Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

its cold out side ~Asriel

Go down

its cold out side ~Asriel

Indlæg by Gæst on Lør 9 jul 2011 - 20:39

Stedet~ Cafe La Charlott i gågaden i Terra
Tiden~ 16:10
Omgivelserne~ enkelte mennesker, men de fleste er dog på vej pga vejret
Vejret~ regner let, men skyerne truer med mere

_________~_________~__________~____________~

De tunge sorte skyer truede med at komme med mere end blot en smugle regn… Det så ud som om det ville blive tordenvejr, og at regnen ville komme til at skylle ned. En ung kvinde med næsten snehvid hud og smukt udseene kom gående ned af gågaden, hun havde en grå, blå bluse på (se ava) sorte stiletter og sorte stramme jeans. Hendes sorte hår var let pjusket og hendes arme lagde over kors , ide hun så op mod himlen og ganske som hun havde forvendte så var den lille smugle regn ikke nok… Det begyndte hurtigt at stå ned i stænger og hun blev på ingen tid gennemblødt. Hun ruskede kort på hovedet for at få vandet ud af håret… ligesom en kat ville ha gjort, der blev mumlet få ting på russisk… som folk måske var glade for at de ikke forstod? Heldigvis var der en Café ikke så langt fra hende, med hastige skridt løb hun over mod den, men gav sig dog til til kort at stoppe op for at læse navnet på skiltet ”Café La Charlott?” mumlede hun for sig selv, og trak på skulderen ide hun gik inden for den fine glasdør. Varmen strømmede hende i hovedet, og hun fortrak et kort smil, hun nød varmen og gik over for at sætte ved baren i stedet for at sætte sig ved et bord… hvordan fanden skulle hun egentligt betale? Hun skød tanken til side og så sig lidt omkring, mens hun vendte på at der skulle komme en og betjene hende… ”en te tak” kom det roligt fra hende da hun blev betjent.Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: its cold out side ~Asriel

Indlæg by Gæst on Lør 9 jul 2011 - 21:28

Café La Charlott var enligt ved at blive kendt nok fordi den havde længe åbent samt at maden ikke var så dyr desuden ku man også få drinks, denne aften var her dog ret stille kun en flok forretningsmænd sad i det en hjørne og snakke forretning imens de drak øl samt kaffe, klokken var ikke mange så der ville sikkert komme flere eller det håbe den unge tjener på som stod bag baren og så stille rundt, han var ung nok omkring de 18 år desuden var ha høj men spinkel hans hud var solbrun og hans øjne lysebrune de passe fint til det chokoladebrune hår som var kort men lidt uglet, han var iført en hvid skjorte hvor der på skjortens lomme stod cafe La Charlott udover skjorten havde han også et par sorte bukser sat et par sorte lædersko, på hans skulder hang et hvidt viskestykke. Han var en køn knægt men det tænkte han ikke over han havde aget andet og tænke på så som at hans sidste familie medlem nemlig hans onkel nu også var død og han derfor var alene samt forladt, han rystede svagt på hovedet for at tænke på noget andet dog lyste han let op da døren gik op og en køn kvinde kom ind hvorfor faldt han altid for ældre kvinde? han sendte hende et let smilede da hun satte sig i baren "velkommen" sag ha kort hvorefter han hurtigt fik bikset et kop te frem og satte foran hende hvorefter han smilede let" sikke et vejer "mumlede han så let imens han roligt betragte hende for at se om hun ville snakke eller om hun blot ville være alene, han kørte let hånd igennem sit hår.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum