Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Part III: That you need!

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Tirs 26 jul 2011 - 13:45

Hun skulede halv ondt til ham da han valgte hendes lejlighed. Hun var bestemt 100 procent sikker på at han ville få et hjertestop når han så hendes lejlighed indeni. Udenpå var den jo smuk, men indeni. Et rent rodehus. Og hun havde ikke tænkt sig at køre til hospitalet bare fordi chokket over hendes lejlighed ville tage livet af ham. Hun var ikke så renlig som man ellers skulle tro når det kom til oprydning. Ikke at han behøvede at vide det lige nu. Det ville han alligevel få at se, snart. En sur mine faldt på hendes læber da han sagde hun skulle køre. Hun var meget bedre til at navigere. Da han skubbede hende over på førersædet, priste hun ham heldig for at hun var så fandens tiltrukket af ham og holdt af ham samtidig. Ellers havde hun sat helvede løs på ham. Og det var ikke et kønt syn. Med et gnavent blik, drejede hun væk fra kantstenen og satte så speederen i bund for at køre hen mod kvarteret hvor hendes lejlighed var. Hun lagde tydelig mærke til at Andrijas blik lå på hende, men lige nu valgte hun at ignorere det og bare køre. At holde den gnavne facade oppe, var utrolig svært når hun vidste hvilket blik han havde på sig. Det blik der kunne få hende til at glemme alt andet.
De forsvandt fra det lidt pænere boligkvarter og nærmede sig det lidt mere usle kvarter. Det var slet ikke fordi det var et kvarter hvor underlige, uhyggelige mennesker og væsener befandt sig. Det var bare mere det kvarter hvor folk med ikke forfærdelig mange penge befandt sig. Bygningerne var gamle, men smukke på deres egen måde, og langt fra faldefærdig selvom man skulle tro det. Guinevere parkerede bilen foran hendes lejlighed og smed bilnøglerne hen til Andrija der sikkert greb dem. Derefter gik hun ud af bilen og hen på hans side. Hun tog fat i hans hånd og trak ham med hen til den røde murstensbygning hvor nummeret ”64” stod med gyldne tal. Hun låste den store dør op og hev ham så med sig som de gik op ad trapperne. ”Vi skal helt op til toppen.” Sagde hun og vendte sig om for at møde hans nysgerrige blik. Et smil krøb på hendes læber, og hun halvløb op af trapperne for at komme hurtigere op til hendes etage.
De nåede endelig hendes etage hvor der kun var én dør der ledte ind til hendes lejlighed. Hun ejede den største lejlighed i bygningen, og også den flotteste. Udsigten var helt fantastisk fra hendes stuevindue. Med et let klik, satte hun nøglen i låsen og hendes fordør åbnede ind til entreen. Det var en fin lille gang. Og fra gangen ledte der dør til et badeværelse, stuen og køkkenet. Fra stuen var der en dør der ledte til hendes soveværelse. Overrasket kiggede hun rundt og så at der næsten ikke var rodet. Der lå tøj og sko hist og her som hun bare havde smidt, men ellers var der rimelig nydeligt. Selv køkkenet var værd at gå ind i, og hendes kosmetik var lagt i skabet i badeværelset. Måske havde hun forberedt sig på at noget som dette skulle ske? Hun vendte sig om og så at Andrija kiggede på hende. Det måtte vel betyde at han var færdig med at kigge på hendes lejlighed ikke? Og med fire lange skridt hang hun om halsen på ham med sine læber klistret på hans i et hedt kys.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Tirs 26 jul 2011 - 18:16

Han havde ikke bemærket hendes hvaste ansigt, og det var sikkert også godt nok. Han kiggede kort på hende, da hun stoppede bilen, og fik lige grebet sine nøgler da hun kastede dem hen til sig, og steg ud af bilen, hvor hun begyndte at trække ham hen mod nummer 64. Han fulgte efter hende så godt han kunne op af trapperne til hendes lejlighed, hvor de kom ind i en gang hvor han kiggede lidt rundt før han lod blikket lime sig fast til hende, mens hun selv stod og tænkte lidt. Han smilede glædeligt da hun tog de hurtige fire skridt imellem dem, og smed armene omkring halsen på ham, for så at opfange hans læber. Han kyssede ivrigt med, mens han skubbede hende op døren bag sig, hvilke var det eneste sted han lige kunne finde et sted at skubbe hende op af, da rasten af væggen virkede til at være fyldt op med diverse ting og sager.
Han lage sine hænder på hendes lår, hvor han var sikker på han kunne få dem fri igen, når de gik videre, men lige nu behøvede han ikke brug af dem, det var munden der klarede hele arbejdet da han lokkede hendes tunge ud, for at fortsætte deres evige kamp, med det eneste redskab - tungen. En underlig men helt igennem fantastisk kamp som kunne få ham til at glemme alt omkring sig, det eneste han forlangt fra hende var hendes dejlige bløde og faste hud mod sin egen, så forlangte han ikke meget mere, hvor det var henne kunne næsten være ligegyldigt for ham, hun kunne jo tænde ham med det næsten uden at behøve at gøre noget, som ild mod benzin. Han sukkede svagt for sig selv, mens han gramsede lidt rundt på hendes hår, og den anden hånd fløj op til hendes hår, hvor den viklede sig ind i en dejlig rede af lyse lette krøller der blødt gled rundt om hans fingre. Endnu et suk slap ud over hans læber, mens han let bed i hendes, mens han trak hende ud fra væggen og pressede hans hånd, der ikke sad fast i hendes hår, ned i hendes buksekant i sin iver for at få tøjet af hende. Det kunne for ham være ligegyldigt hvor det var, og hvad hun havde på lige nu, hun havde for længst tændt ham, og nu ville han også have det hele med, og helst uden tøj. Seng eller ej, en seng var bare mere behageligt, men det betød jo ikke som sådan det blev mindre godt, næ nej, det var blot mere udfordrende.
Han trak hende videre ned af gangen og skubbede hende op af en ny dør, som han ikke havde bemærket ikke var lukket, men stod på klem, så døren forsvandt under hendes ryk, så de væltede ind i et nyt rum, i bogstaveligset forstand. Han trak lidt på smilebåndet, men forsatte uden videre deres kamp, som kort havde været afbrudt af faldet, men nu lå de på gulvet i hendes? Han slog kort øjne op, for lige at finde ud af hvor han egentligt befandt sig. Ved et hurtigt blik rundt, før han lukkede øjne igen, og begravede sig i hendes læber og tunge, fandt han ud af at de havde valgt køkkenet, hvor han nu lå solidt plantet oven på ham, uden noget ønske om en seng, det eneste han forlangte var hende, så hvis hun ville være et andet sted, så måtte hun trække ham med, eller gå, han skulle sikkert nok følge med, især efter faldet, hvor hans hånd var kommet længere ned i hendes bukser, og lå inden under trusserne hvor de kunne mærke hendes bløde varme lår, hvilke ikke var et sted han ville forlade, selv ikke hvis hun prøvede at komme op at stå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Ons 27 jul 2011 - 2:00

Hendes øjne faldt hurtige i som hun blev væk i deres kys og hun følte ham presse, eller rettere sagt voldsomt skubbe, hendes op ad en væg ved siden af hendes bogreol. Hendes ene hånd havde som altid fundet vej til hans silkebløde hår, mens den anden gik i gang med knapperne på hans skjorte, så hendes hånd fik fri adgang til hans bryst. Hans hånd på hendes lår var yderst distraherende, og hun hørte sig selv lade flere små støn af forventning glide over hendes læber. Især da den pludselig fandt vej ned i hendes shorts. Hvorfor han dog skulle drille på den måde. Hun mærkede svagt at hans anden hånd havde fået fat i nogle af de løse gyldne lokker af hendes, og hun smilede ved tanken om hvor kært hun syntes den gestus var. Da hun skulle til at fortælle ham til at komme videre i sin sag, flyttede han dem væk fra væggen for så at stikke hånden længere ned i hendes shorts, så hans hånd nu rørte hendes lår inde i bukserne. Hun var sikker på at han ville kunne føle bare hvor tændt hun selv var, da hendes trusser ikke var helt tørre efter den lyst han tændte i hende. Længe lingrede den tanke dog ikke i hendes hoved, for hun lå pludselig på nogle kolde fliser, der angav at de var havnet i køkkenet. Et grin lod sig komme fra hende, men blev erstattet af et støn som hans tænder fangede hendes læbe. Det sendte kuldegysninger ned igennem hende til hendes mave og hun bed let i hans egen læbe, da hans hånd smuttede ind i selve hendes trusser, hvor den så lå der urokkelig. Nu var hun sikker på at han drillede hende.
Spændingen i hendes krop groede gevaldigt som hans fingre let og hurtigt rørte hendes bare, sarte del og endnu et støn blev kvalt i et kys. Hendes øjne flammede af lyst, og hun kunne ikke vente længe til at han fik startet på hvad end han havde tænkt sig, køkkengulv eller ej. Hun havde brug for frigivelse fra den spænding der lavede knuder i hendes mave og i det hele taget underdel. Hendes egne hænder famlede med hans skjorteknapper, som hun endelig fik åbnet helt, men hun kunne ikke få skjorten af, og valgte derfor bare at lade den hænge løst på hans skuldre, så hun frit kunne udforske hans bare skin. Den dejlige muskuløse mave der føltes fantastisk under hendes hænder. Hun lod sine læber finde vej ned af hans kæbe til hans hals og endte på hans skuldre og øvre overkrop, hvor hun som altid blidt markerede ham sin med sine tænder. For at lindre den evt. smerte hun gav ham med sine finde tænder, kyssede hun ham elskeligt på de små mærker. Men hun vidste at han ville gengælde det med at bore fingrende ind i hendes skind senere så helt fantastisk meget gjorde det hende ikke noget, og hun fortsatte nådeslyst med at kysse på ham, som hun brændte indeni for at få ham til at fortsætte sit arbejde, han ikke engang var startet på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Ons 27 jul 2011 - 14:49

Han smilede kort, da han hørte hendes sygelig nuttet grin der slap over hendes læber, som hun på en eller anden måde fik fordrejet til et støn. Da hans hånd var kommet dybt nok ned i hendes trusser/shorts kunne han mærke et eller andet let slimet? Som han i første omgang ikke rigtig kunne finde ud af hvad var, men efter det lille sekund der skulle til, for at hans besatte hjerne fandt ud af det, kom der et lille grin der lød en smugle underligt, da hun bed i ham i læben, og han i grunden slet ikke havde tid til at grine. Der skulle til at opstå endnu et grin, da hun ikke kunne få skjorten af ham da hun endelig havde fået åbnet alle knapperne, men det kom aldrig ud da hun begyndte at bide i ham, som fik små støn til at forlade hans mund, mens han ivrigt trak ned i hendes bukser, som han i alt sin fortabelse stadig ikke havde fået åbnet, hvilke gjorde sagen lidt svære end som så. Smerte eller ej, han elskede den måde hendes tænder borde sig ind i huden på ham, som derefter forkælet ham med små kys der fik ham til at stønne endnu mere. Han lod hendes kys regne ned over ham, mens han borde sine fingre ind i hendes lår, mens den anden hånd tog kampen op med hendes hår, for så straks at tage ned til hans bukser ´for ivrigt at åbne dem, da han kort ofr inden kom i tanke om hvorfor det havde været så besværligt at få hendes bukser af. Det plejede det da ikke at være! Han var glad for at hun ikke kunne læse hans forglemmelse i hans tanker, men hun kunne sikkert mærke det. Hånden der sad hjælpeløst fast nede i hendes bukser/shorts/trusser borde hårdt fingrende ned i hendes hud, mens han nippede hende i halsen med tænderne for som en hund at afmærke sit taritorium - hende.
Han fangede ivrigt hendes læber, mens han endelig efter en mindre kamp fik hendes bukser op, så han kunne trække dem ned med den ene hånd, mens den anden gled op til hendes bluse, ind under, og videre op til hendes BH som han knappede op, for at kunne komme ind til brysterne som han blidt kærtegnede, mens hans buksehånd kæmpede med at trække hendes bukser så langt ned som muligt mens han krop desperat ventede på at hans hænder skulle komme videre, de kunne næsten ikke flå tøjet af hende hurtigt nok, men det var ikke ligefrem en let sag, så mens de lå der og rode rundt nede på gulvet besluttede han sig til at han ville glæde sig til den dag hun kun havde undertøj på, eller meget gerne sexet bekini! Det ville slet ikke skade sagen, bestemt ikke, og så kunne han først pine sig selv lidt ved at savle over hende som en anden hund, før han meget letter kunne trække tøjet af hende.
Det vilde være ligefrem en let opgav - for dem begge, en opgave han glæde sig til at udføre, men nu havde han mere at gøre, end at savle over hende i sine sindsyge dagdrømme.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Tors 28 jul 2011 - 1:14

Hun hadede ham for at vide præcis hvor han skulle røre hende for at få den bedste reaktion fra hende. Den sensation der løb igennem hende var fantastisk, som han legede med hendes skind. Som han bare legede med hende. Hans læber og tænder på hende, det sendte elektriske stød gennem hele hendes krop og hun måtte flere gange lukke øjnene fordi hun simpelthen ikke kunne holde dem åbne. Og den følelse kom helt op og ringe som han havde fået sine hænder ind under hendes bluse, som en anden teenager dreng. For de mindede lidt om et teenagepar der bare fjollede rundt med hinanden. Og det gjorde hende på en eller anden måde glad. Underligt nok. Men følelsen af at han kunne vække den følelse i hende, gjorde hende glad. Det betød at trods deres utrolig særlige forhold, så var der alligevel noget genkendeligt i det. Det gjorde hende tryg.
Et støn gled over hendes læber. Hun var glad for at han ikke kunne læse hendes tanker. Der var bare for meget derinde som han helst ikke skulle høre. Hun endte nok bare med at skræmme ham væk, og det var hun ikke sikker på at hun kunne klare. Ikke nok med at hun havde en form for besættelse af ham, så krævede deres sex. Hun krævede hans berørelse. Hans arme omkring hende. Hans læber på hendes. På hende. Hans hænder på sig. Hans fingrer på sig. I sig. Det hele. Det var som en uslukken tørst for blod hos en vampyr. Igen blev hun klar over hans drillen i hendes bukser, og hun kunne simpelthen ikke holde det ud mere. Med kun en smule besvær fik hun vendt dem om så hun var på top. Og igen med lidt besvær fik hun rejst sig op, hvilket tog utrolig meget af hendes viljestyrke. Hun rakte sine hænder frem og ventede på han havde taget dem, før hun så hev fat i ham, og trak ham med ud af køkkenet, hen ad gange, ind i stuen og så ind på hendes værelse hvor hendes fine dobbeltseng stod og så helt ren og ny ud. Med et kækt smil vendte hun sig mod ham og hun hev fat i hans skjorte der hang på hans arme. Det tog kun få sekunder før den lå et sted i hjørnet af værelset. Hun skubbede blidt til hans bryst så han endte med at sidde på hendes seng. Shortsene som allerede var på vej ned, lod hun falde til gulvet. Sammen med toppen hun hev af, og den allerede åbne BH. Med et kækt grin gik hun langsomt over og satte sig på ham, ligesom hun havde gjort i butikken.
”Du sætter en ild i gang i mig..” Hviskede hun i hans øre hvor hendes læber lingrede, og blidt bed hun i hans øreflip. Mens hendes hænder løb op og ned af hans bryst. Hun vidste godt der ikke ville gå lang tid før han havde fået vendt dem om, så hun faldt ned på sin madras med ham på sig igen, men det var også lige meget. For det var det hun ønskede. Dette var en måde at få ham til at miste bevidstheden totalt. ”Du gør mig skør… skør med lyst.” Hviskede hun imellem de små bid, og dem fortsatte hun ned af hans hals til hans skulder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Tors 28 jul 2011 - 1:41

Han lod sig hive op at stå, mens han greb fat i hende som om han ikke selv kunne stå, og fulgte efter hende mens han gjorde sig umage for ikke at vælte ind i alt muligt, for selvom han ikke var beruset af diverse drikkevare var han beruset af hende. Det eneste der voksede i ham, med uhyggelig fart var hans begær, han havde helt mistet kontrollen over sig selv, både ben, arme og hoved, ja, det hele for at sige det som det var. Hun havde på en eller anden forunderlig måde fået hans hånd op af hendes trusser, så hun kunne få skjorten af ham. Han kunne hurtigt konstatere at han ikke behøvede nogle form for selvkontrol for hun tog kontrollen over ham, og styrede ham som hun lystede, det var ikke noget hun spurgte om, men gjorde det bare, der var ikke meget slinger i valsen der. Han betragtede hendes krop, som hun afklædte så han fik alt det skind han ønskede. Hvor fantastisk! Han dansede næsten af glæde, men blev dog sidden hvor han var blevet beordet ned at sidde, mens hun satte sig ovenpå ham, hvilke var lige ved at få gryden til at koge over. Et svagt støn slap over hans læber, da han kunne mærke hendes bløde hud min sin, og hendes bløde stemme glide ind i øret. "Jeg har ikke noget ild på mig." Svarede han med et lille grin som endte i endnu et nydelses støn mens hendes hænder gled ned af ham, før hun greb hårde fat i ham, og lage sig nederst, så han allerede næsten lå klar, dog stadig med bukserne på. Han følte sig lidt som en sæl på en flydene isblok. Han lage begge sine hænder på hver sit bryst, som han masserede synkront mens hans grådigt kastede sig over hendes mund, som han først bed i, for så at lokke tungen ud, for at fortsætte kampen lidt tid, før hans hænder gled ned til hendes trusser, som han trak af hende i sin iver efter at komme videre i teksten. Hans tunge forlod hendes, og slikkede sig vej ned af hendes kæbe, mens han lage sine ben på hver side af hende, for at skubbe hendes længere op i sengen, hvor efter han begyndte at slikke hende ned af brysterne, videre ned af maven ned til hendes skamlæber, som han kærtegnede mens hans hænder borde sig ned i hendes mave og formåede at lave nogle fine kønne streger ned over hendes bløde maveskind mens de pressede sig hårde og hårde ind i maven på hende, det ville sikkert begynde at gøre ondt, hvis han ikke stoppede, eller hun fjernede hans hænder, men den tanke var ikke i hans hoved, der var ikke mange - hvis der overhoved var nogle.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Tors 28 jul 2011 - 2:26

Åh gud hvor hun ikke kunne få nok. Hun ville dø, visne den dag dette stoppede. Den dag der skete noget som ville separere dem. For det var næsten ved at være lige så naturligt som hendes bankende hjerte, hendes vejrtrækning. Det var en besættelse. Et krav om det. Det var noget hun ikke ville kunne leve uden. Selvfølgelig havde hun haft fantastisk sex med andre mænd før. Der var mange der virkelig kunne deres ting med hænder, læber, det hele. Men fordi de delte denne følelse. Denne forbindelse, så satte det, det hele over kurs. Og fordoblede bare lysten, nydelsen, alt. Det gjorde at hun havde det som om det var et slags stof hun måtte tage for at kunne komme igennem dagen. Som en junkie. Bare efter sex. Og om det så var sundt eller ej, det kunne de professionelle bestemme. Men det var sådan det var, og hun var rimelig sikker på at det hele var gengældt. Sådan som hun lå under ham, med hans hænder på hendes krop, ivrigt om at komme videre i teksten. Hans ophidselse tydeligt at føle igennem hans bukser. Jo, de var skam begge lige gode om det og det var også derfor det gjorde det hele så fantastisk.
Hendes vejrtrækning kom ud laset som hans hænder lod sig kærtegne… eller det var nok mere gramse, hendes blottede bryster. Dynen under hende føltes som et hav af dun som hun blev skubbet længere op i sengen, og endnu et støn kom fra hende som hans tunge begik sig ned af hendes krop. Fulgt af kuldegysninger der endte i det nederste af hendes mave. Der hvor sensationen, krævelsen hurtigt opbyggede sig. Der hvor eksplosionen af lyst kom som hans tunge fandt vej til hendes sarteste sted i kroppen. Hun var kun let klar over at hans negle borede sig ned i hendes mave, for alt hun følte nu var den dunken i hende og hendes hænder fløj til hans hår som hun fik blidt fat i.
Det føltes som altid fantastisk. Og hun vidste ikke om hun foretrak det eller hans fingre i hende. Alt hvad hun vidste, var at dette var alt hvad hun ønskede. Den fantastiske følelse af ren lyst der langsom, pinefuldt blev sunket. Men samtidig med den blev sunket, byggede der sig bare en ny op i hende. Endnu en nydelse at tilfredsstille, og det var utroligt sådan som hans tunge kun drillede hende. Et støn gled desperat over hendes læber. Som et kald på at han skulle tage at lade være med at drille hende sådan. Hun havde en opbyggende dunken hun gerne ville have befriet. Og der skulle alle middeler tages i brug. Næsten da. Deres forspil var ikke slut endnu. Det skulle hun nok sørge for. Men det betød ikke at hun ikke kunne tilfredsstilles mere end en gang denne aften.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Tors 28 jul 2011 - 19:33

Det var som en sommerdag, hvor man gik for sig selv, og gloede ned i jorden, mens fuglene sang omkring en. Ikke fordi Andrija selv syntes så meget om det, mere for at give et billed at han satte de fugle ind i billed. Så kom man til et skilt der ville vise ind til en sidevej hvor der med store bogstaver stod: GRATIS ADGANG TIL ALLE FORLYSTELSER. Det var jo ligesom en forlystelses tur i den bedste forlystelse der fandtes, eller en biograftur hvor man så en film i 5D, og hvis nydelse og begær også var sanser ville det være en 7D's film hvor man var helt væk, man behøvede ikke at se noget, bare mærke den bløde varme hud mod sin egen, de stønnende vejrtrækninger fyld med begær. Mærke hvordan hele hendes krop reagerede på enhver af hans berøringer, og fik hans hår til at ligne noget der var løgn, måske en eller anden lille våd hvalp? Ikke dét han ville være, men hvad fanden, heller det end så meget andet.
Han lage hoved let tilbage og lød et højlydt støn slippe over hans læber, mens han nød smagen af hende før han begyndte at tage turen op af hendes mave, med tungen der slikkede løs som om hun var en slikkepind. Den kom op forbi hans hænder, der slap hendes mave, og borde sig ind i indersiden af hendes lår, mens han slikkede videre op til hendes bløde bryster, hvor han suttede på hendes brystvorter mens han kravlede længere op af hende som om han besteg et bjerg.
Da han kom op til hendes hals, begyndte han blidt at nippe hende op af halsen, op til kæben, hvor det gled over et ivrigt kys og opfangning af hendes læber som han intenst kyssede mens hans hænder gled længere op mod hendes skridt, hvor hans finger gled ind i hendes skede åbning mens den anden stoppede lidt før, for at suge varmen ud af hendes inderlår.
Han var helt opslugt af hende, hendes lyse krøller der lå som en glorie omkring hendes smukke ansigt med de fyldige læber, og de himmelblå øjne der lyste af begær og nydelse, et smukt syn for guder når han få gange lige fik løsrevet sig fra hendes læber eller andre steder på hendes krop, for lige at tage et kig i det split sekund det tog ham, at kravle videre på hendes krop, til det næste mål på hendes perfekte krop. Han sugede sig hen over hendes krop, som en anden sugemalle der var bange for at falde af, hvis han slap hendes krop med læberne som lokkede tungen ud, for igen, som de havde prøvet så mange gange før, at optage kampen som ikke ligefrem var en let en af slagsen, da der aldrig fandtes nogle vinder, for kysset blev konstant afbrudt af en ny handling der fik dem til at glemme kampen, som var blevet en hård kamp af tunger, læber og støn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Man 8 aug 2011 - 2:08

Hun hev en smule efter vejret da sensationen af lettelsen kom ind over hende som hans tunge gjorde værker i hende. Hendes fingre lå stadig i hans hår, og hun klemte øjnene sammen som han løsrev sig fra hendes skridt og bevægede sig op ad hende igen, med tunge følgende hver evig eneste punkt af hendes krop op ad maven og til hendes blottede bryster, som han på ingen tid fik gang i. Han vidste præcis hvad han skulle gøre for at få hendes krop til at give responce på hans berøringer og han klarede det utrolig godt. Det var nogle gange som om hendes krop var skabt til ham, sådan som hun reagerede. Hun stønnede højlydt da han løsrev sig fra hendes bryster og vandrede op ad hendes hals for at angribe hendes mund. Hendes fingre fald fra det øverste af hans hår til hans hals, hvor hendes hænder pressede hans hoved tættere mod hendes så kysset blev helt uddybet. Endnu et højlydt, desperat støn gled over hendes læber, denne gang druknede det i hans mund. Hans fingre havde nu taget over for det arbejde hans tunge før havde udført, og det var mindst lige så, hvis ikke mere, dejligt og fantastisk. Af ren brug for at kunne lade sig trække vejret, afbrød hun kysset og lod sit hoved falde tilbage. De var ikke engang startet på det store endnu, og hun følte sig allerede godt på vej ind i den trance. Hun spredte automatisk benene for at give ham mere plads, ikke at han behøvede det til dette, da det så ud som om han klarede det mere end godt med pladsen han havde. Han satte farten op med sine fingre, og Guineveres stønnen havde ikke et mønster mere. Endelig kom hun for anden gang, og hendes krop lod sig langsomt slappe af. Alle hendes spændte muskler løsnede sig som han fjernede sine fingre fra hendes underliv.
Med et sultent blik hev hun hans hoved mod sit, og angreb hans mund i et heftigt kys. Nu mente hun det var hans tur til at blive afklædt. Og med en kort manøvre fik hun vendt dem om i sengen så hun lå øverst og han nederest. Hun løsnede ivrigt hans bælte fra hans bukser, stadig med læberne på hans, og blindt fumlede hun med knappen og lynlåsen og fik det åbnet. Hun afbrød kysset, og lod sine læber kærtegne hans kæbe, hals, og hele hans overkrop som hun fik lingrede sig længere ned i sengen. Hun satte sig på knæene og hev hans bukser helt ned til tæerne, hvor hun så fik hevet dem helt af. Som hun kom tilbage mod ham igen, lod hun sine hænder glide op ad hans ben indtil de nåede det øverste af kanten på hans boxershorts. Dem hev hun ligesom bukserne ned af hans ben, indtil hun kunne hive dem helt af hans fødder. Hun lod sine hænder glide op af hans skinneben, hans lår, indtil hun nåede hans mandelighed som hun lod sine hænder omfavne. Efter nogle strøg med fingrene, lod hun sit hoved sænke sig til ham, og lod sin tunge tage føringen. Inden længe havde hun ham inde i sin mund, hvor hendes tunge gled op og ned i hurtige strøg. Det var sjældent hun gjorde dette når hun havde sex, det var kun med helt specielle mænd. Og Andrija var mere end speciel. Han var hendes. Inden længe ville det være hans tur til at komme, og så ville han nok tage styringen derfra. Hun kunne tydeligt mærke den nye trang til ham i sig, i hendes underliv. Og hun hungrede efter at de fortsatte. Hurtigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Man 8 aug 2011 - 11:39

Han følte sig pludselig som et lille lam da hun kastede sig over hans mund, der var endt som effert for løvens gab, mens hun vendte ham om, og lod ham ikke have tid til at protestere da hun begyndte at trække tøjet af ham med hurtige næsten utoldmodigt som om det næsten ikke kunne gå hurtigt nok at få alt klunset af ham. En række støn slap ud mellem hendes læber, da hendes hænder gled op af hans lår for til sidst at ende oppe mellem hans ben hvor hun udsatte ham for den værste, men også mest perfekte tortur. Han snappede efter vejret mens han prøvede undertrykke sin lyst til hende, kun for at hun skulle fortsætte selvom det ikke ligefrem var nemt – langt fra nemt! Han lage hoved tilbage, så han blottede halsen mens han gispede og stønnede mens han kort lukkede før han greb ud efter hende og rev hende op, før han skubbede hende ned i sengen før han hoppede på hende som en kanin, først læberne mens hans hænder angreb hendes bryster og masserede dem før han lidt efter trængte ind i hende med et højlydt støn der kort afbrød deres kys, før han igen bed sig fast i hendes læber.
Han slap hendes bryster for at borde sine fingre ind i hendes kraveben mens tempoet blev sat op mens han slikkede hende op af kæben for til sidst af tygge lidt på hendes øreflip før han kyssede hende ned af kæben ned til hendes læber, som han igen angreb, denne gang som løven og hende som det lille sexet lam. Han spredte lidt mere hendes ben for at han kunne trænge længere ind i hende som var som at komme ind i en fantasi verden af nydelse og begær efter kvinden der lå under ham, der kunne tilfredsstille ham på en hel anden måde end andre kvinder. Han kunne ikke sætte en finger på hvad det var, men hvad fanden! Hvorfor skulle han dog også gøre det? Der var jo ingen der skulle det! Han lage hoved let tilbage og snappede efter luft mens han rettede sig op, og holdt sig oppe i armene der trykkede hendes skuldre ned i madrassen så han havde magten, selvom han ofte syntes det var fandens sexet når det var kvinden der lage manden ned.
Gud – han ville dø hvis han ikke måtte få denne nydelse, denne glæde ved at trænge ind i Guineveres underliv som virkede som en drøm som altid ventede på ham, med alle sine små elektriske stød som hun sendte op i ham som om hun var en tordensky der skulle forkæle sin lille kælet lyn dæmon som løbet logrende efter hende som en lille hvalp der ikke havde andet at lave end at være en del af hende som helst af alt ville overtage hende, eje hver en lille del af hendes krop, hver en del af hendes hjerte, hver en del af hendes ånde, krop og sjæl. Lænede sig ind over hende, mens han stønnede og satte tempoet endnu mere op mens han kunne mærkede hvor opildnet han var. Hor tæt på det var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Lør 13 aug 2011 - 18:22

Det næste gik så hurtigt at hun ikke var sikker på hun lagde mærke til de små detaljer, men hun kunne føle dem. Han pressede hende ned i madrassen og lagde sig oven på hende for nærmest at angribe hende. Først hendes bryster, så hendes mund og derefter følte hun ham endelig trænge ind i hende. Hun stønnede dybt ud og lukkede sine øjne mens hun lod ham gøre med hende som han ville. Det var absolut fantastisk, og hun mærkede hans tunge på hendes hals. Hans hænder var overalt på hendes krop mens hendes egne bare lå på hver side af hende på madrassen, som et tegn på ’overgivelse’. Hans tænder fandt vej til hendes øreflip og hun stønnede endnu en gang ud. Hendes hofter fulgte hans rytme, og hun mærkede svagt hans hænder presse hendes ben længere fra hinanden. Som sagt var hun i hans magt og han kunne gøre præcis hvad han ville. Hun var ligeglad, så længe han bare blev ved med at trænge ind i hende, gang på gang på gang. Når hans læber fandt hendes kyssede hun ham tilbage, men hendes arme var fanget som hans hænder pressede hendes skuldre ned i madrassen, så han bedre kunne trænge ind og ud i hende. Ingen lyde fyldte hendes hoved andet end deres stønnen og hun lukkede alt andet ude, som hun blev presset længere og længere ned i madrassen for hvert stød. Det var som at være i himmelen, og som Andrija satte farten op, lod hun sine ben lægge sig rundt om hans for at presse ham dybere ind i hende. Han var næsten inde og ramme hende helt og hun følte sig selv eksploderer i sit hoved af ren og skær nydelse. Han vidste præcis hvordan han skulle få hende til at gå amok. Det kunne han så bruge som et ’våben’ mod hende senere i tiden, ikke at han ville få brug for det. Hun ville gøre næsten alt for ham. Om det var godt eller dårligt måtte de professionelle vælge.
Hun mærkede ham sætte tempoet op i hans stød og hun vidste at han snart ville komme. For hende var hun ikke sikker på hvornår, så hun besluttede sig for at dette skulle gå hurtigere. Med trænet benmuskler fik hun vendt dem om så hun var øverst. Hun fjernede hans hænder fra hendes skuldre og satte dem på hendes lår i stedet for, og så begyndte hun at bevæge sig på ham. Og hun bevægede sig hurtigt. Hendes hænder gled op og ned af hans muskuløse overkrop og hun betragtede ham med sine blå øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Gæst on Lør 13 aug 2011 - 20:06

Han lod et gisp slippe over læberne da hun vendte dem om, og lod hende tage styringen mens han borde fingrende ind i hendes lår, mens han kort lukkede øjne, og nød hendes krop, både det indre og ydre. Efter lidt tid slog han atter øjne op, og betragtede hendes blå dejlige øjne der kiggede ned på ham, som virkelig fik ham til at føle sig som lammet, under løvens gab. Han greb fat rundt om nakken på hende, og trak hende ned, så han kunne overfalde hendes mund, før han slap nakken og lod hende rejse sig op, hvis hun ville, eller fortsætte hvis hun ønskede det, hun måtte med glæde tage styringen, han elskede det blot. Det ville smigre ham utroligt hvis hun fandt på den ide at binde ham fast til sengen, det ville være sjovt at se om hun kunne finde på det. Han stønnede og gispede kort, før han mærkede det sidste komme med et højt støn, før han let skubbede sig ud af hende med et lille smil. Så snart han var ude, greb han fat om hendes nakke og trak hende ned at ligge ved siden af sig, hvor han trak dynen over dem hvor han fandt hendes læber, og låste armene omkring hendes talje mens hans læber blev skilte af hans tunge, der hurtig var over og prikke på hendes tunge som om det var en dørklokke, dog ville han ikke ind, ikke endnu - ikke endnu. Han greb fat i hende, og trak hende op på maven, og trak dynen helt op over deres hoveder før han låste sine ben omkring hendes. "Du er helveds god ..." Hviskede han ind i øret på hende, mens hans hånd lå på hendes inderlår. "Lækker, sexet og - fantastisk." Han fangede hendes læber igen, hvor han kort efter gjorde krav på hendes tunge, mens hans hænder løb ned af hendes hals, til hendes bryster som han begyndte at kærtegne dem. "Guinevere!" Stønnede han højlydt før han fandt hendes bryster som han begynder at slikke op af, mens han langsomt mærkede at han atter endnu engang blev tændt, hvordan hendes krop effektiv fik ham til at reagere. Han greb blidt fast i hendes brystvorte med munden med tænderne og lod sine hænder glide ind i hendes hår, mens han pressede deres ben hårde sammen. Hans hænder gled ind mellem hendes lår, hvor de begyndte at massere hendes underliv.
Det gik pludselig hurtigt for hendes krop at tænde ham, og nu var hun jo allerede nøgen! Han slap hendes bryst og skubbede sig op på hendes lår, så dynen faldt ned af dem og hans hår lignede noget der mest af alt linede en høstak. Han slikkede hende over læberne mens han lage hoved let på skrå og betragtede hende med et lille smil, mens han ventede på et svar fra hans - hest? Han var hundrede procent sikker på hun forstod ham, hvis hun ikke forstod han på hans tegn, ville hun sikkert kunne mærke det på sine ben, som han sad på, tændt og ivrig som et lille barn til juleaften. Han ville altid glæde sig til en omgang med hende, uanset hvad der skete, også selvom hun afslog, for selvom han ikke var van til at tage sig af kvinden, om det gjorde ondt eller noget på hende, var det jo noget anderledes med denne kvinde, som han elskede? Ordet virkede stadig fremmedartet i hans hoved.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Part III: That you need!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum