Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Bloodbank and friends?~Macha::privat~

Go down

Bloodbank and friends?~Macha::privat~

Indlæg by Gæst on Søn 17 jul 2011 - 15:50

S~Terre's gågade
T~23:00
V~Halv køligt, stjerneklart og fuldmåne
O~Diverse lukkede butikker, folk der er på vej i byen og Dakotah
P~ http://farm4.static.flickr.com/3314/3345957331_dcd7fbddb0.jpg

_____________________________

Mørket havde lidt efter lidt lagt sig over Terre by og havde omsluttet stort set alt, bortset fra gaderne, som var oplyst af gadelygter og fuldmånens blålige skær. Lyden af stiletter kunne høres på lang afstand da en ung pige kom gående gemmen gågadens lys. Hendes sorte hår sad løs ned over hendes skuldre og ryg, men for hvert skridt hun tog flagrede det roligt efter hende. Hendes hvide t-shirt sad lidt halv stramt og det samme gjorde hendes korte shorts, som viste hendes velformede krop frem. Hun gik fuldkommen i sine egne tanker idet hun kom til en butik med spejle, hun stoppede op og så sig i et af de spejle der stod i udstillingsvinduet og rettede på sin make-up og hendes hår " Sådan" sagde hun og smilte blidt for sig selv idet hun langsomt begyndte at gå videre. Hun havde det som om hun blev overvåget af nogle, idet hun passerede en gruppe drenge som kiggede efter hende, selv da hun var gået forbi dem * ååh gud.. ikk igen* tænkte hun og så sig over skulderen og fik øje på drengene der var gået efter hende. Et koldt smil kom frem på hendes læber " Hvad vil i have? penge? min krop måske?" sagde hun og rullede med øjnene " Hør her drenge.. Jeg er ikke en luder som alle de andre der er ude på denne tid... Så smut" sagde hun provokerende og sparkede sine stiletter af og begyndte at løbe, da drengene begyndte og løbe efter hende nåede hun lige at samle sine stiletter op og løbe videre. Hun så sig over skulderen og kunne ikke længere se dem, men løb alligevel ind i en lille gyde og blev der i et stykke tid. Men i denne gyde var det som om der var noget.. Et væsen af en eller anden art, som sikkert bare ventede på at hendes egen nysgerrighed bragte hende længere ind og tættere på så væsnet kunne overfalde hende og tage det den nu ville have " Hvem der?" lod det stille fra hende idet hun satte sine stiletter nede på jorden igen og langsomt begyndte og tage dem på, dog mens hun stadig kiggede omkring sig, for at være sikker på der ikke sådan uden videre var en der angreb hende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bloodbank and friends?~Macha::privat~

Indlæg by Gæst on Søn 17 jul 2011 - 16:25

Skikkelsen sad bare helt sammenkrøllet inde i gyden. Inde i det ene hjørne. For sig selv. Benene trykket op under personen. I det fødder blev hørt og igen stoppede. Var nogle kommet her ind. Bad idea. Ikke på denne tid. Man skulle bare holde sig væk fra alt der virkede mørkt og skummelt.
De rødglødende øjne, der havde samme farve som den fantatiske væske kaldet blod, kom nu til syne i mørket idet at denne pige så op. Og hendes ansigt var ikke dækket af det ravnesorte hår mere. De så direkte mod den pige der havde vovet sig i skjul her inde. Et svagt lys ramte godt Macha og vidste hendes kvindelige tilværelse bedre. Hendes hud var fuldkommen marmor hvid. Smuk bleg men også skræmmende for nogle. Håret havde en noget pjusket konsistens og faldt luftigt ned over hendes skuldre.
Efter at have undersøgt denne pige i noget lang tid. Prøvet at få hende til at blive hvor hun var ved at stirre, begyndte hun endelig at rejse sig op. I sine fulde 160 centimeter. Hun havde aldrig været særlig høj. Hendes spinkle krop var ikke iført stramt tøj som dette fremmede..menneske. Men det var mere en løs bluse og et par normal stramme jeans. Fødder havde overraskende nok kun et par flade sko på. I modsætning til hende her. Men det var nok var mest underligt. Macha's ellers sorte hår valgte at skifte farve. Blev mere og mere blåt til det havde nået en smuk kobolt blå farve. Men øjnene var stadig røde og klare. Hun lagde sit hoved lidt på skrå. Gik så et skridt hen mod mennesketøsen. Fugtede sine let blege læber og skilte dem så ad for at snakke. "Something...wrong??" lod hendes engleblide stemme og et smil kom frem. Sådan at man kunne se de syle spidse hugtænder hun havde fået tildelt for mange for tiden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bloodbank and friends?~Macha::privat~

Indlæg by Gæst on Søn 17 jul 2011 - 17:51

Hun så sig over skulderen og skubbede derefter sit sorte hår væk fra hendes ansigt, idet hun ikke troede sine egne øjne, en pige? var hun mon i gyden af samme grund som hende selv? Det ville tiden jo sikkert nok vise. Hun betragtede kort dette væsen med det kobolt blå hår og de lysende røde øjne, smukt væsen måtte hun indrømme, men hun var sikker på der var en anelse vampyr i hende, på grund af de røde øjne. Hun vendte sig om og smilte svagt idet denne fremmede begyndte at snakke til hende " Der.. Der er nogle fyrer efter mig..." fik hun fremstammet, lettere forpustet idet hun førte hendes højre hånd gennem hendes hår for at sætte det ordentligt. Hun gik ud til kanten af gyden og så til begge sider, men kunne ikke få øje på disse drenge der var efter hende for lidt siden. Hun trak sig selv tilbage ind i gyden og støttede sig op af en af væggene og så i retningen af den fremmede " Hvad laver du her ude?" spurgte hun stille og kunne mærke hvordan der nærmest blev koldere og koldere omkring hende, samme tid med det blev meget stille, trods der var mennesker på diverse værtshuse og diskoteker, men hendes sanser var nærmest lammede i denne persons nærvær, som om denne fremmede styrede hendes sanser, hvilket skræmte hende. Hun begyndte svagt at ryste, ikke fordi hun frøs, men fordi hun var lettere bange og nervøs over hvad denne fremmede ville hende, de rødglødende øjne var stadig på hende, men hvis det var blod denne person ville have, så havde Dakotah ingen chance. Hun var jo bare et sølle menneske, der ikke kunne noget som helst, udover at prøve på at kæmpe imod, hvilket sikkert ikke hjalp noget som helst, men man kunne altid prøve

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bloodbank and friends?~Macha::privat~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum