Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Tippedy-toe

Go down

Tippedy-toe

Indlæg by Gæst on Tirs 19 jul 2011 - 19:41


Privat :: Yazu

Gadelygternes falske skær, oplyste de mærkværdige mennesker der gik rundt i gaderne den tidlige sommeraften. Solen stod endnu lidt over horisonten, når man så ned af gaden og spejdede imod det blændende lys. Nattelivet var så småt i gang med at starte op, overalt kunne man se folk der gik ud fra bygningerne i deres kjoler og fineste tøj og tunge lommer, klar til at blive tømt denne lørdag-aften. Der var ikke en éneste der ikke gik alene, der var enten grupper eller par ude denne aften i den 'respektable' del af byen – bortset fra hende. Pigen, der gik imod strømmen af mennesker og væk fra centrum, mod den brændende vesten solnedgang.
Det løse kulsorte hår fik lov at sprede sin glans, når solen skinnede derpå. Krystalgrønne erfarne øjne farede rundt på gaderne og vidnede om dette menneskes lykkelige minder, mens de lange ben delvist dækket af en lys cowboy-nederdel der sad helt oppe på maven bar hende fjerlet mod brænden i vest, der fik det tynde lysblå stof til af flagre ubekymret omkring hendes hvide lår. Den hvide trøje strålede om kap, med den marmorsblege hud der blot blev fremhævet af lyset. Smilet på hendes fyldige læber, skinnede skønt det var ganske lille.Tilsammen kunne de omkringgående mennesker kun beundre hendes lethed, og barnlige beskyttede glæde. En stjerne, i det grå humør de røvede at fordrive for blot at slå sig løs en enkelt nat – bare en nat, ud af mange triste. En stjerne i en sort galakse, ved navn Andromeda.
At noget menneske, kunne stråle så klart og så uskyldigt var svært at forstå for dem omkring, der stoppede op for at betragte hendes lethed og den duft af syrener hun efterlod - mild, og flygtig. Men selv, var Andromeda så langt væk i drømmenes brede verdens-spind til at liggemærke til de blikke hun fik foræret. Totalt uopmærksom, vandrede hun imod menneske-strømmen og så kun den brændende ildkugle foran hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Tippedy-toe

Indlæg by Gæst on Ons 20 jul 2011 - 14:16

Efterhånden som solen var ved at gå ned kom nattens væsner frem, hvilket gjorde folk i gaderne lidt utrygge. En af dem der havde våget sig ud var en ung dæmon. Dog lignede han ikke rigtig en dæmon i det tøj han bar denne smukke aften. Et par sorte stramme jeans beklædte hans ben, en stram hvid skjorte på hans veltrænede overkrop og et par sorte sko på hans fødder. Hans øjne gled rundt på hver eneste person der gik forbi ham, dette blev en underlig aften, han var ikke vandt til at gå imod mængden af mennesker, men denne nat var så smuk at han blev nødt til at komme ud og se den smukke solnedgang. Han var der næsten, det kunne han mærke på den lette brie der tog fat i hans hår og kastede rundt med det. Det lange sorte hår sad løst ned af ryggen på ham og flagrede efter hvert skridt han tog. Et skævt smil kom på hans læber idet han stak hånden ned i sin ene bukselomme og hev en pakke smøger frem, slog til pakken og tog en smøg op og lagde pakken tilbage i lommen " Hvor er den lighter?" sagde han og fandt den i hans brystlomme på skjorten. Han tændte smøgen og tog et stort sug " Mhm Ja" sagde han og så op mod himlen idet han pustede røgen ud gennem næsen og fortsatte med at gå mod vest

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum