix, der trak Aleshya til sig, men hende selv der fulgte tridt. Nettop som han ville have det. Hun skulle ikke komme imod sin vilje, for blodt at løbe fra ham, i Banleue. Det ville fatalt for hende, og et spild af en smuk ung kvinde.
Af hendes generthed, kunne han intet andet, end at smile blidt. Så ung, så uskyldig. Uskyldig, ja. Men ikke uden klør. Den perfekte kvinde. Han svang dem rundt i en cirkel, så hendes fødder blev løftet en anelse fra jorden, og han lo lystigt, med et bredt smil over læberne.
"Just a girl? Noo, i see much more in you, young Aleshya. Theres a spark in you, only found in the rarest times. You'll fit in.. Perfectly!" Sagde han, og lod hendes føder møde jorden, og slap endeligt hans faste greb i hende, og drejede rundt i en cirkel, og slog en hånd imod en af side gaderne, hvor lyden af en motor nu kom fra.
"Welcome. Our Chariot!" Sagde han, med en overdramatisk, skuespillerstemme. Ud fra side gaden, kom en limousine, langsomt kørende. Den kørte ind på gågaden, hvor den egentligt ikke var tiladt, men virkede til, at La'croix havde hidkaldt den. La'croix smilte bredt da han så den ankomme, og vente sin opmærksomhed imod Aleshya igen, og holdt en hånd imod hende.
"That, which I wish to show you.. Is the opertunity, of a life time. Er even longer then that..." Sagde han, med en lumsk kurve over hans smil. Hans øjne gled så imod Limousinen, og måtte klukke inden i, af hvad en simpel samtale med en hjælpsommelig Engel, kunne have skaffet ham. Det var langt fra lige så fantastisk, som i de gamle dage, hvor man tog en hestevogn, men det var åbenbart det 'nye'. Bestemt ikke hvad La'croix foretrak, men hans tjenere, virkede til at sætte pris på det.
Limousinen pakkerede ved siden af de to, og hans røde øjne, gled imod chaufførsædet. En høj herre, trådte ud af bilen, og vente sig imod dem, hvilket fremviste det meget lange skæg, og ældre udseende. Tydeligtvis en herre, der havde levet sin tid igennem, og måske endnu længere.
"My Lord.. And, Lady." Sagde han, og lukkede døren, for at bevæge sig imod dem, og åbne den dør, der var dem nærmest. Han bar sorte klæder, der passede godt, til en chauffør, fra disse tider.
"Ah! Igor. It is good to see, you can be so timely, sometimes at the least." Sagde La'croix, med hans høje fine stemme. Den ældre herre rullede på øjnene, og bukkede sig, ved siden af den nu åbne dør. Da han åbnede øjnene igen, fremviste de en rødlig glød, præcis som La'croix'.
"My name, is not Igor." Sagde herren, og betragtede kort Aleshya, inden han indbydene, pegede hånden imod bilens inderside, og de fine lædder sæder deri.
"Noo, but it does sound magnificent. If you'd please, my dear Aleshya. Take my invitation." Sagde La'croix, med et blidt smil, og en præcenterende arm, imod bilens interiøre, lige så. Nu, ville han se, om hun virkelig turede, at tage dette skridt. Det skridt, der enten ville kunne lede til hendes død, eller noget langt være. Men et skridt, der bestemt aldrig ville ledde hende sådanne veje. Så længe La'croix, kunne hindre det..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Ons 27 jul 2011 - 20:08

Hun smilte for sig selv og nikkede kort " Fit where to?" sagde hun stille og så på ham med et genert blik og mærkede hvordan hendes blod nærmest boblede af nydelse over at være så tæt på ham, uden egentlig at vide hvem han var 100%, men hun var fuldkommen ligeglad hvad andre folk syntes om det, hun nød dette øjeblik med ham. Hun så på ham med et lettere overrasket blik " Our Chariot?" sagde hun stille og rødmede svagt, hvad mon han havde tænkt sig? Måske at fåå hende til at arbejde for ham som en slave eller noget i den stil, hvilket hun hjerteligt gerne gjorde over for ham, hvis han behandlede hende godt. Idet hun hørte en bil komme mod dem så hun i retningen af den og så en limousine, som som stoppede lige foran dem og ud af den steg en ældre herre ud og hilste på dem, hun nikkede kort som en hilsen på manden, da hun ikke rigtigt turde sige noget. Hun så på dem med et hævet øjenbryn da manden sagde han ikke hed Igor, da denne mand åbnede døren til limousinen og rakte hånden mod den, hun vendte sig kort om mod La'croix og bed sig blidt i underlæben idet hun hørte hans ord og nikkede kort til ham og rettede sit blik mod limo'en " Thank you sir " sagde hun idet hun passerede manden ved døren og satte sig inden for og så rundt. Hun havde aldrig siddet i en limousine før i sit liv, ikke engang en bil, ikke siden hendes forældre kørte galt for 10 år siden. Hun så ud på La'croix med en svag rødmen over hendes halv blege kinder og lænede sig tilbage i sædet og lod et smil komme frem på hendes læber " It's beautiful My lord" sagde hun og smilte idet hun huskede hvad manden ved døren kaldte ham, hvilket hun syntes lod så fint

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Tors 28 jul 2011 - 11:03

Han smilede blidt af hendes generte blik, og lugtede hvordan varmen i hendes blod steg, og hjertets pumpen, intensificeres. Han lagde så blidt sin hånd på Aleshya's kind, og kyssede igen, ganske kort, hendes bløde læber.
"You'll see, my dear Aleshya. Let's not.. Spoil the suprisse..." Sagde han, og smilede drilskt, inden hans blik blev vent imod Limousinen. Han håbede inderligt, at de gamle Palæ, stadigt under opbygning, ville kunne være stærkt nok, til at trække hendes opmærksomhed.. Meget af steddet, var stadigt under opbygning. Kun hans egen seng, gæste sengen, spisesalen, køkkenet og kælderne var blev repeareret. Og naturligvist sørget for, at de gamle væge, og tag, ikke ville falde sammen omkring ørene på dem. Men langt mere, ville komme med tiden. Mansion La'croix, skulle nok komme op på benene igen.
"Indeed.. Our Chariot" Han lo blidt, og rystede kort på hovedet. Hans tids 'Chariots' var langt mere elegante. Og lige så snart han fik sat tankerne til det, ville han garanteret også få lavet en hestevogn. Det nød han meget mere.
La'croix smilede bredt af hendes tak, og betragtede ganske kort hans tjener, der også virkede overrasket, over at have fået et 'sir'. Det var han langt fra vand til.
"Please.. Just Lucius." Sagd ehan venligt, med hans gamle stemme, til Aleshya, inden hans blik vendtes op på La'croix, som stod med et stort, drillende smil. "Just get in the car, La'croix." La'croix lo morsomt, og gik så endeligt tilbage ind i bilen, efterfulgt af en sækken, så der var lukket til bagsædderne. La'croix satte sig på det fine lædder, tæt ved Aleshya's side, og betragtede også det lille rum. Der stod en flaske Champanie og nogen glass, i den ene side af lokalet, og han skrånede sit blik en anelse.
"I must agree.. I myself had'nt even seen the insides of th... Lord? Please, my dear.. Do just call me, La'croix." Sagde han, og lod øjnene glide tilbage på Aleshya. Han prøvede ikke at skjule, hvor meget hans øjne undersøgte hende, imens det blide smil, stadigt stod skrevet over hans blik. "At least.. For now." Sagde han stille. Hans hobed skrånede tilbage, og han rakte en arm ud foran sig, og lavede en hintene bevægelse, som om han ville have hende imod sig.
"Come up here, my love." Sagde han stille, med det samme blik, dog et voksende smil. Hvis ikke hun da tog initiativet, ville han læne sig ind over hende, og blidt ligge den ene hånd på hendes låt, og så dreje hende om foran sig, så hun endte med at sidde på hans skød, med ansigtet og front imod ham. De røde øjne, lå fast på hendes, og blev en anelse knebet sammen, men dog brød det ikke, blidheden i hans blik. Han lagde så sine hænder på hendes lår, og strøg dem blidt op deraf, imens øjnene langsomt gled imod hendes hals, og så tilbage på hende, med et lettere legesygt, og opdagelses lystende blik.
"Would you.. If I asked for it.. Let me drink from you'r neck? You know what a man of my kind needs.. But would you allow me.. If I asked, and promised, not to take too much... Let me sate my thisrt.. With your blood?" Hans stemme, var som altid blid og varm, og på ingen måder truende. Han ønskede at lade hende have det valg, og ville vide vhad der ville ske, skulle han stille det spørgsmål. Ville vide, om hun villigt ville lade ham drikke af hendes delekate blod. Eller om hun ville skubbe ham væk. For både det, og hans nærgåenhed. Hendes svar, kunne være som hun ønskede, men væk fra hans skød, kom hun ikke, på grund af de blide, dog stadigt faste berøringer, imod hendes lår, og hofter.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Tors 28 jul 2011 - 21:16

Hun nikkede kort da hun hørte manden i dørens navn " as you wish " sagde hun og lod sit blik falde på La'croix da han satte sig ind i limousinen ved hendes side. Hun rødmede svagt idet han sagde hun bare skulle kalde ham La'croix ind til videre " For now ?" sagde hun stille og så på ham med et lettere genert blik og lod stille en hånd køre gennem hendes sorte hår. Idet han lænede sig svagt ind over hende og hev hende op på hans skød fulgte hun trit og lod sig følge hans bevægelse så hun endte på skødet af ham og så ham ind i de røde glinsende øjne, som var fæstnet på hendes. Hun rødmede lidt mere idet hun mærkede hans hænder på hendes lår og han stille lod dem glide op af dem og stillede hende det spørgsmål " Would i be a vampire if you took some of it?" sagde hun stille og bed sig svagt i underlæben og tænkte kort over hvad hun egentlig nærmest havde givet ham lov til, nemlig at smage hendes dyrebare blod, hvilket hun ellers var opsat på ingen vampyrer eller varulve skulle have fat i nogensinde, men nu var det ved at ske. Denne vampyr havde tvundet hende omkring sin lillefinger og havde hende lige på sigtekornet og hun kunne ikke flygte, det var forsent nu, men hun havde heller ikke det i tankerne at flygte, for La'croix var noget andet iforhold til de vampyrer der havde overfaldet hende for nogle år siden, men hvor de ikke nåede at få fat på hendes blod

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Gæst on Fre 29 jul 2011 - 0:49

La'croix havde smilet bredt, af hendes spørgen ind til 'For Now'. Et lumskt hin i hans smil, var at skue, men ikke åbenlyst. Hvis den smukke kvinde, fortsatte med at være adlydene, og så umådeligt uimodståelig, ville han ikke tænke to gange, for at gøre hende til, hvad de fleste kaldte 'slave'. Han ville nærmere kalde det, selskab. Da hun ingen lænker ville få, men stadigt ville blive behandlet, en anelse mere grænseløst. Dog, ville han gøre alt sit, for at holde sig i skinnet, fra at skade hende. Mere, end hvad hun selv ville nyde...
Hendes blide rødmen, fik La'croix' smil, til langsomt at vokse en anelse. Hun fulgte trop, som var hun allerede bundet til hans vilje. Som var hun allerede, hans 'slave'. Dette anså han hende bestemt ikke som, dog, og ønskede heller ikke at degradere hende til den rang. Skulle hun ikke selv ønske det. De røde øjne, betragtede kort Aleshya's krop, da hun var kommet op på hans skød, inden han satte sig en anelse tilbage, så hans ansigt, kom nærmere hendes, stadigt med sine hænder, nu på hendes hofter, hvor de blidt hvilte, imens hun spurgte ind, til hans spørgsmål. Han smilte blidt, og måtte klukke en anelse. Der var så mange mennesker, der frygtede Vampyre, fordi de frygtede en forvandling. Som om deres tænder, kunne forvandle dem ,ved blot at blive blottet. Det ville de bestemt ikke. Ikke fordi, La'croix nogensinde ville forstå, hvad mennesket så, i deres korte eksistens? Den var for kort, til nogensinde at kunne betyde noget. Dette var dog blot hans kortfattethed. Ikke noget, han nogensinde regnede med at forstå, og heller ikke noget, andre skulle vide han mente.
La'croix kørte langsomt sin hånd, op fra hendes hofte, og op af hendes side. Dette løftede hendes skørt, blot en anelse. Dette vidste La'croix, men så han ikke efter, da hans øjne, fortsat var fastlåst på hendes. Hans hånd, lettede en anelse, så det blot var fingerspidserne, der kørte op af hendes side, og så en smule ud imod hendes bryst, dog uden at røre, for så at glide op på hendes hals.
"No, no.. My dear Aleshya.. I, would only corrupt you, if i took, nearly it all. To the point. Of no return. But I would never do such a thing, to you." Sagde han, og lod blidt fingrene glide den sidste smule vej, for at ligge sig under hendes hage, og blidt trække hendes ansigt imod hans, hvis ikke hun kæmpede imod. Han trak hende tæt nok, til at han ikke selv skulle læne sig mere end milimeter frem, for at lade dæres læber igen mødes, i et ganske kort, og blidt kys. Han smilte så, lettere lumskt, imens de røde øjne, stirrede imod hendes.
"Unless of course.. You should crave it, one day.." Sagde han, med et ganske kort, voksende smil. Limousinen satte igang, og de begyndte at køre. Da den gjorde, blev de rystet, kun ganske lidt, hvilket ledte La'croix, ud i endnu et kys, hvis ikke hun trak sig. Denne gang, mere intenst. Som det første kys, havde vokset sig til. Hans hånd gled fra hendes hage, til hendes kind, og så tilbage i hendes hård, for at holde hendes hoved hvor det var, dog uden megen styrke i det, da der stadigt ingen lænker var. Hånden på hendes ene lår, greb blidt, men fast fat i det, imens deres kys, brændte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Forever Mischievous

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum