Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Noget nyt ? :: ToDD

Go down

Noget nyt ? :: ToDD

Indlæg by Gæst on Man 4 jul 2011 - 15:05

Tid ~ 23:32
Sted ~ Terre centrum
Vejr ~ klart og lunt, uden sol
Omgivelser ~ Rolige indtil videre


Vejret var klart og roligt for en gangs skyld, vinden havde lagt sig som et blidt tæppe ned over Terre, og den pustede ikke særlig meget denne nat, nej alt var egenlig temmelig ens og kedeligt som altid? indtil..
"Det må de virkelig undskylde jeg havde... slet ikke set mig for det AUV!" Man kunne se Kaiden gå bagud mens en stor mand var ved at knytte næverne og vrissede og viste tænder af hende mens han gik i mod hende indtil hun pludselig faldt over en af disse her by skraldespande og før manden vidste af det havde han låget direkte i krydre bollen og Kaiden var godt på vej til at stikke af fra ham"HEY KOM TILBAGE MØG UNGE!"

Vis der var en ting Kaiden ikke ville gøre var det nok at komme tilbage til ham, men det havde dog heller ikke været det mindste nødvendigt fordi før hun vidste af det havde han sat i hælene efter hende og hun var nu ude på dybt vand, bukstaveligt talt fordi før hun vidste af det var hun endt direkte ned i springvandet midt på strøget i Terre og manden var godt på vej til at komme efter hende, da han opdagede at hun svømmede rundt der nede
"Omg!?.. hvem... Øh.m... stiller... Bah... et springvand ... Øhhhmmm.. øhm.. midt i det hele!?"

Hun svømmede på livet løst ind til denne her statue i midten af en kvinde med en skål der sprøjtede vand, mens den drivvåde Kaiden nu os stod der og så mod manden og sagde"Hør jeg så ikke du stod der.. jeg undskylder virkelig, kan de ikke nok lade vær med at slå mig?" hun så helt panisk ud og ledte efter sin mobil som var druknede desværre til hendes store uheldige pose af uheld som hun havde haft i flere år?, hvordan skulle hun så få hjælp nu"HJÆLP!? der en eller anden gal mand der vil slå mig!? " hun anede ikke hvad hun ellers skulle ha råbt eller sagt?.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Noget nyt ? :: ToDD

Indlæg by Gæst on Man 4 jul 2011 - 15:36

Natten var lun men hvad så? når man ikke ku føle det så betød det intet dog var der kommet flere ud på gaderne denne nat nok fordi kulden var væk dog var det langt fra smart at være ude det vidste en ung kvinde som nå lå livløs på jorden i en lille gyde, kvindens blonde hår var ikke s lyst mere men nu fyldt med skidt fra den hårde jord hun lå på den hvide kjole hun bar var ikke længere ved men brun samt sort af skidt hendes kinder var våde efter at hun sikkert havde grædt dog var der ikke noget på hende der bevægede sig og hjertes slag var forsvundet nu hvor hendes sjæl var væk, på den unge kvinde sad en smuk mand.
Manden bar et jakkesæt i hvidt og en skjorte i rød samt at en guldkæde han ud af hans jakke lomme på kæden hang et ur men ikke et armbåndsur men et lommeur, på fødderne bar han et par hvide laksko, det mystiske var at maden var ren og ikke beskidt som kvinden som han lage nu sad på en let stribe af blod løb ned fra hans smalle mund dog var dette ikke mandens eget blod men kvindes, han tørrede sig om munden med hånden hvorefter han tørrede blodet af på kvindens kjole før han rejste sig op og gik roligt samt elegant ud mod gaden.
Dette var Todd dog havde han denne nat ikke sin chauffør med men var helt alene, han hev kort sin helt nye mobil op af lommen for kort at se om nogle af hans ansatte havde skrevet men der var intet så han lage den væk igen hvorefter han fortsatte ned af gaden.
Han betragte omgivelserne og vandre vider men stoppe op idet en velkendt lugt ramte hans næse *Kaid*tænkte han kort hvorefter han fulgte lugte men stoppe kort tid efter op da han så springvandet samt hende inde på midten og en mand et stykke fra hende som så ret sur ud, Todd rystede kort på hovedet før han gin nærmer han ku hører hende råbe efter hjælp og det fik ham til hurtigt at gå hen mod manden"DU!! smutter nu eller du ville ønske du aldrig var blevet født"råbte han koldt af manden"igen skal jagte mine ansatte "tilføj han vredt imens han kom, tætter på hans hænder var knyttet og hans brune øjne så alvorligt mod maden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Noget nyt ? :: ToDD

Indlæg by Gæst on Man 4 jul 2011 - 15:47

Manden vendte sig let mod Todd og smilede ondt i det han selv knyttede hænderne og før man kunne vide af det havde manden skam sat i fart direkte mod Todd, manden var næsten 2 meter høj, stor og meget muskulør så det ud til under den store hoodie han nu bar i grå.
Manden var en af dem der lignede at han kunne tage 4 mænd på en gang, så da
Kaiden havde gået ind i ham havde hun ikke sagt undskyld med det samme eftersom det var hende der blev slået omkuld og skam ikke omvendt denne gang?.
Hun Lagde dog hurtigt mærke til hvorfor manden vendte om og der var hendes ridder på den hvide hest eller? .. ja Todd hendes chef for at hjælpe hende var han her vel, og hun hørte ordene og smilede blot over den måde han sagde ansatte, det var hun jo ansat for ham? og han var chef det ville aldrig ændre sig med garanti?.
Hun ønskede dog heller ikke noget forløbig der skulle komme i vejen for hendes frie liv dog kunne det være dejligt med en bodyguard eller en til at beskytte hende for hende selv og hendes dumheder samt få hende til at åbne øjnene og se hvor hun egenlig gik fordi indtil videre havde det været som om hun levede i blinde?.
Hun grinte let da hun så den fine Todd komme gående mod manden og sagde"Ej Todd... du behøves ikke slås med ham" hun opdagede dog manden der gik til angreb mod Todd med slag og spark og hvad han ellers kunne komme til, han ville bare ha en at slås med sikkert og så havde det gået ud over Kaiden men nu gik der ud over Todd til Kaidens store overraskelse..
Få sekunder efter hoppede hun ned i vandet og svømmede langsomt hen af mod kanten for at komme lidt tættere på og sørge for at der intet skete med Todd..
dog vis man faktisk så tættere på Kaiden så kunne man se han havde fået langet hende en, fordi hendes øjenbryn det ene af dem.. var faktisk lidt flækket for ovn..
så hendes blod blidt gled ned af ansigtet af hende da hun endelig kom op fra vandet iført sin hvide top og hendes sorte shorts der gik til midt på låret, hun var ikke så meget til det der hot pants shorts de var for korte ifølge hende..
Hun så stille på Todd og manden der sikkert ville ende med at slåsse og hvem ville vinde... Todd fordi manden var menneskelig og Todd vampyr.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Noget nyt ? :: ToDD

Indlæg by Gæst on Man 4 jul 2011 - 16:08

Todd betragte ham dog smed han hurtigt sin hvide jakke et stykke væk fra han imens han nøje så på den høje brede mand der mindede ham om en af de der dørmænd som stod ved diskotekerne, Todd lignede ikke en mand der ku kæmpe men han havde skam et par trick op i ærmet idet manden kom løbende forsvandt han ud i den blå luft, han dukke op kort tid efter bag manden og kaste sig op på ryggen af ham hvorefter han blotte tænderne og bed sig fast i manden, dog blev han slynget væk fordi mandens ene slag ramte Todd i hovedet Todd faldt ned på den beskidte jord med et bump dog kom han hurtigt på bene igen og stillede sig klar til at angribe igen.
Todd så kort imod hende"se at komme væk du kan intet gøre kampen er igang"råbte han kort før han igen så mod manden imens han gik let i knæ imens han vendte på hvad manden nu ville gøre, han vidste at dette ku tage lang tid men han måtte beskytte Kaid for hun arbejde jo for ham og var en af dem som var alleer tættest på ham og kendte ham bedst, han vidste at hun kun var engel og havde da også overvejet at gøre hende til halv vampyr for at hun ku blive lidt stærkere.
Todd smilede let til manden"nå muskelbundt er du stadig frisk?"spurgt han udfordrende imens han nøje spå på ham og blotte sine tænder let.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Noget nyt ? :: ToDD

Indlæg by Gæst on Man 4 jul 2011 - 21:35

Manden skrig let da han blev bidt i men lidt tid efter han havde sundet sig rejste han sig op og angreb igen Todd om og om igen slog ham efter ham og med lidt hjælp så gik det skam godt, denne mand kunne nogle tricks..
Kaiden rejste sig let op og så helt panisk på Todd og ville ikke havde han led på grund af hende, hun ville dog heller ikke kunne slås i Todds sted fordi det lå ikke til hende at være ond som sådan, hun var jo født engle og det gjorde hende altså bare anderledes ned alle andre og så ville hun være et godt eksemple for sin mor, dog da hun så hvad der skete med Todd da han landet hen af jorden og han var blevet ramt i hovedet skrig hun let og så den anden vej og sagde"Todd... n...nej!? " hun vidste ikke hvad hun skulle gøre og pludselig midt i det hele trak manden en pistol og pegede den direkte mod Kaiden og sagde til Todd"Et skridt nærmere og jeg skyder din lille veninde!" han smilede ondt og gik lidt tættere på Todd dog med godt mellemrum og sagde så vredt"Du er vist en af de der klamme vampyr man hør så meget om nu til dags hva?, så findes i altså, men bare rolig jeg skal skam nok gøre hendes død hurtig vis du rør dig.." hun så helt lamslået ud og vidste ikke hvad hun skulle gøre? måtte hun rør sig eller var det kun Todd der ikke måtte rør sig..
"Nårh hvem af jer vil dø først" Kaiden så let på Todd og sagde så til manden"Nej vent..!?... jeg .. jeg ber dig, gør ham ikke noget, det var min skyld alt det her" .. manden grinte blot af hende og pegede så på Todd et kort sekundt og så mod Kaiden igen og sagde"tja men han bed mig så nu er det jer begge to der står på listen til at blive skudt" hun så helt lammet ud.. hvad skulle hun egenlig gøre nu?..
*jeg ber dig Todd.. pas på vis du gør et eller andet*

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Noget nyt ? :: ToDD

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum