Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

K.i.n.k.y Lollipop ¤ Lotus private

Go down

K.i.n.k.y Lollipop ¤ Lotus private

Indlæg by Gæst on Tors 21 jul 2011 - 0:29

Tid : Midnat
Sted : No where?( Just kidding ) . Gågaden Terre
Omgivelser : Ikke særlig befolket hvilket nok er godt.
Vejr : Roligt, varmen ikke for varm, kulden ikke for kold.
Årstid : Sommer
Beklædning : Hvid lang jakke næsten til jorden. Sorte mønstrede gennemsigtige leggins, en hvid casual lidt løs hængende top. Sorte pumps.


Alt var i perfekt orden, harmoni og gader lygterne lyste ned på brustene, der dækkede den meget slangede vej, forbi de høje huse og smalle gyder, forbi hver en dør til et hus eller bolig kompleks, indtil det endte ned til centrum af selveste gågadens lange slangede veje, hvor det dannet en ring indtil det runde springvand i midten, der lod sit vand blidt rør på sig, som ringe i vandet når dråberne fra kvindens skål ramte vand overfladen. Kvinden så sørgmodig ud, alt det som Chantell nok ikke var, hun havde nemlig været tidligere inde og handle efter sko, efter aftale selvfølgelig hvilket altid maked here day, fordi som så mange andre dark walker kunne hun ej betræde disse brusten når det var solens lys der faldt på dem.. nej det var skam kun når gade lygterne endelig regeret og kulden tog over med en let brise fra syd.
Chantell var en kvinde med classic lak og læder stil, ikke så meget til small talk og mest til rå sex og et klap i røven af den rigtige, vis der var en hun ikke brød sig om var det ajø og så ville de være død før de overhovedet andet hvad der havde ramt dem? hvilket så ville være lille Tiger Chantell der havde sat hendes lange syle spidse tænder ned i deres nakke eller direkte i the face på dem.
Hendes hvide jakke med sorte store runde knapper, strøg let efter hendes lange elegante skridt, og et smørret smil sejret skam over de fyldige meget røde læber af hendes, det var dog tydeligt at se dette blot var en slags? lipgloss, eftersom når det blev tørret væk kom der næsten snehvide læber frem, grundet den porcelæns hvide hud hun havde, nærmest lakeret så hendes krop ud, perfekt lotion, ekstra fugt givende, det perfekte våben til en udødeligs krop for den ikke skulle begynde at se? DØD ud..
De høje sorte pumps med rød bund og nitter på hælen lavede sine klik lyde mod gågadens brusten, mens hun nynnede fra strubens musikalske stemme bånd, en yderst behagelig stemme, eftersom Chantell havde gjort alt i et forsøg på at være perfekt på samtlige måder der kunne findes ved væsner og modeller, mennesker? overnaturlige redigeringer?. Dog kunne man aldrig blive totally perfect, fordi alle ville jo ha noget forskellig som fx, bøsser ville ha fyre og hun havde ikke en dick, mens andre var til store patter og hendes var en pornostar ? så thats never going to happen, men vis man var til mode bevidste "kreatur" eller blot perfektion så kunne hun skam være noget i ens smag.
Langsomt stoppede hun op i det hun endelig var nået ned nær springvandet og hun hørte dets brusen og dryppen indtil hun pludselig fandt ud af hvad der var hun ikke havde kunnet huske?..
"HVOR FANDEN ER JEG HENNE AF!?"
En knyttet næve og tandsæts skæring kunne skam ses vis man så på den yderst vrede grimasse der var smørret over hendes ellers så rolige ydre før, i det hun bandet lavmældt over en eller anden forpulet stodder der havde vist hende den forkerte vej og nu var hun endte ved et eller andet stupid springvand der så herre grimt ud(det ligner en engle) efter hendes mening.
"Typisk folk aldrig kan vise den rigtige vej.. tsk! franskmænd" hun fnøs let og skød næsen i vejret og trådte så et skridt frem og det skulle hun aldrig ha gjort, fordi kort efter havde hendes ene pumps sat sig fast og hælen var på randen til at knække..
"AAAAAAAAHHHHHHHH!!!!" et højt skrig kunne høres i det fjerne vis man var nær hende, skønt i nat var der næsten dødt, kun vinden kunne høres, lidt musik og snak her fra åbne værtshuse eller diskoteker.. og ja så kunne man os høre Chantell.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: K.i.n.k.y Lollipop ¤ Lotus private

Indlæg by Gæst on Tors 21 jul 2011 - 0:57

Fra den modsatte side af springvandet nærmede en ung kvinde sig. Et par sorte, flade støvler førte til et par stramme jeans. Hendes overdel bestod af en lang mørke grøn t-shirt med print (abstrakt mønster i endnu mørkere nuance, næsten brun), forlomme og hætte. Hun havde ret faktisk fået sig hår til at bølge let og brugt 5 minutter ekstra på krigsmalingen. For Lotus var det krigsmaling, hun bar det kun når hun var ude, når et par store dådyr øjne kunne være praktisk. Grunden til at hun viste sin feminine ynde, var mest af alt tidspunktet. Normalt var hun smart nok til ikke at shoppe om natten sammen med solsky væsner. Men hun var blevet inviteret i sidste øjeblik, og måtte skynde sig at finde en kjole.
Det var næsten med afsky i blikket, at Lotus kiggede på posen med hendes nye kjole. Hvor længe det tog hende at shoppe var forskelligt fra gang til gang. Nu havde hun spildt 2 timer af sit liv med at finde dette vidunder. Den skulle endnu bæres til en fest, hun ikke gad. Den eneste grund til at hun tog med og gjorde noget ud af sig selv var en hvis varulv. Det hun ville havde af ham var hverken kærlighed eller sex, det var noget meget bedre, informationer. Informationer der kunne føre til en god blackmail, dvs. lettjente penge. Det ville blive ligesom at stjæle slik fra et barn.
Hun fik et lille chok (tjekkede lynhurtigt om nogen så det, men hendes hop var uopdaget) og gik imod lyden. Den var ikke mere faretruende, end at man ville kunne ud af det med nogle knubs.
”Har du brug for hjælp?” Hun viste, at hun næsten bad om problemer, men kvinden så ud til at være alene og interessant.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: K.i.n.k.y Lollipop ¤ Lotus private

Indlæg by Gæst on Tors 21 jul 2011 - 1:24

En hånd blev sat på den ene hofte og hun skød den let og snobbet ud til siden, i det hendes lange feminine finger med de glas klare gennemsigtige lak ligene negle pegede på tøsen og neutralt dog med en stemme af hårdhed sagde hun "Og du måske en GPS" hun fnøs let og vendte hende siden og krydset armene i utilfredshed og sagde"Jeg har ikke brug for smålige borger" hun betragtede kvindens beklædning og så yderst utilfreds ud og nærmest diskuteret med sit "indre jeg" om hvor vidt hun burde overrøse denne tingest med disse fine ord der kom fra hendes ellers meget rene mund trods ordene ej var så rene.
*Hun er ingen gang stylish!?, dog kan hun måske bruges, ej hva snakker jeg om det kan hun tydeligvis ikke*
En indre kamp var i gang med store diskutioner men den dårlige side havde for gode argumenter til at hun ville lade tøsen vise eller sågar hjælpe hende?"Måske du skulle hjælpe dig selv" hun gav hende et kort elevatorblik på en mere eller mindre frastødene måde og sagde så"Eller har du en skrædder til det?" hun så let i sin leopard sorte pung med hvide pletter, den var lidt lang og kunne ej være i en lomme. Hun fandt et nummer og kastet let op i luften og vendte så pigen ryggen selv om noget dog fangede hendes øje ved at beskue pigen så ville hun skam ikke gå på så lavt et plan som hende..
Chantell var nok den mest forfærdelige forfængelige mest selvoptaget tøs der nærmest fandtes på denne jord og hendes udseende var alt for hende, skønhed var alt, duft og krop. Hun ville ha hele pakke og om hun ikke havde det?.
Dog Chantell og Lotus havde noget til fælles, Chantell havde os sort hår, kuld sort hår som ink og vis man da så lidt på hende kunne man se hendes hår os let bølgede dog ikke så meget som Lotus gjorde?.
Hendes gik hende os helt ned til hofterne og var fyldigt og glansfuldt, dog havde det os været vasket samme dag som hende og Lotus nu stødte på hinanden ellers plejede det at være et monster i sig selv.
Sammen bidte tænder kunne nærmest høres i det hun hurtigt bukkede sig ned, yderst utilfreds med sine nye pumps og hev den ene af og rev så hælen af og os den anden hæl på hendes ellers så smukke pumps så de nu var som almindelig? flade sko, kinda.
Dette ville så betyde at hun stod med meget spidse farlige hæle og vendte sig vredt mod Lotus og pegede på hende og sagde"Du.. de..Grrr det din skyld!" hun bed sig let i underlæben af ren stress over at lade hendes sko terror falde på en anden end lige netop de smukke pumps og langsomt vendte hun sig Lotus igen og begyndte så småt at gå mod den vej hun kom fra, alt irriteret hende lige nu, hun var overhovedet ikke tilfreds og den der havde lavet så svagt et design skulle skam nok bøde for det med døden vis hun da endte med at støde ind i denne person en dag..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: K.i.n.k.y Lollipop ¤ Lotus private

Indlæg by Gæst on Tors 21 jul 2011 - 1:47

Tøsen havde vent 180 grader og var nu på vej væk. Det ville være så let og lade kællingen smutte. Selvopblæste bitche som hende var ikke værd tiden. Med Lotus var allerede i dårlig humør og den kvinde, hun var rent faktisk underholdende. Hendes ynkelige situation og falske personlighed var alt for meget. Lotus gad ikke engang undertrykke en hånlig små klunken. ”Søde, rare, lille ven.” Der var INTET i denne verden der skulle få hende til at tale høfligt til det kvinde menneske. Om det så var guld, grønne skove eller brækkede knogler. ”Bare fordi jeg ikke klæder mig som en 50 kr. i timen luder, betyder det ikke at jeg er helt dødsdømt. Ikke nok med at jeg har et udseende som tiltrækker hankøn, så har jeg, utroligt nok, noget mellem ørene. Rent faktisk så ved jeg hvordan man finder rundt uden en GPS. Det ville du måske også, hvis ikke hårfarve og hvad du ellers skader dit kønne lille hoved med, ikke havde forringet din IQ så voldsomt.”
Lotus stod fast plantet, når kvinden vendte sig om, og det skulle hun nok, ville det første hun så være en stålsat ung kvinde. Typen der ikke bukkede under for gruppepres eller modebranchen. Kvinden kunne i virkeligheden være en blodtørstigt monster i forklædning, og lige nu var Lotus ligeglad. Hun var klar til at tage hvad end der måtte komme. Hendes skygge sad fast og kunne hjælpe hende ud, hvis det blev til nævekamp.

//Let the bitch fight begin! Jeg henter mudderet.
Men helt seriøst, jeg skriver som Lotus ville have sagt det, det gør dig ikke på vel? Du virker ikke til at have nogen problemer med et grov ordvalg, men vil lige være sikker//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: K.i.n.k.y Lollipop ¤ Lotus private

Indlæg by Gæst on Tors 21 jul 2011 - 2:04

//Gør intet overhovedet ^^ //

Chantell stoppede kort op og sagde uden at vende sig blik eller front mod Lotus"Aha? så en 50 kr timen luder er jeg, jamen superp så må jeg jo være i en af de flotte klasser, klædt ud som en forkælet bitch" hun grinte lettere hånligt og sagde"Men du har ret, du går ikke klædt sådan? men måske vis" hun så sig let over skuldren og sagde"Du gik sådan rundt, ville du måske blot opnå det samme som mine ?.. nej vent.. HAHA du kan jo aldrig opnå mit niveau" hun grinte let og slikkede sig om læberne og gjorde et håndkast ud til siden med de smukke ord"Ciao!" hun små grinte inde i sig selv og kunne skam ha det fint med at blive kaldt luder, hun ville da med glæde tag i mod penge for sex, skønt hun sjældent havde det fordi hun havde visse standarter? og så os fordi det var nu heller ikke hende så meget at være domineret af en anden part og så alligevel var det, nok det hun bedst kunne lide.
Hun strøg let sit lange sorte hår over den højre skuldre og begyndte så småt at flette det mens hun gik op af gågadens smalle gader igen stadig med øjnene fra den lille pige stirrende i nakken, dog sagde hun intet men fortsatte så blot som hun altid ville og havde gjort i sit liv når hun mødte folk der troede de var høje og hellig når de blot var skidt på hendes gå sti.
Hun havde det skam fint med at blive kaldt alt muligt, det var ikke som om hun ikke havde hørt de misundelige ord spytte ud af munden på dem, gemt bagved ord der skulle virke fornærmende eller kloge for den sags skyld, ord der ville beskytte dem?, hun syntes allerede den lille pige var svag i sit ordforråd og følte en stor trang til aldrig at sætte sine smukke meget lysende røde øjne på hendes skikkelse igen for ikke at sige meget sindsyge aura hun nærmest udstrålede som en gal kamp hane skønt hun var en kylling i en verden af høns?.
Hun strakte sig let og stoppede stille op eftersom hun ville holde øje med om pigen fulgte efter hende og vis hun gjorde ville hun med en formel tone leje spørge"Så hvad er dit navn egenlig?"
Dog ville hun ikke spørge hende om mere, det var et normalt spørgsmål og ikke en samtale small talks rundtur.
En form for prikkeri i hendes hud kunne mærkes og hendes øjne var så småt begyndt at blive mere reptilsk end runde og dådyr agtige som den lille pige så smukt havde udsmykket sig med, så hun lignede et lille forskudt dådyr, - like that is never seen before? - med klikken lyde førte hun sig frem men vis hun hørte eller følte så meget som en vind af angreb eller noget ville hun straks gøre alt for at undvige det, eftersom hun havde sit mere eller mindre ynglings sæt på..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: K.i.n.k.y Lollipop ¤ Lotus private

Indlæg by Gæst on Tors 21 jul 2011 - 2:24

//Hvor jeg dog elsker den måde du skriver på (selvom der et en snert af godmode ;)). Sætter og bliver mere og mere irriteret over din karakter, hvilket kun er godt ^^ //

*Så hun er den type.* Lotus rystede på hovedet af hende, idet kvinden forsvandt ned af gaden. Hun havde næsten ondt af hende. Små kaniner, det var hvad de mindede hende om. De var kønne at se på, bollede til højere og venstre og de havde da bid, med særlig vigtige blev de aldrig, fattede ikke det større billede. Miss Pain in the ass ville nok vide en bikini konkurrence, og hvad så? Det bringer dig ingen steder i verden, og skulle du rent faktisk vinde noget på det, ville det aldrig være respekt.
”Idioten går med garanti den forkerte vej… på hendes fine højhælede.” Lotus satte sig på kanten af springvandet og kiggede ned til sin sorte satan. Nu hvor man snakker om højhælede, krævede kjolen ikke sådan et par. Suk, hun hadede det stads. Det var usundt og upraktisk at bevæge sig rundt i. Alt dette for at blive fem cm højere og få et pænere bagparti, Lotus lærte aldrig at forstå det. Det var som hvis tanken om de højhælede pinsler trak alt energi ud af hende. Det blev pludselig umuligt at rejse sig fra kanten. Kunne de mon hentes over nettet? Nej de ville aldrig nå at komme frem, og ville desuden med sikkerhed ikke sætte ordentligt. *Bare tænk på belønningen. Pengene er så godt som allerede inde på kontoen. Alt det kræver er, at du tager en ynkeligt undskyldning for påklædning på med selvmordssko… Det hjalp overhovedet ikke.* Langsomt fik hun hevet op i sig selv og rejste sig. Hvor kunne man mon finde de forbandede sko…

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: K.i.n.k.y Lollipop ¤ Lotus private

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum