Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

New people new places? :: Privat

Go down

New people new places? :: Privat

Indlæg by Gæst on Søn 10 jul 2011 - 0:56

Tid ~ 18:32
Sted ~ (Café den du skrev )
Vejr ~ virkelig varmt og solen er så småt ved at gå ned
Omgivelser ~ rolige og fredlige med forskellige folk her og der, ikke en stor gruppe.
Beklædning ~ hvid tshirt casuel og går ned over bagdelen af hende, samt sorte leggins og en hvid jakke der går til hofterne.. med sorte store knapper til.

Det var en normal dag for Kaiden, en stressende dag vis man da kunne kalde den det?, samt hun havde gået fra højere og venstre for sin chef for at bringe breve ud og søgt ind her og der ved de forskellige nat klubber grundet af hun ikke kunne sove mere om natten, hvorfor anede hun ikke men der var et eller andet der nagede hende helt vildt?.
Hun strakte sig let da hun gik indenfor på en ny fransk cafe og tjekkede det lidt ud, folk vendte sig let om for at se hvilken type hun var.
En pige med platin hvid hår og lysebrune striber i der ikke lå ovn på håret men kom inde fra og ud, som små striber der skjulte sig under det øverste hår, de lysebrune striber var 2 cm længere end de platin hvide lokker som resten af håret var og der var os kun 4 lange smukke lysebrune striber 2 foran og 2 bagved sådan sat midt ved håret.
Hendes øjne var eksotiske appelsin orange farvet og i mørke plejede de at lyse som neon lys.
Hendes hvide tandsæt var smukt og normalt, rettet af tandlæger og så kunne man se små lidt brede hugtænder men dog var det ikke sådan overdreven hugtænder nej.. det var skam slet ikke sådan hun var født.
Hendes skin farve var gylden brun som chokolade blot en mild brun sol farve og så var hendes hud fugtig og smuk skindende i lyset fra cafeens oven.
Hendes krop var slank med kvindelige kurver og spinkle struktur dog lignede hun slet ikke et skelet fordi det havde de fleste det med at ligne nu til dags men det var altså ikke hendes kop te.
Hun satte sig stille henne ved et vindu og så let ud af det og overvejede om hun skulle have noget eller ikke?. Der var et lille menu kort læggende på bordet som hun tjekkede igennem og så overvejede hun om hun skulle rejse sig op eller se om hun kunne få en til at komme hen til sig og få ham eller hende til at bestille for sig.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New people new places? :: Privat

Indlæg by Gæst on Søn 10 jul 2011 - 14:54

Som alle andre dage var der i dag travlt på den ret store franske cafe som tjente godt nok fordi folk kom tit fordi maden var billig og man ku både få drinks samt normale drikke vare som vand og sodavand, her var både masser af borde samt stole men også en lille bar samt et par sofaer med små sofaborde, på væggene hang der franske malerier og andre franske ting. Her sad både ældre mænd men også en flok med piger desuden var der et par unge fyre som snakkede forretning, tjener rendte rundt fra bord til bord og selv bartenderen havde travlt med at fylde glas op, en ung tjene på omkring de 19 år rendte rundt fra bord til bord med en barke fyldt med tallerkner og glas, han var høj men spinkel hans hud var solbrun han var iført en hvid skjorte hvor der på lommen stod caféens navn, desuden bar han et par sorte bukser og et hvidt forklæde der hang desuden et sort viskestykke på hans skulder. Hans hår var chokoladebrunt samt kort og lidt uglet det passe fint til hans lysebrune øjne som lige nu bar et venligt blik, hans navn var Asriel og han var blot et menneske som dog havde været igennem mange ting som en ung knægt som ham ikke budte ha oplevet. Asriel fik givet de sidste kunder deres ting hvorefter han sku til at gå op imod døren han kørte let en hånd over sin svedige pande for så at tørre hånd af i viskestykket, da døren gik op vendte han sig let rundt og så hen på den ret smukke kvinde som kom id og tog plads ved vinduet han smilede let til hende imens han gik over mod hende"goddag frøken velkommen til noget de ønsker?"spurgt han høfligtimens han let betragte hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New people new places? :: Privat

Indlæg by Gæst on Søn 10 jul 2011 - 14:55

//undskyld blev ikke så langt//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New people new places? :: Privat

Indlæg by Gæst on Søn 10 jul 2011 - 15:09

Kaiden vendte sig let mod Asriel og betragtede ham med et sødt smil og sagde så"Jamen dog, jeg vidste ikke de havde så hotte tjener her" hun grinte let og sagde"Hmm? jeg kunne godt tænke en milkshake vis i kan bikse det samme i vanilie smag" hun smilede sødt til ham og studerede ham let, og faktisk for første gang kunne hun dufte hvad et menneske duftede som, han var ikke et væsen ? det var egenlig utroligt han ikke var det.
Hun så lidt facineret på ham og sagde"Så?`hvad hedder du egenlig?" hun var blevet godt og grundigt nysgerrig angående ham her og hun kunne ikke lade vær med at spørge yderligere ind til ham og hvor han kom fra og sådan andre ting der ellers var at spørge om.
Hun gjorde en hånd mod sædet overfor hende og sagde"Vil du ikke sidde ned lidt?" hun grinte sødt og sagde"Det her arbejde må være vildt stressende og meget hårdt med alle de kunder i har her inde i forvejen og oprydning og sådan" hun overvejede lidt at spørge ham om hun måske skulle hjælpe til gratis blot for en dag for at få chancen for at snakke lidt med denne mystiske fyr med de chokolade brune øjne der stod direkte overfor hende og så virkelig glot ud dog var det ikke sådan at hun havde tænkt sig at ha noget med ham overhovedet, sådan var hun altid... hun ville aldrig ha noget seksuelt eller kærlighed med nogen eller kysse eller berør.. dog elskede hun smukke og kønne ting..
og Asriel var da en af dem lige nu, bare han nu ikke var skrøbelig og sådan ikke mandig i det...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New people new places? :: Privat

Indlæg by Gæst on Søn 10 jul 2011 - 15:45

Asriel smilede let til hende imens han så imod hendes øjne dog rømmede han let efter det hun havde sagt"øhm tak, så pæn er jeg da ikke"mumlede han flovt imens han let begyndte at se lidt ned for ikke a rødme mere"en milkshake kan vi sagtens klare"sag han så let hvorefter han sku til at gå men hendes ord stoppe ham, han vendte hovedet mod hende med et let smil"Asriel"svarede han let"og dem?"spurgt han så let hvorefter han vendte sig om igen for at gå"øh jo ku jeg vel godt" svarede han så før ha forsvandt op mod baren, bartenderen en ældre mand sendt ham et drilsk smil"nå så du prøver at score kunderne "klukke han let"hvad sku hun så ha"tilføj han let, Asriel smilede let"det var nu omvendte, hun bad om en vanilje milkshake så kom igang"svarede han let hvorefter manden nikke og begyndte på hendes shake imens han selv vendte sig om og å mod hende han betragte hende hun var smuk efter hans mening men hvad sku han gøre? han turde ikke binde sig til andre ikke efter alt hvad der var sket han havde mistet alle i sin familie de døde på stribe og efterlod ham helt alene og fortabt og hvorfor havde gud redet ham fra den ulykke? vis han nu bare havde ladet ham dø ville han ikke føle sig efterladt. Efter kort tid var hendes Milkshake klar og han gik roligt ned til hendes bord, han satte glasset foran hende før han tog plads foran hende uden en lyd han smilede let til hende imens han nøje betragte hende dog på en venlig måde, nogle af de andre mandlige tjener så letter surt hen mod ham dog tog han sig ikke af dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New people new places? :: Privat

Indlæg by Gæst on Søn 10 jul 2011 - 22:38

Kaiden betragtede undrende Asriel og smilede da han så stoppet op og spurgte ind til hendes navn og med en fransk blid accent svarede hun tilbage på hans spørgsmål"Mit navn er Kaiden" hun smilede sødt til ham dog med afholdenhed og kiggede lidt rundt mens hun ventede på en dejlig vanilie milkshake og sad lidt for sig selv og kiggede ud af vinduerne og ventede, dog hørte hun ikke hvad de snakkede om oppe ved bartenderen overhovedet, men samtalen vedkom jo heller ikke hende så det var klart hun var lagt på side linjen indtil videre.
Hendes orange øjne gled over det poleret bord og så ned på gulvet bagefter som så yderst clean ud mens hun fik et lille forsigtigt smil på læberne fordi dette sted var så hygiejnisk dog var det klart, men det mindede hende dog om hendes eget hjemlige hygiejniske ikke svinede hjem der var så rent som det overhovedet kunne blive skønt det ikke var hende der gjorde ren der.
Efter noget tid og hun endelig havde fået sin milkshake så hun lidt på asriel og sagde med en spørgelse"Såååå Asriel? jeg tænkte at vis i nu har brug for hjælp i dag siden det vrimler med kunder .... såååå kan jeg da godt assistere jer lidt ude i køkkenet med oprydning og vaskning vis det er? af tallerkner og andet køkken job der ikke har med jeres mad af gøre?" hun lagde hovedet let på skrå og så en anelse nuttet ud dog var det hendes normale ansigt og være måde at være på jo der gjorde udsvinger i ansigts udtrykket.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New people new places? :: Privat

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum